2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım isimlerin hepsi güzel ama ben Atakan ismini çok severim bir ağırlığı var anlamı güzel bir de içinde a harfi bulunan isimler iyi oluyormuş diye biliyorum .

eşim de atakanı ıstıyor :) benım de cok sevdiğim bır arkadasım vardı atakan dıye cocukken.. bilmiyorum cok kararsızım :)

a harfi "algısı acık" demekmiş..

bir de mert ismini boğa burçlarına asla koymayın diyorlar.. günümüzde isimlerin analizi yapılıyorya.. öyle bir sey okumustum ınternette .. cok agrasıf basına buyruk tembel pasif kotu karakterlı oluyomus.. :44:

ben de mert ısmını cok severım..

hep arada kalıyorum :44:

geçen günde benim isim konusu açıldı kayınpederimin adı sakin. kimse adı ne olacak demiyor bile direk küçük sakin aga mı geliyor diyolar. ya sinirden nasıl oluyorum biliyomusun anlatamam. tamda yanımda kayınpederim varken denk geliyor böyleleri. ordada bişey diyemiyorum bir kişide farklı bir cümle kursa şaşarım. babam bu kadar ünlü biri çok sevilir sayılır ama adını torunu almak zorundamı ya eşimde sakin olsun diyor valla şaştım kaldım iyice. bazen isim bir boncuktur ver gitsin diyorum sonrada bişey oluyor vazgeçiyorum

ben insanlardan uzaklaştım ne yalan söyliyim kapandık evimize resmen. benim çocuğumun adı en güzeli siz de şunu koyun yoksa böyle olur, benim çocuğum 3 aylıkken yürüdü 5 aylıkken zıpladı, 5 kilo çocuğu normal doğurdum, 3 yaşına kadar emzirdim diyenlerden fenalık geldi yemin ederim. hatta bir tanesi ne demişti şok olmuştum, kaç tane doğurursam doğurayım hepsi erkek olurdu eminim

teşekkür ederiz ayrıca:) içimiz rahatladı biraz son haftalarda doktor değiştirmek zor bir kararmış gerçekten.

anamız ağlıyo resmen.o denli yani

Nekadar değişken çok ilginç bu şeker ya. Benim sabah öğle akşam tokluk hep 130-150 açlık hep 70-90 arası

canım sen diyetine dikkat edince sorun yokki bu değerlerde çok yükselmiyor neyseki.

olmuyor yani illaki yürüyüş yapmak lazım yani.benimde zamanım olmazki bunun için.neyseki az kaldı evet.

Canlar ne oldu bızım bululma işimiz ?
Bu hafta sonu ıcın yapıcakmıydık ?

işe gelip çalışıyoruz eve gidip çalışıyoruz.gurbet ellerde tek olunca,koca da yemek seçince bilmiyorum nereye kadar vücut dayancak.

benim hesap işi olduğu için beynim sulanıyo adeta.ardından dediğin gibi anadan babadan uzak.bugün arkadaşla konuşuyorum eşim ve ailesi melek gibiler ama insanın kendi anası bacısı ayrı.annemin yanında uzanırım ama kvdemin yanında uzanamam.ne bilim hele şu akşam yemeği derdi artık ne pişireceğimi bilmiyorum.çok şükür eşim beğenmemezlik yapmıyo ama hergün ne pişirecemide bilmiyorum.hele bu son 10 gündür üstümdeki ağrıkta cabası.yorgunluktan ölüyom sanki.bebeğim hiç uyutmuyor beni.hareketleri canımı çok yakıyo artık 2 sn fazla eğilemiyorum yoksa sırtım kopuyo birbirinden.ayyyy bir dokun bin ah işit dedikleri böyle olsa gerek.çenem düştü kusura bakma

hepimiz aynı durumdayız sadece sorunlarımızın şekli değişik.

Bebişim midemi keşfetti sanırım, itekleyip duruyor...zaten burnum tıkalı nefes alamıyorum Allahım sana geliyorum(
daha 4 saat var eve dönmeme, başım da ağrımaya başladı, ağlamak istiyorum

hepimiz aynı durumdayız sadece sorunlarımızın şekli değişik.

ahh ofertam dayanamıyorum artık.başımın ağrısı sabahtan kesilmedi.evi düşündükçe sinirlerim geriliyo.artık hayırlısıyla izin günüm gelse.çok sıkıldım çalışmaktan çoooooookkk

Canlar ne oldu bızım bululma işimiz ?
Bu hafta sonu ıcın yapıcakmıydık ?

yok anacım boyle olmayacak bu ıs.. organızasyon yapamadık bı turlu..
gecen hafta bulusalım dıye konustuk goya.. hıc ses soluk cıkmadı.. bu hafta sonu da kesın mıtıng olur.. gecen hafta bıle kadıkoyde hayvan haklarını savunalım mıtıngı vardı..

herkse halsız oluyor anladıgım kadarıyla.. herkes gelmek ıstese de kımse gelmıyor

Ah ah aynen hesap kitap yap evde ne yemek yapıcam diye düşün çamaşır ütü var uykusuzluk had safhada resmen gün sayıyorum iznim için 😔

al benden de o kadar.. iş gunlerımı saydım bugun toplam 32 ıs gunu daha var calısacagım.. hayırlısıyla onu da halledersem super olacak.. :)

hatta son hafta mazeretlerımı kullanmayı dusunuyorum 14 nısanda paydos demeyı dusunuyorum.. hayırlısı :)

e sen zahmet etme izin için.işyerinde doğurursun artık:) şaka bi yanada ALLAH güç takat versin.benim pilim bitti.benden buraya kadar arkdş.belki cuma günü içinde ne olur gelmeyeyim diyecem.izin isteyecem.bayılacam sanki yorgunluktan.
Ah ah aynen hesap kitap yap evde ne yemek yapıcam diye düşün çamaşır ütü var uykusuzluk had safhada resmen gün sayıyorum iznim için 😔

seninde az kaldı ha gayret canım.ben normalde çok iyiydim bilmiyorum nazaramı geldim 10 gündür başka biri gibiyim.ağrıdan duramıyorum.bu arada yemek işini hallettim.aradım herifi akşama menüyü sen ayarla düşünmekten helak oldum dedim dert ettiğin şeye bak yaparız bi menemen dedi.bu akşamda yırttık yani:)

keşke ben de alabilsem izinlerimi haftaya başlıyor resmen. aktarma yapacağım için geleceğim mecburen. o kadar zor geliyor ki artık...allahım güç versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…