2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Simdi giydigim 2 hamilelik pijamam var 2 de geceligim var onlari göturucem malesef turkiyedeki gibi kokos lohusa gecelikleri kimse giymiyor burda gerci ben burda bulsam yine alirdim o takimlardan seviyorum cunki.
hamilelik giyiminde kitlik var burda gibi bisey.. surahi ninenin dili de uzundu simdiye konusmaya bile halimiz kalmadi nefesim daraliyo resmen :))) penguenler gibiyiz valla onlarda konusamiyo

bebegin kilosuyla kendinizi strese sokmayin.. annenizin dedigide dogru cevremde kucuk bir bebek görsem buyudukce irilesiyir ama tam tersi iri bebek oluncada zayifliyor gibi tabi bunyelerine görede degisiyor.. teyzemin kizi 2500 dogdu kilosunu bilmiyorum suanaa masallah asiri tombik elde tasimaya bile usenir insan eltimi desem oda 3 bebek dogurdu en zayif dogani en irisi en uzunu masallah digerleri simdilik ciliz

Günaydın hanimlar :) Benim dünkü iş olmicak sanirim. Çünkü diğer teklifler daha düşük fiyat benim maliyetimi bile karsilamiyor ama şunu gözden kaciriyorlar; Benim ürünüm konsantre. Neyse ne diyim çok heyecan yaptim :/ Hayirlisi olsun Allah bize bir yerden bir hayır kapısı acar insallah ...

Son düzenleme:

Evet bak penguen daha iyi oldu:)))

Gecelik içinde kalmasın canım, annem gonderır belkı onu da. Ya da netten sipariş verebilirsin çok guzel siteler var.

kızlar artık sizide 2 haftada bir kontrole çağırıyormu doktorunuz?

evet benım randevum 7 mart ıle 15 mart mesela.. 15 marttan sonra da 2 haftada bır olarak cızelge yaptı verdı doktorum..
her seferınde nst ye gırecegım. catı muayenesı yapılacak.. vs vs..

Konsantre oldugunu muhakkak anlatmalısın bence ıyıce. Daha da az yer kaplar toplu alınca hem konsantre urunler gerçekten daha ıyı temızlık sağlıyor. Çevre temizliğine de katkı.. İyi bir pazarlama lazım sana inşallah olur.

evet benım randevum 7 mart ıle 15 mart mesela.. 15 marttan sonra da 2 haftada bır olarak cızelge yaptı verdı doktorum..
her seferınde nst ye gırecegım. catı muayenesı yapılacak.. vs vs..

Beni de en son gıttıgımde yıne 3 haftada bır cagırdı. 11.inde randevum var. Sanırım bundan sonra 15 te bır olur artık, olmasa da ben soylerım artık.

benimde 32 de dün gittim daha doktora 1898 çıktı. Bence de yanılmış doktor yaa.

Kızar benım de, 29+6 da yanı haftanın nerdeyse bıtımınde 1525 gıbı bırsey cıktı. Acıldekı doktor baktı pazar gunu.
Tam kıtap gıbı ne 1 gun ılerı, ne bır gun gerı dedı... Yanı kılolu degıl, zayıf ta degıl... Doktorum bastan berı 3000-3250 arası dogar dıyor. Oğlumu da gr farkıyla tutturmustu.

Zamanında dogsunlar, sağlıklı olsunlar da kıloyu dısarda daha guzel alırlar takmayalım...

Şaka gibi artık sayılı gunlerımız kaldı. Ben hala kıyafetlerını yıkamadım gec mı kaldım acaba

bende yıkamadım.bebeğimin henüz beşiği bile yok.hayırlısıyla bu hafta onun odası için çalışmalara başlayacam.ama sanırım geç kalıyoruz.son an gibi geliyo banada.bi an evvel işlerimizi bitirmeliyiz

günaydın kızlar.bugün hiçte iyi değilim.insan yataktan baş ağrısıyla neden uyanırki??? başım çatlıyor sanki.halsizim ve çooookkkk kötü hissediyorum kendimi.sabah kan verdim eşim hastaneye götürdü.umarım bi sıkıntı çıkmaz.yarına hazırlığımızı yapmış olacaz

kızlar artık sizide 2 haftada bir kontrole çağırıyormu doktorunuz?
Evet canim banada 2 haftada bir geleceksin dedi buarada dogum yapacagim hastaneye karar verdim gec de olsa, ankarabetimesgutta etimed hastanesi doktorum cok tatli bir bayan arkadasim da orada hemsire refakatcim o ve esim olacak insallah fiyatlarda cuk uygun aklinizda ola...

ya canım keşke bu mesajı dün okusaydım. yeni evlilik yaptım. ilk kez dün yoğurt yaptım onuda bilmiyorum tabi. annemi aradım 10 tane soru sordum şöyle mi böylemi diye tam denk gelmiş siteye baksaydım annemi aramazdım bile. neyseki eşim beğendi ama ben beğenmedim sanki çok hafif süt tadı var gibi normalde tuzlu gibi oluyor ama benim yaptığım yoğurt öyle değil. şimdi buzdolabına koydum belki soğuyunca daha katı ve babaannemin yaptığı gibi olur :) sendende tüyolar aldım eşim sabredemez ama 2 gün yedirmicem beklesin buzdolabında

mayaladığının aynı günü yenmez.2gün bekleki tam tutsun mayası.yoksa ne kaymak olur nede bahsettiğin gibi süt tadı geçer.valla benim yaptığım yoğurt tabiri caizse :) ciğer gibi oluyo.kaymağını 3 gün yiyoz.bi dahakine benim dediğim gibi yaparsın artık.

Kızlar herkese günaydın!

Ben sizlere bir şey danışacağım. Son 2 haftadır fln benim iştahım hiç yok, zorla yemek yiyorum resmen. Zaten ne zaman normal bir öğün yapsam, yani mesela okulda çıkan yemeği yesem, midemde durmuyo, çıkarıyorum hemen... Var mı benzer durum yaşayan? Neden böyle olur ki? Daha önce epey iştahlıydım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…