Canım park yatağın içine yatak aldın mı
bence evde dagıt daha ıyı olur cok begendım guzellerMagnetlerimiz...ama hastanede mi yoksa evde mi dagitmali bilemedim....
çok güzeller bende kendim yapmak istiyorum ama şu düz beyaz terliklerden hiçbiyerde bulamadım nerden almış acaba kardeşin sorabilirmisinEki Görüntüle 1257832
BU DA BİZİM HASTANE ÇIKIŞIMIZ TEYZEMİZDEN :)
Baby malldan almis ana kucagi farkli bi markacanım selam bende mamas papas düşünüyorum nerden aldın acaba bir de anakucagı aynı marka mı
çok güzeller bende kendim yapmak istiyorum ama şu düz beyaz terliklerden hiçbiyerde bulamadım nerden almış acaba kardeşin sorabilirmisin[/Q
istanbul ümraniye çarşıdan bulabilirsin tam o meydanda beyaz plastik terlikleri yada düm lcw krem rengi terlik gördüm onu da alabilirsin
Amin cnm ne gyzel yazmissinHerkese hayirli geceler... bebisi uyutunca forumda dolanirken aklima gekdi.. hepimiz burada aldiklarimizi paylastik heyecanimizi paylastik... su anda bebislerimiz bu kiyafetleri giyiyor yataklarinda odalarinda uyuyor. Allah tum bebeklere saglik versin hayirli bir evlat olmayi nasip etsin. Isteyen herkese de bu duyguyu yasatsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?