Doğuma Hazırlık 2014 Mayıs Anneler bebişlerimizin isimlerini düşündünüz mü??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selamm kızlar bende 18+3 hamileyim vee kızım olucak ismini almira koyucam bu ismi çok istiyorum babamız da çok beğendi hem almira hemde kızıma mira diye seslenebilicem şükürler olsunn.)

Selamm kızlar bende 18+3 hamileyim vee kızım olucak ismini almira koyucam bu ismi çok istiyorum babamız da çok beğendi hem almira hemde kızıma mira diye seslenebilicem şükürler olsunn.)

Almira ismini bende çok beğeniyorum ama eşim olmaz dıyorr.Cok sanslısın ıstedıgın guzel ısmı koyacaksın ınsallah bebeğineD

Bizimde kızımız olacak Allahın izniyle kızlar.Şuan için Zeynep Duru düşünüyorum.ama eşim henüz karar veremedi

1. Oğlumun ismi musab bilal sahabe isimleri 2. Oğlumun isminede ömer tuğrul koyucaz inş.

bende sana katılıorum :) rana -esma-nisa-Zeynep-melek-kayra-ekin bunlar kulağa hoş gelio.inşallah hayırlı bır ısım denk gelir koyarsın ismiyle yaşasın.

Bizimde kızımız olacak Allahın izniyle kızlar.Şuan için Zeynep Duru düşünüyorum.ama eşim henüz karar veremedi

hamile kalmadan önce kızım zeynep duru isminde kadeş yap bana diye tutturmuştu. ve hep dua etti allahım erkeksede kıza dönüştür kardeşimi diye. bende zeynep duru koyacağım ismini. bakıyorum bakıyorum başka isim bulamıyorum. sanırım çok sevdim bu ismi.

bende sana katılıorum :) rana -esma-nisa-Zeynep-melek-kayra-ekin bunlar kulağa hoş gelio.inşallah hayırlı bır ısım denk gelir koyarsın ismiyle yaşasın.

Amin canm benim hepimizin.Amin senin bebişin ne olacak seninle benim doğum gunlerı aynı gorunuyorD

Amin canm benim hepimizin.Amin senin bebişin ne olacak seninle benim doğum gunlerı aynı gorunuyorD

oğluşum olcak inşallah benımde .ne kadar ilginç hamile kalma dönemlerimiz aynı doğum aynı günü işaret edio bırımız kız ismi arıoruz diğerimiz erkek ismi..

bız hala karar veremedık basta erkek olacak dedı doktorum yana yana erkek ısmı aradık ama sımdı kız ısmı bulmak daha zor gelıyor secenek cok oldugu ıcın sanırım kulagıma hos gelenler arasında defne , mira, zade ve gubse var bakalım allah hepımıze hayılısıyla saglıklı bır sekılde bebegımızı kucagımıza almaya nasıp eder ınsallah

Bize de önce erkek olacak dediler ismimiz hazırdı ama geçen hafta sonu kesin olarak kız olduğunu öğrendik ve hemen isim arayışlarına başladık. eşimin ismine uyumlu olduğu için elçin, belçin ya da belçim isimlerinden birini düşünüyoruz. Sizce bu isimlerden hangisi olmalı ya da bunlar olmamalı mı :)

Ayy ablası ne güzel isim bulmuş öyle. Ben de çok beğendim canım.

kızlar benim de kızım olacak
kız isimleri için seçenek o kadar çok ki insan karasız kalıyor gerçekten. bir de ben daha önce hiç kızım olursa ismi bu, erkek olursa şu diye düşünmemiştim, eşimin de kız ismiyle ilgili bir fikri yok.
ama ben öykü ismini çok seviyorum, kız olduğunu öğrendiğimiz gün öykü diye bahsettik herkes bebişimizden
ama araştırdıkça kafam karıştı. beğendiğim isimler: defne, arya, ela, elis, meyra, ayris, öykü, armina, masal, belis, arsen, almina, emira, melin, melina, melinda, eslina
liste bayağa uzun ama aklıma gelenlerin hepsini yazdım
fikirlerinizi bekliyorum, hem sizin minikler için de fikir olur

Kızlar bizde isim konusunda çok karasızız. Oğlumuz olacak inşallah. Düşündüğümüz isimler poyraz, çınar, yaman. Ama bu ismler Kur'an da geçmiyo ama doğayla alakalı mesela konulabilirmi sizce...

Son düzenleme:
Kızlar bizde isim konusunda çok karasızız. Oğlumuz olacak inşallah. Düşündüğümüz isimler poyraz, çınar, yaman. Ama bu ismler Kur'an da geçmiyo ama doğayla alakalı mesela konulabilirmi sizce...

canım allah kucağına almayı nasip etsin benimde oğlum olacak ama bi isim bulamadık samet koyacaktık oda anlamı kimseye muhtaç olmayan anlamına geliyormuş onu vermemeyi düşünüyoruz. aslında poyraz güzel bir isim benim aklımda kalan isimler yiğit, eymen oldu çok kararsız bi insanım çoook :)

anlamını bilmiyorum ama ELÇİN kulağıma hoş geldi, sanırım Türkçe kökenli bir isimdi.

bizimde kızımız olsaydı tuğçe ismini bulmuştuk, hatta müftülüğe falan sormayı düşünüyordum. ne kadar doğrudur
bilmiyorum ama anlamı; cennetteki tuğba ağacının dallarına denilirmiş, birde hükümdarın eşinin başındaki tuğun adına denilirmiş, birde osmanlıda tuğ hükümranlık sembolüymüş...

öykü deyince hep aklıma şirin hanımefendi bir kız geliyor nedense ela isminide çok severim, kızkardeşim koydu kızına 9 ay önce ela melek.

çınar ismini çok beğeniyorum. inşaallah içinize sinen bir ismi koyarsınız bebeğinize.

yiğit, çok anlamlı güzel bir isim.

bizde Kuzey ve Rüzgar arasında kaldık ikisinden biri kesin olacak Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…