2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Etme o zaman nilfacım. Gögüsten sıvı gelmesi normal ama sakın sıkma ya da fazla elleme, dogumu baslatan bır hormon salgılanmasını sağlıyor. Doktoruna gıttıgınde bır sor, sutyenımı ıslatacak derecede sıvı gelıyor dıye ama benım fıkrım bence cok sutlu olacaksın hemen gelecek ınsallah.

hadi yaaa bak ben bunu bilmiodum kaşıno ya ben kaşıdıkça sıvı resmen fışkırıo. uwwww o zaman hemen yarın dr u bi arayım

Kizlar dun kontrole gittik kizim 38 cm ve 1384gr olmus erken dogum tehliken yok dedi cok sukur ama 30 haftamiza girmistik 28+4 gibi goruyorum eski ultrasonlarini getir dedi yeni basladik baska bir doktora dogum iznine ayrilicam ama hafta gerideyse hesabima uymayacak bakalim cikabilicek miyim

canım sen bilmiyor muydun. allah korumuş o zaman bebeğini. çünkü ada çayı kekik çayı ve maydonoz suyu çok zararlı gebelikte düşüğe neden olabilir.

canım sen bilmiyor muydun. allah korumuş o zaman bebeğini. çünkü ada çayı kekik çayı ve maydonoz suyu çok zararlı gebelikte düşüğe neden olabilir.

hayır canım aksine nette gebelerin içebilceği çaylara baktım papatya içilebilir yazıyordu bende içiyordum ama hata etmişim. ada çayı zaten içmiyorum.

doktorun çocuğun kilosuna ne diyor canım, 31. haftada 1500 falan çıkıyor bizimkiler niye az acaba?

benimde 32 de dün gittim daha doktora 1898 çıktı. Bence de yanılmış doktor yaa.

keşke yanılsa ama değil, makineden çıkan kağıtta yazıyor.
1 haftada sedece 50 gr almış çok şaşırdım ve üzlüdüm.
o kadarda dikkat ettim. muz yumurta fındık ceviz meyve vs...
inşallah dahada gerilemez....

Şaka gibi artık sayılı gunlerımız kaldı. Ben hala kıyafetlerını yıkamadım gec mı kaldım acaba
Yanliz degilsin bende ne yikadim nede utuledim kiyafetlerimizin cogu Turkiyeden gelicek gelmelerini bekliyorum daha 2 hafta alir sanirim gelmesi geldigi gibi yikayip ütülerim ins. 1 tane hamile atletimde var icinde annemde kizim atletini lohusa atleti olarak kullanicaksin gibi görunuyo dedi

:))) peki lohusa ya da hastane geceliklerini halledebildin mi? Ben onlar için de çıkamıyorum. Oğluş sadece 3 saat yok,o da alışverişe çıkıp gelmeye yetmiyor. Malum kağnı gibi yürüyoruz artık, birde sağa sola yata yata yurumeler basladı dunden berı, çok komik; Sürahi Nine vardı, onun gıbı:))

Ahh ahh bende şu kilo olayina takik durumdayim aslında annem hep der zayif dogan bebek sonradan cok gurbuz olur diye ama ne bileyim balik yaginin cocuga kilo yaptigini duydum hurma baya yiyorum aslinda as erdigim icin yiyorum hurmayi ama bayada faydali 3 kilo dogsa yeter benim minigim fazlasini istemem her gittigimde doktor iyi diyo ama bilmiyorum ben cok aldim daha 10 hafta var doguma ben 12 kilo aldim gerci cok zayiftim hamile kaldigimda hosuma gitmedi degil ama istiyirumki bebisimde alsin benim sutum yaramiyo 2 kizim var ikisinede yetmedi 3 ay zar zor emzirdim doymadiklari icin mecburen 1 haftalikken mama verdim ek olarak bu yuzden belkide ttakigimsutum yaramiyo en azindan kilosu iyi dogsun cocugum diye ay ne dertliymisim amma yazdim

bende çok takığım kilosuna, ilk oğlumda doğumdan sonra yoğun bakımda gözlerimi açtım çocuk kaç kilo doğdu dedim :)
hemşireyi bıktırmışım narkozun etkisiyle. benim ilk oğlan 2700 doğdu, 2. onu bile göremeyecek galiba.
2800 doğsa yine razıyım, rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı versinde varsın düşük kilolu doğsun.
senin bebek kaç kilo ve kaçıncı haftaasın canım...

Esmasrn canım hurma demişken benim doktorum yeme dedi, son 1 hafta kala ye demişti, doğumu kolaylaştırdığı için erken doğum risk varmış, çok aş eriyorsan günde 1 tane bari ye.... sonra allah korusun...

Esmasrn canım hurma demişken benim doktorum yeme dedi, son 1 hafta kala ye demişti, doğumu kolaylaştırdığı için erken doğum risk varmış, çok aş eriyorsan günde 1 tane bari ye.... sonra allah korusun...

Bu hurma hangi hurma canim ya.daha oncede duydum dogum icin iyimis.ramazan hurmasimi, bide buyuk tatli bir hurma var domatesin sarisi gibi yumusacik, birde onun sert hali var trabzon hurmasi deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…