İyiyim canım bende bende yoğunum iş güç işte. İyi yapıyosun zumbanında etkili olduğunu söylüyolar. Ama dikkat et çok yorma kendini.Merhaba canım, iyiyim teşekkürler sen nasılsın? 2 gündür biraz yoğun geçiyordu giremedim çok fazla, Birde biraz kilo veriyim diye kendi çapımda zumba yapıyorum baygın haldeyim
Merhaba canımMerhaba arkadaşlar bende büyük ihtimalle bayramdan sonra başlıcam tedaviye pazartesi dr gitcem ozaman belli olcak ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
Merhaba arkadaşlar bende büyük ihtimalle bayramdan sonra başlıcam tedaviye pazartesi dr gitcem ozaman belli olcak ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
İyiyim canım bende bende yoğunum iş güç işte. İyi yapıyosun zumbanında etkili olduğunu söylüyolar. Ama dikkat et çok yorma kendini.
Nea hoşgeldin canım tedavin şimdiden hayırlı olsun. Bebişlerimiz gelsin inşallah. Sizin probleminiz neydi?
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMİNŞALLAH PCO VAR BENİM 3 YAŞINDA KIZIM VAR AŞILAMA İLE OLDU SON 1 AYDIR KIZIMIZ KARDEŞ İSTİYOR KARAR VERDİKTE ARAYA BAYRAM GİRİYOR KISMETSE BAYRAMDAN SONRA TEDAVİ
ÇOK ŞÜKÜR ALLAH OLMAYANLARA VERSİNNe güzel canım annelik duygusunu tatmışsın. İnşallah 2. kere de nasip olur.Peki şimdi neden tüp bebek yaptıracaksın yine aşılama deneseniz ? Bizdede bir sorun bulamıyorlar hem sorun olmadığına şükrediyorum hem bişey bulamadıkları için neyi tedavi edeceklerini bilemiyorlar çıkmaza giriyoruz. Rabbim yardımcımız olsun
Evet canım çalışmak zor ve stresli bu aralar Allah sabır versin diyorum bana ki stresten etkilenmiyim... Yada bende mi zumba denesem acaba :)Nea hoşgeldin canım tedavin şimdiden hayırlı olsun. Bebişlerimiz gelsin inşallah. Sizin probleminiz neydi?
Okyanus34 Allah kolaylık versin canım. Tedavi süreci ve çalışmak daha zor olsa gerek.. Zumbayı kısa süreli yapıyorum o bile çok yoruyor zararı var mı acaba diye düşünmeden de edemiyorum aslında ama iyi stres attırıyor :)
ÇOK ŞÜKÜR ALLAH OLMAYANLARA VERSİNİNŞALLAH 8 AY ÖNCE SEKERİM ÇIKTI 8 AYDIR ŞEKER HASTALIĞI İLE BOĞUŞUYORUM PAZARTESİ BELLİ OLCAK TÜPMÜ AŞILAMAMI CANIM İNŞALLAH CANIM HERKEZİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Evet canım çalışmak zor ve stresli bu aralar Allah sabır versin diyorum bana ki stresten etkilenmiyim... Yada bende mi zumba denesem acaba :)
Canım çok sevindim senin durumunda olanlar denesin hiç birşey kaybetmezler bencede. Benim tüplerim kapalı eşimde hiçbir sorun yok bizim oyüzden olmuyor. Ve tek çare tüp bebek :)Merhabalar arkadaşlar...
5 yıllık evliyim. Eşimde sperm azlığı, şekil bozukluğu ve hareket düşüklüğü var. Evliliğimizin 2.yılında başladık. 2 tüp bebek, 1 aşılama ve çatlatma yöntemi gibi işlemler denedik. 1 düşüğüm oldu. Bu yıl tekrar deneyelim dedik. Ekim ayına karar verdik. Beklerken bir şeyler deneyelim dedik. Bir aktara gittim. Başka bir karışım alacaktım. Problemimi söyledim. Aktar sahibi abla ben sana şunları vereyim dedi. Ne o dedim. Ve başladı yapmaya... Bir kavanoz çam balına 50 gr. Arı sütü sıktı. (Yalnız bu arı sütünü buzdolabından büyük bir saklama kabından çıkardı hakiki dedi. Diğerleri iş görmez dedi). Kapağını kapattı. Yanına polen ve ginseng otu tozu koydu. Abla bunları eve götür. (120 tl) Bir saklama kabında bunların hepsini bir tahta kaşıkla karıştır. Ve hiç dolaptan çıkarma dedi. Abi bunu 1-2 ay kullansın dedi. Eşim bunu Sabah akşam yedi. Ve inanamayacaksınız ama 1 ay kullandı. 2. ayımda hamile kaldım. Çok şaşkınım. Şu anda hamileyim. 5.haftama girdim. Ayın 5.de cuma günü kan testi yaptırdım. 312 çıktı değer. Belim kopuyor resmen ... Doktorumla konuştum oda şaşırdı. Bugünde ver kan testi dedi. Gidişata bakalım dedi. Bugünde test verdim. Yalnız Saat 4te alabileceğim. Gelirse onuda size yazacağım.
Bu arada bu karışımı kadınlarda kullanabiliyor. Arı sütü ve polen Hücre yenileyici bir gıdaymış Kanser hastalarına öneriyorlarmış. Araştırıp okuduğumda çok şaşırdım.
Ben diyorum kii bir deneyin.
Merhabalar arkadaşlar...
5 yıllık evliyim. Eşimde sperm azlığı, şekil bozukluğu ve hareket düşüklüğü var. Evliliğimizin 2.yılında başladık. 2 tüp bebek, 1 aşılama ve çatlatma yöntemi gibi işlemler denedik. 1 düşüğüm oldu. Bu yıl tekrar deneyelim dedik. Ekim ayına karar verdik. Beklerken bir şeyler deneyelim dedik. Bir aktara gittim. Başka bir karışım alacaktım. Problemimi söyledim. Aktar sahibi abla ben sana şunları vereyim dedi. Ne o dedim. Ve başladı yapmaya... Bir kavanoz çam balına 50 gr. Arı sütü sıktı. (Yalnız bu arı sütünü buzdolabından büyük bir saklama kabından çıkardı hakiki dedi. Diğerleri iş görmez dedi). Kapağını kapattı. Yanına polen ve ginseng otu tozu koydu. Abla bunları eve götür. (120 tl) Bir saklama kabında bunların hepsini bir tahta kaşıkla karıştır. Ve hiç dolaptan çıkarma dedi. Abi bunu 1-2 ay kullansın dedi. Eşim bunu Sabah akşam yedi. Ve inanamayacaksınız ama 1 ay kullandı. 2. ayımda hamile kaldım. Çok şaşkınım. Şu anda hamileyim. 5.haftama girdim. Ayın 5.de cuma günü kan testi yaptırdım. 312 çıktı değer. Belim kopuyor resmen ... Doktorumla konuştum oda şaşırdı. Bugünde ver kan testi dedi. Gidişata bakalım dedi. Bugünde test verdim. Yalnız Saat 4te alabileceğim. Gelirse onuda size yazacağım.
Bu arada bu karışımı kadınlarda kullanabiliyor. Arı sütü ve polen Hücre yenileyici bir gıdaymış Kanser hastalarına öneriyorlarmış. Araştırıp okuduğumda çok şaşırdım.
Ben diyorum kii bir deneyin.
Bende kasim gibi denemeyi düşünüyorum. 4 tüp bebek denemesi..umutlar bitmesin
Antalyada bir aktardan aldım. Şu an adını hatırlayamıyorum . Ama yerini biliyorum. Antalyadaysan yardımıcı olabilirim.Canım gözün aydın hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah bebeğini. Arısütü polen bende çok duydum ama gerçeğini bulmak çok zor nerden aldığını söyleyebilir misin? Hangi şehirde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?