• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Biraz ne kadar biraz? Bende bazen eser miktarda çıkıyor ama akıntıdan vs kaynaklanabileceği için dert etmiyoruz. Keza tansiyon sorunum da yok. Ondan dolayı sonuçlar ok diyor doktor herhalde

Şu şekilde ++ olarak yazılmış
tansiyon 11/7
Hb normal

Eklentiler

• IMG_1793.webp
    IMG_1793.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar idrarda protein kaçağı çıkan var mı ? Dün kontrolde biraz protein kaçağı var dedi doktorum tansiyon sorunum vs. Yok ama yinede endişelendim böyle bir şey yaşayan oldumu ?
evet ++ çıkmıştı enfeksiyon yüksekken 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırdım düzelmişti tansiyonum da normal korkmana gerek yok bence🫶🏻 doktorum bol su içmemi söylemişti

evet ++ çıkmıştı enfeksiyon yüksekken 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırdım düzelmişti tansiyonum da normal korkmana gerek yok bence🫶🏻 doktorum bol su içmemi söylemişti
Bende suyu çok içiyim havalar soğudu suyu aramaz oldum alıyım elime bir şişe bitireyim

Ağrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi de 😂

Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evde 🥹♥️ sezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece 🥹🥹 Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin kızlarım 🤲🏼
Ay nasıl sevindim anlatamam güzelim ya çok çektin son dönemde en azından bir an önce meleğine kavuşup iyileşme sürecine girersin 😍 ne tatlı telaşlar herşey gönlünce çok güzel olur inşallah🙏 güya birlikte doğuracaktık arkamdan geldin beni geçtin kız 🤣🤣

Yaaaaa hahahhaa gelininin herseyi hazır kızzz banu alkan gibi bi valiz yaptı anası ona😂😂😂♥️♥️
Ay senin detaylarını çok merak ediyorum. Sezeryan nasıl geçti süren nasıl bizi mümkün olduğunca bilgilendir tabi ki kendini iyi hissettikçe. Ay prensesi süsleyince şuraya bi ayak toto fotisi falan da atsana ya 😍😍😍

Selam kızlar ♥️ Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım🥹🤲🏼
Ay inanmıyorum🥹🥹 hem dua hem heyecan paylaşıyoruz buradaki herkesin kızı oğlu benim de çocuğum gibi oldu tüm duyguları beraber yaşıyoruz rabbim bu zamanı hayırlı zaman eylesin her şey gönlünce olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ağrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi de 😂

Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evde 🥹♥️ sezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece 🥹🥹 Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin kızlarım 🤲🏼
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin caım kaçıncı haftasında ve kaç kilo doğacak şuan :KK200: :nazar:

Kızlar duygularınız nasıl ben çok duygusallaştım ya az önce çileğin yarın doğum olacak mesajına hüngür hüngür ağladım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🧿🧿 gerçekten fazla duygusalım kontrolüm cuma günü bugün salı diye falan ağladım noluyoruz ya

Biraz ne kadar biraz? Bende bazen eser miktarda çıkıyor ama akıntıdan vs kaynaklanabileceği için dert etmiyoruz. Keza tansiyon sorunum da yok. Ondan dolayı sonuçlar ok diyor doktor herhalde
0.3 çikmisti benim sizin kaçti

Ay senin detaylarını çok merak ediyorum. Sezeryan nasıl geçti süren nasıl bizi mümkün olduğunca bilgilendir tabi ki kendini iyi hissettikçe. Ay prensesi süsleyince şuraya bi ayak toto fotisi falan da atsana ya 😍😍😍
Popiş fotosu atayım teyzoşlara😍😍🥹🥹 Fırtına gibi esti cünkü yerinde durmadı mabadını yediğim😂

Kızlar duygularınız nasıl ben çok duygusallaştım ya az önce çileğin yarın doğum olacak mesajına hüngür hüngür ağladım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🧿🧿 gerçekten fazla duygusalım kontrolüm cuma günü bugün salı diye falan ağladım noluyoruz ya
Canım canımm hepimiz sağlıkla bebeklerimizi alıcaz kucağımıza öyle güzel bi heyecanmış ki bu, hala yarın onu doğurup koklayacağıma inanamıyorum🥹🥰

Selam kızlar ♥️ Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım🥹🤲🏼
Sağlıkla,huzurla,bütün anların tadını çıkarak kucağına al canım,evinize neşe getirsin ❤️Demek ki annesinin karnında çok durası yokmuş artık 😅

Kızlar açlık tokluk şekerime evdeyken nasıl bakabilirim,kaç saat aralıklarında bakıyorsunuz ?Hiç baktırmadım benim de bir bakasım var ya endişe ediyorum

Ya kızlar şey çok komikti 😂😂 eşim doktora diyor ki hocam cumartesiyi görmez mi? Hoca da diyor beklemez ya kızı bıraksak şimdi bi yerde doğurcak yumurta kapıya dayanmış😂😂
Sokmuş kafayı oraya eşinip duruyo vahşi kelebeğim 😁
Pazarlığa da girişilmişş demekki doğum heyecanı basmış aileyii😅

Back
X