gecmş olsun birdaha olmasın İnşallah cokmu ağladı aşı esnssnda ondanmı oldukiYok hic ateşi olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmş olsun birdaha olmasın İnşallah cokmu ağladı aşı esnssnda ondanmı oldukiYok hic ateşi olmadı
canım ateşı nasıl yükseldımı? sımdı nasıl huzursuz mu? benımde yarın ALLAH yardımcımız olsun
gecmş olsun birdaha olmasın İnşallah cokmu ağladı aşı esnssnda ondanmı olduki
canimm masallah oglusuna yaa tam isirmaliktir o..Tek tek alinti yapamiyrm bana cevap veren arkqdqslarimfan Allah razi olsun
Doktordan geldik o agzkndaki
Kabarcik gibi seyler fizyolojik seylermis
3,5 aylik 8000kg 67,5 cm ( 3 ay kontorlunde 7600 ve 66 cmdi)
Emmiyor diyorum emmez diyor disi cikacak diyor
Ac kaliyor diyorum nasil anlicam doydugunu zaten istahi yok ise basladm diyorm gayt iyi o doyuyo merak etme sekkz kilo dedi
Gece cok terlio dedik terler biz terlemiyoz mu dedi
Herseye normal
Dedi yolladi
Besdeki lekeyi sormqdim bida olmadi su verdik
canimm bizim inek sutune alerjimiz var ben de keci sutu alabilmek istiyorum ama nasil bulacagim kizim icin bilmiyorumBugun keci sutu arastirdim sanirim
Bulabilcem
Alti ay bitinxe yogurt yapcam
Yogurt mayalanip
Gunluk
İki saat icinde veriliomus
Doktora ulasamadim ben gec oldu icim rahatladi sagol canim esim de icimi rahatlatmisti.. Aynen ben de gun icinde eline kac defa baktim haddi hesabi yok yeleginde tuy var mi yataginda var mi arastirmaci oldum..canımmm bizde de var aynı sorunn manyağa psikopata bağladım ben hergün ev süpürüyorum her şeyini çırğıyorum bebeğimin ama gene de tek tük görüyorum,elleri nemli olduğu için bebeklerin saçlarda çok dökülüyor tüy gibi tabi ne kadar dikkat etsekte gidiyor ağzına bende çok üzülüyorum..bugün doktora sordum dikkat et ama sorun olmaz dedi
canimm cok cok gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin ya.. Allah korusun yavrularimizi.. Bende bebegim dustugunde oyle kotu olmustum ki cok zor cok..Hala gözlerim dolu dolu çok korktum öyle boş boş bakıp nefessiz kalinca ağlamaktan katildi evet agir geliyor aşılar dayanamiyolar iste temiz hava aldirdim bende ayaklarini tutmayi cok.seviyor bugun hic yapmadi hala aciyor demek ki Rabbim başka dert vermesin
aa toplanmis mi neden acaba bir arastirayim sagol canim.Ben onlar biara piyassdan toplandı diye biliyorum bi araştrsana canım almadan baya oluuo okuyalı ben nedenini faln blmiyorum almam diye dikkatimi çekmemişti
Bizim dıskısına çıkmıyor ama her kucağıma alısımda saçıma asılıyor topluyorum ne yapıyor ne ediyor kendine göre bir tutam çıkarıyor tokanın arasından sürekli elinde saç görüyorum bende.olmadı bone yada tülbentle kapatabilirsin saçlarını bunu yapmak geldi benim aklıma en azından saç tutmayı unutana kadar kandırırız[/QUOTE
kendi saçı sanırım gördüğü canım(bebeğin saçı yani)
Yok canim benim sacim cok uzun ve siyah onun kendi sac kilini goruyorum.. Elleri surekli agzinda.. Saci da oyle cok dokulmuyor ama anlamadim gitti bi kafamizin arkasi kellesti ama yataginda fln rastlamiyorum nasil bulup agzina giriyor ananlamadim.. Yine kan da gordum zaten iyice moralim bozuldu..![]()
Sendende allah razı olsun canım.aşıda beninkide öyle çok ağlıyor.hadi hayırlısı bakalım bizim pipimiz süper durumda hızlı iyilleşti.doktorunuz sünnetten sonra ne krem önerdi yada birşey önerdimi? Sünnetten sonra bilgilendir merak ederim nası gececek.her konuda içini ferah tut rabbim küçük meleklerimizin yanında sağlığı için erken olması en güzeli.hemde ameliyathanede hemşireler bebişe çok iyi bakıyor başında onu oyalamak için kaç kişi oluyor.en azından bizde öleydi.
Unutulmamak çok güzel :) Artık havalar da ısınıyor terler tabi. Off bu cocukları büyyütürken panik atak olacağız
Bende sana bakınıyorum valla komşum. Aramızda bir cadde var ama daha hiç tanışamadık
Melis e maş allah foto süper. Tütü giydirmişsin birde :)
Süt yeterli gelmiyorsa mamaya mecbur başlanacak tabi. Bakalım bizim sıpa kaç gr almış pazartesi kontrolümüz ve rota aşımız var.
Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün![]()
canım ateşı nasıl yükseldımı? sımdı nasıl huzursuz mu? benımde yarın ALLAH yardımcımız olsun
canimm masallah oglusuna yaa tam isirmaliktir o..
canimm bizim inek sutune alerjimiz var ben de keci sutu alabilmek istiyorum ama nasil bulacagim kizim icin bilmiyorumben ancak onun yogurdunu yedirebilirim ek gidaya gecince..
Doktora ulasamadim ben gec oldu icim rahatladi sagol canim esim de icimi rahatlatmisti.. Aynen ben de gun icinde eline kac defa baktim haddi hesabi yok yeleginde tuy var mi yataginda var mi arastirmaci oldum..
canimm cok cok gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin ya.. Allah korusun yavrularimizi.. Bende bebegim dustugunde oyle kotu olmustum ki cok zor cok..
aa toplanmis mi neden acaba bir arastirayim sagol canim.
Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün![]()
Benim kızımda da bir kere oldu doktor annenin hormonlarını vücudundan atıyor normal dedi... sende bi doktoruna sor istersenBenim oğlum dogdugu ilk gunler olmustu aynisi sutum gelmemis ve acliktan dedi dr tam beslenmemis olabilirmi bugun devam ederse dr a sor
Benimki geceleri uyumuyor hiç sabaha karşı yatıyor doğdu doğalı aynı hiç değişmedi gündüzleri en az oda aralıklı toplasan 2 saat uyur oda uyana uyana.. Sende çok yoruluyorsundur eminimOoo kimler gelmiş hoşgelmiş
Bende fazla giremiyorum artık 1nisan işbaşı ondan sonra aktif olurum
Bebişin nasıl canım birde hangi doktora gidiyorsunuz?
Benim oğlum standart canım geceleri 5 kez uyanıyor halaemmek istiyor
Sizde durumlar nasıl geceleri
Kıyamam minnoşa ya. Seni çok iyi Anlıyorum. Bizimde 2. Ay aşımız aynen anlattığın gibi geçmişti. Eşimle ne yapacağımızı şaşırmıştık. Saatlerce Öyle bir ağladı ki ben de dayanamadım AğladımAllahım bir daha o ağlamaları yaşatmasın, yavrularımızın acılarını göstermesin. Bu arada o uyku arkadaşını trendyoldan aldınız demi. Bende bakayım ona. Güle güle kullansın Nazlı Paşa'lar.
Bizim Sünnet'i Dr ameliyathanede yaparsam narkoz veririm, gerek yok dedi. Bizi hastanenin sağlık memuruna yönlendirdi. Sünnetleri yıllardır o yapıyormuş. Eve gelip, lokal anestezi uygulayacak. Bugün eşim görüştü kendisiyle, eczaneden emla uyuşturucu krem ve iğne falan aldırmış. Yani sünnet sonrası için bir krem henüz aldırmadı. Ben de onu merak ediyorum. Sonrasında neler yapabiliriz, ne kullanabiliriz. Çok ağlarsa fitil veya calpol veririm diye düşünüyorum ama pipiye ne Sürerim bilemiyorum. Bu arada mutlaka haber veririm canım.
Sen istanbuldamiydin
baktirdim canim fazlasiyla catlak varmis cerraha yonlendirmisti bizi.. Size ne dedi doktor krem fln verdi mi Catlak icin?hmm bu arada bizim bugün doktor kontrolü vardı canım makatta çatlak gördü ipliksi kan oradan kaynaklı dedi.sende bir makatına baktır bebişin
baktirdim canim fazlasiyla catlak varmis cerraha yonlendirmisti bizi.. Size ne dedi doktor krem fln verdi mi Catlak icin?
Canimm Allah razi olsun cok sagol cok mutlu oldum.. Aynen oyle onun caninin yandigini dusundukce icimden parcalar kopuyor.. Rabbim acilarini gostermesin.. Sizin de sunnetiniz kolay gecer hemencik atlatirsiniz insallah..Allah'ım acil şifalar versin, insan kıyamıyor yavrusuna. Gerçekten annelik Bambaşka bir duygu, eşi benzeri yok. Insanın Gözünü kırpmadan Canını verebileceği tek kişi evlâdıdır bence.