2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Mama sandalyesi için erken değil mi canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mama sandalyesi için erken değil mi canım

benim beğendiğim model doğduktan itibaren kullanılabiliyor çünkü ana kucağı gibi duruyor.
chicco poly magic mama sandalyesi scarlet rengi inceleyebilirsin istersen.
tam yatıyor ve üstünde oyuncağıda var
abimlerde var onlar çok memnun bende beğeniyorum.

Hmm anladım canım hani altı aylığa kadar emiyor ya o yüzden demiştim

CNm lcw den almıştım altı aylık için o fiyatı da 20-25 arasıydı sanırım

Ayy güle güle kullan canım lcw da çok güzel şeyler var zaten bulursam bende alıyım bayıldım

günaydınlar

ne kadar güzel şeyler almışsınız sağlıkla kullansınlar inşallah ben inşallah bayramdan sonra başlayacam alışverişe henuz pek bırsey aldıgım soylenemez :)) sizler tamamlamışsınız ne güzel.

inşallah bende e-bebek te şunu beğendim..
yorumları da iyi suyu emiyo falan diyolar ama bakalım..
ikişer ikişer alcam ya ondan düşünüyorum valla ya iyi çıkmazsa diye..
Eki Görüntüle 1197063

ben de havlu içine tülbent yaptırmıştım kızım için bana da bir arkadaşım onermişti. şöyle bir faydası da oluyor tülbent ıslanıyor onu alıyorsunuz hemen bebek ıslak havluda yatmamış oluyor bezlerken falan.

bu beşikleri ben de cok beğeniyorum kızlar ama bebeğin hareketine bağlı bence ne kadar sure yatabıleceği. ben 6 ay dan fazla yatabıleceklerını dusunmuyorum hıc kı benım kızım 4 aylıkken gövdesini kaldırıp dönmeye başlamıştı. 9-10 aylık bir cocuk rahatlıkla bunun ıcınde ayaga kalkabılır bence ve cok tehlıkelı olur.

ben de chicco poly magic i çok beğeniyorum cnm cok kullanışlı bır urun bence. doğumdan ıtıbaren zaten kullanılıyor. hem mama sandalyesi ilerisi için hem de anakucagı mantıgında. ben kızıma 4-5 aylıkken bakmaya başlamışdım ve polly magici geç keşfettim 4 aydan sonra kullanılabılen almışdım. aklım hala onda kaldı dıyebılırm. biryerde gözüme takılırsa yazarım sana

Hmm aslında ben de öyle düşünüyorum ilk 6 ay ancak kullanırız bu beşiği ama bebek odası alıcam zaten büyüyen karyolası var.. İşte onu ilk etapta kullanamam odama da bırakamam diye anne yanı için aldım bunu 6 ay sonra da karyolasına alırım artık :)

sağol teşekkür ederim.iki ürün almaktansa bir tanede işi bitirmek en güzeli

Bu park yatağın için de kendi yatağı var mı biz mi alıcaz..

Araştırdın mı peki ne tarz yatak almak lazım visco olmuyor diye biliyorum ablam alacaktı bebeklere uygun değil dediler..

hiç bilmiyorum canım ya daha park yataklarını da alamadık..
benim beğendiğim model çok uygundu ama stokta bitmiş..
kara kara onu düşünüyorum henüz..

hiç bilmiyorum canım ya daha park yataklarını da alamadık..
benim beğendiğim model çok uygundu ama stokta bitmiş..
kara kara onu düşünüyorum henüz..

Ben eilth in aldığından almayı düşünüyorum iyi diyor..

Kızlar sizlere de fikir olması için kızıma aldığım beşiği paylaşmak istiyorum. Ben bu ürünü ebebekten 150 tl'ye aldım. Hem tam beşik oluyor hem de anakucağı ve salıncak oluyor. Icine de kalın alt açmalardan aldım. Çok güzel oldu. Bebişimi ilk aylarda yanımda bunda yatıracağım inşallah

Son düzenleme:

canım hepsini güle güle kullanın valla hepsi birbirinden güzel...bu arada aynı bebek arabalarımız,bu rengi alıcaktık son anda siyahını aldık bizde
Allah'ım kullanmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…