giray ve alp isimlerini ben çok beğendim.
Bende senin profil fotoğrafındakini yapmak için sabırsızlanıyorum,hatta az daha aşağıdan,minik poposundan
Güzelmiş gerçekten..
Canım isimlerin hepsi güzel ama ben Atakan ismini çok severim bir ağırlığı var anlamı güzel bir de içinde a harfi bulunan isimler iyi oluyormuş diye biliyorum .
Dün misafirlikte kadın isime karar verdiniz mi dedi,evet dedim Sezen düşünüyoruz..Niye ki Sezen-sazan gb dedi
Sadece gözünün içine baktım,bize naif öyle çıtı pıtı geliyor dedim,anlamı ne ki dedi,öyle çetrefilli değil,anlayan sezgili demek dedim,anlamlara aldanma bak bende Berra koydum cömert fln dedi ama hiç alakası yok dedi :) Ciddiye alıp muhabbeti devam ettirmedim tabii,başkasına başka birşey dedim :) (sadece ortam gerilmesin diye çünkü beni tanıyanlar gözümün içine bakıyordu huyumu bildiklerinden :) )
Allah seni bildiği gb yapsın dedim içimden,Sezen'i sazana benzeten,daha 4 yaşında çocugu cimri yapan bir 'anne'sin..Şimdi o 'anne' bende mi sadece 'anne' olacağım :)
Cahillik ne kötü,ne acı birşey..
Bir potu daha vardı bu kişinin,ortak tanıdığımıza söylemiştim durumu,o bildiği için hatta bu sefer onun yanında yaşandığı için ciddiye almadım..Pire için yorgan yakamam,asıl o ortak tanıdığımıza saygısızlık etmiş olurdum :) Ben böyle insanların eşlerine,çocuklarına çok üzülüyorum sadece..
Miniğe maşallah :)İnşallah gönlüne göre olur herşey..Doktoru hastaneyi begendiğinede ayrı sevindim,cünkü bunlar insana ayrı bir güven katıyor..
yörsanda iyi bi marka canım oda olurrben zaten çalışan arkadaşlara allah dayanma gücü versin diyorum dün biraz işlerim vardı dışarı çıkmam gerekti eve döndügümde ayakta durcak halim yoktu öle oluncada menüde makarna oldu eşimde diyo allahtan çalışmıyon yoksa aç kalırız diye :) siz valla hem evi hem işi bi arada götürebiliosunuz imreniyorum bütün çalışanlara
Nekadar değişken çok ilginç bu şeker ya. Benim sabah öğle akşam tokluk hep 130-150 açlık hep 70-90 arası
Tatlım Bende ıste ayakta oraya buraya gıdıp geşıyorum , nede olsa ıkımızde evde aksama kadar yatan ınsanlar degılız, ama o bır sey ıfade etmıyor , kesın dırek yuruyus olmalı ama ben yapamıyorum bılıyorum yapamıcamda
Evet benım sabahların cok yuksek oglen hafıftempo yuksek akaşama sorun kalımıyor am a ne fayda gunde 4 kere ınsulın yapıyorum allahtan az kaldı dayancaz...
anamız ağlıyo resmen.o denli yani
Bende senin profil fotoğrafındakini yapmak için sabırsızlanıyorum,hatta az daha aşağıdan,minik poposundan
Güzelmiş gerçekten..
işe gelip çalışıyoruz eve gidip çalışıyoruz.gurbet ellerde tek olunca,koca da yemek seçince bilmiyorum nereye kadar vücut dayancak.
benim hesap işi olduğu için beynim sulanıyo adeta.ardından dediğin gibi anadan babadan uzak.bugün arkadaşla konuşuyorum eşim ve ailesi melek gibiler ama insanın kendi anası bacısı ayrı.annemin yanında uzanırım ama kvdemin yanında uzanamam.ne bilim hele şu akşam yemeği derdi artık ne pişireceğimi bilmiyorum.çok şükür eşim beğenmemezlik yapmıyo ama hergün ne pişirecemide bilmiyorum.hele bu son 10 gündür üstümdeki ağrıkta cabası.yorgunluktan ölüyom sanki.bebeğim hiç uyutmuyor beni.hareketleri canımı çok yakıyo artık 2 sn fazla eğilemiyorum yoksa sırtım kopuyo birbirinden.ayyyy bir dokun bin ah işit dedikleri böyle olsa gerek.çenem düştü kusura bakma
hepimiz aynı durumdayız sadece sorunlarımızın şekli değişik.
Canlar ne oldu bızım bululma işimiz ?
Bu hafta sonu ıcın yapıcakmıydık ?
benim hesap işi olduğu için beynim sulanıyo adeta.ardından dediğin gibi anadan babadan uzak.bugün arkadaşla konuşuyorum eşim ve ailesi melek gibiler ama insanın kendi anası bacısı ayrı.annemin yanında uzanırım ama kvdemin yanında uzanamam.ne bilim hele şu akşam yemeği derdi artık ne pişireceğimi bilmiyorum.çok şükür eşim beğenmemezlik yapmıyo ama hergün ne pişirecemide bilmiyorum.hele bu son 10 gündür üstümdeki ağrıkta cabası.yorgunluktan ölüyom sanki.bebeğim hiç uyutmuyor beni.hareketleri canımı çok yakıyo artık 2 sn fazla eğilemiyorum yoksa sırtım kopuyo birbirinden.ayyyy bir dokun bin ah işit dedikleri böyle olsa gerek.çenem düştü kusura bakma
ahh ofertam dayanamıyorum artık.başımın ağrısı sabahtan kesilmedi.evi düşündükçe sinirlerim geriliyo.artık hayırlısıyla izin günüm gelse.çok sıkıldım çalışmaktan çoooooookkk
e sen zahmet etme izin için.işyerinde doğurursun artık:) şaka bi yanada ALLAH güç takat versin.benim pilim bitti.benden buraya kadar arkdş.belki cuma günü içinde ne olur gelmeyeyim diyecem.izin isteyecem.bayılacam sanki yorgunluktan.al benden de o kadar.. iş gunlerımı saydım bugun toplam 32 ıs gunu daha var calısacagım.. hayırlısıyla onu da halledersem super olacak.. :)
hatta son hafta mazeretlerımı kullanmayı dusunuyorum 14 nısanda paydos demeyı dusunuyorum.. hayırlısı :)
Ah ah aynen hesap kitap yap evde ne yemek yapıcam diye düşün çamaşır ütü var uykusuzluk had safhada resmen gün sayıyorum iznim için 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?