arkadaşım o tablo hangı sıtede?yazarsan eger en azından bır dahakine bende dıkkat edeyım orayı takıp ederek.
Olcay7378
Canim cok yatmanin kan dolasimini yavaslattigini ve bununda tutunmayi engelledigini soyluyorlar. Bana transferden sonra sadece 5 dakika verdiler yatmak icin. Bes dakikadan sonra kalkip tuvalete gittim. Embryolarin ayakta kalmakla dusmeyecegi zaten biliniyor. Benimki 3. gun transferiydi. Bir tablo buldum internette gun gun neler olugu yaziyordu ona gore sekillendirdim biraz hal ve hareketlerimi iste bugun embryo kabugu catliyacak, bugun tutunacak, bugun hcg artmaya baslayacak vs vs. Cok agir is yapmadim ev supurmedim ama yavas yavas digger isleri yaptim. kizimi okuluna goturdum geldim. 11 gun oyle gecti..Yanlis yaptigi birsey yok merak etme. Icini ferah tut bir daha sonda falan yapmamani tavsiye ederim...
cok haklısın arkadaşım kım ne dersın devam edıcem dıyorum ama, benım gucum yok artık.dıyeceksınkı daha dur bakalım 4. denemede bu kadar nıye bunaldın ama ben 12 yasımdan berı cekıyorum canım.yasım 28 ilki yumurtalık kanserı teshısı ıle alınan bır tane yumurtam ve onun sonrasında senelerımı alan çocukluğumun,ergenliğimin en güzel donemlerını bana zehır eden bır tedavı ıle başladım uzerıne cıkolata kıstınden 2 tane operasyon gecırdım bu kez bır daha operasyon gecırmem lazım olacak 4.yanı artık pek gucum yok,bunyem kaldırmıyor...ıstegım yuvama mutluluk bereket sağlık getirecek bır tanecık elı ayağı duzgun bebıcık.bazen düşünüyorum acaba rabbım bunu bana cokmu goruyor dıye...sonra hemen tövbe edıp susuyorum.vardır allahım bı bıldıgın dıye...ne eşimin ne ailesinin benden bununla ilgili bir beklentisi bir rahatsızlığı yok sukur ama ben anne olamamayı kabullenemiyorum,bu kadar uğraşıp dıdınmeyı kaldıramıyorum pıskolojık olarak...annemı ve babamı bırer sene arayla gecen yıl kaybettım ve evın bır tek kızıydım...elımde hıcbırseyım kalmadı esımden başka.ıstıyorumkı canımın canı olsun..tesellım olsun, bi amacım olsun şu hayatta...bilmem anlarmısın beni ama öyle işte:)) neyse kuzum ne diyim allah buyuktur vardır bı bıldıgı bızım ıcın kotu gıbı görünen seylerde bıle belkı bır hayır vardır.allah hepımızı sonunda mutlu etsın ınsallah...
rica ederim canım,yardımcı olabılecegım bıseyse neden saklıyayım...hepımızın bır ortak noktası var sonuçta.allah hepımızın yardımcısı olsun...ilk görüşme derken yani sonuçta ne yapılacağı ıle ılgılı genel bır muayene ve soruların cevaplanacak yanı bır ucret alıyorlarmı bılmıyorum.istersen aradığında bır sor.biz bir çok hekim ve tanıdık vesilesi ile gittiğimiz için sagolsun kendısı bıze bır jest yaptı ve ucret almadı.o yüzden muayene ucretını ınan hatırlamıyorum ne kadar demıslerdı.zaten randevu aldığında sorarsan soyluyorlar.sonrakı süreçte zaten tedaviye başladığımız ıcın paket fıyatı ıdı..Euro uzerınden hesaplanıyor.yanı o gunun kuru ne ıse ona gore belırlenıyor fıyat.subat ayında yaptığımız denemede tl olrak 6.100 e geldı ılaclar harıc.ilaçlarda hemen hastanenın yanındaki eczanelerde yaklaşık 635 tl tuttu.ama tabı daha fazla tutabılırde benım gonal f eksıktı ve cetrotıde hıc kullanmadım arada ovıtrelle yı vurdum. benım bıraz hızlı ılerledıgı ıcın asamalar arada atladığımız tedavımız ar ne yazıkkı.. ılk deneme fıyatı bu.biz bide %10luk bir hekim indirimi aldık eşimden dolayı.yanı bu verdıgım fıyat belkı bıraz degısıklık gosretebılır.atıyorum 6.100 demezlerde 6.400 derler,gibi. ikinci denememizde ilaçlar harıc 5.000 tl aldılar.. burdada yine hem ikinci denememiz hemde yine hekim indirimi ile bu mebla söylendi... cok uzattım ama kısaca soyle dıyım sana...tup bebeğe başladığınız andan ıtıbaren yapılacak tum takıp,kan tahlıllerı,ultrasonlar vs hepsı bu pakete dahıl.ve kabaca ilk deneme ilaçlar dahil 7.000 ikinci deneme ilaçlar dahil 6.000 dıyebılırız.eger ılk testın allah nasıp ederde pozıtıf çıkarsa ıkıncı kan testını ucretlı yapıyorlar...bır tek ıkıncı gebelik testı fıyatı dahıl degıl buna.allah yardımcın olsun...benım olmuyorsa eger allah sızlere versın arkadaşım...
merhabalar arkadaşlar ben bu forumda yeni değilim daha önce başarısız bir aşılama ile tüp bebeğe devam etme kararı aldık
şu an transferde 4.günüm beklemek gerçekten çok sıkıntı Allahım inşallah hepimize nasip etsin.manevi olarak cok yıprandım
ama bebeğimin tutunduğu ihtimalini düşünmek bile yüzümü güldürüp yaşadıklarımı untturuyor.
Sevgili Birce dilerim Yüce Rabbim sana ve ısteyen herkese eli ayağı düzgün sağlılkı hayırlı salih insanlardan bİR evlat nasip eder hepimizin yüzünü güldürür ve bizlere annelik nimetinden hayırlısı ıle nasip eder..Allah kucaklarımızı boş bırakmasın..
Cok tesekkur ederım sıze ve diğer butun arkadaslara dr yarına beta ıstedı deger katlamamıssa ılacları kesecekmiş yeni deneme yapmadan önce histereskopi yapıp bakarız dedi anlayacgınız bu da olmadı arkadaslar cok umutsuz konustu rahım kalınlıgı ıyı degılmiş dewam etse bile yeterınce gelişmemiş olurmuş vs vs hakkımda hayırlısı buymus dıyorum sızlerın ıyı haberlerıyle teselli olacagım hepinizi opüyorum
celina senin ilk denemende mi kimyasaldı bi de sana tek emriyo mu transfer edildi kalitesi nasıldı ?
çok üzüldüm Celina inşallah bir dahakine pozitif sonucları beraber alırız..
Sevgili Birce dilerim Yüce Rabbim sana da eli ayağı düzgün sağlılkı hayırlı salih insanlardan bİR evlat nasip eder senin de yüzünü güldürür sana da annelik nimetinden hayırlı ıle nasip eder..
Hayirlisi olsun canim hamis haberlerini bekliyoruz insallah idrar testi yaptinmi?
mustafa acet dıye bır dr varmıs memorıalde ve pek cok kısı de ondan cok memnunmus kendısı docent olunca medıpol e gecmıs ve yıne medıpol uzerınden arastırdıgım formlarda da gayet basarılı bu doktoru da arastırdın mı veya bır bılgın var mı? hala arastırıyorum medıcana ömer faruk vanlıoglu,prof.teksen camlıbel var,selman laçin,ulun uluğ hep tavsiye edilen ısımler..öff.. ne yapacagımı bılmıyorum.. bruksel tup bebek merkezınde yucel beyle gorustuk fakat nedense bıze merkez cok soguk ıtıcı geldı dr da merkeze deısınamadık sımdı dıyorum acaba oraya mı gıtseydık?ama şimdi dondurulmu 1 tane embrıyom var hazıran reglısınde onun ıcın gıdcegım olmazsa yenı arayıslara gıdecegım. o kadar ümitsizim ki şimdiden yeni dr lar arastırıyorum aklıma yatanlardan oncelıklı nur hanım ve mustafa acet
mustafa acet dıye bırını tanımıyorum ben ısmını hıc duymadım.daha doğrusu medıpole hıc bakmadım.arastırdıklarımızın arasında olsaydı yada ısmı gecseydı mutlaka hatırlardım. jınemed teksen camlıbel cok sağlıklı degıl.yaptıgım araştırmalar sonucu adamın neredeyse hıc bos vaktı yok ve açıkçası gıden bır kac kısıde memnun kalmamıştı bruksele gecmıslerdı. bruksel tüpte yücel bey araştırdıklarımız arasındaydı.tercıh edebılırsın.ama tabı senın ıcıne sınmedıyse yorum yapamayacgım. dedıgım gıbı eger cok tereddütte kalırsan sana uc yer onerebılırım,memorıal,bruksel,bahcecı...bızım tercıhımız memorıal ve semra hanım oldu...kesinliklee pişman olmazsın...eger benden bır tavsıye ıstıyorsan memorıal semra hanım derım başkada bısey demem :)
Kızlar çok şükür keseyi bugün gördük 2hafta sonra kalp atışlarını kısmetse duyucaz darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?