2014 mart bebeklerinin boy ve ağırlıkları

32+2 de 2100 g ve 46 cm. oğlum ama erken gelmeye çalışıyo, nidilata başladık bugün. inşallah 37. haftaya kadar bekler yavrum

29+6 günlüğüz yani 30 hafta bitti sayılır.
bugün kontrolüm vardı,
kızımın kilosu 1850,boyu 43 cm.
10 gün önden gidiyor gelişimi

Bizde Cumartesi gittiğimizde aynıydı birebir hemde
Bugün rapor almak için yine gittik kontrole 1 haftada 2cm uzamış 150 gr da almış bebitom 44cm 1920 gr olmuşuz 31+6da. Cok mu hızlı büyüyoruz ne :) her yeri 32 hafta ile uyumlu bacakları uzun kizimin 32+4 günlük

Son düzenleme:
maşallah her okuduğum yazıda bebişlerin kilosu benimkinden çok fazla benm bebişim en son 31+6 da kontrole gittiğimizde 41 cm kilosu 1700gr dı dr normal bunlar aşağı yukarı değerler zaten demişti ama burdakileri okuyunca endişelendim (

Benim de 32+3 de gittiğimde 1750 çıktı normal dedi ama bende diyastolik celtik vardı ondan mi buyumuyor diye korkuyorum persembe kontrolum var bakalım o zaman 34+3 olucam o gün ne kadar çıkacak kilosu

canım endişelenmene hiç gerek yok.
doktorun doğru söylemiş.
haftasına,ayına göre belli aralıkları oluyor bebişlerimizin.
o aralığın altına ve aşırı üstüne çıkmıyorsa-ki doktorun normal demiş-problem yok.
önemli olan sağlıklı kilo alması
ki boyu kilosuda yerinde maşallah kuzunun

inş canım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda bu cumartesi kontrolümz var bakalım nekdar olmuş küçüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…