- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Tatlım olabilir arkaşımın bebeği 2. Ay aşısında anne aşıdan sonra emzirdiği için memeyle aşıyı ilişkilendirmiş bir daha emmedi hatt buraya yazmıştım emzircekmisiniz aşıdan sonra diye.ama bende mecbur biraz kucağımda hoplattım sarıldım susmayınca meme verdim.Valla şu aşı kadar gerildiğim başka birşey yok 4. Ay aşımız geldi bizimde.
Aynı gün mü bebişlerimiz dünyaya gelmiş yerim ben onları.. Bizim de 4. ay aşılarımız cuma günü olacak çok korkuyorum.. Bu zamana kadar ateş hiç olmadı hiçbir aşıda.. Sadece bi önceki aşılarda bacakları çok şişmişti çok ağlamıştı.. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız.
Benimde cok dökülüyor
Benim de acaip dökülüyor 1 aydır... Bu nasıl bişi saçım bi damla kaldı resmen her elimi attığımda sanki bi güç dipten kesmiş de elime geliyor gibi ne zaman geçecek kızlar bilen var mı?
metbeeeeeeeeeeellllll defalarca yazdık, aşıdan sonra ateş düşürücü vermek yok diye canım. aşının etkinliği düşüyor dedik hatta. kontrol ede ede ver ates dusurucu. 38'i geçince ver verceksen arkadaşım. rosebebek'in şanssızlığı birden yükselmesi. özellikle bebeğin nesesi yerindeyse sadece ateşi varsa beklememiz gerekiyor.
Bu zamana kadar maşallah bebeğimin hiç ateşi çıkmadı bu 4. ay aşısından korkuyorum panikliorum nasıl takip edicem çıkarsa ne yaocam kendimi yetersiz görüyorum sanki