oğlum olacak hayırlısıyla inş.babamın ismini koyacağım.yanına düşündüğüm bir isim var ama netleşmedi henüz.sizce uyumlu olurmu.düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim .KÜRŞAT EYMEN...:)
teşekkürler..sizin seçtiğiniz ismlerden delfin çok güzel.,,
bence çok güzel bir isim olmuş ikiside çok uyumlu
,,
oğlum olacak hayırlısıyla inş.babamın ismini koyacağım.yanına düşündüğüm bir isim var ama netleşmedi henüz.sizce uyumlu olurmu.düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim .KÜRŞAT EYMEN...:)
Hayırlı olsun öncelikle :) Bizde dün erkek olduğunu öğrendik. Eşimin vefat eden abisinin adı Kürşat .O çok istekli ama erken yaşta vefat eden biri olduğu için açıkçası bu isim beni hüzünlendiriyor.Üstelik ağır bir isim de .Yanına bir isim daha koyup onunla hitap etmek istiyorum.Ailedede eymenlerde var Bende ikinci isim konusunda çok kararsız kaldım.KÜRŞAT TUNA kulağa nasıl geliyor sizce ?[/
uyumlu olmuş.kürşat eren.kürşat efe de düşünebilirsin.kürşat ismi kalın ünlü ile bitiyor ya(A) ,içinde ince ünlü(e,i,ü,ö) olan ismle devam etmesi biraz yumuşatıyor kürşat ismini.tabi sizin kararınız.fikrimi söyledim..hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
slm kızlar,oğluşumuz olcak bizim de isim konusunda hala bişi bulamadık diyebilirim faklı güzel anlamı olan isimler warsa çevrenizde ,duyduğunuz olabilir yazarsanız sewınırım aslında eymen ismine sıcak bakıodum ama bu yılın moda ismi olduğu için bilemiyorum engin fikirlerinizi bekliorum..
....
Hayırlısıyla bebişlerimi Mayıs ayında kucağımıza alacağız isimlerini düşünüyoruz da benim Allah izin veririse kızım olacak ,rüyalarımda hep erkek göruyordum bu yüzden erkek ismini çok düşünmüştüm.Kızım olacagı için isim konusunda hala tereddüt içindeyim.birkaç tane fikrim var, Berre,Almina,Delfin,Liva...halada araştırıyorum doğrusuDD peki ya siz ne düşünüyorsunuz??
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?