merhaba benim ilk denemem sat:6 mart. . 8 martta igne basladim kisa protokol.dün ultrason bakildi.yarin tekrar gidicem insallah hakkimizda hayirlisi olur..
Ya böyle karamsar olmasana...
Transfer saatini bile vermişler.
Demekki herşey gayet yolunda gidiyor :)
Bana güzel haberlerle gel.
Benimde 9 yumurta olgunmuş. Bunlardan 5'i döllenmiş. 4'ünü takipteyiz ya öncesinde oldu(o ne demekse) ya da döllenmeyecek yarın belli olur dedi.
En iyisi yok kabul etmek onları. :44:
Bu 5 taneden kaçı dayanır kiii; ya hiç biri dayanmazsa ne olacak o kadar çile :44:
yok yok karamsar değilimde kötü birşey duymaya korkuyorum diyelim :) evet transfer saatimde belli şükür sabah verdiler... bugün nasılsa iş yerindeyim ve yoğunum geçer gider akşamda yorgunluk çöker uyurum dün uyuyakalmışım zaten 10 da sabahta inşallah çabuk geçerde...
demekki döllenme olasılığı %50 bana başında söylemişti doktorum sende şansımız %50 diye inşallah o %50 bu %50 dir
inşallah hepside dayanır
Demek ki kişinin ağrı eşiğine göre değişiyor bu yumurta toplanmasından sonraki ağrı durumu.
Kaç yumurtan oldu? :) Hayırlı olsun inşallah. Salı falan transferin olur artık
Kurtuldun desene :) Hadi hakkınızda hayırlısı. :) Kaç tane nakil yaptılar?12 tane oldu 6 emriyo gelişti beşinci gun transferi yapıldı dün yapıldı yani rahat rahat takılıyorum valla gerisi allaha kaldı :) allah herkeze gönlündekini yaşatsın şükür bi agrı sızı yok bende yada ilk denemeden sonra aıştım ikinci denemem bu benim
Kurtuldun desene :) Hadi hakkınızda hayırlısı. :) Kaç tane nakil yaptılar?
papi bu arada!
Yumurta toplamadan bir gün sonra aradıklarında kaç yumurtanız döllendi demişlerdi sana da en son altı kalmıştı?
Genelde kaçı dayanıyo insanların acaba... :44:
Sıkıntıdayım biraz ben bu durumdan ötürü.
12 tane oldu 6 emriyo gelişti beşinci gun transferi yapıldı dün yapıldı yani rahat rahat takılıyorum valla gerisi allaha kaldı :) allah herkeze gönlündekini yaşatsın şükür bi agrı sızı yok bende yada ilk denemeden sonra aıştım ikinci denemem bu benim
amin cnm hepimiz için direk 12 tane dediler topladıkları gün ertesi gün 6 tanesi döllendi denildi içlerinden en iyisi alındı gerisi çöp oldu malesef tutmassa yeniden iğnelr yumurta toplamalar falan olcak yani
Peki o altı tane transfer gününe kadar çoğalmaya devam etmiş de yine de içlerinden en iyisini mi almışlar yoksa bir ikiye mi düşmüş sayı?amin cnm hepimiz için direk 12 tane dediler topladıkları gün ertesi gün 6 tanesi döllendi denildi içlerinden en iyisi alındı gerisi çöp oldu malesef tutmassa yeniden iğnelr yumurta toplamalar falan olcak yani
bende meraktayım ama kendimi sakinleştirip aramamak istiyorum... dayanmıştır en azından beni transfere çağırdılarsa
Hala şişkinlikle mücadele ediyorum ama haberler güzel :) Pazartesi transfer için çağırdılar 5.gün olmuş olacak, 5. Gün transferinde 10 gün sonra mı test yapılıyor kızlar ?
Peki o altı tane transfer gününe kadar çoğalmaya devam etmiş de yine de içlerinden en iyisini mi almışlar yoksa bir ikiye mi düşmüş sayı?
Huuuuuuuuuuu!
Kendine gell :)
Ben sana kendiminkinden bahsediyorum sen hala aynı tel.den çalıyorsun
Seninkiler iyi durumda ki yarın gel dediler.
Ben ne yapayım asıl diyorum bennn... :44:
Benide aradılar bugün yarın saat 13:00 gelin dediler.. Çok heycanlıyım. Allah yardımcımız olsun.
mart tedavicilerinden biri de benim :) forumda da ne çok yere yazdım duymayan kalmadı :)
bugün tedavimizin 5. günü. dün akşam doktorum çarşamba günü opu yapacağını söyledi. muhtemelen cumartesi de transfer olur ( tabi sağlam embriyo bulurlarsa ) bir öncekinde pgt den sağlam embriyomuz çıkmadı. yaşım 32, deneme 5. inş bu sefer sonuç olumlu olacak inşşşş :)
mart tedavicilerinden biri de benim :) forumda da ne çok yere yazdım duymayan kalmadı :)
bugün tedavimizin 5. günü. dün akşam doktorum çarşamba günü opu yapacağını söyledi. muhtemelen cumartesi de transfer olur ( tabi sağlam embriyo bulurlarsa ) bir öncekinde pgt den sağlam embriyomuz çıkmadı. yaşım 32, deneme 5. inş bu sefer sonuç olumlu olacak inşşşş :)
ay ne bileyim kuzum akıl başta da değil ya yarında :)
inşallah seninde mutlu haberlerini ben okurum burdan... kızz insan aklı öyle tuhaf ki içimde ne sesler var inanamazsın hani bi 12 gün sonra öğrenmiş olacağım hamile kalmış olursam da söyleseler yok canım onlara öyle gelmiştir filan moduna gireceğim :)) eve 3-5 paket gebelik testi almam lazım aslında yapmamak gerekiyor ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?