• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar şu an sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Mideme kramplar giriyor şu anda yemin ederim. Bende mi bir şanssızlık var anlamadım neden hiç bir işim yolunda gitmiyor. Birde üzerine abuk sabuk insanlardan abuk sabuk laflar işitiyorum.
Hayırdır canım?

Evet bencede güzell yanına pirinç pilavıyla manyak olurdu:-) ama bende şeker var bugun okadarda abartmayım diyorum 1 haftadır diyetimi bozdum zaten:-( ahh bu anneler ahh:KK19:

ben uzun zamandır patatesle pilavı aynı anda yapmıyorum canım, genel beslenme düzeni için de tehlikeli bir ikili onlar:KK67::KK67: ben önüne bir çorba yapıcam yeterrr :KK72::KK72:

Mideme kramplar giriyor şu anda yemin ederim. Bende mi bir şanssızlık var anlamadım neden hiç bir işim yolunda gitmiyor. Birde üzerine abuk sabuk insanlardan abuk sabuk laflar işitiyorum.
canım ne oldu hayırdıro_O

ama ben iki yıl ücretsiz izin alıcam başlamıcam nihahahaaa :KK48:
sağol canım arkadaşım ne güzel hesaplamışsın :KK19:
Bende senin gibi ücresiz izin alcam 1 yada 2 yıl ama ondan sonrası ne olacak bakıcı falan bazı kreslerin gündüz bakım evleri var 0-2 yas onları arastırıyorum simdiden:KK17: sen ne yapmayı düsünüyorsuno_O

ben uzun zamandır patatesle pilavı aynı anda yapmıyorum canım, genel beslenme düzeni için de tehlikeli bir ikili onlar:KK67::KK67: ben önüne bir çorba yapıcam yeterrr :KK72::KK72:
Evet haklısın bende mercimek çorbası yapıcam zaten, kaç gündür sebze yiyordumm bebeğimde ağzının tadını biliyor vallahi ot yeyince hiiç tepki yok ogün yatışa geçiyo;-)sevmiycek galiba

hayırdır inşallah noldu..

Bende senin gibi ücresiz izin alcam 1 yada 2 yıl ama ondan sonrası ne olacak bakıcı falan bazı kreslerin gündüz bakım evleri var 0-2 yas onları arastırıyorum simdiden:KK17: sen ne yapmayı düsünüyorsuno_O
eşimin doğu görevi çıkarsa gittiğimiz yerde bakıcam çıkmazsa hastanenin kreşi var oraya gider artık off off hiç bunları düşünmek istemiyorum çalışan anne olmak çok zor..

Hayır olsun inşallah :( Ne oldu innuk?
Ayrıca yok sende şanssızlık filan canım, ortalık çok afedersin öküz, saygısız, şuursuz, kaba saba insan sıfatında gezen bir takım canlılarla dolu maalesef :(

:KK51:
Ya yemek yapmak en sevdiğim ev işlerindendi şimdilerde çok zor geliyor bana ya of :KK51: Akşama gidicem kıymalı patlıcan yemeği yapıcam aklımda o var yani.. Yanına da bir çorba ama bilmiyorum henüz ne çorbası :KK45: Öyle aklıma geldikçe yapıyorum bişiler... uyumsuz uyumsuz
aynı durum bndede soz konusu yalnız deilsin kardeşim:KK51: yemek yapma konusunu düşünce sıkıntı basıyor bazen oyle uyumsuz yemekler yapıyorum ki sorma gitsin:KK52:

kac gündür ütü yapacam yapacam diye diye erteliyordum :) taaa ki dün esimin dolabı açıp ya sen madem ütü yapıp kaldırmıcaktın annesi ne diye oğlumun eşyalarını yıkadın yeniden tozlansın diye mi:KK67: diye konuşmasından sonra şimdi kalkıp efendi efendi ütüsünü yapıcam:)

kızlar ya belkı sacma gelecek ama ben karnımda kı bebegımı ozluyorum, cok ozledım onu

sarılıp, sevmek ıstıyorum :KK57::KK42::KK42:
neden saçma gelsin annesi o da bir sey mi ben bazenleri hemen kavuşmak için ağlıyorum bile :KK51: az kaldı kavuscaz meleklerimize o güzel süt kokularını içimize cekicez minik elleriyle ellerimiz kavusacak:KK68:

Ayyy şükürrrr :KK76::KK76::KK76:

ben de Ankaradayım fakat şereflikoçhisar diye en saçma ilçesindeyim :KK43:

Sen ona direk Aksaray diyeydin iyiydi :KK55:

canım

canım ankarada değilim olsam gelirdim muhakkak

Sağol canımmm, keşke olsaydın! :KK3::KK3:

''Ben varım''diyeebilmek isterdim bu soruya ahh ahh Ankara candır kıymetini bilin :KK61:

Yaaa deme öyle ben hiç sevmiyorum bu şehri.. Burada doğup büyüdüm ama hala ısınamadım, çok boğuyor beni. :mad::mad:

Back
X