2014 Kasım Anneleri

Hepimizin temsili bir resim olmuş :KK52::KK48:
image.webp

Canım kesinlikle bebeklere Öksürük için şurup kullanılmazki aksine öksürük kesilmesin ciğere inmesin diye Öksürük için şurupları bikaç Dr la görüşüp verin
Evet canim onu biliyorum bu daha cok oksurmesini saglaysn balgam söktürücü onda sıkıntı yok. ... yasaklanan grip ve soguk algınlığı şurupları

Ben sallamıyorum ama emzik kullanıyor Ağzına verince uyuyacagını anlıyo zaten ..emziği sadece uyuyunca veriyorum uyuduktan sonrada kendi atıyo alıyorum yanından

cok sanslisin maşallah oglum aynen böyle idi amaaaa kizimmmmm tam tersi stresten sıkıntı dan uykuya dalamiyor hoplada ziplsda sarsa sarsa uyutucaksin emzik hic cikmiycak agzindan ya emzik ya sallamak diyorum ne mümkün illa o ne derse o ykksa aglamaktan katilip morariyor :(

Bebeği cok gazlı olup da 4 ayı doldurunca gecen var mı kızlar? 1 hafta sonra 4 ay bıtecek ama hiçbir değişiklik yok hala. Umudumu yıtırdım artık ben. Dün ayran içtim gazdan delirdi cocuk uyuyamadı. Dıkkat etmekten de yoruldum :(
Canim esimin.bayaa yasli babannesi var tam.on tane cocugu var dusurduklerini.saymiyorum.zaten.kadin baya tecrubeli bayada yasli aksam ziyarete gittigimizde oglum surekli agladi durmadi artik gazdan mi huzursuzdu baska biseydenmi ki benim oglum iki uc geedir uyumayip.mizirdaniyodu bende perisan oluyodum uykusuzluktan babannesi nane demle.uc cay kasigi icir dedi yarim sicak suya iki cay kasigi nane attim yarim saat bile gecmeden icirdim.uc cay kasigi ve cok.rahatladi gazida hemen cikti ve inan bugun aksam 11 den bu saate iki kere kalkti.oda benim.icinrekor sende dene istersen bide bebek ac olursa uyanir istisnalar haric iyice doyur karnini umarim faydasini gorursun

@Ayisigi11 iyi şükür canım günden güne daha bi afacan ve daha bi sevimli oluyor her şey yolunda. sen nasılsın paşa nasıl ?
hepinizi özledim hep aklım burada oldu ama paket yeni yapabildim
Bende bi sure giremiycem gibi ama gelirim.bi.iki haftaya kadar pasada iyi sukur gunleri gunlerini.tutmuyo.ama.oylle.oyle buyucekler iste buyuduler bile.bak.dort ay olmus zaman cok.cabuk geciyo

Günaydın:) kızımı bırakıp nasıl işe başlıcam ben diye şimdiden üzülüyorum halbuki Temmuz'a 4ay var daha.işe başlayan arkadaşlar içimi rahatlatın ya:( 9-17:30 çalışma saatlerim süt iznimi çıkışda kullanayım diyorum o zaman 16:00 da çıkarım.ama çok uzun ya:(

dun gecg acilde beta baktırdım adete 7 gün var, 2 nin altında çıktı :KK43: ama idrar testinde çok silik çıkmıştı yaaaa :KK43: birazdan pregstrn baktıracağım :( ooooofff :( artık üniversite hastanesine gitmeye yolgörundü, 4 aydır ovulayn testiyle yaptık ama olmadı, eşim dun gece bana da baktıralım dedi. sperm tahlili için, haşimatosu var çok ileri düzeyde, acaba tirodi çalışmaması etkiler mi sperm üretimini ? :(

dun gecg acilde beta baktırdım adete 7 gün var, 2 nin altında çıktı :KK43: ama idrar testinde çok silik çıkmıştı yaaaa :KK43: birazdan pregstrn baktıracağım :KK43: ooooofff :KK43: artık üniversite hastanesine gitmeye yolgörundü, 4 aydır ovulayn testiyle yaptık ama olmadı, eşim dun gece bana da baktıralım dedi. sperm tahlili için, haşimatosu var çok ileri düzeyde, acaba tirodi çalışmaması etkiler mi sperm üretimini ? :KK43:
Bi adet zamanin gelsin bu ara calismaya devam edin sonra gidersiniz doktora
Ne zamandir deniyorsunuz
6 ay sure var gutmek icin doktora

Günaydın:) kızımı bırakıp nasıl işe başlıcam ben diye şimdiden üzülüyorum halbuki Temmuz'a 4ay var daha.işe başlayan arkadaşlar içimi rahatlatın ya:KK43: 9-17:30 çalışma saatlerim süt iznimi çıkışda kullanayım diyorum o zaman 16:00 da çıkarım.ama çok uzun ya:KK43:
Simdiden dert etme bunu keyfini cikaaarr anin
İnsan hrseye alisiyor saglikli olsunlarda

Bebeklerimizin doğum tarihleri yakınmış. Oğlumum bugüne kadar toplasan 10 tane bezi kakasızdır. Hiç düşünmedim ishal mi diye. Kilo alımı da iyi çünkü.

rekor bizde sanırım 8i bulduk :KK51:
ilk ay hariç 3'ü geçmemişti oyüzden korktum ne bileyim. demekki normal. kilo alımı bizimkinin de şimdilik normal. bu ay emmesi çok azaldı oyüzden korkuyorum ama kilo almayacak diye. bi de böyle olunca ne yedinki çıkarıyon diyorum yani

Kendımı gordum resmen ben de ağlıyorum haftanın yarısında :) ben ıkı cocukla bunalıma gırdım tek basıma dayanamayıp anneme geldim dönücem haftaya yolda başlarım yıne aglamaya :KK43: benim de yaşadıgım yerde kımsem yok eşimin uzak akrabaları var ama surekli kımden ne yardımı isticeksin herkesın ısı gucu coluk cocugu var. Allah yardımcınız olsun sadece uyurken alması cok ıyı cnm benım kızım da uyurken emerdi gostermezdim normalde aramazdı da. Bırakması da zor olmadı ama bırakınca uyku duzeni bozuldu tabı bıraz.
Haklisin kesinlikle iki olunca daha da zordur şimdi bile kendimden geçtim bi saçımı kestirecem hala eşimin evde olduğu havanın güzel olduğu çocuğun sakin oldugu ve kuaförün müsait olduğu günü denk getirmeye çalışıyorum galiba kestiremeyecem :-) misafirin de ciddi olanı bitti meraktan gelenleri kaldı onları ağırlamak zor geliyor sürekli soru soruyorlar ve nasıl agirlandiklari çok önemli :KK70:

Gunaydın arkadaslar. Bu sabah cok konum var.
*Kızım gece cok oksürdü hapşurdu. Grıpmi olcak acaba. Önlem olarak neyapmalıyım.
*Oyun halısı aldık koyar koymaz agladı. Bugun alıştrmaya calışıcam ne önerırsınız.
*bebegının başkalarını yabancıladıgını soyleyen bır arkadasımız vardı adını hayrlayamadım kusura bakma. Dün bende yaşadm onu. Eski işyerime gıttım. Arkdaşlar sevmek istedı kızımı kızım gıder gıtmez başladı aglamaya. Ben aldm hemen sustu.durmadı kımsede

Kızımda artık gecelerı cok sık uyanmaya başladı. Aranıza bende katıldım malesef. Her saat başı uyanırmı bi bebişya. Bı aglıyo bı gülüyo. Ben desen sînir küpü uykusuzluktan. Eşim desen sinir bozmaktan başka bir halta yaramıyo.

En önemlı konum.
Eşimin iyi bir baba olucagından emin degılım kızlarya. Bana bişey oldu bilmıyorum eşimden gercekten cok sogudum her anlamda. Çok sinirli bu huyundan dolayı nefret ettım resmen. Şöyle söylim benım büyüme tarzmla onunkı cok farklı. Ben sevgı saygı içinde büyüdüm Oda çıkarcı para göz sevgısız bir aile ortamında buyumuş. Yanı cocugumu geliştirken eşimin cok degışmesı lazım. Ben kendı ailem gıbı olmak istıyorum. Ona anlatıyorum konuşuyoruz cok ama değilicenı hiç zannetmiyorum. He bana karşı saygısızlıgı bagrıp çagırması yok. Bır anda parlıyo en ufacık şeye ve cok uzatıyo. Kızımın yannda bıkere bagrdı kıyametı koparttım. Bıdaha yapmadı. Yanı bunlarla ılerde cok mücadele edicekmişim gibi gelıyo. E tabı bırde o nefret ettıgım ailesı var tabı kendmden ailemden uzak tutmaya calıştıgım.

Bi adet zamanin gelsin bu ara calismaya devam edin sonra gidersiniz doktora
Ne zamandir deniyorsunuz
6 ay sure var gutmek icin doktora
34 yaşindayım 4 aydır evliyiz, yumurtlama testi yapıyrm akıntı takibide, çalışma yapıyrz ama olmuyr, az önce drdan geldim, eşimin ağır haşimato hastası tiroidi hiç çalışmıyr. doktor sperm üretimini etkileyebilir dedi. bugun 3ten sonra pregstrn sonucum çıkacak, inş yumurtluyrmdr.

Back
X