• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

kızlar alperen yazan bady görürseniz bir yerlerde burada paylaşır mısınız bana denk gelmedi

bu arada h& m tulumu vardı çok isteyip de alamadığımız kızım istanbulda bulup almış en küçük boyunu almış bilememiş boyunu süpriz yapmak istemiş burada yardımcı olan arkadaş kimdi hatırlayamadım kusura bakmasın alınmış yardımı için tşkler
bendim cnm güle güle kullansın bebiş

Sabır tevekkül dua iyi bilirim...rica ederim üzdüysem özür dilerim abla cok.sukur sag salim bu gunlere geldik:KK68:

canım benim aksine bu günlerin kıymetini bir daha anladım zaten sıkıntılarıma sabretmeye çalışıyordum bu bana adeta gaz oldu sana sonsuz tşkler kendine ve bebişe iyi bak:KK50:

Kızlar size sormak istediğim bir şey var. Fikri olan var mı ?
Şu uçan balonlar oluyor ya. Onlar kaç gün uçabiliyor :KK48: Yani ben oğlumun odasına 10 -15 tane şişirip tavanı kaplasın istiyorum. Ya da çok abarttım 5-10 yeter :KK70:Ne kadar süre tavanda kalır. Birde nasıl uçuracağız onları bilgisi olan var mı o_O
canım max 4-5 gün uçabiliyolar :KK24:

memmun musun fatsada avrasyaya gdiyorum ben süheyla hanıma hiç duydun mu adını
Ben Fatsalıyım:D süheyla hanıma yengem kadın hastalıkları için gitmişti bayağı iyi biriymiş. Fatsa'da yaşamıyorum ama bir hemşire tanıdığımız tavsiye etmişti. bir de Lale Hanım vardı sanırım o da iyiymiş. :D

Screenshot_2014-09-20-20-32-50.webp
Screenshot_2014-09-20-20-32-50.webp Screenshot_2014-09-20-20-32-50.webp kizlar intagramda yya da bildiginiz bu ciceklerden yapan biri var mi???

ben bu hafta sonu resim çektircektim ama bugün bir tribe girdim kendimi beğenmemeler felan oldu :) eşim beni ikna etmeye çalışıyor bakalım kazanacak mı, bebek albümüiçin çektireceğiz paylaşırım sizlerle çektirirsem. bi de ne giyeceğim diye vazgeçiyorum. sence nasıl bir şey giymeliyim?
Bekliyoruz

Ben Fatsalıyım:D süheyla hanıma yengem kadın hastalıkları için gitmişti bayağı iyi biriymiş. Fatsa'da yaşamıyorum ama bir hemşire tanıdığımız tavsiye etmişti. bir de Lale Hanım vardı sanırım o da iyiymiş. :D
bende memmunum ama sanırım sezeryan taraftarıymış galiba

Yaa kzlar cok sinirli ve stresliyim! Sinirim gecsin eşime yuklenmeyeyim diye su saate kadar alisveris yaptım ama hala sakinlesemiyorum. Ben evde yokken kv i bana iyilik olsun diye evi temizlemeye gelmis ustelik eşim bırakmış eve ben hamileyim diye bayram temizligi yapmış( ne gerek varsa!! ki evleneli iki yili gecti daha hic böyle birseyle karsilasmamistim) eve gecerken eşim haber verdi benim de mutlu olacagimi düşünerek zaten o anda tepem atti ama ona birşey soylemedim eve geldiğimde de annemin bana yaptigi kışlık hazirliklarin eksildigini gördüm once ihtimal vermeyip annemi aradim ama annem kavanoz sayisini filan söyleyince sinirden ellerim titredi yani eşimi arasam.. yazık cok mutlu annesi ilk defa bize faydali bişe yapti diye bide söylesem de ihtimal vermez kendimi dışarı attım o geldiginde evde olmayayim sinirimi görmesin diye yanlış görmüş olayım diyorum nasıl bana sormadan böyle birşey yaparlar aklım almıyor hala..
Senin kislik yiyeceklerine tenezzul edecek birinin ben ev temizligine gelecegine ihtimal vermedim acikcasi. Emin misin. Benim evimi temizleseler ben ustune para da veririm. Esimi de iki kavanoz icin kirmam. Kimseyi boyle bisey icin suclama bence.yapmis olsalar bile esin cok uzulur.

bende memmunum ama sanırım sezeryan taraftarıymış galiba
Canım o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ya doktor olayı biraz kişisel, kiminin çok memnun kaldığı doktordan kimisi hiç memnun kalmıyor. ben de şuan o durumu yaşıyorum istanbuldaki doktorumun yerini kimse tutmuyor kıbrısta.

Canım o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ya doktor olayı biraz kişisel, kiminin çok memnun kaldığı doktordan kimisi hiç memnun kalmıyor. ben de şuan o durumu yaşıyorum istanbuldaki doktorumun yerini kimse tutmuyor kıbrısta.
aynen öyle kişiden kişye değişiyor bu konu haklısın

Senin kislik yiyeceklerine tenezzul edecek birinin ben ev temizligine gelecegine ihtimal vermedim acikcasi. Emin misin. Benim evimi temizleseler ben ustune para da veririm. Esimi de iki kavanoz icin kirmam. Kimseyi boyle bisey icin suclama bence.yapmis olsalar bile esin cok uzulur.
Zaten yazarken bile utandım. . Hatta geri sildim.. normalde evime misafir gibi gelen birisi benim kv.. bebegimle ilgili bile bise sormaz hiç bişeye karısmaz evlerimiz uzak..eve kadin geldigini biliyor temizlik icin zatdn kafami karistiran da bunlar

Kızlar ben şimdi kafaya koydum saçımı boyayacağım sizce bebeğe bir zararı olur mu yaa hadi cvp yazın çünkü şu an yapmayı düşünüyorum ya fena bakımsız kaldım yaa:KK53:

Çok kötü bir gun..
şimdi ben tam anlamadım evini temizlemye geldiler ve kavanozlar eksik öyle mi canmo_O yalnız lütfen bu kadar sinir stres yapma ya bebeğini düşün lütfen hem bosver at kafandan gelip temizlemişler sonuçta esinde bu konuyu bu sekilde duyarsa cok üzülür yok yere aranızda gerginlik cıkar

Kızlar ben şimdi kafaya koydum saçımı boyayacağım sizce bebeğe bir zararı olur mu yaa hadi cvp yazın çünkü şu an yapmayı düşünüyorum ya fena bakımsız kaldım yaa:KK53:
ben boyadım canım iki ay önce kadardı hatta nasıl bi patlamasaysa aniden karar verip boyatmıştım:KK52:

balon fikri benim de hoşuma gitti, hastane odamızı süsleyecekler, daire kapısına da şöyle balonlu bir süsleme mi yapsak acaba!?
Foto%C4%9Fraf0215.jpg

valla kızlar son duyduğum bir örnekten sonra ben hiçbirşey yapmıyormuşum dedim, kuzenimin oturduğu sitede yeni bir bebek doğmuş ve sitenin bahçe girişinden tutun, tüm merdivenleri, daire kapısına kadar süsletmişler, hayata böyle başlayan bebekler var:confused::confused:

O kadar abartmaya gerek yok bence site kapısına kadar..sonuçta herkes aynı şartlarda değil özenen olur aklı kalan olur bende keşke bebeğime yapabilseydim diyen olur..veya bebeği olmayan vardır ne biliyim ben böyle düşünüyorum...

Back
X