Doğuma Hazırlık 2014 Mart Bebeklerimizin İsimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba mart anneleri araniza yeni katiliyorum. Aslinda takip ediyorum ama hic yazmadim. Benimde martta oglum olacak.Esimle isim konusunda pek uyusamiyoruz. Esim bilindik isimlerden olsun istiyor bense daha modern bir isim istiyorum. Oglum olacagini ogrenene kadar hep kizim olsun hayal ediyordum ismide 'Duru Mina' olacakti. Erkek olunca aklimiza hic isim gelmiyor. Hic bir ismi icime sindiremiyorum. Esim Uraz olsun istiyor. Yanina ikinci isim ariyorum yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden herkese tesekkur ederim..

kızzlarrrrrrrrrrr
bizde kızımıza isism düşünüyoruz
kızımız maşallah ince uzun boylu olacak gibi görünüyor ve cinsiyetini çok geç gösterdi
naz ismini düşünüyorum çok naz yaptı diye :) ve elif isminin anlamı da ince uzun boylu kız olarak yazıyordu bir yerde
bende düşündüm ELİF NAZ mı olsa acaba diye?
babamız da ECE NAZ ismini düşünüyor. sizin fikirlerinizi alabilir miyim????????????

ben çok kararsızım bu isim bulma konusunda, eşim ve ben bakıyoruz erkek isimlerini beğeniyoruz ama bebeğimiz kız olunca isim beğenemiyoruz.

benim adım da Bahar ve adımdan çok memnunum.sadece mevsim değii,ilkbaharda açan çiçeklere de Bahar deniyor.bir de hemen hemen her şarkıda geçiyor tavsiye ederim

benim adım da Bahar ve adımdan çok memnunum.sadece mevsim değii,ilkbaharda açan çiçeklere de Bahar deniyor.bir de hemen hemen her şarkıda geçiyor tavsiye ederim
teşekkür ederim canım sonradan bi değişiklik olmazsa eslem bahar diye düşünüyoruz hem kv de gönlü olsun istiyorum allah için iyiliyini görmüşüm yani darılsında istemiyorm bu arada benim ismim de elif valla seviyorum ismimi düşünen arkadaşara tavsiye ederim :)

benimde rabbim nasip ederse oğlum olcak isim konusunda çok kararsıziz yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim bebekleri mizi sağ salim kulağımıza almayı nasip etsin teşekkür

bende çok kararsızım bu isim meselesinde

bu ikinci bebişim olucak kısmetse bir kızım var

taa o zamanlardan kız olursa elif erkek olursa efe diye düşünüyoduk

doğrusu kız ismi babaya erkekk ismi bana aitt :)

kızımız oldu elif koyduk şimdi buda erkek ammaa ben artık çok söylemekten midir nedir

sanki efe den sıkıldım gibi geliyor ama düşünüyorum hayıırr güzel isim yaa diyorum

sonra bide eşim diyoki tek başına kısa ikinci bi ismi mi olsa acaba ama iki isim hiiç istemiyorum

çocukta akıl karışıklığına sebep oluyoo anlıcaağınızzz içimee Efe'den daha çok sinen bi isim

bulamazsam Efe olacak gibi duruo şimdilikkk

ne doluymuşum yazdımda yazdım

bizde bebeğimize Rüzgar ismini koymaya karar verdik... Tabi 9.aya kadar fikrimiz değişmezse:) Ama şimdilik isim aramayı bırakmış bulunuyoruz :)

mrb geçenlerde kararsız olduğumu yazmıştım isim konusunda; ancak Simay ismi eşim önerdi benim de hoşuma gitti. Şimdilik bunu düşünüyoruz.

slm bende 2.ci bebişime hamileyim 11 aylık bir oğlum var birde kız bebiş bekliyoruz allah izin verirse dogum mart 18 gibi degişik duygular içindeyim paylaşmak istedim

bizde karar verdik sonunda.
alya nurhan yıldız koyacağız inşallah.
nurhan ölmüş kayinvalidemin ismi eşim koymak istedi kaynanami severdim allah biliyor. iyi bir insandı ismi de cirkin değil. kabul ettim bende o yüzden.
en büyük torun olacak bebeğim iki aile içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…