Doğuma Hazırlık 2014 Mart Bebeklerimizin İsimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende can düşünüyorum :) ama önünde babamın adı olcak yani yaşar can olcak allahın izni ile

merhaba herkese öncelikle rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin (amin) ben 18 haftalık hamileyim ve küçük bir prensesimiz olucak allahın izniyle isim olarak da eşimin babaannesinin vasiyetiymiş adını ece koyun demiş allah da gönlümüze göre verdi kızımıza ece adını vericez ecenin anlamı kraliçe.iki isim koymayı düşünüyoruz araştırıyorum şuanda belki selen deren derin ayşıl olabilir

KIZLAR ben rüzgar uras olsun istiyorum esım ise tek isim istiyor ve emir olsun diyor bir çatışma yasıyoruz rüzgar emir nasil olur sizce

bugün kızım olacağını öğrendim: )
isimlerimiz hazırdı.
erkek olursa Ömer,
kız olursa Zeynep.
yani Zeynebim olacak nasipse.
bunun dışında Betül ve Nazlı da favori isimlerim ve eğer 2.kızım olursa nasipse bunlardan birini koyacağım.

herkeslere merhabaaaa, bizimde dünya güzeli bi kızımız olcak inşallah:) hamile olduğumu ilk öğrendiğimde kızım olursa mina ya da mira koycam diyordum ama sonra şu medcezir denen dizi başladı ve ordaki kızın adının mira olcağını duyunca vazgeçtim, şimdi herkse mira koymaya başlar diye ki öylede oldu gerçekten çevremde çok duyuyorum artık mira ve mina isimlerini koymayı düşünenleri, neyse ben kısa ve öz isimlerden hoşlanıyorum ayrıca iki ismim olduğundan ve iki isimli omanın zorluklarını yaşadığımdan dolayı tek isim olsun istiyorum bu nedenle kızımıza Nil ismini vercez, tabi kararımız değişmezse, Nil nehrinden geliyor zaten biliyorsunuzdur hepiniz ama anlamı sanskritçe; mavi demek :) mavi gibi uçsuz bucaksız, sonsuz olsun kızımız

biz de tek çift isim çatışması yaşıyoruz kız olursa elif azra diyorum
erkek olursa sorun yok çatışmaya gerek yok uzlaştık salih te

Cinsiyeti belli olmadı mı henüz , Allah gönlünüze göre versin. İns ben de esimi ikna edebilirim Ege ismini de seviyorum çok kararsız kalıyorum bebislerimiz saglikla dünyaya gelsinler de

bende 20 hafatalık gebeyim cinsiyetini öğrenmeden önce kızım olursa idil
erkek olursa sarp isimlerinde oyumu kullanmaya karar vermiştim
ve kızımız olacak şimdi eşimden isim önerisi bekliyorum idil ismini pek beğenmedi
ama ikna etme çabalarına girebilirim ilerleyen aylarda
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

bizimde tam belli olmasada kızımız olacakmış:) biz isimleri önceden düşünmüştük. kız olursa nehir azra erkek olursa doruk olacak inş.

isim çatışması yaşayanlardan biride benim kızlar ama eşimle değil kaynanamla net değisede kızım olacak gibi kv bahar olsun istiyo kıca mevsim anlamına geliyo biliorsunuz bende eslem istiyorm insanların en hayırlısı selametlisi anlamına geliyo ayrıca sahabe efendilerimizden zeyid bin eslemin ismi sizce bahar ile eslem bir arada gidermi yani bu isimde niye ısrar ediyorm onu da anlamış değilim asında erkek olsaydı hamza istiyodum gerçi eşimin ailesi hiç beğenmedi hamza diyince önce hz hamza geliyo aklıma cesaretin inancın adı anlatmaya gerek yok herkes bilir zaten sonra hamza yerlikaya gelir aklıma eski güreşçi defalarca şampiyon olmuş başarılı güçlü ve inançlı bi insan bende günün birinde dinine ailesine vatanına hayırlı sahip çıkan bi hamza yetiştirmek isterim

merhaba arkadaşlar bizimde oğlumuzun ismi evlendiğimizden beri belliydi ve oğlumuz olacak "ali efe"m geliyorrrrr

merhaba arkadaşlar bizimde oğlumuzun ismi evlendiğimizden beri belliydi ve oğlumuz olacak "ali efe"m geliyorrrrr

hımm oğluşumuzun ismi Ali Efe olacak demek adıyla yaşasın
adına yakışır şekilde adil, sağlam karekterli, güçlü kuvvetli olsun inşallah

Allahım nasip ederse bizimde kızımız olcak bi yıgın isim bulup Liste yaptık omu bumu diye ama hepsinin anlamı uyduruk yok cennetin kapısı yok cennetin bilmem nesi osu busu yani gercek degil uydurma belli bazılarınıda babası beğenmedi beren dedik en Son vazgectik eylül diyorduk ondanda vazgectik dedeler beğenmedi klasik ay sıralaması espirisi yaptılar bide anlami hüzünlü gibi olunca içimize sinmedi ben ela dedim fazla üstünde durmadan biraz aklımda kalsada sonunda meryem Meyra ismine karar verdik meryem babaannenin adi Meyra da Son Nokta artık hemde anlaminda uydurma cennetle ilgili bişey yok sizce nasıl kızlar ne zormuş ama bu isim koymak..

Merhaba canım benim 16 aylık kızımın adı da ece...tam ismine uygun hal ve hareketleri var.. çok memnunum.. darısı senin prensesinin başına...
2.bebeğimin cinsiyeti henüz netleşmedi yaklaşık 4 kontroldür kendisini saklıyor öncesinde bir dr kız diğeri erkek dedi off of..
erkek olursa babamız Egehan ismini istiyor kız olursa bulamak bakalım cinsiyet netleşirse hayırlısı ile isim bulucaz be hazırlık yapmaya başlayacağız inş..

allah bağışlasın rabbim ikinci bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah canım valla bakalım bi doğsun da görücez nasıl bi prensesim olucak sağlıklı doğsunlar da ama isim de çok önemli işte ismini özelliğini taşırmış herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…