2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben kızın ismine karaverdim kız yok...
karen,
yada
ay dora-hem Ay hem Dora
erkek
sanırım Atlas Han

Oferta canım az kaldı uzme kendını bende aynı durumdayım bılıyorsun ama sana bır sey solım mı canım bebegın kılosu ılerı gıtmedıyse sorun yok bence ...
şekerın ona cok zararı yok su an ıcın yanı , dıyete devam aslında asıl yamamız gereken yuruyus ama bılıyorum sende calısıyorsun b-ve bır tane daha oglun var mumkun olmuyor . Cunku ben denedım ıananbana en yenılmet-yecek seyı yıyıp sonra 20-25 dakıka yurudum hersey cok superdı :)
keske yapabılsek bazen sadece bunu ıcın 32, haftada alım raporu cıkım ızınde hem saglıklı beslenır hem yuruyus yaparım dıyorum .

Son düzenleme:

Oh olmuş

Benimde istahim gitti malesef azickk yemek zorlada biraz meyve tuketmeye calisiyorum daha 1 hafta öncesine kadar 2 kisilik yiyen ben simdi tek kisilik yiyemez oldum heralde bebek tokluk hissi veriyor mideye baski yaptigindan sanirim
Bende bebisin hickiriklarini asagida hissediyirum ama tekmeleri genelde kaburgalarimda
isvecteyim bende kesinlikle yasak degil cevremdekiler hep 1 ultrasyonla yetinip gitmemisler baska bende gitmedim ama mutlaka 3 boyutluya gitmek istiyorum tl olarak 400-500 arasi bisey yapiyor ama ilk ve son kez öyle bir göruntuleri olucak degiyor yinede cok guzel 1 ani olaraj kalicaktir

Kaynanalar hep ayni ya benimde kaynanam ona iscikmasin diye misafirlerini hep gelinlerinin evinde agirlar on agelicekleri zamanda oflayip puflar

yörsanda iyi bi marka canım oda olurr ben zaten çalışan arkadaşlara allah dayanma gücü versin diyorum dün biraz işlerim vardı dışarı çıkmam gerekti eve döndügümde ayakta durcak halim yoktu öle oluncada menüde makarna oldu eşimde diyo allahtan çalışmıyon yoksa aç kalırız diye :) siz valla hem evi hem işi bi arada götürebiliosunuz imreniyorum bütün çalışanlara

Aynen canım bende yiyorum ama içim hiç rahat değil hiç yemezsemde resmen depresyona giriyorum. Dr hala. Bir ay sonra çağırıyor. Çok endişeliyim.

tamam canım bir dahaki sefere artık bu aşamalar benden sizden öğrenip anneme anlatınca oda şaşırır herşeyi anneme sormaktan çekinir oldum haa iyki varsınız

burda birbirimizden her konuda okadar çok şey öğreniyoruz ki artık bizimkiler dalga geçio biraz daha o siteye takılırsan doktor olcan die

ya çok zor seker işi ben neyaparsam yapayım gece 105 le yatıp sabah 100 le kalkıyorum. tabi ben hamiş olmadan önce insulin direcim cıkmıştı. seker yoktu ama direncim vardı. 2-3 yıldır her açlık sekrim 100-103 arası çıktı. şimdi aklım ermiyor.

Dün misafirlikte kadın isime karar verdiniz mi dedi,evet dedim Sezen düşünüyoruz..Niye ki Sezen-sazan gb dedi
Sadece gözünün içine baktım,bize naif öyle çıtı pıtı geliyor dedim,anlamı ne ki dedi,öyle çetrefilli değil,anlayan sezgili demek dedim,anlamlara aldanma bak bende Berra koydum cömert fln dedi ama hiç alakası yok dedi :) Ciddiye alıp muhabbeti devam ettirmedim tabii,başkasına başka birşey dedim :) (sadece ortam gerilmesin diye çünkü beni tanıyanlar gözümün içine bakıyordu huyumu bildiklerinden :) )
Allah seni bildiği gb yapsın dedim içimden,Sezen'i sazana benzeten,daha 4 yaşında çocugu cimri yapan bir 'anne'sin..Şimdi o 'anne' bende mi sadece 'anne' olacağım :)
Cahillik ne kötü,ne acı birşey..

ben iş gereği aslında çok hareketliyim illaki yürüyüşmü yapmak lazım acaba.hiç yerimde oturmuyorumki gün boyu hala aktif günde 3-4 saat araba kullanıyorumdur rahat.yani aslında eve gidene kadar hiç durmuyorum desem yeridir.
sebin sadece sabahta sorun var gibi öğlen ve akşam fena sayılmaz tabi ben kendi öçmlerimle karşılaştırıyorum.

ne dengesizler var iyi sabretmişsin valla, hadsiz insanlar. bana da soruyorlar sürekli karar vermedik diyorum. biliyorum böyle yorumlar alacağımı.

herkese merhaba kızlar, dün bebeğimizi gördük büyümüş çok şükür 2 kg olmuş, bu gidişle 4ü geçerse işim zor nasıl çıkaracağız bakalım hastanemi de değiştirdim yeni doktoru ve hastaneyi çok beğendim, inşallah doğumu hayırlısıyla atlatırız rahat bir şekilde.

Nekadar değişken çok ilginç bu şeker ya. Benim sabah öğle akşam tokluk hep 130-150 açlık hep 70-90 arası

Çok hamaratlara bende şaşıyorum. Ama ben ikisini bir yürütemiyorum 2 haftada bir falan annem geliyor yardıma. Eşimde pek yardımcı değil.

Tatlım Bende ıste ayakta oraya buraya gıdıp geşıyorum , nede olsa ıkımızde evde aksama kadar yatan ınsanlar degılız, ama o bır sey ıfade etmıyor , kesın dırek yuruyus olmalı ama ben yapamıyorum bılıyorum yapamıcamda
Evet benım sabahların cok yuksek oglen hafıftempo yuksek akaşama sorun kalımıyor am a ne fayda gunde 4 kere ınsulın yapıyorum allahtan az kaldı dayancaz...

Nekadar değişken çok ilginç bu şeker ya. Benim sabah öğle akşam tokluk hep 130-150 açlık hep 70-90 arası

Norhtstar sen bızım gıbı degıldın , senın dıyetıne dıkkat etmen lazım, aclık degerlerın normal 70-90 sorunsuz 95 uzerı problemlı demek .
Yemeklerde glısemık indexı dusuk besınler tuketırsen tokluk degerlerınde ıyı cıkacaktır emınım :)

Son düzenleme:
bende isterim bu meshur tarifi :)) okudum ama kac litre sut kullanicam ? 2 tatli kasigi yogurt az degilmi ben 1 kase dolusu yogurt kullaniyorumda bide herhangi bir yohurtla olsa olur mu ?

canım 3-4 kilo süte 2 tatlı kaşığı yeterde artar.bi kase dolusu bırakırsan o yoğurt ekşi olur ve çabukta ekşir.herhangi bi ev yoğurdu olur.içinde katkı maddesi olan hazır yoğurtlada olur ama tadı aynı hazır yoğurt gibi oluyo.hazır yoğğurttaki katkı maddesi o yoğurda geçiyo.ev yoğurdu olmasının bi anlamı kalmıyo böylece

Bir potu daha vardı bu kişinin,ortak tanıdığımıza söylemiştim durumu,o bildiği için hatta bu sefer onun yanında yaşandığı için ciddiye almadım..Pire için yorgan yakamam,asıl o ortak tanıdığımıza saygısızlık etmiş olurdum :) Ben böyle insanların eşlerine,çocuklarına çok üzülüyorum sadece..

Miniğe maşallah :) İnşallah gönlüne göre olur herşey..Doktoru hastaneyi begendiğinede ayrı sevindim,cünkü bunlar insana ayrı bir güven katıyor..

burda birbirimizden her konuda okadar çok şey öğreniyoruz ki artık bizimkiler dalga geçio biraz daha o siteye takılırsan doktor olcan die

geçenlerde eşimle annem iddaya girmişler. eşim kesin kadınlar kulübündedir demiş annem yok mutfaktadır demiş ikisi bir olup beni arıyolar napıyosun diye haberim yok tabi bende mutfaktayım dedim annem ordan oh gördün mü mutfaktaymış dedi duydum. eşimde napıyosun mutfakta dedi bende kadınlar kulübünde takılıyorum dedim bu sefer o başladı duydunmu kadınlar kulübündeymiş diye ikiside iddayı kazandı birbirine hediye alacakdı bende olmaz ikinizde bana hediye alacaksınız dedim böylelikle durduk yere ben karlı çıktım artık arayan oldumu kadınlar kulübündemisin diyor direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…