• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Hanımlarr hemşireye verilecek hurca penye battaniye mi koydunuz? Ben setimdeki penye battaniyeyi koydum, yanıma tabi kalın battaniye aldım sonrası için ama hemen üşür mü bebem üşümesin çıkana kadar ameliyathanede🥹
Ben penye battaniye koydum canım, zaten kısa sürede getiriyolar odaya, sararız hemen üşürse kalın battaniyeye ama zaten oda sıcaklıgı tam onlara göredir🥹🧡

Ben penye battaniye koydum canım, zaten kısa sürede getiriyolar odaya, sararız hemen üşürse kalın battaniyeye ama zaten oda sıcaklıgı tam onlara göredir🥹🧡

Kim demişti hatırlamıyorum kendimize de koymak lazım ceket yelek falan insan üşüyor çünkü

Ay ameliyattan çıkınca başka yere alınmıyor dimi bebiş, bu ara eşim buna takmış durumda başka odaya alıp götürür işte kontrol yaparlar mı peşinden mi gideyim yok kaçırırlar mı derdine düşmüş töbe yarabbim dhdjdjd
Hayır askım cocuk doktoru ameliyathanede hazır bekliyor. Senşnle temas yaptıktan sonra hemen cocuk doktoruna veriyorlar, sen dikilirken bebeğin oksijeni sağlık durumu kontrol ediliyor hemen aynı alanda. Sonra giydirip babaya veriyorlar

Kim demişti hatırlamıyorum kendimize de koymak lazım ceket yelek falan insan üşüyor çünkü
Asla üşümedimmm kan ter içinde kaldım hatta utanmasam soyunurdum. Lohusa terlemesi diye bisey var kesinlikle. Bende koymuştum sen tedbiren koy yine ama bana lazım olmadı alev atıyodum😁 odanın ısısını bebeğe göre ayarlamıslardı 22-24

Asla üşümedimmm kan ter içinde kaldım hatta utanmasam soyunurdum. Lohusa terlemesi diye bisey var kesinlikle. Bende koymuştum sen tedbiren koy yine ama bana lazım olmadı alev atıyodum😁 odanın ısısını bebeğe göre ayarlamıslardı 22-24
Ay çilek hemen sütün geldi mi emzirme durumun nasıl, taktik var mı tecrübeli ana

Ay çilek hemen sütün geldi mi emzirme durumun nasıl, taktik var mı tecrübeli ana
Yanıma bestlak damla aldım hastaneye giderken hemen 20 damla patlattım askım. Aksamdan da tahin helvaları çiğ bademler ne bulursam yemiştim. Çok şükür maşallah doğumdan çıktığım gibi geldi sütüm, halbuki doktorum bile beni önden teselli ediyordu sezaryenden sonra süt gelmezse üzülme diye 😁 ama çilek işini şansa bırakır mı? Bırakmaz 😁 ebeler bile şokingen
Not: öğleden sonra 2-3 gibi doğuma alındığım için son yemeğimi sabah 8de yedim damlayı da o zaman içtim

Yanıma bestlak damla aldım doğuma giderken hemen 20 damla patlattım askım. Aksamdan da tahin helvaları çiğ bademler ne bulursam yemiştim. Çok şükür maşallah doğumdan çıktığım gibi geldi sütüm, halbuki doktorum bile beni önden teselli ediyordu sezaryenden sonra süt gelmezse üzülme diye 😁 ama çilek işini şansa bırakır mı? Bırakmaz 😁 ebeler bile şokingen
Askoo gece 12 den sonra bisey yiyip içmeye musade edilmiyor damlaya bisey demediler mi

Askoo gece 12 den sonra bisey yiyip içmeye musade edilmiyor damlaya bisey demediler mi
Ben öğleden sonra oldum ameliyat askım. Sabah 8de kahvaltı yapıp nidicard içtim. 8den sonra su bile yasaktı. Yukarda devrik cümle kurmuşum bestlakı doğuma giderken değil hastaneye giderken içtim yani onu da 8de

Ayy şafak 13 çok heyecanlııı bende doğurmak istiyorum acilen ya tatlı bir kıskançlık yaşıyorum dhdjd doktorum da beni son ana kadar bekletecek gibi erken almaya hiç razı değil🫠 sağlıkla gelsin oğluşuuun🩵
Amin canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebislerimizi normal doğum mu bekliyorsunuz orası hiç belli olmaz bak bebisko ne zaman isterse o zaman gelir 😍
Benim de 23 Ekim 🤗 hatta biri daha vardı kullanıcı adını hatırlamıyorum 🙈🙈
O kisi bendim sanki ya başka kimseye denk gelmedim 23 Ekim’m olan 😂
Yeter karnında taşıdığın yahuuu biraz da kucağında taşı😍😍
Bende öyle diyorum arada konuşuyorum hatta haftaya gel oglusum yeter bu kadar icerde kaldığın diye 😄
Ya böyle sık sık doktora gitme adeti bi tek bizim Türkiye’de var. Beşinci aya kadar yurtdısında doktorumu üç defa görmüşümdür. Anormal bir şey olmadığı sürece gitmiyordum çağımıyordu zaten gerek yok diyordu
Evet işte alıştırdılar bu şekilde şimdi pimpirikli olduk 🙈

Kizlar selam bayadir buraya giremiyorum cok kötüyüm nefes alamiyorum karnimda kocaman su torbasi var da her an düsecekmis gibi hissediyorum 😪 her an dogum olabilirmis bi kac haftam var sanirim bilmiyorum ama cok kötüyümmm su aralar kalkamiyorum yerimden

Ben öğleden sonra oldum ameliyat askım. Sabah 8de kahvaltı yapıp nidicard içtim. 8den sonra su bile yasaktı. Yukarda devrik cümle kurmuşum bestlakı doğuma giderken değil hastaneye giderken içtim yani onu da 8de
Ya ben ameliyat anını çok merak ediyorum. sezaryen olacam ve çok korkuyorum. Çekiştirme hissi falan filan diyorlar. En başından sakinleştirici talep etmeli miyim acaba🥺🥺

Ya ben ameliyat anını çok merak ediyorum. sezaryen olacam ve çok korkuyorum. Çekiştirme hissi falan filan diyorlar. En başından sakinleştirici talep etmeli miyim acaba🥺🥺
Ben bebek çıktıktan sonrasını hatırlamıyorum sedasyon yapmıslar hiç haberim yoktu. Eşim beni görünce korkmus karıma ne oldu bebeği reddetmez demi yabancı gibi bakıyor demiş. Halbuki kafam güzelmiş.
Ama bebeği alırken Çekiştirme hissi falan cok spesifik bisey değil bence abartıldığını düşündüm ben. Bu muydu dedim yani.
Bebek cıktıktan sonrasına iste bence sedasyon. Dikim kısmını farketmemek iyi bisey

Back
X