• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Nilcim her şey dört dörtlük görünüyor. Yalnız deodorant bebeği emzirirken rahatsız ediyormuş. Çok araştırdım bunu tüm anneler neredeyse aynı şeyi söylemiş. Deodorantsız bir hayat düşünemiyorum ben de bakım ürünlerimden en önemlisidir ama malesef bir süre kullanamıcam. Allahtan yaza denk gelmiyor.

Bir de biberonu, emziği alacakmısın?

Hadi ya, off ne bileyim doğumdan hemen sonra duş alamayacağım için iyi olur gibi gelmişti. O zaman roll-on götüreyim çıkartayım deodorantı valizden. Bir de evet emziği unutmuşum ufak boy biberonu koydum canım ben.

Hadi ya, off ne bileyim doğumdan hemen sonra duş alamayacağım için iyi olur gibi gelmişti. O zaman roll-on götüreyim çıkartayım deodorantı valizden. Bir de evet emziği unutmuşum ufak boy biberonu koydum canım ben.
Canım biberonu nasıl steril ettin kaynattın mı hem emziğini hemde şişesini benim biberon cam da emin olamadım

Biberonu temizledin mi kuzum sen yaa?
Aventin cam biberonu ve emziğini aldım ama nasıl temizlicem bilemiyorummm. 5 dk kaynatın diyo da hepsini mi hangisini kaynatıcam?

Aventin cam biberonu ve emziğini aldım ama nasıl temizlicem bilemiyorummm. 5 dk kaynatın diyo da hepsini mi hangisini kaynatıcam?
Canım temcereye bol su koy içinede yüm mazemeleri.koy kaynat ben öyle yaptım bişey olmadı yencerenin dibine değerse çatlar belki diye korktum

Canım biberonu nasıl steril ettin kaynattın mı hem emziğini hemde şişesini benim biberon cam da emin olamadım

ben hepsini sterilizatörle sterilize ettim ama eğer o alet olmasaydı ocakta kaynatırdım..biberonları yan yatırıp..

ben hepsini sterilizatörle sterilize ettim ama eğer o alet olmasaydı ocakta kaynatırdım..biberonları yan yatırıp..
Sağol canım bende ocakta kaynatcam sanırım ama emziklerin içine su kaçıyo falan demişler ama bilemedim nasıl olcak

Canım temcereye bol su koy içinede yüm mazemeleri.koy kaynat ben öyle yaptım bişey olmadı yencerenin dibine değerse çatlar belki diye korktum

Enemmm benim yok sterilizatörden :KK34:
O zaman tencerede kaynatıvericimmmm.
Peki silikonlu şeylere bişi olmaz dimi?
Emzik, biberon ucu gibi?

Ya pınar seni eklemek istedim ama pınar yavuz çook eşiyle birlikte napıyım

Canım ben, hepsini tuzlu suda yıkadım sonra da tencerede kaynattım. Ama benimde aklıma şu takıldı ki, şimdi doğuma daha var, acaba doğuma yakın bir tarihte tekrar temizlenmeli mi onu bilemedim işte.

Abartmıyorum 500-600 tane mesajı okudum.
Ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar maşallah.
Kızlar artık çok fazla giremiyorum foruma. Bu telefon uygulaması da çalışmıyor gıcık oldum!

Bundan sonra ne kadar sıklıkla girebilirim bilmiyorum, sizden de ayrı kalmak istemiyorum.
Faceden veya instagramdan eklerseniz oradan görüşürüz olmaz mı?
İrtibatı koparmamış oluruz.
instagram hasabını özelden atsana canımcımm ekliyim seni

Canım ben, hepsini tuzlu suda yıkadım sonra da tencerede kaynattım. Ama benimde aklıma şu takıldı ki, şimdi doğuma daha var, acaba doğuma yakın bir tarihte tekrar temizlenmeli mi onu bilemedim işte.
nilcim biberonları nasıl kaynattın emzik (silikon kauçuk) da kaynatılıyomu

Kızlar bugün oda takımımızı ve bebek arabamızı da aldık:)
Şimdi bebişin kıyafetlerini ve benim kıyafetlerimi yıkamaya başladım:)
Yarın annemler gelecek ütüye ve bohça işine geçicez..
Bugün kv De eşimin bebeklik ilk hastane bohçasını aldım bebişimin kini ona hazırlıkcam babasının bohçası ile doğacak giyinecek şnşallah:)

Back
X