• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

valla canım ben artık kendime hamiledir ne yapsa yeridir gözüyle bakıyorum :stop: çünkü huylarım tamamen değişti. kendime bile tahammül edemiyorum bazen. sanırım hormonların etkisi. bide temizlik konusunda sanki bebek doğduktan sonra bi daha yapamıcam hepsini yapıp bitiriyim gibi bi sacma düsüncem var sanki yaptıklarım bi daha kirlenmicek :KK57:
hemde üç gün. sonra heryer birbirine karışıyo:KK62:

Heh benim dediğim programda oydu galiba, küçük mutfak sırları evevettttttt o program. Ben ismini yanlış hatırladım:KK48:
Sen yap hazır olsun, ilk doğum yapacaklardansın yani, bir zahmet hazır olsun:-)

O kadar kendini üzdüğüne değmedi gördün mü? Sonuna kadar böyle gitsin inşallah artık. Bir de neden öyle erken söylemiş doktorun. 9.11. yazıyor çizelge de, arada baya fark var.

Karıştırdım galiba:-) al sana hafıza sorunu işte. Fazla örnek vermeye gerek yok:-):-)

Her hastanenin farklı olduğu kanısına vardık, benim doğum yapacağım hastane de , anne ayılmadan bebek teslim edilmiyor. Bende zaten öyle olsun isterim, ilk bana teslim edecekler, yok öyle başkaları. Önce annesinin kokusunu duyacak. Tabi sezaryen olursa, normal olursa zaten göreceğim bebeğimi, ayyy heyecanlandım şimdi:-)

Hımm, valla kafam çok karışıyor benim artık. Eskiler, bebek hemen yıkanmalı, özellikle hergün yıkanmalı ki sağlıklı büyüsün diyorlar. Ben artık saldım zaten, ince ince düşünmüyorum, akışına bıraktım. Sağlıklı olsun başka detaya girmek istemiyorum. Geçen gün bavul hazırlıyoruz, eşime diyorum "ayy acaba eksik kaldı mı?", eşimde ki cevap "Nil 3000 km uzakta olmayacağız, hastane ev arası 15 dakika, hastane çarşı arası 5 dk ne lazımda alırız; savaşa gitmiyorsun" dedi. Durdum düşündüm , doğru diyor. O mu eksik bu mu eksik şu da olsun bu da olsun, eksik kaldı mı diye diye kendimi yorduğuma değmez. Bende saldım çayıra mevlam kayıra :-):-):-)
Olsun kafalar meşgul şimdi, bide sıpalar bizi sömürüyor heralde, ondan mı bu unutkanlık nediro_O

kızlar ben geçen haftadan beri çok mide ekşimesi ve yanması yaşıyorum sizde de var mı, midem ağzımda sanki , süt içiyorum sürekli biraz olsun iyi olayım diye
ahh ahh ben 7 aydır hergün çekiyorum bu çileyi. Artık süt soda elma ayran sakız mide ilacı hiç birşey kar etmiyor, gebeliğim boyunca beni en çok zorlayan şey şu midemdir. Ama şükür yine de halime, sabrediyorum... Bormal gebelerde bu ayda mide ekşimesi yanması başlar zaten

Olsun kafalar meşgul şimdi, bide sıpalar bizi sömürüyor heralde, ondan mı bu unutkanlık nediro_O

ahh ahh ben 7 aydır hergün çekiyorum bu çileyi. Artık süt soda elma ayran sakız mide ilacı hiç birşey kar etmiyor, gebeliğim boyunca beni en çok zorlayan şey şu midemdir. Ama şükür yine de halime, sabrediyorum... Bormal gebelerde bu ayda mide ekşimesi yanması başlar zaten

ben yakınmayayım o zaman, kolaylık versin cnm. ama şu mide ekşimesi tatsız bir şey. artık biraz daha sabredeceğiz o zman:KK35:

valla canım ben artık kendime hamiledir ne yapsa yeridir gözüyle bakıyorum :stop: çünkü huylarım tamamen değişti. kendime bile tahammül edemiyorum bazen. sanırım hormonların etkisi. bide temizlik konusunda sanki bebek doğduktan sonra bi daha yapamıcam hepsini yapıp bitiriyim gibi bi sacma düsüncem var sanki yaptıklarım bi daha kirlenmicek :KK57:

evet bak mantıklı olarak bunu düşünüyorum bende yapıyoruz sonuçta en fazla 3 gün sonra gene kirleniyor heryer takmaya ne gerek var aslında demi? bunu düşünebiliyorum o an rahatlıyorum hopp sonra bir bakmışım gene gerilmişim:))

yozgata bile bi defa gezmeye gittim o kadar bizim kimsemiz yok orda herkes ankarada oturuyor..
1 kere mi gittin kız ekmelettin bile 2 kere gitmis ayıp ayıp:KK48: ben bir kaç defa gittim yozgata merkez değil ama ilçelerine çayıralan da öğretmendi dayım oraya gittim çok güzel ormanlık bir yerdi birde sarıkaya ya gittim gelinimizin memleketi :)

1 kere mi gittin kız ekmelettin bile 2 kere gitmis ayıp ayıp:KK48: ben bir kaç defa gittim yozgata merkez değil ama ilçelerine çayıralan da öğretmendi dayım oraya gittim çok güzel ormanlık bir yerdi birde sarıkaya ya gittim gelinimizin memleketi :)
hahaha ekmeleddin bile iki defa gitmiş işte bişey yok ki napcam oraya gidip anca bidefa gidilip testi kebabı yersin tamam :KK48:

Back
X