Dualarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu saatten sonra herşeyi yüce rabbimin taktirine bırakıyorum. Allahım hiç kimseye böyle zor seçimler yaptırmasın. Daha kötüsünü de göstermesin. Biraz araştırmak için gezindm nette. Ne hikayeler var evlerden uzak olsun, Allahım yaşayana da sabırlar versin.
Kendi adıma konuşuyorum insanın hayatında yaşayacağı şeyleri önceden planlayabilme gibi bir lüksü yok maalesef. Bu bebeği ikimizde istedik sonuçta çiftlerden birinin tek başına yapabileceği birşey değil. Bizim planlayıp istediğimiz zaman gebe kaldım ancak düşükle sonuçlandı. Sonrasında bebek planlarımızı bir müddet rafa kaldırdığımız dönemde güzel haberi aldım. Ama eşimin işinin sıkıntıda olduğu bir dönemdi bu haberi almamız. Çalıştığı şirket başka bir firmaya satıldı. Bir müddet maaş ödemelerinde sıkıntılar yaşandı üstüne o dönem sağlık sorunları oldu vs. Öğrendiği günden beri şimdi bebeğin sırasımıydı diye her fırsatta söylendi durdu. Ancak büyük oğlumuza da çok düşkündür. Bebeği istememesindeki en büyük nedenin bu sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
Eşim karakter olarak herşeyi kontrol altında tutmak isteyen bir yapıya sahiptir. Bir olay üzerine 20 farklı senaryo kurar kafasında. Öyle olursa şöyle olur, şöyle olursa böyle olur, ya şu olurda bu olmazsa..
Ben de tam tersi elimden geleni, mantığıma yatanı yapar geri kalanı Allahın taktirine bırakırım. Eşimde bu huyuma uyuz oluyor heralde..
En son kararı bana bıraktı, Öyle ya da böyle bir risk almak durumundayım. Kalan 4 ayı acabalarla, stres ve sıkıntıyla geçirmektense risk alıp kesin sonucu öğrenip rahatlamak en iyisi.
Yarın sabah 09:00 da hastanede olacağız. İnşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırız.
Hayatin ne getirecegi ne goturecegi gercekten belli deil esinde strese girmis bnm esimde isleri yolunda gitmediginde kabuguna kapanir ne kadar yansitmamaya calissada bi sekilde yansitiyolar cunku erkekler bizim kadar guclu olamiyo malesef bende bi suru sorun yasiyorum defalarca bebegimi kaybetme derecesine geldim esim ne kadar yanimda durmaya calissada bebegi biizm tasimamiza ragmen sanki onlar tasiyolarmis gibi cabuk yeniliyolar strese ama Allah o kadar buyukki sayesinde bi sekilde su akip yolunu buluyo...tek siginabilecegimiz kapimiz rabbimiz dualarim dualarimiz seninle insallah oyke guzel haberlerle gelki bebegin saglikla sihhatle kucaginda esinin isleri duzelmis bi sekilde bizede burda halay cekmek kalsin:)))bebek kismetiyle gelirmis.allahim yar ve yardimcimiz olsun once senin sonrada hepiiimmmiiizzziiinnnn....