- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
Hastanedeyim,seker yuklemesi yapildi son kani vermek icin bekliyorum....ksrnim coooook acikti(
ayy ya bende nasıl dayancam bilmiorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanedeyim,seker yuklemesi yapildi son kani vermek icin bekliyorum....ksrnim coooook acikti(
Bebeğim ters duruyormuş. Yani kafası yukarda ayaklar aşağıda bi kaç gündür çok ağdım oluyor zaten bebiş çok harketli her harektinde dahada canm acıyo. Karnımda hala çıkmadı önceden takmyordm ama bilmyorm hiç çıkmadı. Bayramda da bi sürü moralmi bozacklar bilyrm![]()
ayy ya bende nasıl dayancam bilmiorummm[/QUOTE
Tatlim hazir halde olan karisimlardan almaya bak bi pet sisede olan var bi de normal teneke kutuda olan var haxir olanlarda ben teneke olandan aldim en kolay icimi olan oymus,tadi gazoza benxio biraz daha tatlısı, irden dikip ictim,sakin toz halinde olanlardan almayin imkaniniz varsa dediklerimden alin tenekelerden...eczaneden 7.50 tl aldim...
Doğumgünün kutlu ve mutlu olsun sekerim,bebeginle ve sevdiklerine beraber nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum
öncelikle bütütn güzel annelere günaydınlar hayırlı bereketli sağlıklı mutlu bir gün olması dileğiyle doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu,sağlıklı yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah![]()
canımm doğum günün kutlu olsun, hayat sana hep güzel armağanlar sunsun inşallah, sevdiklerinle birlikte sağlıklı, çoookkkk mutlu, dolu dolu nice senelere
bu arada doğum günü deyince aklıma geldi geçen hafta bir rüye gördüm, bu ara yaptığım tek şey rüya görmek zaten, kızım 3 kasımda dünyaya geliyordu, ve 3 kasım benim doğum günüm, anlatılmaz bir duyguydu rüyada bile![]()
mutlu huzurlu seneler geçir inşAllah![]()
canımm inş hemencecik yoluna girer...:26::26:
doğum günün kutlu olsunn canım...
tüm güzellikler seninle olsunn inşşşş![]()
Tatlim hazir halde olan karisimlardan almaya bak bi pet sisede olan var bi de normal teneke kutuda olan var haxir olanlarda ben teneke olandan aldim en kolay icimi olan oymus,tadi gazoza benxio biraz daha tatlısı, irden dikip ictim,sakin toz halinde olanlardan almayin imkaniniz varsa dediklerimden alin tenekelerden...eczaneden 7.50 tl aldim...
Günaydın güzel anneler
Bugün benim doğum günüm.. en anlamlı doğum günüm en güzel hediyem karnımda![]()
Dualarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu saatten sonra herşeyi yüce rabbimin taktirine bırakıyorum. Allahım hiç kimseye böyle zor seçimler yaptırmasın. Daha kötüsünü de göstermesin. Biraz araştırmak için gezindm nette. Ne hikayeler var evlerden uzak olsun, Allahım yaşayana da sabırlar versin.
Kendi adıma konuşuyorum insanın hayatında yaşayacağı şeyleri önceden planlayabilme gibi bir lüksü yok maalesef. Bu bebeği ikimizde istedik sonuçta çiftlerden birinin tek başına yapabileceği birşey değil. Bizim planlayıp istediğimiz zaman gebe kaldım ancak düşükle sonuçlandı. Sonrasında bebek planlarımızı bir müddet rafa kaldırdığımız dönemde güzel haberi aldım. Ama eşimin işinin sıkıntıda olduğu bir dönemdi bu haberi almamız. Çalıştığı şirket başka bir firmaya satıldı. Bir müddet maaş ödemelerinde sıkıntılar yaşandı üstüne o dönem sağlık sorunları oldu vs. Öğrendiği günden beri şimdi bebeğin sırasımıydı diye her fırsatta söylendi durdu. Ancak büyük oğlumuza da çok düşkündür. Bebeği istememesindeki en büyük nedenin bu sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
Eşim karakter olarak herşeyi kontrol altında tutmak isteyen bir yapıya sahiptir. Bir olay üzerine 20 farklı senaryo kurar kafasında. Öyle olursa şöyle olur, şöyle olursa böyle olur, ya şu olurda bu olmazsa..
Ben de tam tersi elimden geleni, mantığıma yatanı yapar geri kalanı Allahın taktirine bırakırım. Eşimde bu huyuma uyuz oluyor heralde..
En son kararı bana bıraktı, Öyle ya da böyle bir risk almak durumundayım. Kalan 4 ayı acabalarla, stres ve sıkıntıyla geçirmektense risk alıp kesin sonucu öğrenip rahatlamak en iyisi.
Yarın sabah 09:00 da hastanede olacağız. İnşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırız.
Ayyyyyyyyy
Doğum günün kutlu olsun canımmmmm
Bugün senin günün, dile bizden ne dilersen!![]()
Kızlar geçen akşam mothercare e gittim 5 li bodyler 40 küsür liraydı iyiki almamışım kipada pembiş pembiş minnie mouse lu bodyler yüzde 50 indirimdeydi 16 tlşok oldum eşimde inanamadı bu kadar fark olmasına hemen 2 tane aldım çıtçıtlı body eksiğide kalmadı
ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim
Tatlım sana bebeğin ters diyen kim allah aşkına eğer kendin usg de görüpte yorum yapıyosan tamam ama bunu sana dr söylediyse hemen değiştir dr unu sanırsın 30 31 haftalıksın bebek şimdi bi bakarsın baş aşağı yarım saat sonra gir yan yatmış uzanıyor şimdiden bebek doğum kanalına girer gibi durur mu yapma allah aşkına29. Haftaya doğru artık yerinde darlığından inmeye başlar 30 yada 31 dede son pozisyonunu alır bunu aklı başında her dr da böyle söyler gereksiz telaşa yer yoook
![]()
mothercare internet sayfası ingilizce türkiyeye ait bi vep sitesi var mı acaba ? internetten alışveriş yapabiliyormuyuz bi bilgin var mı
Günaydın güzel anneler
Bugün benim doğum günüm.. en anlamlı doğum günüm en güzel hediyem karnımda![]()
Doktorm söyledi canm ters diye başta telaş yapmadm naslsa erken döner elbet. Ama ağrım çok oluyor vurdukca harkt ettkce otrp kalyrm yerimde ondan yani yoksa düzelir diye umut edyrm![]()
Ayyyyyyyyy
Doğum günün kutlu olsun canımmmmm
Bugün senin günün, dile bizden ne dilersen!![]()
Nice yıllara Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan en güzelini versin sana eşin ve bebişinle beraber
Doktorm söyledi canm ters diye başta telaş yapmadm naslsa erken döner elbet. Ama ağrım çok oluyor vurdukca harkt ettkce otrp kalyrm yerimde ondan yani yoksa düzelir diye umut edyrm![]()
canım osman hoca neden böle saçmalamış anlamadım yanii..dünde dedim daha bebek şimdi pozisyon almaz..nasıl rahat ederse öyle durur..
zxaten süreklide yer değiştirir canım..
sen hiç kafana takma..
30. haftadan sonra bunlar konuşulcak şeyler..
Oruçluydu canımramazan çarptı heralde
Beni de fatura çarptı bugün 20 liralık faturam 90 lira gelmiş![]()
Bende anlamadm ki 500 dk normlde 200 dk fazla konşmuşumbencee hafta karıştırmış o anda canım...
hay maşallah kaç 4 e katlamışsın nasıl becerdinnn![]()