2014 Kasım Anneleri

Ben gerçekten düşüncelerini önemsiyorum biizm aile yapımıza uygun paylaşımları var yavaş yavaş bütun kitaplarını okuyacagım İnşallah
brn korkuyorumya kızım kusuyo arada boğazına falan kaçıyo büyüyene kadar tek gidemem heralde.s
Aaa dogru bak aklima gelmedi bazen tukurugu bile bogazina kaciyo bogulcak gibi oluyo buarada cok tukuruyo cunku zaten arkada tek birakmakta icime sinmiyodu dusunurken ertleyelim bizde buyuyene kadar

E canın saglık ocagındakı hemşire ay sonu kontrole gel dedı. Aşı varmı dedım var dedı. Ya zaten bişeyden anlamıyo hiç guvenmıyorum onlara. Afedersınız mal gibi ya ne konuşabılıyo be duzgun bışeye cvp verebiliyo. Yoldan cevirip oraya koymuşlar kadını sankı.

3. Ayda sağlık ocağına sadece izlem için gitmistik biz aşı yok. Hemşire yanlış söylemiş tir bence

E canın saglık ocagındakı hemşire ay sonu kontrole gel dedı. Aşı varmı dedım var dedı. Ya zaten bişeyden anlamıyo hiç guvenmıyorum onlara. Afedersınız mal gibi ya ne konuşabılıyo be duzgun bışeye cvp verebiliyo. Yoldan cevirip oraya koymuşlar kadını sankı.
canim ucuncu ayda asi yok boy kilo icin cagirmistir biz de gitmistik.. Rota asisi ozel oldugundan ben rotayi ucuncu ayinda yaptirmistim baska asi yok diye..

verdi canım iki krem verdi biri hametan diğerini hatırlayamadım.ikisini karıştırıp süreceksin dedi
yaa bize niye bu cerrah hicbir sey vermedi ki.. Sabah aksam oturma banyosu dedi o kadar.. Bir de gliserinli fitil ver uc gunde bir dedi ben de hi hii dedim icimden.. Bazen bu doktorlar nasil doktor olmus sasiriyorum yaa cocuk zaten yapiyor hergun kakasini niye fitil veriyim ki bos yere.. Ki zaten doktorlar fitil en son care diyorlar.. Zaten konusurken icinden konusuyordu.. Diger kremin adini musait olunca yazabilir misin canim bizim catlak gececegine cogaldi gibi.. Sonra doktorumu arayip sorarim Kullanayim mi diye..

Sağol lilipit sende çok zevklisin kafam dagilsin diye bakarken senin aldığım kuzuyu gördüm hoşuma gitti dedim minnosumun da olsun bitane çok yıprandı zaten sevinsin sekerparem
Carputi oyuncak konusunfa seni zevkli buluyrm
Bbegenmen ve alman beni cok mutlu etti
İyiki almisim dedim :)
İns sevecek kuzularimiz

Aaa dogru bak aklima gelmedi bazen tukurugu bile bogazina kaciyo bogulcak gibi oluyo buarada cok tukuruyo cunku zaten arkada tek birakmakta icime sinmiyodu dusunurken ertleyelim bizde buyuyene kadar
bencede ertelemk mantıklı Allah korusun yavrularımızı

canim ucuncu ayda asi yok boy kilo icin cagirmistir biz de gitmistik.. Rota asisi ozel oldugundan ben rotayi ucuncu ayinda yaptirmistim baska asi yok diye..

yaa bize niye bu cerrah hicbir sey vermedi ki.. Sabah aksam oturma banyosu dedi o kadar.. Bir de gliserinli fitil ver uc gunde bir dedi ben de hi hii dedim icimden.. Bazen bu doktorlar nasil doktor olmus sasiriyorum yaa cocuk zaten yapiyor hergun kakasini niye fitil veriyim ki bos yere.. Ki zaten doktorlar fitil en son care diyorlar.. Zaten konusurken icinden konusuyordu.. Diger kremin adini musait olunca yazabilir misin canim bizim catlak gececegine cogaldi gibi.. Sonra doktorumu arayip sorarim Kullanayim mi diye..

anestol pomad ile hametan canım..ikisini karıştırıp popo deliğine içine yedirecek şekilde sür dedi.ya fitil saçma ama oturma banyosu daha mantıklı gibi geldi canım bana..gerçi sizin çatlak sanırım çok,,ben bidaha kan görürsem süreceğim kremleri mesela..ben bi 15 gün önce görmüştüm kan,bide dün görünce doktora gittik hemen işte

Kızlar kan yada demir ilacı kullananız varmı. Ben hamılelıktede cok kullandm kansızlık ilerı derecede var bende. Şimdi reglıde oldum. Acayıp kanamam var ve tansıyonum oynuyo hep halsızleşiyoım cok. Dr arayıp sorsam kullansam bebeşime sakıncası olurmu acaba bilgınız varmı

Guzelmis canim gule gule kullansin kuzun.. Bu uyku arkadaslari niye boyle duz anlamadim ben eline fln mi takiliyor? Ucreti ne kadar canim?

Bak ben de sunu buldum mama sandalyesi yerine bundan mi alsam karar veremedim cok amacli kullanilir..Eki Görüntüle 1442370
Ayy bu çok güzelmiş biz yer sofrasında yiyoruz bize çok uygun bu. Fiyatı ne kadar acaba?

Efsunkar geçmiş olsun diskisinda kan olmasi alerji değilde makat çatlagimiymis ?
Olduğunuz aşının markasına göre değişiyo. Eğer 2 dozluk olandan yaptırdıysanız 2 ay olacak arası.

ilkini 3.ayda olduysanız diğeri 5.ayda olacak AnaLucia AnaLucia

Tşk ederim arkadaşlar. Oğlum iki buçuk aylıkken oldu ilk dozu ikinci dozu beş buçuk aylıkken olacak dedi doktor o zaman üç ay geçmiş oluyor acaba doktor yanlış mi hesapladi ? Aşının markaai rotarix.

:KK68::KK68:

Canımmm çok sağol inşallah kolaylıkla atlatırız. Bence de eşini kandır sen, şimdi sünnetini yapalım, sonra istediği zaman eğerlencesini, Mevlüdünü yaparız de. Eren paşaların sünnetini beraber yaptıralım:KK68:
Dün kandırma çalısmalarına basladım bu ayı bitirelim de bakarız dedi:KK54:Sen ne yapmayı düsünüyorsun canım eğlence falan var mı bir planın daha pek minicikler ama ben sünnetlik giydirmek isterim seviyorum sehzade tarzı sünnetlikler hosuma gidiyor ama simdi kestirip ilerde eğlencesini yaparsak da olmaz gibi geliyor nasıl yapıcaz o isio_O

Ayy bu çok güzelmiş biz yer sofrasında yiyoruz bize çok uygun bu. Fiyatı ne kadar acaba?

Efsunkar geçmiş olsun diskisinda kan olmasi alerji değilde makat çatlagimiymis ?

Tşk ederim arkadaşlar. Oğlum iki buçuk aylıkken oldu ilk dozu ikinci dozu beş buçuk aylıkken olacak dedi doktor o zaman üç ay geçmiş oluyor acaba doktor yanlış mi hesapladi ? Aşının markaai rotarix.
Cok amacli kullanilir diye dusundum canim oturmaya basladiginda koltuga iki buklum oturmaktansa orda oturur yemek yerken sandalyenin ustune fln koyariz diye dusundum guzel dimi? 180 liraydi fiyati sanirim dun trendyolda gormustum..

Bizim kan catlaktanmis ama sut alerjisi de varmis ikisi karisti :KK43:

Bu arada bizim de asi rotarix ti canim ben 13ocakta yaptirmistim 3.ayin dolmasina birhafta kala simdi 13martta yaptiracagim 5.ayin dolmasina bir hafta kala.. Nirmalde iki ay oluyor arada senin doktor yanlis soylemis olabilir..

Kızlar merhaba ben bu ara zayiflamaya taktım 15 kilo fazlam var ve kendimi kötü hissediyorum yediklerime dikkat ediyorum bol su hareket ve yoğurt kürü uyguluyorum 2 kilo gitti eşim çok zayıf yanında yarmagul gibiyim:KK53:birde ben 5. Ay bitince oğluma bu sandalyeden alicam bi arkadasda buna benzerini söylemiş bence çok kullanışlı masada mutfak tezgahinda banyoda gittiğin restoranlarda heryerde kullaniliyo
bende almayı düşünüyorum

kızlar uyku arkadaşı alanlar var sanırım nsıl kullanıcz onu bende almak istiyorum

Evet canım öyleymis dün konustuk netliğe kavustu durum.Kaka da saç çıkması da insanın aklına kırk yıl düsünse gelmeyecek birsey bakalım daha neler görüp öğrenicez miniklerden.

kızlar bu arada tuna bu ay sadece 600gr almış:( hep 1er kilo aldığı iiçin ben şaşırdım üzüldüm:(

Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün:KK43:
Geçmis olsun avaz avaz ağlamıs belli ki ondan olmus korkma sende diycem ama hemsire de olsan anne olunca isin rengi değisiyor.

Back
X