2014 Kasım'da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba bugün pıhtılaşma testi sonucumu aldım. Sonuç şöyle;
MTHFR C677T heterezigot
MTHFR A1298C heterozigot
PAI-1 4G/5G 4G/4G homozigot mutant

Genetik doktoru pıhtılaşmaya yatkınlık olduğunu ama çok sorun yaratmayacağını söyledi. Benim gibi olanlar var mı?

Eşimin y delesyonu normal çıktı çok şükür.

selam arkadaşım senin test sonucunlarınla aynı benim sonuçlar aynı, umarım hamile kalırızda iğneğle telafisi edilir.

selam arkadaşım senin test sonucunlarınla aynı benim sonuçlar aynı, umarım hamile kalırızda iğneğle telafisi edilir.
Ark bunlar gebeliğe engel değil.ancak devamı için belki bi sıkıntı çıkabilir.ben hamile kaldım ve iğnelere başladık.yalnız bebeğim hayata tutunamadı.moral bozmak yok

D.kontrol haplari yumurtaliklari geriletiyor, kist patliyacak diye veriyorlar ama , ben kullanmak istemedim.bikisel kür dene, bence corek otu yumurta gelistiriyor fazla kullanirsan rahimde kanma baslar 5gunluk adatin 3 gunubaslanan kurlervar...ben bi karisin yaptım adet bitimine kistim patladi.ama iste nedeni tam belli olmuyor.bende tedaviye hemen baslamak istemedim. Bakalim hepimiz icin hayirlisi kızlar

Merhaba arkadaşlar Topiğiniz hayırlı olsun.Ben de 2. denememi bu ay yaptırmak için dr gittim 2 gün önce ve yumurtalıkta 5 cmlik kist olduğunu öğrendim.Mecburen kistin geçmesini beklicez.Küçülmez veya yok olmazsa da ameliyatla alınacakmış.Umarım ona gerek kalmaz ve en geç kasımda 2.tüpe başlarız:KK43:

Hoşgeldin canım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın. Kasımda gebe kalmış yaz anneleri olacağız Allah'ın izniyle...

Selam canım. İnşallah hamiş oluruz hatta anne oluruz bebişleri kucağımıza alırız. Kızlarrr bebeklerimizi nasıl büyütüyoruz diye topik açarız ^.^ Genetik doktoru iğneye bile gerek olmayabilir ama tüp bebekte her ihtimale karşı zaten kullandırıyorlar dedi. Çok sorun değilmiş bizimkisi.

KIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMESİ DEDİĞNİZ DONDURULMUŞ TRANSFERİDE DAHİL Mİ YOKSA HERŞEYİ SİL BAŞTAN BAŞLADIĞINIZ TÜP BEBEKLERMİ 2. DENEME OLUYOR. YANİ 3 DNEEMEDEN SONRA OLASILIK DÜŞÜYOR DİYOLAR YA BU 3 KERE DONDURULMUŞ TRANSFERİMİ YOKSA 3 TÜP BEBEK DENEEMSİ EN BAŞTAN????

:KK43::KK43::KK43:
KIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMESİ DEDİĞNİZ DONDURULMUŞ TRANSFERİDE DAHİL Mİ YOKSA HERŞEYİ SİL BAŞTAN BAŞLADIĞINIZ TÜP BEBEKLERMİ 2. DENEME OLUYOR. YANİ 3 DNEEMEDEN SONRA OLASILIK DÜŞÜYOR DİYOLAR YA BU 3 KERE DONDURULMUŞ TRANSFERİMİ YOKSA 3 TÜP BEBEK DENEEMSİ EN BAŞTAN????

Canım ben sil baştan tedaviyi sayıyorum şahsen. Dondurulmuş sayarsam benim 3. Olacak :KK43: Deneme olarak değilde şöyle diyebiliriz toplam 10 embriyo transferine rağmen gebelik oluşmadıysa olasılık düşüyor gibi.. Biliyorsun yasa gereği artık 35 yaş altına tek embriyo transferi yapılıyor.

Arkadaşlar merhaba, sebepsiz infertilite olarak 2. Tüp bebek tedavisine Kasım ayında başlayacağım Allah izin verirse.Bu süre içerisinde kromozom ve pıhtılaşma testleri yaptıracağım. Burdan bizbirimize destek olalım istedim. 2015 annesi oluruz inşallah...
Canım benim ekim diyodum ya aslında tam yerindeymişim. Bak bende kasıma kaldım :)

Canım benim ekim diyodum ya aslında tam yerindeymişim. Bak bende kasıma kaldım :)

Hayırlısı böyleymiş demekki canım ^.^ bende sabredemiyorum bu ay başlarım belki diyordum ya sabredeceğim Kasım da başlayacağım inşallah. Dondurulmuşları da öyle aceleye getirdim hemen olsun istiyorum diye hiç olmadı :-(

Hayırlısı böyleymiş demekki canım ^.^ bende sabredemiyorum bu ay başlarım belki diyordum ya sabredeceğim Kasım da başlayacağım inşallah. Dondurulmuşları da öyle aceleye getirdim hemen olsun istiyorum diye hiç olmadı :-(
Geç olsun güç olmasın derler ya tatlım hayırlısı olsun Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah.

kyanus34, post: 37094319, member: 528182"]Geç olsun güç olmasın derler ya tatlım hayırlısı olsun Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah.[/QUOTE]
Hayirlisi arkadaslar insallah kasimda guzel haberler alacaz.ama merak ettim ben 3 tüp bebek yaptim yumurtam fazla cikmadi 2 emriyo yetiyordu.siz yumurta transferinden önce ilac almiyormusunuz.

kyanus34, post: 37094319, member: 528182"]Geç olsun güç olmasın derler ya tatlım hayırlısı olsun Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah.
Hayirlisi arkadaslar insallah kasimda guzel haberler alacaz.ama merak ettim ben 3 tüp bebek yaptim yumurtam fazla cikmadi 2 emriyo yetiyordu.siz yumurta transferinden önce ilac almiyormusunuz.[/QUOTE]

İnşallah canım. Tam olarak neyi sorduğunu anlamadım :KK43:Adetin 2. Veya 3. Gününden itibaren Opu işlemine kadar yumurta geliştirmek için iğne kullanıyoruz

Canımın"Coldryku, post: 37094948, member: 582386"]Hayirlisi arkadaslar insallah kasimda guzel haberler alacaz.ama merak ettim ben 3 tüp bebek yaptim yumurtam fazla cikmadi 2 emriyo yetiyordu.siz yumurta transferinden önce ilac almiyormusunuz.[/QUOTE]

İnşallah canım. Tam olarak neyi sorduğunu anlamadım :KK43:Adetin 2. Veya 3. Gününden itibaren Opu işlemine kadar yumurta geliştirmek için iğne kullanıyoruz[/QUOTE]
Canim ilac alimi hakkinda birsey bilmedgimden sordum.emrio transferine kadar ne asamalardan geciyorsunuz, ayni tup bebekte gibimi yapiliyor.onceden dollenen yumurtayimi transfer yapiyorlar.

Canımın"Coldryku, post: 37094948, member: 582386"]Hayirlisi arkadaslar insallah kasimda guzel haberler alacaz.ama merak ettim ben 3 tüp bebek yaptim yumurtam fazla cikmadi 2 emriyo yetiyordu.siz yumurta transferinden önce ilac almiyormusunuz.

İnşallah canım. Tam olarak neyi sorduğunu anlamadım :KK43:Adetin 2. Veya 3. Gününden itibaren Opu işlemine kadar yumurta geliştirmek için iğne kullanıyoruz[/QUOTE]
Canim ilac alimi hakkinda birsey bilmedgimden sordum.emrio transferine kadar ne asamalardan geciyorsunuz, ayni tup bebekte gibimi yapiliyor.onceden dollenen yumurtayimi transfer yapiyorlar.[/QUOTE]

Dondurulmuş embriyo transferini soruyorsun şimdi anladım sanırım^.^ normal tüp bebek tedavisinde artan kaliteli embriyolar dondurulup saklanıyor ( tabiki çift dondurmak isterse). adetin 2. Gününden başlayıp estrofemdi sanırım onu kullanıyorsun günde kaç kez kullanacağını doktorun söyler zaten. Ben transfere kadar asprin de kullanmıştım. Sonra rahim kalınlığına göre transfere karar veriyorlar. Dondurulmuş embriyolar çözdürülüyor ve hala canlılarsa rahim içine transfer ediliyor.. Yumurta geliştirme iğneleri,opu vs o işlemleri atlamış oluyorsun daha kolay bir süreç. Senin yumurtanın az olması neyle ilgili peki? Yaş vs..

İnşallah canım. Tam olarak neyi sorduğunu anlamadım :KK43:Adetin 2. Veya 3. Gününden itibaren Opu işlemine kadar yumurta geliştirmek için iğne kullanıyoruz
Canim ilac alimi hakkinda birsey bilmedgimden sordum.emrio transferine kadar ne asamalardan geciyorsunuz, ayni tup bebekte gibimi yapiliyor.onceden dollenen yumurtayimi transfer yapiyorlar.[/QUOTE]

Dondurulmuş embriyo transferini soruyorsun şimdi anladım sanırım^.^ normal tüp bebek tedavisinde artan kaliteli embriyolar dondurulup saklanıyor ( tabiki çift dondurmak isterse). adetin 2. Gününden başlayıp estrofemdi sanırım onu kullanıyorsun günde kaç kez kullanacağını doktorun söyler zaten. Ben transfere kadar asprin de kullanmıştım. Sonra rahim kalınlığına göre transfere karar veriyorlar. Dondurulmuş embriyolar çözdürülüyor ve hala canlılarsa rahim içine transfer ediliyor.. Yumurta geliştirme iğneleri,opu vs o işlemleri atlamış oluyorsun daha kolay bir süreç. Senin yumurtanın az olması neyle ilgili peki? Yaş vs..[/QUOTE]
Canım benim dondurulmuş embriyom yok iyi kalitede olmadıkları için dondurmayalım demişlerdi bana. Ekimin sonu gibi yeni tedaviye başlayacağım kısmetse.

Benim bunye ilaclara fazla cevap vermiyor en fazla 6 yumurta topluyorlar en iyisi deniyor 2 tanesi yerlestiriliyor.gebelik oldu ama iste 8 haftayı tamamlayamadan kalp atışları duruyor,3 tüp bebek tedavim kabus gibiydi.yumurta toplandiktan sonra dr yujurtanin etrafinda bir sey var dedi, pek umut lanmayin bekliyecez.sonraki 2 gun umudumu yitirdim telefonla çağırdı lar.dr düzeldi transfer yapalim dedi ben hemsirelere sordum mucize duzelmez ama sizin duzeldi dediler.ben o iki günde zaten aglmaktan heder ...oldum 3 de tutunma bile olmadı. Zaten az olan yumurtam var birde istege bagli bi tane bile olsa dondurmuyorlar. Direk cope.dr dedim ama onlar yumurtasi daha fazla olana dondurma işlemleri yapılıyor dedi

Back
X