Bu hurma hangi hurma canim ya.daha oncede duydum dogum icin iyimis.ramazan hurmasimi, bide buyuk tatli bir hurma var domatesin sarisi gibi yumusacik, birde onun sert hali var trabzon hurmasi deniyor.
bildiğin medine hurması ramazanda çıkan, sen hangisini yiyorsunda ?
Daha yemedim doguma dogru alirim diye dusunuyorum ama hangisi oldugunu yeni ogrendim.
Simdi giydigim 2 hamilelik pijamam var 2 de geceligim var onlari göturucem malesef turkiyedeki gibi kokos lohusa gecelikleri kimse giymiyor burda gerci ben burda bulsam yine alirdim o takimlardan seviyorum cunki.:))) peki lohusa ya da hastane geceliklerini halledebildin mi? Ben onlar için de çıkamıyorum. Oğluş sadece 3 saat yok,o da alışverişe çıkıp gelmeye yetmiyor. Malum kağnı gibi yürüyoruz artık, birde sağa sola yata yata yurumeler basladı dunden berı, çok komik; Sürahi Nine vardı, onun gıbı:))
bebegin kilosuyla kendinizi strese sokmayin.. annenizin dedigide dogru cevremde kucuk bir bebek görsem buyudukce irilesiyir ama tam tersi iri bebek oluncada zayifliyor gibi tabi bunyelerine görede degisiyor.. teyzemin kizi 2500 dogdu kilosunu bilmiyorum suanaa masallah asiri tombik elde tasimaya bile usenir insan eltimi desem oda 3 bebek dogurdu en zayif dogani en irisi en uzunu masallah digerleri simdilik cilizAhh ahh bende şu kilo olayina takik durumdayim aslında annem hep der zayif dogan bebek sonradan cok gurbuz olur diye ama ne bileyim balik yaginin cocuga kilo yaptigini duydum hurma baya yiyorum aslinda as erdigim icin yiyorum hurmayi ama bayada faydali 3 kilo dogsa yeter benim minigim fazlasini istemem her gittigimde doktor iyi diyo ama bilmiyorum ben cok aldim daha 10 hafta var doguma ben 12 kilo aldim gerci cok zayiftim hamile kaldigimda hosuma gitmedi degil ama istiyirumki bebisimde alsin benim sutum yaramiyo 2 kizim var ikisinede yetmedi 3 ay zar zor emzirdim doymadiklari icin mecburen 1 haftalikken mama verdim ek olarak bu yuzden belkide ttakigimsutum yaramiyo en azindan kilosu iyi dogsun cocugum diye ay ne dertliymisim amma yazdim
olmadi simdi dahiliciye zaten sekeri takip et die yollup dahilici nasil wermez cihaz hergun nasil takip etcen hayatim bunu bir sor bakkkkk
endokrine göründüm ve ölçüm cihazı verdi bir hafta diyet yapıp tekrar gideceğim inş. insüline falan gerek kalmadan atlatabilirim. sen söylemesen dahiliyeciye bakıp önlem almıcaktım görüyormusun dr ları kimine hiç güven olmuyor..
Simdi giydigim 2 hamilelik pijamam var 2 de geceligim var onlari göturucem malesef turkiyedeki gibi kokos lohusa gecelikleri kimse giymiyor burda gerci ben burda bulsam yine alirdim o takimlardan seviyorum cunki.
hamilelik giyiminde kitlik var burda gibi bisey.. surahi ninenin dili de uzundu simdiye konusmaya bile halimiz kalmadi nefesim daraliyo resmen :))) penguenler gibiyiz valla onlarda konusamiyo
kızlar artık sizide 2 haftada bir kontrole çağırıyormu doktorunuz?
Günaydın hanimlar :) Benim dünkü iş olmicak sanirim. Çünkü diğer teklifler daha düşük fiyat benim maliyetimi bile karsilamiyor ama şunu gözden kaciriyorlar; Benim ürünüm konsantre. Neyse ne diyim çok heyecan yaptim :/ Hayirlisi olsun Allah bize bir yerden bir hayır kapısı acar insallah ...
evet benım randevum 7 mart ıle 15 mart mesela.. 15 marttan sonra da 2 haftada bır olarak cızelge yaptı verdı doktorum..
her seferınde nst ye gırecegım. catı muayenesı yapılacak.. vs vs..
benimde 32 de dün gittim daha doktora 1898 çıktı. Bence de yanılmış doktor yaa.
Şaka gibi artık sayılı gunlerımız kaldı. Ben hala kıyafetlerını yıkamadım gec mı kaldım acaba
Evet canim banada 2 haftada bir geleceksin dedi buarada dogum yapacagim hastaneye karar verdim gec de olsa, ankarabetimesgutta etimed hastanesi doktorum cok tatli bir bayan arkadasim da orada hemsire refakatcim o ve esim olacak insallah fiyatlarda cuk uygun aklinizda ola...kızlar artık sizide 2 haftada bir kontrole çağırıyormu doktorunuz?
ne hastalığı bulaşacak canım benim.eğer gelen sütün temizliğine güveniyorsan al 15 dk kaynat.ardından hangi kovada mayalayacaksan boşalt ve sütün ılımasını bekle.ne soğuk olacak nede parmağınla kontrol ettiğinde yakacak sıcaklıkta.2tatlı kaşığı yoğurdu sütün kaymağını bozmadan içine sal.etrafını bi bezle sar ve fırına bırak.sabahta al buzdolabına bırak.2gün ellemeki tam mayalansın.sonra afiyetleyersiniz zaten.korkulacak bişey yok.ben hep kendim mayalıyorum yoğurdumu.çok şükür çokta sağlıklıyım.tavsiye ederim.hazır yoğurdu evimden içeri sokmam asla.ha bi de sütü kaynatmadan mutlaka bi tülbentle süzmeyi unutma.
Kizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye
Kizcagizi eve gitti rahat birakmadik kulagini cinlattik bide:)) telefondan yazmak gercekten zor:)
ya canım keşke bu mesajı dün okusaydım. yeni evlilik yaptım. ilk kez dün yoğurt yaptım onuda bilmiyorum tabi. annemi aradım 10 tane soru sordum şöyle mi böylemi diyetam denk gelmiş siteye baksaydım annemi aramazdım bile. neyseki eşim beğendi ama ben beğenmedim sanki çok hafif süt tadı var gibi normalde tuzlu gibi oluyor ama benim yaptığım yoğurt öyle değil. şimdi buzdolabına koydum belki soğuyunca daha katı ve babaannemin yaptığı gibi olur :) sendende tüyolar aldım eşim sabredemez ama 2 gün yedirmicem beklesin buzdolabında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?