2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

aynen canim o kadar seyin suyunu iciorum ki anlatamam yanimdakilere fenalik gelio wc kalkmamdan ha hayyy napim onun sagligi icin mecburuz dayanmaya...saka maka 2 aycik kaliwerdi.....karnimi goren herkes aaa sen hic degismemisin bu gobek siwri erkek kesin diolar bu arada....allahim wakitlice nasibinde kucagimiza wersinnn......cok haklsin kendi yigenim 2 ay kowezde kaldi 6 aylik dogdu cunku cok guc bisi biliom ama orda susuzluktan olcegine kuwezde kalmasini nasip et allahim o hastaneden bos cikarma beni diorum.....

Oy yavrum ben de bugun seni düşündüm napiyorsun bu kız diye... ne güzel sevindim odanın güzel olmasına gözün aydın. Darısı başımıza

Oh mis olmuştur ev neyse dikkat et dinlen artık

Amin insallah dogum hikayelerimize kadar paylasiriz burada ne guzel olur Allah nasip eder insallah :)
Bu arada cinsiyeti sormadiniz mi ki? benimkinede yorum yapiyorlar ama ben biliyorum cinsiyetini tum sulalem ruyasinda kiz göruyor ben haric benim dedigim cikicak diyorum

Amin insallah dogum hikayelerimize kadar paylasiriz burada ne guzel olur Allah nasip eder insallah :)
Bu arada cinsiyeti sormadiniz mi ki? benimkinede yorum yapiyorlar ama ben biliyorum cinsiyetini tum sulalem ruyasinda ERKEK göruyor ben KIZ benim dedigim cikicak diyorum prensesimiz gelicek hayirlisiyla

Oy yavrum ben de bugun seni düşündüm napiyorsun bu kız diye... ne güzel sevindim odanın güzel olmasına gözün aydın. Darısı basimiza
Oh mis olmuştur ev neyse dikkat et dinlen artık
amin hayatim minicik bir oda minicik esyalar ama bitirdi beni benim gibi yanliz yapanlar herseini uzatmayin daha fazla ertelemein tek tawsiyem.......insallahhh daha guzellerini yapmai nasip etsin rabbim sanada

kiz hayatim hatta renkli ultrason falan girdim sonuctaaa...ama bilmisss tezeler idda edio erkek diee.....odamiz pembe mobilyalar falan tam melek odasi masal gibi oglan nanos olur diorum....esimde hemen cemkirio eger erkek olursa her sey degisir badanadan haliya die

Ben yasadigim ulkenin kanununa göre ilk ve son kez 17+5 iken ultrasyona girdim ve kiziniz geliyor dendi hala annem dahil belki erkektir diyorlar ve esim dahil hepsi erkek göruyor ruyalarinda kiz göruyor yazmisim yanlislikla :))
bense hep kiz göruyorum ve karnimin asagi bakmasi sivri olmamasi vs hissediyorum kizim olucak diyorum
ama hala ya erkekse dediklerinde sinirlenmiyor degilim

hoyyy ben o ulkenin uptrasonuna ne diyim isin zormus kardesim.....ben her ayyy goruo da dr yinee panigim.....walla siwrimis benim erkek diolar ama kiz....ozaman senin siwri degilse kiz oluo tezelerin soylemesine gore....

Canım magnezyum içiyorsan aç karnına içtiğin vakit, bağırsaklarını çalıştırmaya yardımcı oluyor, prospektüsünde de yazıyor. Bir dene istersen umarım faydasını görürsün..
.

yok canım ıcmıyorum.. kabız değilim çok şukur ama butun bagırsaklar dışarda.. anlamadım gıttı.. e varisler bı yandan.. şiştim de şiştim.. fıtık bı yandan.. ilacımı acıl içmem gerek.. bole nasıl normal doğururum bılmıyorum..

bır de bugun sağ kasıgıma ınanılmaz baskı yapıyor bu cocuk.. yola mı gırıyor ne.. kısmet artık.. :44:

öyle seyleri aklına getirme Allah bebeklerimizi korusun. muhim haftalardayız. çok kiş var aramızda suyun azalıyor uyarısı alan, bol su ile dengeleniyor ama beslenmeye de çok dikkat et. bebiş de buyusun. benim bir arkadaşıma 24 hafatadan beri suyun az deniyor ama bol su içerek su sorununu çözdü. suan 38. haftada...

saol hayatimmmm allah hepimizin dualarini kabul etsinnnnn.....yuzduk yuzduk kuyruguna geldik walla.....sagliginiz nasil sen iisin

hosbuldum tatlimmmm napiosunnn bebis sen ii sin.

Iyıyız cok sukur...Pazar gunu doguruyorum sandım acile kostum meger bebıs dogum kanalına gırmıs. Yat dınlen dedıler kalkma dedıler ama yardımcı bulamadım henuz ve annem de gelmıyoo. Artık delılıge vurdum napıymm)

Allah korusun, amin canım.

Şaka gibi artık sayılı gunlerımız kaldı. Ben hala kıyafetlerını yıkamadım gec mı kaldım acaba

Ne oldu cnm gıttın mı cıldıyeye, cok mu kotu?
Bobrek agrıları vs nasıl gectı mı artık?

gidememdim maalesef işyerim çok yoğun fırsat bulup çıkamıyorum. böbrekler normale döndü şükür.şimdi de sadece göğüsler değil tüm vücut kaşınıo bi taraftandan kabızlık var. Allahım şu 2 ayda dayanma gücü versin bize...

Kızlar dün doktordan geldim 50 gr almış çok az değilmi kızlar, benim bebiş 1350 gr.
bieyler aldım dahada eksik var ama korkuyorum, çokda ümit bağlamak istemiyorum, sonra çok üzülürüm die, suyumda azmış zaten napıcam bilmiyorum.

Çok sevındım:) Çok çektin ama hiç olmazsa doğumda rahat olacaksın inşallah. Kaşıntıyı da ihmal etme derim ben.

kızlar benim uykusuzluk sorunum olduğu için papatya çayı içiyordum doktorum çok şaşırdı hamilelikte kesnlikle ada çayı papatya içilmez, biz anne vücuduna su koymaya çalışırken sen suyu dışarıya atıyorsun dedi.

aklınızda bulunsun bitki çayları içmeyin bence.... ha birde maydonoz dedi....

Çok sevındım:) Çok çektin ama hiç olmazsa doğumda rahat olacaksın inşallah. Kaşıntıyı da ihmal etme derim ben.

ihmal edilecek gbi değil aslında:) bir de ne diyeceğim göğüslerinizden sıvı geliomu bnm 1 kaç haftadır çok gelioo. bi sıkıntı olmaz değil mi.bazen sütyenim ıslanmış oluo. bn çok mu sütlü olacam acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…