• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Hehhe yok panik olmadım hatta keşke bir an önce geçse zaman sağlıkla gelseler :) evet biri daha minyon olucak dedi doktorda..olsun onu kardeşinden gizli daha çok beslerim heheh

Ahh ah inşallah o günleri görürüz sağlıkla :)

Yeni sayılır canım 23. Haftada değiştirdim..
Eski doktor kilolarını falan söylemiyordu iyi iyi diyip geçiyodu soruyodum napıcan diyodu sinir oldum bir de gece falan acil bişey olsa gelmiyomuş..nasıl güveneyim ki..
Hadi bakalım zeyy maşallah bebiklerine:KK46::nazar::KK46: Yahu bizim topik ekim topiği olacak herhalde benim içimede 24 ekimle 30 ekim arası doğuyor doğumum hayırlısı tabii:KK49: Belkide cumhuriyet prensesi olur kızım 29 da gelirseEn Büyük TÜRKİYE

Masallah canım oğlusuna:nazar:Valla bizde hemen hemen senin gibi ayda 1 gidiyoruz.Önce muayane 1 hafta sonrada kontrole gidiyoruz ay bitiryor zaten bu gidisimizde ekimin ilk haftasına görüselim dedi doktorumuz telefonunu da verdi ben istemeden ekimde daha sık gideriz sanırım.
Bana da 32 den sonra iki haftada bir gorusucez demişti:) sizin haftalari görünce heyecanlaniyorum bi sure sonra bi bakiyorum bende 30 olmuşum:KK33::KK33:

Kızlar bu arada bebeğimi ilk defa bu kadar net ve sıcaklığını hissettiğim bir rüya gördüm sabah, sol göğsümden emziriyordum cok cok ses çıkartarak emiyordu hastane odasındakilerde çıkardığı sese gülüyorlardı sonra eşimle banyo yaptırırken kakasını yaptı gülüyoduk eşimle:KK68: Allah hepimize o günleri göstersin artık zaman geliyor çok mutluyum mutluyuz mutlular:p

Ayy kzlar bugn rüyamda doğuruyodum ama okadar zor doğurdum okadar çok sancı çektim ki gerçek gibiydi ağrıları hissettim sanki sonra sesler çıkarıyomuşum demekki sancıdan:-) eşim dürttü aşkım hayırdır biyerinmi ağrıyo diye hahaha patlattım gülmeyi:KK71: ya ben doğuruyodum niye uyandırıyosun diyr kızdım bide

:confused: Ama gerçek gibiydi ya çok etkilendim eğer bu kadar zoraa ben normal doğum yapamaaaaaam rüyası yetti:-)

Bu arada 38. Haftadaki bebek elini ağzına alıyor ya takvimdeki resimde çok tatlı değil mi kızlar :-)
İlk olarak sanırım carputi carputi de göreceğiz o resmi:KK31:
Ben iki muayemde gordum birinde bas parmagini emiyordu uzun uzun esnedi sonra
yine parmagini agzina koydu emmeye devam
etti.. birinde de eli agzindaydi ac valla benim
oglan :KK48:

Ayy kzlar bugn rüyamda doğuruyodum ama okadar zor doğurdum okadar çok sancı çektim ki gerçek gibiydi ağrıları hissettim sanki sonra sesler çıkarıyomuşum demekki sancıdan:-) eşim dürttü aşkım hayırdır biyerinmi ağrıyo diye hahaha patlattım gülmeyi:KK71: ya ben doğuruyodum niye uyandırıyosun diyr kızdım bide

:confused: Ama gerçek gibiydi ya çok etkilendim eğer bu kadar zoraa ben normal doğum yapamaaaaaam rüyası yetti:-)
Bende bidefa gordum hortlak gibi dolastim kac gun agrilar cok gercekciydi :KK57:

:-) aynen ya gerçekten sancı çekiyodum sankRabbi eşdaha korkmuş yazık:-) bebeğimi hörcektim az kalmıştı niye uyandryosun demişim bide o şokla;-)
Ben daha doktor yeni basliyo bi bagiriyorum diyorum icimden kapidakiler dogurdum sanmistir valla Allah bi avazda dogirmayi nasip etsin hepimize canlarim

Ben daha doktor yeni basliyo bi bagiriyorum diyorum icimden kapidakiler dogurdum sanmistir valla Allah bi avazda dogirmayi nasip etsin hepimize canlarim
Amin canım amin az kaldı artık eylül çıktımı heran gelebilirler oyuzden tedirginlik çoook bende

Herkese selamlarr, gittik kızımızı gördük geldik. Halen daha normal doğum pozisyonunda baş aşağı yani, gidişat normal doğum yani bundan memnunuz :)) boyu 45 cm kilosu 2100 gr olmuş, suyu gayet iyi dedi doktorum. Bir kaç endişem vardı onları sordum. 1-) normal doğumdan korkutuyorlar , şöyle yırtık oldu böyle parçalandı diye, genişleme oluyor eskisi gibi oluyor diye dedim. 4 kg üstü olursa bebek normal doğum önermiyorum dedi, doğum kanalı eğer uygun değilse yırtık riski tabi ki var dedi, benim uygunmuş boyum uzun olduğu için, tabi ki genişleme oluyor bu normal ama ben dikiş atarken olabildiğince daraltıyorum dedi. 2-) göğüs ucu kremi işe yarıyor mu? Etkili olduğunu düşünmüyorum dedi. Eğer hassas bir yapın varsa her durumda yara olur dedi. 3-) göğüslerimde büyüme ve sıvı gelimi yok sütüm olmayacak mı dedim, öyle birşey yok herkeste farklıdır sütün bunla ilgisi yok dedi.4-) illa sola mı yatmalıyım dedim. Sırt üstü yatma onun dışında sağa sola fark etmez dedi. Bu arada 3 kilo vermişim, kötü mü dedim "bebek kilo almış durumu çok iyi o yüzden sıkıntı yok, yürüyüş falan yapıyorsan normal" dedi. Esimle ilişki durumunu sorduk , tehlike yok şu an son ana kadar devam normal doğum için önemli dedi. Bebeğin pozisyonu değişir mi dedim " şu an bir hastam var 39. Hafta da bebek pozisyon değiştirdi, herşey olabilir" dedi. Ayın 20' sinde çalışabilir raporumu almak için gideceğim ondan sonra ki kontrol de bayram sonrası inşallah. Bu arada olurda sezaryen olursa sancılarımı beklemek istiyorum dedim. Sorun yok sen nasıl istersen dedi. Gece yarısı da olsa gelir misiniz dedim " her doğuma ister normal ister sezaryen ben giriyorum, o yüzden geliyorum" dedi. Iste bu kadarrrr :)
Canım o zaman bu kremler boşa mı sürmeyelim mi

GÜNAYDINNNNN :-)
Kızlarr bebişlerinizi sağınızda yada solunuzda hissedyr musunuzz?
Benm afacan oğlum baya geziniyo heralde ki ayaklarını yada kollarını gezdryo sağımda-solumda,elimle doknuyorm topuğunun yda dirseğinin oluşturduğu şişliklere.
:D sobelemece oynuyoruz resmen minik minik tepecikler oluştryo bn dokununca kaçırıyo
Aynı şeyleri yaşıyoruz yaa. tam tarif ettiğin gibi.. sabah eşim de elini karnıma koymuştu. bi vurdu. benimkinin gözler fal taşı gibi açıldı.baktım dürtüyo karnımı. napıyosun sen yaa dedm :) korkutuyorsun diye kızdım :) çocuk zaten zavallım babanın tepikiyi anlayınca kaçtı

Kizlar biz doktordan geldik bebeğim 44 cm 2190 gr olmuş:nazar:
Kafası iki hafta önde dedi önemli değil sadece normal doğum zor olur dedi. Doktorum çok relax allahtan bende hiç Takmadim o yüzden:KK49:
Nst de sancı çıktı yine ama doktorum özel muayenehanesine gittigi icin gostrremedim ilaç verir dedi nstdeki kisi çok takmamaya çalışıyorum inşallah hepimizin yavrusu zamaninda ve saglikla gelir
maşaallah:nazar::nazar:
İki bebek suyu plesentasi normal yani aldigin kilo hiicc takma sag salim dogsunlar ssnin memelere bi yapiscaklar her cekmede kilo inecek merak etme ..
yaa şu topiğin pozitifisin seeenn:KK37: iyi ki varsın hee :KK36:
Agir abi:) canim bizim kontrolumuz haftaya .. cok ozledim oglumu dr dan sonra yazarim insallah son kontrolde dr uzun boylu demişti bizimki babaya benziyor galiba:KK51::KK51: siz ne kadar sıklıkla gidiyosunuz dr a benimki ayda bir cagiriyo da burdakileri okuyunca en az ben gidiyormusum gibi hissettimo_O
benim doktor daha hiç bir zaman şu gün görüşelim demedi. randevu falan da yok bizde. ben ortalama 1 ayda gidiyorum. en son 25 inde gittim. pztesi gitmeyi düşünüyorum. tam 3 hafta olmş olacak. 25 i gibi tatile gitmeyi planlıyoruz, izin verecek mi vermeyecek mi onu sorcam. bence hiç takma kontrol sıklığını.valla milliyet de bir hamilelğin hamilelik süresince 4 kez usg girmesinin yeterrli olduğunu okumuştm...

Aynı seyleri yasıyoruz ya ne güzel bende rüymda sancılanmısım bağırıyorum esime annemi ara yola çıksınlar diye ama ağrıyı çok hissettim biraz karnımın üstüne doğru yatmısım uyku hali ondan oldu galiba

Aynı seyleri yasıyoruz ya ne güzel bende rüymda sancılanmısım bağırıyorum esime annemi ara yola çıksınlar diye ama ağrıyı çok hissettim biraz karnımın üstüne doğru yatmısım uyku hali ondan oldu galiba
:-) psikolojik olarakta vücut hazırlıyo kendini galiba:-)

Ayyy kızlar beni bir korku kapladı 1-2 gündür. Nasil dogum yapacam ben yaaa...

bazen bana da oluyor canımcım:)

Selam kızlar doktora gittik geldik..çok şükür bebeklerim iyi..
Biri 1.620 diğeri 1.460 gr olmuş çok şükür..
Doğum içinde inşallah bir aksilik olmazsa 20 ekim düşünüyorum dedi doktor..normal doğum tercih etmiyorum ikizde dedi baya detaylı açıklama yaptı..bakalım kısmet..

sevindim canım iyi olmanızaa

nasıl teyzelerii

çok beğendim bende..bizde kraftın stadıum unu alacağız pazartesi canım.pregonun mor renginede bayılıyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz yaa. tam tarif ettiğin gibi.. sabah eşim de elini karnıma koymuştu. bi vurdu. benimkinin gözler fal taşı gibi açıldı.baktım dürtüyo karnımı. napıyosun sen yaa dedm :) korkutuyorsun diye kızdım :) çocuk zaten zavallım babanın tepikiyi anlayınca kaçtı

maşaallah:nazar::nazar:

yaa şu topiğin pozitifisin seeenn:KK37: iyi ki varsın hee :KK36:

benim doktor daha hiç bir zaman şu gün görüşelim demedi. randevu falan da yok bizde. ben ortalama 1 ayda gidiyorum. en son 25 inde gittim. pztesi gitmeyi düşünüyorum. tam 3 hafta olmş olacak. 25 i gibi tatile gitmeyi planlıyoruz, izin verecek mi vermeyecek mi onu sorcam. bence hiç takma kontrol sıklığını.valla milliyet de bir hamilelğin hamilelik süresince 4 kez usg girmesinin yeterrli olduğunu okumuştm...
Doğru diyorsun esim de aynısını söylemisti bana 3-4 kere gitmek yeterli diye bizim ilk bebis ondan birsey d dimiyor bide ben dırdır etmeyim diye seslenmiyor sanırım :KK48: Amann simdi fantazi kasmıcaz da bidaha ne zaman kascaz demi ama :63:

Back
X