2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

yok yok karamsar değilimde kötü birşey duymaya korkuyorum diyelim :) evet transfer saatimde belli şükür sabah verdiler... bugün nasılsa iş yerindeyim ve yoğunum geçer gider akşamda yorgunluk çöker uyurum dün uyuyakalmışım zaten 10 da sabahta inşallah çabuk geçerde...

demekki döllenme olasılığı %50 bana başında söylemişti doktorum sende şansımız %50 diye inşallah o %50 bu %50 dir

inşallah hepside dayanır

Genelde kaçı dayanıyo insanların acaba... :44:
Sıkıntıdayım biraz ben bu durumdan ötürü.

Demek ki kişinin ağrı eşiğine göre değişiyor bu yumurta toplanmasından sonraki ağrı durumu.
Kaç yumurtan oldu? :) Hayırlı olsun inşallah. Salı falan transferin olur artık

12 tane oldu 6 emriyo gelişti beşinci gun transferi yapıldı dün yapıldı yani rahat rahat takılıyorum valla gerisi allaha kaldı :) allah herkeze gönlündekini yaşatsın şükür bi agrı sızı yok bende yada ilk denemeden sonra aıştım ikinci denemem bu benim

Kurtuldun desene :) Hadi hakkınızda hayırlısı. :) Kaç tane nakil yaptılar?
papi bu arada!
Yumurta toplamadan bir gün sonra aradıklarında kaç yumurtanız döllendi demişlerdi sana da en son altı kalmıştı?

amin cnm hepimiz için direk 12 tane dediler topladıkları gün ertesi gün 6 tanesi döllendi denildi içlerinden en iyisi alındı gerisi çöp oldu malesef tutmassa yeniden iğnelr yumurta toplamalar falan olcak yani

Genelde kaçı dayanıyo insanların acaba... :44:
Sıkıntıdayım biraz ben bu durumdan ötürü.

bende meraktayım ama kendimi sakinleştirip aramamak istiyorum... dayanmıştır en azından beni transfere çağırdılarsa

ayy sana soracağım ne çok şey var... normalde opu da ağrı olmuşmuydu sende???

ayrıca idrara sıkışık gitmek lazımmış... öyle gidersen çok bekliyor musun? yapamıyor musun? yada sonrasında hemen wc ye gidebiliyormusun??? benim için wc çok önemli bir konu çok sıkışırım ben opudan sonra bile serumumla 2 kez wc ye gittim eşim kaldırmadı da zor gittiydim

amin cnm hepimiz için direk 12 tane dediler topladıkları gün ertesi gün 6 tanesi döllendi denildi içlerinden en iyisi alındı gerisi çöp oldu malesef tutmassa yeniden iğnelr yumurta toplamalar falan olcak yani

anam dondurmadılar mı??? inşallah bir daha gerek olmaz canım düşünme onları sen inşallah sıkı sıkıya tutunur sen yinede çok kıpırdama hiç hareket etmezsen rahimde kanı rahat alamıyormuş ama hareket edersen de tutunamıyor yine de riske atmamak lazım çok hareket etme inşallah 10 gün sonra hayırlı haberlerini verirsin bize...

Peki o altı tane transfer gününe kadar çoğalmaya devam etmiş de yine de içlerinden en iyisini mi almışlar yoksa bir ikiye mi düşmüş sayı?

bende meraktayım ama kendimi sakinleştirip aramamak istiyorum... dayanmıştır en azından beni transfere çağırdılarsa

Huuuuuuuuuuu!
Kendine gell :)
Ben sana kendiminkinden bahsediyorum sen hala aynı tel.den çalıyorsun
Seninkiler iyi durumda ki yarın gel dediler.
Ben ne yapayım asıl diyorum bennn... :44:

Hala şişkinlikle mücadele ediyorum ama haberler güzel :) Pazartesi transfer için çağırdılar 5.gün olmuş olacak, 5. Gün transferinde 10 gün sonra mı test yapılıyor kızlar ?

mart tedavicilerinden biri de benim :) forumda da ne çok yere yazdım duymayan kalmadı :)
bugün tedavimizin 5. günü. dün akşam doktorum çarşamba günü opu yapacağını söyledi. muhtemelen cumartesi de transfer olur ( tabi sağlam embriyo bulurlarsa ) bir öncekinde pgt den sağlam embriyomuz çıkmadı. yaşım 32, deneme 5. inş bu sefer sonuç olumlu olacak inşşşş :)

Hala şişkinlikle mücadele ediyorum ama haberler güzel :) Pazartesi transfer için çağırdılar 5.gün olmuş olacak, 5. Gün transferinde 10 gün sonra mı test yapılıyor kızlar ?

evet canım 10 gün sonrasında test yapacağız...

ay ne bileyim kuzum akıl başta da değil ya yarında :)

inşallah seninde mutlu haberlerini ben okurum burdan... kızz insan aklı öyle tuhaf ki içimde ne sesler var inanamazsın hani bi 12 gün sonra öğrenmiş olacağım hamile kalmış olursam da söyleseler yok canım onlara öyle gelmiştir filan moduna gireceğim :)) eve 3-5 paket gebelik testi almam lazım aslında yapmamak gerekiyor ama :44:

inşallah güzel haberler alırsın rabbim boş çevirmez...

Olur tabii ki, olumlu olalım hepimiz. Bir yerde okumuştum çok mantıklı geldi bana; beyne bu bedenin gebe kalacığını ikna etmek gerekliymiş. Gidin emzirme sütyeni , hamile bluzu vs. alın diyorlar tüp çalışmasına başlayınca. Netice o hormanların hepsi beynin emri ile oluşuyor; ben başladım, bugün aldım sütyeni:) pek te rahat bişeymiş...Yarın sabah OPUm var, yanıma alacağım, çıkışta onu takacağım.

Herkese güzel haberler diliyorum:)

selam kızlar bende aranıza katılıyorum, insallah hepimiz için güzel sonuclanır hersey...Benimde pazartesi bi aksilik olmassa yumurtalarım toplanacak

Son düzenleyen: Moderatör:

Haha :))
Al tabi ya gittigidiyor.comdan sipariş et hatta üç güne kadar bir koli testin olur.
Neden yapmamak gerektiğini de hiç anlamış değilim. Çatır çatır yaparım
Bende de epey var; bozdur bozdur harca şeklinde yapacağım yaanii... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…