- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Canım bu hastane çıkışının fiyatı ne kadar acaba?Teşekkürler teyzesi daha güzelleri sizin olsun :) canım ben de internetten görüp beğenmiştim idil bebenin hastane çıkışını hatta stokta yoktu aradım diğer mağazalardan bulup döndüler bana; elime ulaştı ben çok beğendim kumaşı falan da çok güzel kaliteli ve yeterli bence çünkü çok çabuk büyüyorlar bebişler, yani anca bir ay falan giyer yeni doğan kıyafetlerini... ben her ihtimale karşı bi kaç tulum ve ikili takım da aldım bi de bolca çıtçıtlı badi, tek alt, zıbın takımı aldım... ama yeter İnşallah :) internetteki resimler net değil bak senin için kendim çektim paketin içindekileri
Eki Görüntüle 1186859 Eki Görüntüle 1186860 Eki Görüntüle 1186861 Eki Görüntüle 1186862 Eki Görüntüle 1186863
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrba canım tam fiyatını hatırlamıyorum ama 160-170 tl civarındaydı... internetten sipariş vermiştim modelin adı da İdil Baby 3934 Hastane Çıkışı 20.li set... ama düşünürsen ben çok beğendim kumaşı falan çok kaliteli hatta idilden bi kaç tane de tulum aldım onlar da öyle kaliteli kumaştan tavsiye ederim yani...Canım bu hastane çıkışının fiyatı ne kadar acaba?
Sağol canım bende begendim gülr güle kullansın bebişin inşmrba canım tam fiyatını hatırlamıyorum ama 160-170 tl civarındaydı... internetten sipariş vermiştim modelin adı da İdil Baby 3934 Hastane Çıkışı 20.li set... ama düşünürsen ben çok beğendim kumaşı falan çok kaliteli hatta idilden bi kaç tane de tulum aldım onlar da öyle kaliteli kumaştan tavsiye ederim yani...
Teşekkürler... Daha güzeli sizin olsun :)Sağol canım bende begendim gülr güle kullansın bebişin inş
Hepsi çok güzelmiş canım güle güle kullansın tontişin, battaniyeyi nerden aldın acabaBabamızın beğendiği cicilerimizzzz :)
ben ara renk alalım dedm ama kızımız olursa ona ayrı alırız dyerek mavi aldı,Allahm ağız tadıyla sağlkla kullanmak nasip etsin inşallah.
Hepsi çok güzelmiş canım güle güle kullansın tontişin, battaniyeyi nerden aldın acaba
Hmm güzelmiş fiyatıda iyi valla buralarda bu battaniyeyi 40 dan aşağıya vermezler, hayırlı olsun madem biz oraya gelemyceğimize göretesekkür ederm ablacm amin inş :)
20 tl fiyatı.Burda Bayramyeri çarşısı var ordan aldm ablacm
Hmm güzelmiş fiyatıda iyi valla buralarda bu battaniyeyi 40 dan aşağıya vermezler, hayırlı olsun madem biz oraya gelemyceğimize göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?