Insallah bereketiyle gelir yavrunuz beklediginiz ne varsa hayirlisiyla olur insallah hepimiz bazen s1k1ntilar yasiyoruz umarim cabuk atlatirsiniz bunlari ve guzel gunler gelir.
Bazen bende öyle oluyorum keske dogsada onunla oyalansam yine uyumasam diyorum uyku gelmesine ragmen uyuyamamak tam bir iskence
Hayirli olsun insallah yeni odaniz ins. resimlerini de bekliyoruz en kisa zamanda
bebis 37 den önce gelme diyin haa gelsede gelistiler yeterince ama gerek yok bakimi zor olur Allah korusun kuvez filan zor yani oyuzden kendinizi sartlandirin bu bebek 37 den önce burdan cikmiycak diye bende öyle diyorum hepbol bol su icin ve dinlenin cok wc ihtiyaci duyucaksiniz ama az kaldi zaten yeterki sagliklariyla gelsinler minikler
Oy yavrum ben de bugun seni düşündüm napiyorsun bu kız diye... ne güzel sevindim odanın güzel olmasına gözün aydın. Darısı başımızahepinizi kucakliorum gelinde bi sokulaim araniza kizlar bi yapamadim net..paketi ewde telase aldi basini gidiooo anneme 1 aydir ilk geliorum cunku dedem geldi o bana gelemicek diee ben geldim gelir gelmez de size yaziorum....ewde ki telasimizzzza gelince perdeler halilar mobilya badana tam bi prenses esyalarr yikandi utulendi yerlesti ama kizlar o bidik seler oyle yoruo ki adami anlatamam hele ki yerlestirmek tam bi olay habire degistirdimmmm yerlerini oturup halime guluodum yani......masal gibi bir odamiz oldu allah her hayalini kurana nasip etsin gerceklestirmei.....sagligimiza gelince sonunda dorukta suhendana gittim 1 saat bekledim lakin degdi yarim saat muayne etti bebegimizi 1400 olmus kizim maasallahi war....fakat suyu azalmis bol visne suyu ic dedi...sekerimi yuksek buldu 120 nin alti istiorum dedi yemekten 2saat sonra olc dedi listemi degistirdi.....15 te bir kontrole cagirdi....icim hep huzursuz sizde yoksunuz (((( acaba suyu bittginde fark edcekmiyim napicam yasiomu can mi cekisio die deli oluommm aklimi oynatcam ama ne war ki 29 u bitirdik artik dogsa da her organi gelisti saglikla dogsunda erkenini dusunmuorum...ama erken dogum tehliksi bi dendi isteee akintimdan taaaa biliolar iste.....kg cok kizdi 13 kg almisim ama bi gorseniz bi gobegim cikti totom elim yuzum ayni hic bi se yemiceksin liste disinda dedi cok laf soledi cok ne war 13 kg daaa bu arada cok agirlastim artik kendi isimi kendim halledemez oldum resmen....belim agrio kasiklarim icin icin acio ve oyle bi tekme sallio anlatamam yada gerio nefesimi kesio bu kiz benim iskence edio anasina simdiden....ama sukurrr bugune geldik..odasinda oturuorum emzirme koltugu da yaptimmm cizgi film seyrediommm sanki mutlu oluo yaaa allahim herkese nasip etsinnnn aratmasin yipratmasin uzmesin....sizler nasilsiniz okuycam artik dilerim herkes saglikli mutludur...burda yazmak paylasmak sizlerin fikirleri nasil bir nimetmis anlatamam...
Selam kızlar bugün işe gitmedim çünkü bütün gece uykusuzdum ama evde tüm işleri yaptım sildim süpürdüm deli dana gibi hiç oturmadım en sonunda oğlumdan sıkı bir tekme yedim dinlen yeter diye resmen anca uzandım çok güzel birşey hareketlerini duymak her tekmesine hareketine şükrediyorum Allah herkese yaşatsın ne güzel anne olmak😘
Amin insallah dogum hikayelerimize kadar paylasiriz burada ne guzel olur Allah nasip eder insallah :)aynen canim o kadar seyin suyunu iciorum ki anlatamam yanimdakilere fenalik gelio wc kalkmamdan ha hayyy napim onun sagligi icin mecburuz dayanmaya...saka maka 2 aycik kaliwerdi.....karnimi goren herkes aaa sen hic degismemisin bu gobek siwri erkek kesin diolar bu arada....allahim wakitlice nasibinde kucagimiza wersinnn......cok haklsin kendi yigenim 2 ay kowezde kaldi 6 aylik dogdu cunku cok guc bisi biliom ama orda susuzluktan olcegine kuwezde kalmasini nasip et allahim o hastaneden bos cikarma beni diorum.....
Amin insallah dogum hikayelerimize kadar paylasiriz burada ne guzel olur Allah nasip eder insallah :)aynen canim o kadar seyin suyunu iciorum ki anlatamam yanimdakilere fenalik gelio wc kalkmamdan ha hayyy napim onun sagligi icin mecburuz dayanmaya...saka maka 2 aycik kaliwerdi.....karnimi goren herkes aaa sen hic degismemisin bu gobek siwri erkek kesin diolar bu arada....allahim wakitlice nasibinde kucagimiza wersinnn......cok haklsin kendi yigenim 2 ay kowezde kaldi 6 aylik dogdu cunku cok guc bisi biliom ama orda susuzluktan olcegine kuwezde kalmasini nasip et allahim o hastaneden bos cikarma beni diorum.....
amin hayatim minicik bir oda minicik esyalar ama bitirdi beni benim gibi yanliz yapanlar herseini uzatmayin daha fazla ertelemein tek tawsiyem.......insallahhh daha guzellerini yapmai nasip etsin rabbim sanadaOy yavrum ben de bugun seni düşündüm napiyorsun bu kız diye... ne güzel sevindim odanın güzel olmasına gözün aydın. Darısı basimiza
Oh mis olmuştur ev neyse dikkat et dinlen artık
Amin insallah dogum hikayelerimize kadar paylasiriz burada ne guzel olur Allah nasip eder insallah :)
Bu arada cinsiyeti sormadiniz mi ki? benimkinede yorum yapiyorlar ama ben biliyorum cinsiyetini tum sulalem ruyasinda kiz göruyor ben haric benim dedigim cikicak diyorum
Ben yasadigim ulkenin kanununa göre ilk ve son kez 17+5 iken ultrasyona girdim ve kiziniz geliyor dendi hala annem dahil belki erkektir diyorlar ve esim dahil hepsi erkek göruyor ruyalarinda kiz göruyor yazmisim yanlislikla :))kiz hayatim hatta renkli ultrason falan girdim sonuctaaa...ama bilmisss tezeler idda edio erkek diee.....odamiz pembe mobilyalar falan tam melek odasi masal gibi oglan nanos olur diorum....esimde hemen cemkirio eger erkek olursa her sey degisir badanadan haliya die
Ben yasadigim ulkenin kanununa göre ilk ve son kez 17+5 iken ultrasyona girdim ve kiziniz geliyor dendi hala annem dahil belki erkektir diyorlar ve esim dahil hepsi erkek göruyor ruyalarinda kiz göruyor yazmisim yanlislikla :))
bense hep kiz göruyorum ve karnimin asagi bakmasi sivri olmamasi vs hissediyorum kizim olucak diyorum
ama hala ya erkekse dediklerinde sinirlenmiyor degilim
Canım magnezyum içiyorsan aç karnına içtiğin vakit, bağırsaklarını çalıştırmaya yardımcı oluyor, prospektüsünde de yazıyor. Bir dene istersen umarım faydasını görürsün..
.
aynen canim o kadar seyin suyunu iciorum ki anlatamam yanimdakilere fenalik gelio wc kalkmamdan ha hayyy napim onun sagligi icin mecburuz dayanmaya...saka maka 2 aycik kaliwerdi.....karnimi goren herkes aaa sen hic degismemisin bu gobek siwri erkek kesin diolar bu arada....allahim wakitlice nasibinde kucagimiza wersinnn......cok haklsin kendi yigenim 2 ay kowezde kaldi 6 aylik dogdu cunku cok guc bisi biliom ama orda susuzluktan olcegine kuwezde kalmasini nasip et allahim o hastaneden bos cikarma beni diorum.....
saol hayatimmmm allah hepimizin dualarini kabul etsinnnnn.....yuzduk yuzduk kuyruguna geldik walla.....sagliginiz nasil sen iisin
hosbuldum tatlimmmm napiosunnn bebis sen ii sin.
kaşıntılarrrrrrrrrr
aynen canim o kadar seyin suyunu iciorum ki anlatamam yanimdakilere fenalik gelio wc kalkmamdan ha hayyy napim onun sagligi icin mecburuz dayanmaya...saka maka 2 aycik kaliwerdi.....karnimi goren herkes aaa sen hic degismemisin bu gobek siwri erkek kesin diolar bu arada....allahim wakitlice nasibinde kucagimiza wersinnn......cok haklsin kendi yigenim 2 ay kowezde kaldi 6 aylik dogdu cunku cok guc bisi biliom ama orda susuzluktan olcegine kuwezde kalmasini nasip et allahim o hastaneden bos cikarma beni diorum.....
Kizlar sizdede fazla yuruyunce ayakta kalinca bisz is yapip yorulunca rahime baski oluyor
mBenim plesanta asagida ondan.mi. birfe ben.bebegimi disardan.nadir hissediyorum erken.mi
dikkatli olmakta fayda var.benim minnoş ne alemde bilmiyorum ama bu son 1haftadır çok tuhaf hissediyorum kendimi.bebeğim durmadan hareket halinde ve canım yakar derecede.dün akşam benimde çok sancım vardı.sırtımdan aşağı baskılıyodu.çok korktum.hemen uzandım dinlendim ağrı hafifledi şükür şimdi bişey yok ama perşembeyi iple çekiyorum.artık günüm gelsede gitsem dr a
Ne oldu cnm gıttın mı cıldıyeye, cok mu kotu?
Bobrek agrıları vs nasıl gectı mı artık?
gidememdim maalesef işyerim çok yoğun fırsat bulup çıkamıyorum. böbrekler normale döndü şükür.şimdi de sadece göğüsler değil tüm vücut kaşınıo bi taraftandan kabızlık var. Allahım şu 2 ayda dayanma gücü versin bize...
Çok sevındım:) Çok çektin ama hiç olmazsa doğumda rahat olacaksın inşallah. Kaşıntıyı da ihmal etme derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?