Doğuma Hazırlık 2014 Mart Bebeklerimizin İsimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizde Umut düşünüyoruz

aslında kimsede olmayan bir isim bulmuştu eşim. çok güzeldi erkek ismi olarak ve kimsede yok. ama ilk 3.5 ay düşük tehtidi o kadar çok yaşadım ki eşim umut diye değiştirdi. bunun yaşamaya umudu var diye. ama doktor % 100 kız diyor. öyle olunca defnecik olacak. onuda çevremde yeni yeni çok duymaya başladım. acaba yeni nesilde çok mu DEFNE ismi ? ben duygusal sebeplerle bu ismi istiyorum. kardeşimi hatırlatıyor bu isim bana. kendisi uzakta yaşıyor.defne agacını ,yapraklarını,sabununu, yağını , kokusunu çok severim. defne ağacı ve yaprakları ile ilgili kızımın odasına tablolar yapacagım diye hevesliyim . tabi hamileleik ve emzirme durumu bitince....

:) Ece düşünüyoruz şimdilik..Gene de başka isimlere de bakıyorum ama.Bade,Dila,Elif de geliyo aklıma..Eşim de bana bıraktı isim işini.zor iş valla...

aynen eşimde bana bıraktı.. daha doğrusu erkek olursa onun koymak istediğ bir isim vardı bende olmaz diyodum tamam erkek olursa ben o ismi koyayım kız olursada sen koyarsın demişti hehehehhe kız deyince doktor aldı beni bir düşünce:))

ben hala gökçe ismini istiyorum eşim ısınamadım ama çok istiyorsan koyalım diyor. bende ikimizin ortak kararı olsun istiyorum 4 isim arasında sanırım kura çekeceğiz.

benimde kızım olacak ben"masal" ismini çok beğeniyorum eşime göre çokta anlamlı değil "duru, doğa, nazlı" diğer düşündüklerim... ne yapacağımı bilmiyorum

kızımın adı Elif,eşim de bende çok isteyerek koyduk,benim kıymetli anneannemin adı aynı zamanda,şimdi de oğlumuz olacak kısmetse ve Mete istiyor eşim ve kızım,bende Hazar'a takmış durumdayım

kızımın adı Elif,eşim de bende çok isteyerek koyduk,benim kıymetli anneannemin adı aynı zamanda,şimdi de oğlumuz olacak kısmetse ve Mete istiyor eşim ve kızım,bende Hazar'a takmış durumdayım

benim de anneannemin adı elif ondan da degil de elif ismini seviyorum o da olmazsa melike azra başak hangisi sizce

Defne ismini de Duru ismini de çok koyuyorlarmış, biz de kızımıza Duru ismini koymayı düşünüyoruz, saf temiz, masum bir kızımız olsun istiyoruz. Ben çevremde hiç duymamıştım Duru'yu ama görümcem yeni nesilde çok fazla duru var diyip duruyor 36:

kızlar bende eşimi gökçe konusunda ikna ettim :) ama kime söylesem şu isimde var bu isimde var diyorlar annemde söylemesi zor filan dedi ne bileyim soyisimle beraber çok yakışıyor çok beğenmiştim sizce nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…