Slm arkadaşlar..
Bu sabah 3 lü test sonucu için genetik bölümüne gittim. Yarın sabah amniyosentez yapılacak. Kafam allak bullak. Doktorlar yaptır ya da yaptırma diye birşey söylemediler riskler eşit isterseniz yaptırın dediler. Bizde randevuyu alıp çıktık. Ama eşimle ortak nokta bulamadık bir türlü. Sürekli beni suçluyor. Baştan beri istememişti bu bebeği zaten, şimdi amniyosentez sonucu kötü birşey çıkarsa diye içim içimi yiyor. Allah korusun öyle bir durumda eşim aldırmak isteyecek ama ben böyle bir karar veremem manevi olarak altından kalkabileceğim bir şey değil.
Ama yaptırmasam ve sonuçta Allah korusun oğlumda bir sıkıntı olduğu doğumdan sonra anlaşılırsa onunda hem vicdani yükünü taşımak var hemde bir ömür boyu eşim bunu benim burnumdan fitil fitil getirecek.
Sabahtan beri durup durup ağlıyorum. Sonuçta aynı oranda sağlıklı olan bebeğime zarar verebilme ihtimalide var. Dört tarafı b..ktan bir durum yani.
Böyle durumlarda eşinden destek görebilen bir kadın olmayı ne çok isterdim. Ama şu an neredeyse bu bebeği çok istemiş olduğum için pişmanlık yaşıyorum.
Ne olur dua edin, yarın ki operasyon sorunsuz geçsin ve tertemiz sonuçlar alalım. Daha karar aşamasında bu kadar sorun çıktı, Rabbim kötü bir şey yaşatmasın inşallah..