2014 Kasım'da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar

Hic duymadim.kromozomdami cikiyor.dna kromozom ayni diye biliyorum. Evet esinle senden kan alıyorlar. Genetik te ne varsa kromozomlarda cikiyor.benim kızamık bağışıklık varmış.baska bisey cikmadi.ayniysa, tamam. İnşallah onemli degildir seninkide.bebislere hamile kaliriz hayırlısıyla.

Icmek icin bile naz yani...bizim aldigimiz ilaçların haddi hesabı yok, adamlar araştırıp kendileri yaapmalari gerekirken biz uğraşıyoruz offff ki ne offfff

yaaa ağız yamulturlar onların derdini biz çekiyoruz,tamam benim de yumurta rezervim az ama onda sorun olmasa geç de olsa hamilelik olurmuş..

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Sorun neymiş peki kromozom testi falan yaptırdın mı? İnşallah bu tedavide bebeğini kucağına alırsın. Benim ilk deneme kimyasal oldu o bile çok zor geldi o zaman anladım ki gebe kalmakla iş bitmiyormuş, değerin katlaması, kesenin görünmesi sonra kalp atışı olması sonra gelişiminin normal olması erken doğmaması vs gerekiyormuş. Stres yapmamak lazım evet ama ister istemez oluyor. Bu dönemde en iyi gelen şey dualarla Allah'a sığınmak..Rabbim hepimizin duasını kabul etsin İnşallah

evet önemli gelişimi ama gebe kaldığımı ben hiç görmedim,görsem en azından umudum olur çocuğum olacağına,şimdi diyorum acaba bir gün gebe kalırmıyım.1.tüp bebek de tutmayınca iyice umudum azaldı

Arkadaşlar merhaba bugün pıhtılaşma testi sonucumu aldım. Sonuç şöyle;
MTHFR C677T heterezigot
MTHFR A1298C heterozigot
PAI-1 4G/5G 4G/4G homozigot mutant

Genetik doktoru pıhtılaşmaya yatkınlık olduğunu ama çok sorun yaratmayacağını söyledi. Benim gibi olanlar var mı?

Eşimin y delesyonu normal çıktı çok şükür.

Arkadaşlar merhaba bugün pıhtılaşma testi sonucumu aldım. Sonuç şöyle;
MTHFR C677T heterezigot
MTHFR A1298C heterozigot
PAI-1 4G/5G 4G/4G homozigot mutant

Genetik doktoru pıhtılaşmaya yatkınlık olduğunu ama çok sorun yaratmayacağını söyledi. Benim gibi olanlar var mı?

Eşimin y delesyonu normal çıktı çok şükür.
Canim merhaba ben dün ben dr konustum.tup bebekte artik dusuklerde sorun olmasin diye pıhtılaşma icin igne yapiliyor dedi. Ben testte degisiklik olurmu dedim yok oynamaz dedi.seninkinden bisey anlamadim benim pirtilasmada protein c bakiliyor dedi dr.

Merhaba kızlar
Cuma günü tüp bebek için doktor randevum vardı ilaçlarımı falan almıştım artık tedaviye başlayacaktık. Muayne sırasında sağ tüpteki şişliği gördü ve hidrosalpenks olduğu kararına varıldı. Şimdi yarın başka bir doktor ile muaynem var ameliyat ile ilgili görüşeceğim. Gerginim biraz ben bundan üç sene öncede kist ameliyatı olmuştum.
İnşallah sonu güzel olur..

OTE="yase07, post: 37005947, member: 624381"]E="okyanus34, post: 37002930, member: 528182"]Merhaba kızlar
Cuma günü tüp bebek için doktor randevum vardı ilaçlarımı falan almıştım artık tedaviye başlayacaktık. Muayne sırasında sağ tüpteki şişliği gördü ve hidrosalpenks olduğu kararına varıldı. Şimdi yarın başka bir doktor ile muaynem var ameliyat ile ilgili görüşeceğim. Gerginim biraz ben bundan üç sene öncede kist ameliyatı olmuştum.
İnşallah sonu güzel olur..[/QUOTE][/QUOTE]
Geçmiş olsun canım. Tabi baska dr baksın. Gerilme fazla belki daha da iyi olacak senin icin bebisler icin.hayirlisi rabbimden.ins ameliyat gerekmez.

evet önemli gelişimi ama gebe kaldığımı ben hiç görmedim,görsem en azından umudum olur çocuğum olacağına,şimdi diyorum acaba bir gün gebe kalırmıyım.1.tüp bebek de tutmayınca iyice umudum azaldı

Umudumuzu kaybetmiyoruz canım inşallah bizde anne olacağız. 1. tutmayıp 2. de hamile kalanlar çok fazla.

Canim merhaba ben dün ben dr konustum.tup bebekte artik dusuklerde sorun olmasin diye pıhtılaşma icin igne yapiliyor dedi. Ben testte degisiklik olurmu dedim yok oynamaz dedi.seninkinden bisey anlamadim benim pirtilasmada protein c bakiliyor dedi dr.

Bikaç değer daha var ama onlar normal çıkmış bu yazdıklarım sorunlu sadece. Bende bişey anlamadım.. Her ihtimale karşı bende Pıhtılaşma için iğne kullanmıştım transferden sonra yine olmadı yine olmadı :KK43:

Merhaba kızlar
İnşallah sonu güzel olur..

Canım geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsın inşallah. Bizlerede haber ver mutlaka.

Canım haber veririm bu akşam doktor randevum var ameliyat falan yarın bu akşam belli olmuş olur hakkımızda hayırlısı inşallah.
Merhaba arkadaşlar Topiğiniz hayırlı olsun.Ben de 2. denememi bu ay yaptırmak için dr gittim 2 gün önce ve yumurtalıkta 5 cmlik kist olduğunu öğrendim.Mecburen kistin geçmesini beklicez.Küçülmez veya yok olmazsa da ameliyatla alınacakmış.Umarım ona gerek kalmaz ve en geç kasımda 2.tüpe başlarız:(

Merhaba arkadaşlar Topiğiniz hayırlı olsun.Ben de 2. denememi bu ay yaptırmak için dr gittim 2 gün önce ve yumurtalıkta 5 cmlik kist olduğunu öğrendim.Mecburen kistin geçmesini beklicez.Küçülmez veya yok olmazsa da ameliyatla alınacakmış.Umarım ona gerek kalmaz ve en geç kasımda 2.tüpe başlarız:KK43:
Geçmiş olsun tatlım kist kendiliğinden geçmiyor. Bende de vardı bekledik geçer diye sol tarafada sıçrayınca ameliyat oldum bide boşu boşuna o kadar ay doğum kontrol hapı içtim ve şiştim.
Şimdide hidroselpenks var sağ tüpte bu haftasonuna kadar ameliyat olmam gerekiyor onu halletmeden başlamadı doktorum tüp bebeğe. Hakkımızda hayırlısı bakalım canım şifamız ALLAH tan..

Merhaba arkadaşlar Topiğiniz hayırlı olsun.Ben de 2. denememi bu ay yaptırmak için dr gittim 2 gün önce ve yumurtalıkta 5 cmlik kist olduğunu öğrendim.Mecburen kistin geçmesini beklicez.Küçülmez veya yok olmazsa da ameliyatla alınacakmış.Umarım ona gerek kalmaz ve en geç kasımda 2.tüpe başlarız:KK43:

hic korkma doğum kontrolle geçer bende o sekilde içtim 1 ay da geçti

Bikaç değer daha var ama onlar normal çıkmış bu yazdıklarım sorunlu sadece. Bende bişey anlamadım.. Her ihtimale karşı bende Pıhtılaşma için iğne kullanmıştım transferden sonra yine olmadı yine olmadı :KK43:

Umut kaybetmek yok.olacak inşallah, önemli olan hamile kalıp 9 ay Sağlıklı evlat kucaga alabilmek, hayirlisiyla

Kist sorun yasatmaz tatlim kafana takma relaks olalim taaammi yani, bizimde bebelerimz olacak inşallah

Kist sorun yasatmaz tatlim kafana takma relaks olalim taaammi yani, bizimde bebelerimz olacak inşallah
Teşekkürler.Ben kan pıhtılaşması nedeniyle d.kontol hapı kullanamıyrm.umarım en kısa zamanda geçerde hepimiz hayırlısıyla en kısa zamanda başlar pozitifi görürüz

Back
X