20 mm de catlattilar benimkini oncekinde.Geçmiş olsun ilginç bi vaka olmuş,ama yumurtanın çetlaysbilmesi için 28/20 mm arası olması lazımmış 2 gün de de bu kadar pik yapması olağandışı olmuş bence.hayırlısı hakkında canım.bi dahaki tedavin inşallah sorunsuz geçer
arkadaşlar ben de katılmak istiyorum 2. deneme olacak benimdeMerhaba canım
Ben ekimde deneyeceğim. Bende gelebilir miyim?
:)
MRB. KASIM AYINDA BENDE 2. DENEME İÇİN BAŞLAYACAĞIM AMA DOKTORUM HASTANE DEĞİŞTİRDİ VE KARŞI YAKADA ULUN BEY . KOCAELİDEN GİDİP GELMEK ZOR OLACAK BENDE BAŞKA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM TAVSİYE EDECEĞİNİZ HASTANE VE DOKTOR VAR MI?Aminn inşallah son tedavimiz olur bebişlerimizi kucağımıza alırızKasım'da 2. Tedavisine başlayacak bizden başka kimse yok sanırım
Canım ben ikinci denememi altunizade de eurofertilde yapacağım doktorum Huri hanım ben şuan için çok memnunum iyi anlayışlı ve detaycı bir doktor. Geçen ay başlayacaktım ama tüplerde şişlik farkettiği için ameliyat olmamı ve şansı yükseltmemi tavsiye etti bu ay ameliyat oldum ve kasım adetimle hayırlısıyla oraya başlayacağım.Ön görüşmeler ücretsiz istersen randevu alıp bir git görüş derim :)MRB. KASIM AYINDA BENDE 2. DENEME İÇİN BAŞLAYACAĞIM AMA DOKTORUM HASTANE DEĞİŞTİRDİ VE KARŞI YAKADA ULUN BEY . KOCAELİDEN GİDİP GELMEK ZOR OLACAK BENDE BAŞKA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM TAVSİYE EDECEĞİNİZ HASTANE VE DOKTOR VAR MI?
Hayırlı olsun arkadaşım son olur inşallah.arkadaşlar ben de katılmak istiyorum 2. deneme olacak benimde
teşekkür ederim .inş hayırlısıyla hamilelik haberini alırız...araştırmaya devam görüşmeyi düşünebilirm....Canım ben ikinci denememi altunizade de eurofertilde yapacağım doktorum Huri hanım ben şuan için çok memnunum iyi anlayışlı ve detaycı bir doktor. Geçen ay başlayacaktım ama tüplerde şişlik farkettiği için ameliyat olmamı ve şansı yükseltmemi tavsiye etti bu ay ameliyat oldum ve kasım adetimle hayırlısıyla oraya başlayacağım.Ön görüşmeler ücretsiz istersen randevu alıp bir git görüş derim :)
inşallah hepimizin son olur bu denemeler... dualarımdasınızHayırlı olsun arkadaşım son olur inşallah.
MRB. KASIM AYINDA BENDE 2. DENEME İÇİN BAŞLAYACAĞIM AMA DOKTORUM HASTANE DEĞİŞTİRDİ VE KARŞI YAKADA ULUN BEY . KOCAELİDEN GİDİP GELMEK ZOR OLACAK BENDE BAŞKA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM TAVSİYE EDECEĞİNİZ HASTANE VE DOKTOR VAR MI?
merhaba arkadaşlar ben de bu ay tedaviye başlayanlardanım bugün 5. iğnemi yaptırdım yarın kontrolüm var hayırlısı olsun hepimiz için 2015 ağustosta bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah..Arkadaşlar merhaba, sebepsiz infertilite olarak 2. Tüp bebek tedavisine Kasım ayında başlayacağım Allah izin verirse.Bu süre içerisinde kromozom ve pıhtılaşma testleri yaptıracağım. Burdan bizbirimize destek olalım istedim. 2015 annesi oluruz inşallah...
merhaba arkadaşlar ben de bu ay tedaviye başlayanlardanım bugün 5. iğnemi yaptırdım yarın kontrolüm var hayırlısı olsun hepimiz için 2015 ağustosta bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah..
Hayırlı olsun canımm inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız 2015 de... Rabbim daha fazla bekletmesin.
herkese selam dün test günümdü sonuç malesef negatifselam kontrolden geldim 6 yumurta var yarın çatlatma iğnesini vuracağım perşembe opu olacağım hayırlısı olsun inşallah
merhaba canım yazalı baya olmuş ama yeniyim bende şimdi gördüm.umarım şimdi hamişsindir :)Arkadaşlar kafam durdu artık. Antisperm antikor testi istemişti doktor yaptırdım ve pozitif çıkmış. Yani sperm allerjim var. Ben normal yolla gebe kalamayacak mıyım yani? Bu konuda bilgisi olan var mı? Ben yıllardır sebepsiz diye dolaşırken sebep varmış,spermleri öldürüyormuşum. Anne olabilecek miyim acaba birgün
merhaba canım yazalı baya olmuş ama yeniyim bende şimdi gördüm.umarım şimdi hamişsindir :)
aynı sorun benim eşimdede çıktı antkor testi pozitif çıktı bizde 6 aydır korunmuyorduk ve doktor deltacortil ilacını verdi eşime bakalım geçen ay kullandık bu ay ne sonuç vericek 10 günüm kaldı.
sen tedavi olarak ne kullandın ?
Merhaba canım,bizim testde pozitif çıkmıştı malesef. doktor olur bebek ama yıne bu ılacı kullan dedı eşime . bnde resmen umutsuzdum yanıMerhaba canım hamişim çok şükür darısı isteyen herkese olsun inşallah. Canım erkeklerdeki antikor testini bilmiyorum. Bana yapılan kandandı pozitifti ama hiç bir tedavi görmeden ertesi ay hamile kaldım. Preseed jel kullandım ama faydası oldumu bilmiyorum.. Eğer sorununuz yoksa beslenmenize çok dikkat edin birde eşim emodex kullandı 3 ay onunda etkisi oldu mu bilmem Kaan Aydos hoca vermişti.
Merhaba canım,bizim testde pozitif çıkmıştı malesef. doktor olur bebek ama yıne bu ılacı kullan dedı eşime . bnde resmen umutsuzdum yanıama şukurler olsun ki 2 gun once hamiş oldugumu öğrendım rabbim sonuna kadar sağlıklı geçirmemizi nasip eder inşlh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?