2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Battaniyeleri nevresim takımları ve örgü yemekleri kayınvalidem de:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bayram sonrasında oda takımımız gelsin herşeyini alıp yerleştiricem.şimdi ortalıkta yayıntı oluyo fazla doldurmuyorum.
ben araba konusunda kesin kararımı verdim kraft twist rlx modelini alacağım.indirime girerse diye belki acele etmiyorum.
1150 lira güncel fiyatı

Amin teselkur ederi cnim en guzellerinsizin olsun evet artik ince isler kaldi baya agir olanlar bitti insallah onlarda ekim.sonuna kadar halledicem.

İnşallah... Kısmetse ben de bayramdan sonra hazırlıklara hız vericem artık herşeyimiz hazır olsun bizim de :)

anladım canım teşekkürler. yavaş yavaş başlıyorum artık stok yapmaya her markete gittiğimde 2 3 paket alayım :) 1tane de bez alayım ayy çok heyecanlı

Şimdilik bu kadr daha çok eksiği var ama yavaş yavaş artık:)

hepsi çok güzel canım bayıldımmm
güle güle giydir inşallah süslü prensesinee
bunu nereden aldın acaba bir de ne kadara??

Bunlarda bizim kalan minik eksiklerimiz
0-3 ay 23 tl çarşı
0-3 ay 24.90 çarşı
3-6 ay 24.90 c&a
3-6 ay19.90 c&a
19.90 c&a
ebebek

Çok teşekkürler canım, inşallah sağlıkla doğsunlarda güle güle kullanalım

canım kızışına banyo havlusu aldın mı??
ben aldıklarında denk gelmedim de aldıysan koyarmısın??
araştırma yapıyorum da...

güle güle sağlıkla giydir canım
bende banyo malzemelerini halletmeye çalışıyorum da bu havlunun kalitesi nasıl yani bazı havlular suyu emmiyor ya...

Çekecek gibi duruyor canım ama tabi kullanmadan birsey soyleyemem...bu bbenim aldığım ydek havlu digerinide ebebek ten almıştım inşallah kullanislidir

Çekecek gibi duruyor canım ama tabi kullanmadan birsey soyleyemem...bu bbenim aldığım ydek havlu digerinide ebebek ten almıştım inşallah kullanislidir

inşallah bende e-bebek te şunu beğendim..
yorumları da iyi suyu emiyo falan diyolar ama bakalım..
ikişer ikişer alcam ya ondan düşünüyorum valla ya iyi çıkmazsa diye..

Eki Görüntüle 1197063

Haklısın tabi çarpı iki olunca düşünmek zorundasın..ben hiç araştırmadan aldım dokundum iyi gibi geldi

Balcovada agoradaydi sanirm joker magazasinda 3hafta once 1000 tl idi cnim ben baktim fkaatcok sikayet gelio dedi kendi etrafinda donen yeri kiriliyomus bende cok begenmistim birde bos araba 16 kg dedi satici oyuzden dusunmekten vazgectim. Hafif olsin biraz diyorum ama cokda heybetli gorunuyor guzel.kraft twist wollex yada drago bakicam sanirm

Eki Görüntüle 1197063

Cnim birsey demek istiyorum havlulari zaten yikicaz kullanmadan once ancak ilk 3 ay boyunca biz icine mermersayeden (tulbent cesidi) icine koyarxi bebgin vuudnua direk havlu sert gekir iki katli mermarsaye dikip koy derim biz ablamda oyle yapmistik simdi benim havlunun ic ede yapti annem bebegin cildi cok hassas olurcunku havlu hersekilde sert gelir tabi sen bilirsin benimki sadecefikir gule gule kullanin

Kızlar valla size yükleyeceğim dedim diye dün bir heyecanla duvar stickerlarını da yapıştırdık, işte hal ve durum budur;
Bu boy ölçme stickerı, 2 yaşında iken 'hadi gel oğlum boyumuz ne kadar uzamiş ' diyeceğim koşa koşa gelecek

Bu Perdesi ve arabası

Duvar stickırı

Bu cicileri vallaha sizin için dizdim, asla uğraşmazdım normalde :)

Bu oyuncak ayısı

Parkus yatakus

Araba ve ana kucağı

Cıbı cıbı havlusu

Ayıcıklar

Eröl mobilyadan alınan kaptan tip dolabımız.

Eklentiler

• $fotoðraf 7.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 123
  • $fotoðraf 1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 119

oo şekerimm baya baya bitirmişsin sen yerleşmesi kalmışş yanii
dolabı çok beğendim uzun süre kullanırsınız..
park yatakta güzel göünüyor...
bak bakk bizim yiyidimiz beşiktaşlımı olacak..aman galatasaraylı olmasında bir fenerli olarak
hepsi çok güzel görünüyor..
sen bunları al et hiç haberimiz olmasın vallahi son anda patlat bombayı..
bebek arabasıda gayet şık duruo şekerimmm..
kullanışlımı baktınmı

canım kızışına banyo havlusu aldın mı??
ben aldıklarında denk gelmedim de aldıysan koyarmısın??
araştırma yapıyorum da...

Aldım canım, bir tane de annem alacak onu Özdilek'ten düşünüyorum.

Canım hepsi çok ama çok güzel , sağlıkla kullanıp eskitmeyi göstersin Rabbim.

Valla araba, puset, yatak, havlu, uyku seti, stikerlar hep internetten sip verdim, görmeden aldım, yatak ve araba süper. Eşim ben burda bebekle uyurum diyo serseri arabaya da binesi geldi de kırılır diye korktu deli inceledim hem 7 kg hafif araba, hemde işlevsel. 490 tl tuttu travel.
bazı yok olduğum günler vermiştim siparişleri hiihihih
Annesi beşiktaşlı, babası galatasaraylı ama anne tarafından hediye gelince oğlan da beşiktaşlı oldu bi anda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…