2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

annemde taktı saçlarım çok dökülmüş stresten galiba saç ektirelim diyip duruyor anam ben neyin derdindeyim bırak saçı diyorum 2 haftadır saçlarımı topluyorum göze batmasın diye :26:

evet yani her gün günlük ped kullanan ben bugün işe geldim ağrımda vardı hiç dikkat etmemişim yanımda da yoktu belki daha öncede olmuştur pedden farketmemişimdir bugün farkettim ama

evet bende çok okudum 5. gün de tutunma daha yüksekmiş. tabi laboratuvar aşamasında başına birşey gelme olasılığıda varmış bende heyecanla bekliyorum umarım birşey olmaz bebiş adayı embriyolarıma da cmrt buluşurlar rahmimle

ayyy inşallah güzelim hepimizde hayırlı haberlerimizi paylaşırız...

tüp bebek merkezleri sadece bu olayla ilgilendiğinden ilaç olarakta sana daha uygun yerler buluyorlar... biz önce birkaç eczane gezdik. fiyat çıkardık en uygunu 2000 tl filan tutuyordu biz rapor almadık sonra merkezin yönlendirdiği yere gittim ilaçları hepsini bir anda almanıza gerek yok dedi gerektikçe aldık başka şeylerde aldık tüm ilaçlarım 1800 tl tuttu...

birde doktorumun dediği birşey çok etkiledi beni hastanedeki laboratuvarda tüm tahliller yapılır dedi. yani her konuda uzman birisi takip eder hepsini edemeyeceğinden çok uzman olan biri sizin embriyolarla ilgilenecek diye bir şart olmaz ama bizim laboratuvar sadece bu iş için ve sadece bu konuda uzman olanlar ilgileniyor dedi benimde aklıma yattı açıkcası... daha önce 2 sene hastane yemekhanesini yönetmiştim hastaneyle içli dışlı olduk özeller belki extra dikkatli ama ne bileyim işte

2014 yılı tüp bebek yaptıracaklar bölümünde bir sürü kişi var ist dan da var hatta ilk sayfada tüp bebek tedavisi olanlar hangi merkezde yaptırdıklarını sonuçlarını filan yazıyorlar ordan bak o kişiye özel msj atıp sor daha bilgilendirici olur çünkü o sayfalar okumakla bitmiyor

Haha! :) Tabiki daha önce de oluyordu ve tam da o söylediğin nedenden fark etmiyordun :))
Doktor direk 5. gün embriyosu olacak seninki diye nasıl karar vermiş anlayamadım ama... :44:
Dediğin gibi ya 5. güne dayanamazlarsa...
Amaannn vardır bir bildikleri; hem denizde kum sende yumurta birinden biri dayanır mutlaka...

Çok sevindim transfer sonrası evde keyif yapabileceğinize:) Kpss için kolaylıklar diliyorum...ben hiç girmedim...devlet memuru olmak benim yapıma hep çok ters geldi..özel sektörde hırpalattım kendimi 18 sene, o da ayrı konu....

Son cetrotide iğnemi az önce eda ettim...umarım bir daha hiç kullanmayalım, hepimizin bu çalışması sağlıklı bir bebekle sonuçlansın:) yarınki ultrasonu heyecanla bekliyorum...

Canım dua çok önemli, tevekkül çok önemli. Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder. Bu dua nedir ? Hiç duymadım

Kızlar slm ben de katıldım aranıza..
tedaviye yeni başladım benimki uzun protokol dedikleri..
lucrin kullanmaya başladım bugün 3. günüm adete bi hafta var.lucrin kullanan var mı merak ettim..
ben de kızarıklık ve kaşıntı oluyor dra gitsem mi acaba bilemedim..

Canım cumartesi büyük gün desene hadi inşallah çook güzel geçşin, hayırlı güzel haberlerini alalım💃💃💃💃

Bende bugun başladım iğnelere hadi hayırlısı.24yaşında yım 2.tüp bebek ilkinde düşük yaptım. Çikolata kisti sorunum var konyada yım.Rabbim yar ve yardımcımız olsun

bana da çok ters gelirdi ama şartları göz önüne alınca devlet memurluğu sanırım artık benim için gözde durumda... üni. yi okurken öğretim görevlisi olmayacağım diyen ben alese giricem başvurumu yaptım bunca yıl sonra deliriyormuyum neyim

hadi hayırlı olsun... eda ettim diyince benimde adım eda :) inşallah bir daha gerek olmaz o iğnelere tedavilere rabbim hayırlısıyla verir...

artık 3. gün embriyosu olmayacağı kesin bugün 3. gün çünkü ne bileyim daha yumurta toplanmadan da 5. gün embriyosu gibi tahmin ediyorum ama bilgilendireceğim demişti... inşallah dayanırlar ilk aldıklarında 24 yumurta topladılar 4 tanesi olmaz dedi zaten başında sonra bir aradılar 9 yumurtan döllenmiş gidenlerde bir bir terketmiyor inşallah bundan sonrası biraz yavaş gider bana da kalır birkaç sağlam embriyo :44:

Bende bugun başladım iğnelere hadi hayırlısı.24yaşında yım 2.tüp bebek ilkinde düşük yaptım. Çikolata kisti sorunum var konyada yım.Rabbim yar ve yardımcımız olsun

hayırlı olsun güzelim... çalışıyormusun aman dikkat et kendine...

ben daha protokolleri çözemedim ama sanırım benimki kısa olan dı :44:

doktora gitmesen bile tlf la sor içini rahatlat yada 2014 tüp bebek yaptıracaklar topiğinde çok kişi var çoğuda bilgili onlara da sorabilirsin...

arkadaşlar ben tedavide son aşamaya geldim.
Pazartesi yumurtalar toplandı. cumarteside transfer olacak bakalım, herkese dua ediyorum. İnş. herkes istediği bebeklerine ulaşır.
Tedavi sürecinde Allah yardımcınız olsun.

aaa güzelim aynı gün olmuşuz opu yu transferde tabi aynı gün... hayırlısı olur inşallah... sen hangi ildesin?? birde yumurta toplamadan sonra sana da jel verdiler mi??? jel kullanırken altta dökülmeler oldumu ???

Ben ankaradayım canım. Bana jel vermedi progestan adında bi ilaç verdi fitil gibi kullanıyorum. birde bir kaç ilaç daha verdiler. Bende şişkinlik falan oluyor sende de var mı acaba ? SEn hangi ildesin?

Ben ankaradayım canım. Bana jel vermedi progestan adında bi ilaç verdi fitil gibi kullanıyorum. birde bir kaç ilaç daha verdiler. Bende şişkinlik falan oluyor sende de var mı acaba ? SEn hangi ildesin?

bende antalyadayım bana da estrofem, prednol, bir antibiyotik ve crino jel verdi... prednol ve antibiyotik opu sırasında olmuş herhangi bir enfeksiyon için 4 gün kullanılacak... estrofem ve jel bebiş haberini alana kadarmış... şişkinlik neki kilo aldım sanıyorum ama terazide pek bir farkta yok sanki 3 kg filan almış gibiyim parmaklarım daha bugün söndü diyebilirim...

merhaba,

yarın tup bebek tedavisine baslıyorum. Çok heyecanlandım ama umutsuzumda. Dr. sonuna kadar umarım gıdebiliris ameliyat gerekebilir dedı hayırlısı tabıkı bende çift taraflı çıkolata kisti var bir tarafta 3 cm 1 tarafta 4,5 cm sağ yumurtalığımda hıc yumurta kalmamıs. İnşallah olur ya cok uzgunum

İnş. Olur canını sıkma bu işler birazda moral kaynaklı bence. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…