- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Cok guzelmis ins saglikla alirsin kucagina:)bizim prensesın ismi de Eflin Nur olucak.eflin cennete acılan kapıdemek
Cok guzelmis ins saglikla alirsin kucagina:)
isim çatışması yaşayanlardan biride benim kızlar ama eşimle değil kaynanamla net değisede kızım olacak gibi kv bahar olsun istiyo kıca mevsim anlamına geliyo biliorsunuz bende eslem istiyorm insanların en hayırlısı selametlisi anlamına geliyo ayrıca sahabe efendilerimizden zeyid bin eslemin ismi sizce bahar ile eslem bir arada gidermi yani bu isimde niye ısrar ediyorm onu da anlamış değilim asında erkek olsaydı hamza istiyodum gerçi eşimin ailesi hiç beğenmedi hamza diyince önce hz hamza geliyo aklıma cesaretin inancın adı anlatmaya gerek yok herkes bilir zaten sonra hamza yerlikaya gelir aklıma eski güreşçi defalarca şampiyon olmuş başarılı güçlü ve inançlı bi insan bende günün birinde dinine ailesine vatanına hayırlı sahip çıkan bi hamza yetiştirmek isterim
teşekkür ederim canım sonradan bi değişiklik olmazsa eslem bahar diye düşünüyoruz hem kv de gönlü olsun istiyorum allah için iyiliyini görmüşüm yani darılsında istemiyorm bu arada benim ismim de elif valla seviyorum ismimi düşünen arkadaşara tavsiye ederim :)benim adım da Bahar ve adımdan çok memnunum.sadece mevsim değii,ilkbaharda açan çiçeklere de Bahar deniyor.bir de hemen hemen her şarkıda geçiyortavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?