- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
öncelikle allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de oğlum olacak ve bizim ismimiz tam 10 yıl önceden belliydi eşimle evlenmeden önce çok uzun bi süre çıktık o zamandan oğlumuz olursa adı CAN olacak demiştik rabbim bize bugünleri de gösterdi sonunda oğlumun adı CAN canıma can katanım sağlıkla hayırla gelir inşallah
Bizim bebişte erkek adını mete koymayı düşünüyoruz.Nasıl beğendiniz mi teyzeleri oğlumun ismini :)
KIZLAR ben rüzgar uras olsun istiyorum esım ise tek isim istiyor ve emir olsun diyor bir çatışma yasıyoruz rüzgar emir nasil olur sizce
biz de tek çift isim çatışması yaşıyoruz kız olursa elif azra diyorum
erkek olursa sorun yok çatışmaya gerek yok uzlaştık salih te
merhaba arkadaşlar bizimde oğlumuzun ismi evlendiğimizden beri belliydi ve oğlumuz olacak "ali efe"m geliyorrrrr
merhaba herkese öncelikle rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin (amin) ben 18 haftalık hamileyim ve küçük bir prensesimiz olucak allahın izniyle isim olarak da eşimin babaannesinin vasiyetiymiş adını ece koyun demiş allah da gönlümüze göre verdi kızımıza ece adını vericez ecenin anlamı kraliçe.iki isim koymayı düşünüyoruz araştırıyorum şuanda belki selen deren derin ayşıl olabilir
Merhaba canım benim 16 aylık kızımın adı da ece...tam ismine uygun hal ve hareketleri var.. çok memnunum.. darısı senin prensesinin başına...
2.bebeğimin cinsiyeti henüz netleşmedi yaklaşık 4 kontroldür kendisini saklıyor öncesinde bir dr kız diğeri erkek dedi off of..
erkek olursa babamız Egehan ismini istiyor kız olursa bulamak bakalım cinsiyet netleşirse hayırlısı ile isim bulucaz be hazırlık yapmaya başlayacağız inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?