Ben de 4 kilo aldım çok aldim diye doktorum kızıyor. Zaten fazlaydı kilom toplamda 8 kilo almam gerektigini söyledi. Ben hedefimi 10 kilo koydum. Bu arada erkek olsa bebegimiz mete koymayi dusunuyorduk.
Bebek isimleri onerilerini de paylasalim aslinda! Erkek ismi oneriniz var mi?
Merhabalar hanimlar benim ilk gebeligim ins.mart 25 gibi bebegimi kucagima alicam.hala mide bulantilarim oluyor.:-( cok asiri derecede aci tursu yiyorum.doktorumuz cinsiyeti icin yuzde seksen erkek dedi ama tam.net konusmadi.hayirlisi olsun saglikli olsunda farketmez tabiki ama genede insan merak ediyor yani..
merhaba benim de doktorum 26 mart dedi bdt için hayırlısı sağlıklı olsunlar da önemli olan o.bu arada benim bulantım hiç yok gibiydi ama 2 haftadır fenalaşma hali var bende tansiyonum düşüyor birden mide bulantısı baş ağrısı umarım çabuk geçerben de hiç yemediğim ve sevmediğim halde acı biber turşusu yiyorum ve deli gibi yiyorum öyle 2-3 tane de değil en az 10-15 tane :)))
Meraba bnm de 23 martta bir oğlum olacak inşallh! Sizler kaç kilo aldınız şu ana kadar? Bn 4 kilo aldm ama göbeğim hiç çıkmadı. Acaba kılom cok mu diye endişeleniyrm
merhaba benim de doktorum 26 mart dedi bdt için hayırlısı sağlıklı olsunlar da önemli olan o.bu arada benim bulantım hiç yok gibiydi ama 2 haftadır fenalaşma hali var bende tansiyonum düşüyor birden mide bulantısı baş ağrısı umarım çabuk geçerben de hiç yemediğim ve sevmediğim halde acı biber turşusu yiyorum ve deli gibi yiyorum öyle 2-3 tane de değil en az 10-15 tane :)))
Merhaba barbie ben de senin gibi acıya ve ekşiye düşkünleştim hergün olsa çiğköfte yerim :) senin bebeğin in cinsiyeti belli mi ? Bizim kızımız olacak inşallah :)[/QUOTE
günaydın sorma valla ilk 2 ay hep tatlı yedim ama nasıl yemek bulantım da fazla olmayınca ama 3 ay bittikten sonra ekşiye ve acıya isteğim arttı :)) bebeğimin cinsiyeti daha belli değil yarın doktor kontrolümüz var saklamayıp gösterirse öğrenicez inşallah :) sen hiç hissediyor musun bu arada ben hiçbişe hissetmiyorum gazdan başka
Merhaba barbie baş agrisi ne demek iyi bilirim bi migren hastasi olarak.uc ay boyunca kac kere acillere gittim artik hastanedekiler tanidi beni:-( ama cok sukur iyiym su an. gerci sut urunleri migrenimi tetikliyo yiyemiyorum yogurt peynir falan o yuzden cok uzulyrm bebegim icin ama napiim:-( bide bebislerin oynadigini nasil anlicaz cok merak ediyorummmmm ve heycanliyim bunun icinn..
Meraba bnm de 23 martta bir oğlum olacak inşallh! Sizler kaç kilo aldınız şu ana kadar? Bn 4 kilo aldm ama göbeğim hiç çıkmadı. Acaba kılom cok mu diye endişeleniyrm
ya sorma ben de ölücem sabırsızlıktan artık bi an önce hareketlerini hissetmek istiyorum :))) geçen gün arkadaşım sessiz bir ortamda sırtüstü uzan elini karnına koy ve bekle biraz belki hissedersin dedi o 4 aylıkken falan hissetmiş çünkü öyle diyor dün gece denedim ama tık yok içerdehastanede çalışmama rağmen doktorlar her hafta bakmıyorlar öyle hergün hergün bakılmaz diyorlar 1 ay da çok uzun süre kontrol süresi içi o sürede neler oldu çok merak ediyorum :) bu arada hiç mi süt ürünü alamıyorsun ama bi tek kalsiyum süt ürünlerinde yok diğer gıdalardan da alabilirsin üzülme vitamin alıyorsan onlarda da var kalsiyum bende de migren var çok kötü oluyormuş hamileyken allah yardımcımız olsun ((
[/QUOTE
günaydın sorma valla ilk 2 ay hep tatlı yedim ama nasıl yemek bulantım da fazla olmayınca ama 3 ay bittikten sonra ekşiye ve acıya isteğim arttı :)) bebeğimin cinsiyeti daha belli değil yarın doktor kontrolümüz var saklamayıp gösterirse öğrenicez inşallah :) sen hiç hissediyor musun bu arada ben hiçbişe hissetmiyorum gazdan başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?