2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

merhaba bendede var kist bende bir düşük yaptım senınkı kac cm?

5cmdi;-)5cmdi4ay önce laparoskopi. İle aldılar ardından geçici menopoZA soktular. Adetin 2.günü tüp bebek için başladık kistten. Eser kalmamış dedi dr. Hemen tüp bebek yapalım tutması kolaylaşır ve kistten tamamen. Kurtulabilirsin dedi inşallah bu sefer ümitliyim. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştur sun

Arkadaslar merhaba ben de tüp bebek yolundayım çikolata kistim vardı 5cm doktorum almayalım tüp bebek yapalım dedi, Çarşamba günü yumurtalar toplandı 15 tane bugün aradılar 6sı döllenmiş transferin ne zaman olacağı kesin değil bekliyoruz gelişimlerine bakıcısı dedi. Şu malum jeli kullanıyorum 2gündür ve şimdiden şiştim, ama iğneler bittiği için de mutluyum

Yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruz ve ben o zamandan beri siteyi takip ediyorum :) iyi ki var bu site :)

arkadaşlar ben tedavide son aşamaya geldim.
Pazartesi yumurtalar toplandı. cumarteside transfer olacak bakalım, herkese dua ediyorum. İnş. herkes istediği bebeklerine ulaşır.
.

Sevgili yorgunyolcu , bu cumartesi benim OPU var, siz de o gün embrionuza kavuşacaksınız. Bol şans diliyorum, bebeğiniz tutunsun silerim anneciğine.

Şimdi geldik doktordan, ölçümlerden memnun hoca. Bu gece çatlatma iğnesini yapıcaz...son iğne bu...bu arada doktorda bu akşam son bir cetrotide daha yaptılar...Transfer Salı günü olacakmış gibi görünüyormuş...

Herkesin bebeğine kavuşmasını diliyorum bu çalışma sonucu, sağlıkla , mutlulukla!

Neye göre tahmin ediyo acaba! :44: Bana da 3 ya da 5. gün embriyosu olacak seninki konuşuruz dedi. Neyi ne zaman konuşacaksak... :26:
Olayı akışına bıraktık işte...
4'ü çok mu küçükmüş ki olmazmış; muhtemelen öyledir. 4'ü saymazsan %50 gibi olmuş. :) Bakalım cumartesine kaç tanesi dayanacak. 4 ve fazlaysa HELAL sana diyeceğim :)) 2'sini dondırırsun...

dün tlf açmadılar bende çok heyecanlıyım ama kendime engel olmaya çalışıyorum sonuçta yumurtalar çoğalmayacak kötü birşey olsa yada hiç yumurta kalmasa haber verirlerdi bende hiç sormadım hatta bugün arayıp transfer saatimi söylediler ben hiç yumurtaları bile sormadım moralimi etkilemek istemiyorum inşallah dayanırlar güzelim ya yarın 10.30 da transferim var...

eğer yumurta sayısı az ise riske atmayıp 3. gün embriyosunuda transfer edebiliyorlarmış... yada 5. güne dayanmayacağını düşünürlerse... 5. gün ise riskli sonuçta kaçı sağ çıkacak 5. güne belli değil... ama doktorların içi rahat oluyor laboratuvar ortamında 5. güne kadar gözlemleyince tutulma şansını yüksek görüyorlar...

akışına bırakmaktan başka şansımız yok zaten

benimde pazt toplanmıştı bugün daha yeni indi şişliğim normale döndüm...

Ya böyle karamsar olmasana...
Transfer saatini bile vermişler.
Demekki herşey gayet yolunda gidiyor :)
Bana güzel haberlerle gel.
Benimde 9 yumurta olgunmuş. Bunlardan 5'i döllenmiş. 4'ünü takipteyiz ya öncesinde oldu(o ne demekse) ya da döllenmeyecek yarın belli olur dedi.
En iyisi yok kabul etmek onları. :44:
Bu 5 taneden kaçı dayanır kiii; ya hiç biri dayanmazsa ne olacak o kadar çile :44:

merhaba benim ilk denemem sat:6 mart. . 8 martta igne basladim kisa protokol.dün ultrason bakildi.yarin tekrar gidicem insallah hakkimizda hayirlisi olur..

Saolun bende size bol şans diliyorum vve dua edyorum Alah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…