O dökülüyormuş yaa hep öyle diyorlar. Gün içinde tiksinmemek için günlük ped en iyisi.
5. gün transferi olması daha iyi blast embriyo olmuş oluyo onunda tutunma ihtimali daha yüksek.
Bak!Nedense seninle ilgili pozitif şeyler hissediyorum. Olacak sanki senin bu ay :))
😃Canım ben o kadar yedim ki. İştah maşallah yani. Sonra bebişim geliyosa diye hiç affetmedim yedim de yedim😞hatta 2. Aşılama sürecinde canım dürüm istedi kocacım da hayatım saçmalama patlayacaksın dedi haklı olarak 2 saat ağladım düşün hormonlar ne hale gelmiş😥 kilolar çok önemli değil veririz gelmeden bizi bu kadar yoruyorlar asıl gelince görecegiz. Bizim arkadaş tam bi dombili olmuştu kız ip gibi döndü. Bu arada Umut tüp bebek merkezini aradım tüp bebek raporu geçiyor sgk anlaşması var yani ve memorialin yarısından daha az olacak maliyet olarak onu araştırıyorum şimdi forumdan💃💃💃
annemde taktı saçlarım çok dökülmüş stresten galiba saç ektirelim diyip duruyor anam ben neyin derdindeyim bırak saçı diyorum 2 haftadır saçlarımı topluyorum göze batmasın diye :26:
evet yani her gün günlük ped kullanan ben bugün işe geldim ağrımda vardı hiç dikkat etmemişim yanımda da yoktu belki daha öncede olmuştur pedden farketmemişimdir bugün farkettim ama
evet bende çok okudum 5. gün de tutunma daha yüksekmiş. tabi laboratuvar aşamasında başına birşey gelme olasılığıda varmış bende heyecanla bekliyorum umarım birşey olmaz bebiş adayı embriyolarıma da cmrt buluşurlar rahmimle
ayyy inşallah güzelim hepimizde hayırlı haberlerimizi paylaşırız...
ay güzelim nasıl unuttum ben onu yaaa transfer sonrası için aynen benimde film stoklamam lazım... evdeki tüm komedi romantikleri bitirdim gerilimler kaldı onları da izlemesem daha iyi olacak... ben transferden sonra rapor alacağım. doktorum veririz dedi. benim işim Allahtan çok stresli değil. ama meyve suyu fabrikasındayım gıda müh. yim şimdi sezon açılışı olduğundan normalde boş boş oturuyorsak şimdi bakanlıklar denetlemeler falan filan her an geldi gelecek modundayım...
bir taraftan da kpss ye çalışıyorum ben boş oturma özürlüyüm... bu dönem için kpss videoları aldım ve bir sürü yün kazak örecem :))) eğer hamile kalırsam bebiş şimdiden kpss fatihi olarak doğacak
bir hamile kalsam göstericem ben o baba adayına dünya kaç bucak ama pehhh şu an beklemedeyim...
Canım dua çok önemli, tevekkül çok önemli. Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder. Bu dua nedir ? Hiç duymadımiyi 1 ay geçsinde biraz dinlensin yumurtaların... ben iğneleri yaptığımda da öldüm ağrıdan ilk başta saftirik ben anlayamadım bu kadar yumurta ağrısı olacağını çünkü hiç adet sancısı çekmemiştim... kabızım da ondan oluyor diye ilaç alıp durdum... sonunda wc de konakladım baktım hala geçmiyor doktora sordum meğer ben hiç ağrı çekmediğimden duruma yabancıymışım. ve ağrı çekmeyenler için bu yoğun yumurta büyütme dönemi daha bir ağrı yapıyormuş....
güzelim ben 6 ayda 23 kilo verdim... sorun benden sanıyordum doktorlarda bıktı benden tedavi edecek birşey yok kilo ver öyle gel dediler Allahın yardımıyla verdim kiloları gittik doktora eşimin morfolojisi bozukmuş tüp bebek tek yolumuz dedi... zayıflamak kar kaldı ama onca kiloyu aylarca diyet yapıp verince aldığım her kilo nasıl acı geliyor bana anlatamam...
inşallah sırayla hepimizin sonuçları çıkarda rabbim boş çevirmez ellerimizi...
eğer okumak isterseniz yada okutmak ben eşimi doktora gitmeye ikna edemiyordum yani bizimki sezmiş gibi sorunu olduğunu kaçtı da kaçtı... bir arkadaşım burdan yardım etti topiklere yazdı 41 hamileden 41 ayetel kürsi rica etti daha ben nasıl bulurum hamileleri derken o okutmuştu... herhalde 2 gün oldu olmadı eşim randevu almış doktora gittik. o sırada bende 19 lu duaya başlamıştım... şimdi de tedavim boyunca 19 lu duayı okuyorum... her farz namazdan sonra okunan bir dua 19 gün okuyorsun ve 19 gün olmadan gerçekleşiyor diyorlar bunu duyduğum arkadaşım 16 gün okumuş hamile olduğu haberini almış nisanda doğuracak... bende iş yüzünden tüm farz namazları kaza kılıp peşinden de duayı okuyorum inşallah oluyordur
Çok sevindim transfer sonrası evde keyif yapabileceğinize:) Kpss için kolaylıklar diliyorum...ben hiç girmedim...devlet memuru olmak benim yapıma hep çok ters geldi..özel sektörde hırpalattım kendimi 18 sene, o da ayrı konu....
Son cetrotide iğnemi az önce eda ettim...umarım bir daha hiç kullanmayalım, hepimizin bu çalışması sağlıklı bir bebekle sonuçlansın:) yarınki ultrasonu heyecanla bekliyorum...
Eki Görüntüle 1019614
annemde taktı saçlarım çok dökülmüş stresten galiba saç ektirelim diyip duruyor anam ben neyin derdindeyim bırak saçı diyorum 2 haftadır saçlarımı topluyorum göze batmasın diye :26:
evet yani her gün günlük ped kullanan ben bugün işe geldim ağrımda vardı hiç dikkat etmemişim yanımda da yoktu belki daha öncede olmuştur pedden farketmemişimdir bugün farkettim ama
evet bende çok okudum 5. gün de tutunma daha yüksekmiş. tabi laboratuvar aşamasında başına birşey gelme olasılığıda varmış bende heyecanla bekliyorum umarım birşey olmaz bebiş adayı embriyolarıma da cmrt buluşurlar rahmimle
ayyy inşallah güzelim hepimizde hayırlı haberlerimizi paylaşırız...
Çok sevindim transfer sonrası evde keyif yapabileceğinize:) Kpss için kolaylıklar diliyorum...ben hiç girmedim...devlet memuru olmak benim yapıma hep çok ters geldi..özel sektörde hırpalattım kendimi 18 sene, o da ayrı konu....
Son cetrotide iğnemi az önce eda ettim...umarım bir daha hiç kullanmayalım, hepimizin bu çalışması sağlıklı bir bebekle sonuçlansın:) yarınki ultrasonu heyecanla bekliyorum...
Eki Görüntüle 1019614
Haha! :) Tabiki daha önce de oluyordu ve tam da o söylediğin nedenden fark etmiyordun :))
Doktor direk 5. gün embriyosu olacak seninki diye nasıl karar vermiş anlayamadım ama... :44:
Dediğin gibi ya 5. güne dayanamazlarsa...
Amaannn vardır bir bildikleri; hem denizde kum sende yumurta birinden biri dayanır mutlaka...
Bende bugun başladım iğnelere hadi hayırlısı.24yaşında yım 2.tüp bebek ilkinde düşük yaptım. Çikolata kisti sorunum var konyada yım.Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Kızlar slm ben de katıldım aranıza..
tedaviye yeni başladım benimki uzun protokol dedikleri..
lucrin kullanmaya başladım bugün 3. günüm adete bi hafta var.lucrin kullanan var mı merak ettim..
ben de kızarıklık ve kaşıntı oluyor dra gitsem mi acaba bilemedim..
arkadaşlar ben tedavide son aşamaya geldim.
Pazartesi yumurtalar toplandı. cumarteside transfer olacak bakalım, herkese dua ediyorum. İnş. herkes istediği bebeklerine ulaşır.
Tedavi sürecinde Allah yardımcınız olsun.
aaa güzelim aynı gün olmuşuz opu yu transferde tabi aynı gün... hayırlısı olur inşallah... sen hangi ildesin?? birde yumurta toplamadan sonra sana da jel verdiler mi??? jel kullanırken altta dökülmeler oldumu ???
Ben ankaradayım canım. Bana jel vermedi progestan adında bi ilaç verdi fitil gibi kullanıyorum. birde bir kaç ilaç daha verdiler. Bende şişkinlik falan oluyor sende de var mı acaba ? SEn hangi ildesin?
Bende bugun başladım iğnelere hadi hayırlısı.24yaşında yım 2.tüp bebek ilkinde düşük yaptım. Çikolata kisti sorunum var konyada yım.Rabbim yar ve yardımcımız olsun
merhaba,
yarın tup bebek tedavisine baslıyorum. Çok heyecanlandım ama umutsuzumda. Dr. sonuna kadar umarım gıdebiliris ameliyat gerekebilir dedı hayırlısı tabıkı bende çift taraflı çıkolata kisti var bir tarafta 3 cm 1 tarafta 4,5 cm sağ yumurtalığımda hıc yumurta kalmamıs. İnşallah olur ya cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?