• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

İnnuk dr buldun mu naptin..
Ahhh canım yaa..

Allah sabır versin, zor gerçekten. İlk hamileliğimde benimde son haftalarım çok zor geçmişti. Sen bayağı yıpranmışsın
inşallah herşey istediğin gibi olur. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına.

Arkadaslar telden grdgm icin site dgstgnden dolayi pek aktif olamadm ben bugun cikis yapicm bebegmz burda kalick en yakin zamanda pc.den grip edindiqm butn tecrubeleri siznle paylasmak isterm madm ilk abla biz olduk:)
Ozellikle dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun benim dogum yaptiqimi gorenler ltfn heyecn panik yapmayn bende boyle olurmuyum diye
ins en yakin zamanda yasadgmz bu sureci paylasicm sizlerle cnku bende sizlerdn cok sey ogrendim :KK66:
İlk annemiz tebrikler allah bir an önce yavruna kavuşmayı evinize birlikte gitmeyi nasip etsin sağlıkla kalın ikinizde

Bu arada benimle ayni haftalar olan anneler sakin korkmayin 27.haftadan itibaren az gelsti prensesim suyumun azliqindan
nrmalde en az yarim kilo dha fazla olmasi gerekiyor
Allah'ım analı babalı sağlıklı büyütsün inş... bence hiç moralini bozma çok küçük değil bebeğin. eminim kısa bir sürede toparlar kendisini annesi :)

Ayy ne bileyim bi panik oldum izlerken :)

Doktorumla konuştuk o dedi zaten bayram dönüşü hemen gel diye 32+2 olursun. BEn raporu verdikten 5 hafta sonraya kadar çalışabilirsin ancak. Bayram tatili de boşuna eklenmesin dedi. Artık 2 günden bir şey olmaz deyip 32+2 de gideceğim. 1 Ekim de randevum var zaten olmazsa o zamanda konuşurum bakalım. Hayırlısı :)

Bayram tatili boşuna eklenmesin kısmını anlayamadım. Bende tam tersi düşünmüştüm. Bayram tatilinde nasıl olsa çalışmayacağız diye. Yani çalışabilir raporu aldıktan sonra zaten izin , rapor vs alamıyoruz bari bayram tatilini kullanalım hemde o haftayı aktarmış oluruz diye düşünmüştüm. Acaba resmi tatillerde mi aktarılmıyor ki?

İnnuk dr buldun mu naptin..

Çok şükür o konuda gözü karartıp bir karar verdim. Dediğim gibi bir araştırma yapamadım fırsat olmadı. Ama doktorun doğum yaptırdığı gebeleri ile yazışıyorum sabahtan beri. Doktor olası riskleri gereksiz yere büyütüp karşısındakini geren korkutan bir yapıya sahip değilmiş çok şükür. 42. haftaya kadar bekliyor, müdahale konusunda esnek, gebenin doğum tercihlerini önemsiyor.Sakin sabırlı bir doktor dediler. Yarın 12 ye randevu aldım.
Doğru bir karar verdim inşallah. Hayırlısıyla doğuma kadar gideriz beraber..

canımm benim kuzucuğum sağımda yatıyor tahminimce
başı dert dedin ya sanırım başı sağ tarafım da poposu da sanırım göbek deliğimin solunda kalıyor
ama şimdi kaburgalarımın oralarda neyi var şekli nasıl duruşu falan onu hayal edemiyorum çok merak ediyorumm:KK51::KK51:
bebişin ters döndüyse ayaklarını dizini hissediyor olabilirsin. sanki göğsünün altında bir çıkıntı var gibi mi bir şey koyacak olsan oraya koltuk gibi sert bir çıkıntı. eğer öyleyse bende de aynısı :) bacak ya da ayak diye tahmin ediyorum. keşke görebilseydik ne güzel olurdu:KK46:

Çok teşekkür ederim canım,haber veririm tabii ki....

Amin canım,bebeğim için sabretmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum da artık....şuan bile ağlıyorum inan yazarken....

Bakalım canım salı günü gidicem inşallah doktorum da anlayış gösterir bu duruma....
her yerimde izler var pembe pembe,gebelik ürtikeri diye yazarsan google da görsellerde çıkıyor canım...
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..
cnm benim de eşim bi ay önce ürtikere yakalandı nasıl bi hastalık o zaman öğrendik bizde berbat bişey gece uyutmuyor gunduz calıstırmıyo 1 hafta doktorlara gıtık geldık 3 farklı doktor degıstırdık esımın psıkolojısı bozuldu en son ılac ve ıgne tedavısıyle gectı cok sukur tabı bız hamıle olduğumuz ıcın ılacda kullanamıyoruz demem o kı senı cok ıyı anlayabılıyorum cok sınır bozucu bı hastalık ustelık hamılelıkde eklenince emınımkı cekılmez olur

İyi o zaman sevindim kararsizlikta kotu anca alisirisiniz birbirinize Allah hayirli dogumlar versin hepimize..
Bayram tatili boşuna eklenmesin kısmını anlayamadım. Bende tam tersi düşünmüştüm. Bayram tatilinde nasıl olsa çalışmayacağız diye. Yani çalışabilir raporu aldıktan sonra zaten izin , rapor vs alamıyoruz bari bayram tatilini kullanalım hemde o haftayı aktarmış oluruz diye düşünmüştüm. Acaba resmi tatillerde mi aktarılmıyor ki?

Çok şükür o konuda gözü karartıp bir karar verdim. Dediğim gibi bir araştırma yapamadım fırsat olmadı. Ama doktorun doğum yaptırdığı gebeleri ile yazışıyorum sabahtan beri. Doktor olası riskleri gereksiz yere büyütüp karşısındakini geren korkutan bir yapıya sahip değilmiş çok şükür. 42. haftaya kadar bekliyor, müdahale konusunda esnek, gebenin doğum tercihlerini önemsiyor.Sakin sabırlı bir doktor dediler. Yarın 12 ye randevu aldım.
Doğru bir karar verdim inşallah. Hayırlısıyla doğuma kadar gideriz beraber..

Hayırlı cumalar herkese...Grip olmusuz biz burnusumuz akıyo,boğaz ağrısı ve gıcıklanma var kötüyüz bu gün:KK51:Hapsururken karnım acıyo sizde dikkat edin canlar...

ah canım çok geçmiş olsun ben de atlattım o gripleri çok kötü ya
en kısa sürede iyileşirisn inşallah c vitamini limon bal devam et faydası oluyor canım
ateş basıyor açılıp saçılıyoruz işte havalar da malum sonbahar

Hayırlı cumalar herkese...Grip olmusuz biz burnusumuz akıyo,boğaz ağrısı ve gıcıklanma var kötüyüz bu gün:KK51:Hapsururken karnım acıyo sizde dikkat edin canlar...
hayırlı cumalar,çok geçmiş olsun cnm. ben de şuan ıhlamur limon içiyorum önlemimi almaya çalışıyorum biraz burun alın kısmımda ağırlık var. havalar birden soğudu.. inş en kısa zamnda iyileşirsin

Bu arada herkes anlaşılan çok hassas, normal doğum iyi diyoruz sezaryen tü kaka diyoruz birileri alınıyor; ama işte sezaryende var illa normal olması gerekmiyor, ne yani sezaryen ile doğuran anne değil mi diyoruz bir başkası alınıyor. Sanırım hepimizde bir hamilelik psikolojisi, kimseyi kırmayacağım derken burada eğilip bükülüyorum, ama herkeste kırılacak bir noktayı cımbızla çekip çıkartıyor. Ben artık bu doğum şekli ile ilgili konuşmak istemiyorum, herkeste bir yanlış anlama durumu, nedir anlayamadım gerçekten. Geçen günde aynı şey oldu, azcık sezaryeni savunayım dedim, aman aman. Forumda özür diledim, mesaj çektim özür diledim, kırıldım büküldüm, bir cevap bile alamadım karşı taraftan, sanırsınız hakaret ettim, çok kötü laflar söyledim.
Herkes yaşadığını bilir mutlaka, kimse kimseyi de yargılayamaz neden böyle düşünüyorsun diye. Bazen gerçekten, bazı şeyleri yazarken 30 kere düşünüyorum acaba biri kırılır mı üzülür mü diye; demek 30 kere düşünmekte fayda etmiyor.

canım dediğin gibi hamilelik psikoloisindendir tamamen sıkma canını sende takılma herkesin düşüncesi kendine sonuçta nasıl birisi çıkıp normal doğum yapacağm dediğinde kimse bi tepki vermiyorsa bi başkasıda çıkıp sezeryan yapacağım ben hemde keyfi isteyerek dediğinde yine herkesin tepkisi aynı olmalı bence onun seçimi onun bedeni onun düşncesi sonuçta kimse kimseye bu konuda kırılma eğilme bükülme hele hele özür dileme gibi bi durum yapmaya mecbur değil herkes istediği görüşü savunsun yani kim ne karşıyr ki

ah canım çok geçmiş olsun ben de atlattım o gripleri çok kötü ya
en kısa sürede iyileşirisn inşallah c vitamini limon bal devam et faydası oluyor canım
ateş basıyor açılıp saçılıyoruz işte havalar da malum sonbahar

hayırlı cumalar,çok geçmiş olsun cnm. ben de şuan ıhlamur limon içiyorum önlemimi almaya çalışıyorum biraz burun alın kısmımda ağırlık var. havalar birden soğudu.. inş en kısa zamnda iyileşirsin
Saolun canlarım benim geçmek bilmeyen hamilelik atesimden oldu galiba sıcak seyler içip toparlanmaya çalıscaz bol da c vitamini alırız bu gün halen de atesim var millet montlarla gezmeye baslamıs bende tık yok:KK43:

Geçmiş olsun :( Acil şifalar diliyorum. Doktora gidicek misin?

Ben de hasta olmamak için çırpınıyorum. Ofisimiz inanılmaz soğuk, Ağustos ayında bile kaçak olarak elektrikli soba yakıyorduk, bir de şimdi düşün :( Her gün ıhlamur zencefil yükleniyorum ben de.

Hayırlısıyla, sağlıkla bir alsaydık minik kurabiyeleri kucağımıza. Sonlara doğru ben iyice paranoyak olmaya başladım. Yok az hareket etti, yok pantolonum mu sıkıştırdı kan mı gitmedi, yok hapşurunca bişey mi oldu, aman trafikte fren yaptım, yok şu yok bu. Ben de nerdeyse Tikita gibi bebeği vakti dolmadan alsalar daha mı iyi ki diye düşünmeye başladım :(:110:

Olumlu olayım diyorum ama azıcık uyuduğum vakitlerde de kabus görünce iyice moralim dip yapıyor :(

Günaydın canım, sen öyle vantilatörlerle yatarsan bu soğuklarda hastalanırsın tabi bundan sonra dikkat et artık hastalık en son istyceğimiz şey, eşimde hastaydı 1 tatlı kaşığı bal, 1 limon suyu ve birazcıkta sıcak su karıştırıp iç güzelce uyu geçer inş

Tikitam canim arkadasim inan cok uzuluyorum okuyunca Allah yardimcin olsun bende yasadim kac gun raporlu evde durdum seni iyi anliyorum.. Sana dua edicem insallah hemen iylesirsin..

Carputim teşekkür ederim canım benim....dualarını eksik etme,amin canım amin.................

cnm benim de eşim bi ay önce ürtikere yakalandı nasıl bi hastalık o zaman öğrendik bizde berbat bişey gece uyutmuyor gunduz calıstırmıyo 1 hafta doktorlara gıtık geldık 3 farklı doktor degıstırdık esımın psıkolojısı bozuldu en son ılac ve ıgne tedavısıyle gectı cok sukur tabı bız hamıle olduğumuz ıcın ılacda kullanamıyoruz demem o kı senı cok ıyı anlayabılıyorum cok sınır bozucu bı hastalık ustelık hamılelıkde eklenince emınımkı cekılmez olur

aynen canım çok fena birşey , çekilmiyor hiç inan...Allah'ım şu mübarek günde bütün hastalara şifa versin ( Amin )

canım bende de olmuştu pembe bir akıntı..
yerleşme kanamasıymış..
hayırlı olsun arkadaşının Allah tamamına erdirsin

İnşallah sag salim geçirir gebeliğini ve hayırlısıyla kucağına alır bebeğini:)

Amin kızlar! Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız.

Amin canım inşallah:KK68::KK68:

Kızlar, burada konu bazen öyle yerlere geldi ki; normal doğumla bebek anne bağı kuvvetli oluyor sezaryenda olmuyor falan gibi. Öyle muhabbetler oldu ki, normal doğum yapan anne oluyor, sezaryen olan sanki yarım anne. Bende normal istiyorum, ama sonu sezaryenle da bitebilir. Sorun mu benim için, hiçte değil. Neyse kimseyi kırmak istemedim, kırdığım kişilerden de defalarca özür diledim hem genelde hem özelde. Ama maalesef özrüm bile dikkate alınıp bir cevap verilmedi.
Bende kendi açımdan bu konuyu kapatıyorum. Bundan sonra artık, sadece bebek hazırlıkları, hediyelikler gibi güzel şeylerden konuşalım. Doğuma yaklaştığımız şu günlerde de, stres olup miniklerimizi üzmeyelim.

PinarYavuz PinarYavuz canım benim aldıklarını gördüm, hepsi bir harikaaaaaaaaa, bayıldım gerçekten. Allahım güzellikle, sağlıkla, içine sine sine kullanmayı nasip etsin.Hediyeliklerden alabilmek için Ankara'ya mı gelmem lazım :KK48:

Canım ben 5 aylıkken boyatmıştım, doktorum ilk 3 ay için önermediklerini ama sonrasında boyatabileceğimi söylemişti. Şimdi bir de doğum öncesi boyatacağım Allah kısmet ederse, bakımlı hamileler bakımlı anneler:D:D:D

Hahahaaaa, tırmanacağın zaman bana da haber ver beraber tırmanırız :-)

Canım az kalmış senin sahiden, Allah hayırlısı ile kucağına nasip etsin, arada gel merakta bırakma bizi. Yürüyüşlerine devam et, inan hem doğum için hem şekerin için iyi gelir.

Yok be canım, normal her zamanki muayene.

Yok canım, aksine cinsel ilişki doğum için faydalı bile. En azından benim doktorum son güne kadar devam dedi:-) Dedim biz zaten hiç ara vermemiştik:-)

Pınar benden önce davranmış canım, afiyet olsun:-)

Allah yavruna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, üzme kendini annesi bebeğin en kısa zamanda sağlıkla kucağında olacak inşallah. Abla oldu kızın bu arada:-)

Bol bol dinlenmene bak canım, geçmiş olsun inşallah bebeğin daha kalacak içeride

Kız gece saat 3 , kimse var mı diyorsun:-):-):-)

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Allah inşallah kucağına da almayı nasip eder. benimde iş yerimde bir arkadaşım var, benim ilk hamileliğimi öğrendiğim günlerde tüp bebek denedi, tutmadı maalesef. Bugün tekrar deneyecekler. Artık bu son şansları maalesef, çünkü arkadaşımın yumurta rezervleriş tükenmiş, menepoza girecek erken yaşta. Dua edin ne olur mutlu yuvalarını Allah taçlandırsın, onlara da bir evlat nasip etsin.

Teşekkür ederim canım. Almak istediğini bilseydim vallahi sana da alırdım. Bir daha yolum düşerse söz sorucam sana.

emzik ve biberonumu kaynatıyorum kızımın ayyy çok heyecanlı

Silikon yerlerini de kaynattın mı canım? Bi anlatıver yaa, ben bekliyorum hala öyle.
Neyde kaybattın , nasıl kaynattın?

Geçmiş olsun canım. Allah şifanı versin bir an önce

Carputim teşekkür ederim canım benim....dualarını eksik etme,amin canım amin.................

aynen canım çok fena birşey , çekilmiyor hiç inan...Allah'ım şu mübarek günde bütün hastalara şifa versin ( Amin )
Canımm çok geçmiş olsun şu son dönemler zaten zor geçiyor birde böyle bişeyle uğraşmak seni oldukça yormuştur Rabbim dayanma gücü versin hep dua et bebeğinde sende sağlıklı bi şekilde atlatrsınız inş bu dönemi. Sizin için en hayırlı zaman ne zamansa Rabbim ozaman nasip etsin doğumunu inş ama birazcık daha dişini sıksan bebişin içinde iyi olur sanki tabi bu benim nacizane düşüncem sakın alınma be yaşadıgını yaşamadan bilemem tabiki

benimki bu canım, burada öneren arkadaşlar olmuştu.
122244807_tn50_0.jpg

sitenin en haylazına emanet ederim ufak bir bahşiş karşılığında :KK66:
canım bu braun heralde modeli ne internetten mi aldın

Amin kızlar! Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız.

Teşekkür ederim canım. Almak istediğini bilseydim vallahi sana da alırdım. Bir daha yolum düşerse söz sorucam sana.

Silikon yerlerini de kaynattın mı canım? Bi anlatıver yaa, ben bekliyorum hala öyle.
Neyde kaybattın , nasıl kaynattın?

evet canım silikon yerlerini de kaynattım 5 dakkika diyordu 7 8 dakika kaynattım su soguduktan sonra içinden aldım bu kadar

Back
X