Bende de hic tik yok gaz oluyo bir tek ama.ztn.doktor ilk gebeligin oldugu icin anlamazsin gaz sanarsin demisti o yuzden hic ayirt edemiyorm oynasa da..dedigin gbi kontroller uzun aralikli bncede ya...bayramdan sonra gidicem bes hafta olucak:-( bana kalsa her hafta gideriminsan gormeyince ozluyo
Aynen valla özlüyor insan merak ediyorum nasıl büyümüştür şimdi yarın görücem kısmetse :) ayy allahım görmemişin bebeği bu olsa gerek :)) herkese yarın kontrole gidicez cinsiyetini öğrenicez biliyomusunuz falan diyip duruyorum ama onlar soruyor canım benim suçum yok :)))
Slm sude Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.sen hareketlerini hissedebiliyomusun bu soruyu herkese soruyorum bu aralar ama 4.ayda hissedersin demislerdi ben anlamiorum.Slmlar inşallah benimde mart 20 de bir erkek bebişim olacak Allah hepimize sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin
Merhabalar hanimlar benim ilk gebeligim ins.mart 25 gibi bebegimi kucagima alicam.hala mide bulantilarim oluyor.:-( cok asiri derecede aci tursu yiyorum.doktorumuz cinsiyeti icin yuzde seksen erkek dedi ama tam.net konusmadi.hayirlisi olsun saglikli olsunda farketmez tabiki ama genede insan merak ediyor yani..
Sevgili edavrc ,
Bu acı turşu konusunda ben 18 haftalık hamile bir bayan olarak şunu diyebilirim ki, ilk 16. haftama kadar günde en az 3 adet ve bazen bir oturusta 20 adet e kadar ve en acısından tursuları götürmekteydim, midem yanmaya başlamıstı artık ve bıraktım. Aldığım kavanoz dolapta duruyor ve şuanda haftada 2 taneye kadar yersem yiyorum. Her şeyin fazlası zarar kesinlikle. Şuanda aşerdiğim hiç bir şey yok.
Bu arada benim bebeğime de doktor %90 erkek dedi, şayet yanılırsa kesin tosun bir kız doğar :)
Merhaba aci asktirdün yarım kilo bol acılı çiğ köfte yedim.kocam dehşete kapıldı izlerkenilk defa aşerdim ama acısı sonra fena çıktı yalan değil
Merhaba aci asktirama tabiki bunun sonrasida var bu arada bebeginin hareketlerini hissetmeye basladn mi bnm iki gundur sanki goz seyirmesi gbi pit pit diye atiyo ama ard arda bes alti sefer oluo snra gecio gun boyu bi kere oluyo bu acaba tekmesimidr yaa cok gzl bi duygu garip hissedio insan.
evet ben artık hissediyorum :) ilk önce bende senin hissettiğin gibi hissediyordum seyirme gibi.ama 1-2 gündür tekme hissediyorum pıt pıt diyesenin kaç hafta?
Bugun tam 17+6 gunluk bebisim
benim de 18+0 yani 1 gün var aramızdabirkaç güne kadar pıt pıt hissedersin minik ayakları :)
Ayy pardon yaa 16+6 dicektmneden 17 yazmissam bir an once buyusun istiyorum heralde o yuzden hareketlerni hissetmek icin sqbirszlaniyrum..benim bide cok zor gecio acile gidiorm bas agrisi mide bulantisndan devqmli:-(
Merhba su an bnmde aserdigim bisey yok ki buna malesef diorum:-( cunku mide bulantilarim hala devam ediyo bu bni rahatsz ediyo fazlasiyla:-( bebegim beslenemio die uzuluyrm:-([/
Aşermek bebek için asla önemli değil, zaten genelde aşeren anneler zararlı şeyler aseriyor gördüğüm kadarıyla. Ama mide bulantının hala devam etmesi cidden can sıkıcı, buna üzüldüm. Mideni bulandıran seyler varsa uzak kalmaya calış. Ben mesela kirli seyler görmek istemiyorum, çamasırları makinaya bazen eşim atıyor v.s Azcık da yemek yiyecek olsan hep bebek için bir seyler yemelisin.
Mesela süt ürünleri, ceviz, balık ve yumurta o bıcırık için mutlaka şart.
Merhba su an bnmde aserdigim bisey yok ki buna malesef diorum:-( cunku mide bulantilarim hala devam ediyo bu bni rahatsz ediyo fazlasiyla:-( bebegim beslenemio die uzuluyrm:-([/
Aşermek bebek için asla önemli değil, zaten genelde aşeren anneler zararlı şeyler aseriyor gördüğüm kadarıyla. Ama mide bulantının hala devam etmesi cidden can sıkıcı, buna üzüldüm. Mideni bulandıran seyler varsa uzak kalmaya calış. Ben mesela kirli seyler görmek istemiyorum, çamasırları makinaya bazen eşim atıyor v.s Azcık da yemek yiyecek olsan hep bebek için bir seyler yemelisin.
Mesela süt ürünleri, ceviz, balık ve yumurta o bıcırık için mutlaka şart.
Sut urunleri migren hastasi oldugum icin malesef bana yasak.Bas agrilarimi tetikliyo:-( yumurta desen kucuklukten beri agzima.surmuyorum ztn endiselerimde ondan dogru duzgun besin alamiyrm diye.Yarin doktora gidicem bqkalm ne.dicek ins.canimi sikicak seyler soylemez.
Sut urunleri migren hastasi oldugum icin malesef bana yasak.Bas agrilarimi tetikliyo:-( yumurta desen kucuklukten beri agzima.surmuyorum ztn endiselerimde ondan dogru duzgun besin alamiyrm diye.Yarin doktora gidicem bqkalm ne.dicek ins.canimi sikicak seyler soylemez.
Peki, inşallah doktorun en iyi desteği sana veren olacaktır. Umarım sağlık problemi yaşamadan şu yemek yeme sorunun da gider. Selametle
Merhaba barbie cinsiyetini ogrendiniz mi.merak.ettim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?