e sen zahmet etme izin için.işyerinde doğurursun artık:) şaka bi yanada ALLAH güç takat versin.benim pilim bitti.benden buraya kadar arkdş.belki cuma günü içinde ne olur gelmeyeyim diyecem.izin isteyecem.bayılacam sanki yorgunluktan.
e sen zahmet etme izin için.işyerinde doğurursun artık:) şaka bi yanada ALLAH güç takat versin.benim pilim bitti.benden buraya kadar arkdş.belki cuma günü içinde ne olur gelmeyeyim diyecem.izin isteyecem.bayılacam sanki yorgunluktan.
seninde az kaldı ha gayret canım.ben normalde çok iyiydim bilmiyorum nazaramı geldim 10 gündür başka biri gibiyim.ağrıdan duramıyorum.bu arada yemek işini hallettim.aradım herifi akşama menüyü sen ayarla düşünmekten helak oldum dedim dert ettiğin şeye bak yaparız bi menemen dedi.bu akşamda yırttık yani:)
canım tekrar gidicektin dr a gidebildinmi bişey demedimi?sorma ya benimki düşmüyor insülünüde artırdık ama açlık 90-110 arası birinci saat tokluk 180 gibi çoğunlukla ikinci saat tokluk ise 150 gibi.diyet insülün bir arada yapıyorum ama düşmüyor acayipte sıkıldım artık.bebeğin kilosuda geriden geliyor zaten ben 1 ayda hiç kilo almadığım gibi 1.5 kiloda verdim.ne yesem ne yapsam şaşırmış durumdayım açıkçası.hiç keyfimde yok bu yüzden iki gündür yazılanları okuyorum sadece bişey yazmak içimden gelmiyor ama.
hepimiz aynı durumdayız sadece sorunlarımızın şekli değişik.
benim hesap işi olduğu için beynim sulanıyo adeta.ardından dediğin gibi anadan babadan uzak.bugün arkadaşla konuşuyorum eşim ve ailesi melek gibiler ama insanın kendi anası bacısı ayrı.annemin yanında uzanırım ama kvdemin yanında uzanamam.ne bilim hele şu akşam yemeği derdi artık ne pişireceğimi bilmiyorum.çok şükür eşim beğenmemezlik yapmıyo ama hergün ne pişirecemide bilmiyorum.hele bu son 10 gündür üstümdeki ağrıkta cabası.yorgunluktan ölüyom sanki.bebeğim hiç uyutmuyor beni.hareketleri canımı çok yakıyo artık 2 sn fazla eğilemiyorum yoksa sırtım kopuyo birbirinden.ayyyy bir dokun bin ah işit dedikleri böyle olsa gerek.çenem düştü kusura bakma
arkadaşlarım da öyle dıyorlar zaten :)
hepsı hazırlıklı eger dogum ısyerınde baslarsa hepsının gorevı bellı :))
Allah hepımıze takat versın aynen.. dogumdan sonra en azından 3 aycık kalayım cocugumla dıye mecburum 37. hafta cıkmaya.. yapacak bıseyım yok
keşke ben de alabilsem izinlerimi haftaya başlıyor resmen. aktarma yapacağım için geleceğim mecburen. o kadar zor geliyor ki artık...allahım güç versin hepimize
ben de aktarma yapacağım çalışcam.Oysa Salı başlıyor doğum öncesi izin.Allah yardımcımız olsun.
canım ilk 5 lerdeydi sonra 2.5 lara düştü 50mg la falan sonrada 2nin altı olacak dedi dr. 75 e başladım ozamandan beri 1.90larda falan korkma yani düşüyo. ama ihmalde etme.senin kaç çıktıki
yok arkadaşım içinde biriktirmeden iyidir.Ne anam var ne de kayınvalide var kayınvalide olsa ne hayrı var.Koca da sağolsun hafta sonu temizliğe yardım ediyor.Ama ince temizlik yapılmıyor.Ay sonu taşınılcak ne ev toplama var ne de bi çaba.Eve git yemek ye uzan dinlen.Dinlenmezsen ağrı çek.
Benimde Pazartesi başlıyor ama bende malesef aktarma yapacağım. Ya Pazartesi izne çıksak ama 5 hafta aktarılmış olsa ne güEl olurdu dimiya bi 6 ay yapmadılar şu izni gıcıklar.
geçen günde benim isim konusu açıldı kayınpederimin adı sakin. kimse adı ne olacak demiyor bile direk küçük sakin aga mı geliyor diyolar. ya sinirden nasıl oluyorum biliyomusun anlatamam. tamda yanımda kayınpederim varken denk geliyor böyleleri. ordada bişey diyemiyorum bir kişide farklı bir cümle kursa şaşarım. babam bu kadar ünlü biri çok sevilir sayılır ama adını torunu almak zorundamı ya eşimde sakin olsun diyor valla şaştım kaldım iyice. bazen isim bir boncuktur ver gitsin diyorum sonrada bişey oluyor vazgeçiyorum
ben insanlardan uzaklaştım ne yalan söyliyim kapandık evimize resmen. benim çocuğumun adı en güzeli siz de şunu koyun yoksa böyle olur, benim çocuğum 3 aylıkken yürüdü 5 aylıkken zıpladı, 5 kilo çocuğu normal doğurdum, 3 yaşına kadar emzirdim diyenlerden fenalık geldi yemin ederim. hatta bir tanesi ne demişti şok olmuştum, kaç tane doğurursam doğurayım hepsi erkek olurdu eminim
teşekkür ederiz ayrıca:) içimiz rahatladı biraz son haftalarda doktor değiştirmek zor bir kararmış gerçekten.
Bebişim midemi keşfetti sanırım, itekleyip duruyor...zaten burnum tıkalı nefes alamıyorum Allahım sana geliyorum(
daha 4 saat var eve dönmeme, başım da ağrımaya başladı, ağlamak istiyorum
kızlar şuan minicik bi dondurma yedim.. dişimin kovuğunu doldurmadı ama benm bebiş taklalar atıyoo
ALLAH yardımcın olsun.ev taşıyacan demek.çok dikkatli ol lütfen.mutfak ile yatak odan yerleşsin gerisini yavaşyavaş yap.
Benimde Pazartesi başlıyor ama bende malesef aktarma yapacağım. Ya Pazartesi izne çıksak ama 5 hafta aktarılmış olsa ne güEl olurdu dimiya bi 6 ay yapmadılar şu izni gıcıklar.
Annisler hepinize merhaba.beni bilirsiniz karnimdaki sertlesmelerle kafanizi sisirdim.durdum icim rahat etmedi dun doktorda aldim.solugu derdimi anlattim siksik kasilmalar oldugundan bahsettim onlar yalanci dogum kasilmalari dedi normal dedi.ama cok korkuyorum dedim ozaman magnezyumu ikiye cikar dedi fazlasi zarar vermez dedi.off magnezyum ise yaramiyo dedim ozaman pre -par diye bi ilac yazayim kasilmalar cok sklasirsa gundr 3 defa yarim ic dedi..kizimi gordum ultrasonda sirinem benm :) onun iyi olmasi brni biraz olsun rahatlatti.bu pre par adli ilaci kullanan varmi?birdr magnezyumu gundr 2 icsem isr yararmi?ya bnm doktorum niye bukadar rahat yaaa.bidr ozel yani zaten yasadigim yerde baska kadin dogumcuda yok elmecbur bu adama gidiyorumha birde rahim agzina bakti ulttasondan katnimdan normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?