2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513

arkadaşlarım da öyle dıyorlar zaten :)

hepsı hazırlıklı eger dogum ısyerınde baslarsa hepsının gorevı bellı :))

Allah hepımıze takat versın aynen.. dogumdan sonra en azından 3 aycık kalayım cocugumla dıye mecburum 37. hafta cıkmaya.. yapacak bıseyım yok
 

Evet az kaldı ama hamamböcekleri gibiyim yattım mı kalkamıyorum resmen bende kopya çekip aradım yemeği o halledecek söylemiyim de canlar çekmesin 😉 yaşasın yemek yapan kocalar 😄
 
canım tekrar gidicektin dr a gidebildinmi bişey demedimi?
 
:26:
hepimiz aynı durumdayız sadece sorunlarımızın şekli değişik.

Aynen canım katılıyorum. Hiç kimse için kolay değil. Ama mecburuz işte sürekli şikayet edersekte yaşanmaz kılarız bu hayatı kendimize. Allah güç kuvvet bersinde hep çalışalım oyüzden
 

yok arkadaşım içinde biriktirmeden iyidir.Ne anam var ne de kayınvalide var kayınvalide olsa ne hayrı var.Koca da sağolsun hafta sonu temizliğe yardım ediyor.Ama ince temizlik yapılmıyor.Ay sonu taşınılcak ne ev toplama var ne de bi çaba.Eve git yemek ye uzan dinlen.Dinlenmezsen ağrı çek.
 

bende canım 5 hafta 5 haftadır diye 37.ye kadar çalışcam.
 
ben de aktarma yapacağım çalışcam.Oysa Salı başlıyor doğum öncesi izin.Allah yardımcımız olsun.

Benimde Pazartesi başlıyor ama bende malesef aktarma yapacağım. Ya Pazartesi izne çıksak ama 5 hafta aktarılmış olsa ne güEl olurdu dimi ya bi 6 ay yapmadılar şu izni gıcıklar.
 

ALLAH yardımcın olsun.ev taşıyacan demek.çok dikkatli ol lütfen.mutfak ile yatak odan yerleşsin gerisini yavaşyavaş yap.
 
Benimde Pazartesi başlıyor ama bende malesef aktarma yapacağım. Ya Pazartesi izne çıksak ama 5 hafta aktarılmış olsa ne güEl olurdu dimi ya bi 6 ay yapmadılar şu izni gıcıklar.

işveren sırketler "bayan eleman almayız" demışler.. bu sebeple bırak 6 ayı 18 haftacık bıle olmadı..
 

Şimdi düşününce evet gönül kırılddı mı o da düzelmeyecek,diğer yandan bence çocugunda psikolojisini düşünmek gerek o da kırılabilir hayatı boyunca ismine..Zor kararlar..2 isim koysanız olmaz mı? Madem biri o olsun,biride senin istediğin..Sonuc olarak herkes isim hayali kurar,daha ihtimaller yokken söyleriz kız olsa şöyle erkek olsa böyle koyarım diye..Seninde bir hayalin var yani..Madem sen sert çıkışıp gönül kırmıyorsun,onlarda saygı duysunlar sana..


Pess,şirk koşmuş resmen,sanki kendi yapıyor tövbe tövbe yaa..
Sen yine de canını sıkma boşver,daha çok karşılaşacaz sanırım böyle insanlarla

Bebişim midemi keşfetti sanırım, itekleyip duruyor...zaten burnum tıkalı nefes alamıyorum Allahım sana geliyorum(
daha 4 saat var eve dönmeme, başım da ağrımaya başladı, ağlamak istiyorum

amanda annem buraya neler saklamış diye bakıyordur Çıkabiliyorsan 5 dk az dışarı çık zaten nefes alamıyormuşsun bir de hep aynı ortamda olunca sıkıntı oluyor,hava değişimi olsun


kızlar şuan minicik bi dondurma yedim.. dişimin kovuğunu doldurmadı ama benm bebiş taklalar atıyoo

maşallah miniğeee
 
canım senınle oyun parklarımız aynı... sen oyun parkının ıcıne yan ve baş koruması olan uyku seti mi aldın yoksa sadece nevresım takımı mı aldın. ya bence oyun parkına yan korumaya gerek yok. ama herkes bebek carpar dıyor kafam karıstı. al al bıtmıyor:)
 
Oy De îro mi go dilê min bû Behra Wanê
Kelemê derd û kulan e oy....

benim bebeğim galiba dengbej olacak.annesi çok seviiyo kürtçe uzun havaları onada dinletiyom.hiç hareket etmiyor.sakinleşiyor sanırım
 
Annisler hepinize merhaba.beni bilirsiniz karnimdaki sertlesmelerle kafanizi sisirdim.durdum icim rahat etmedi dun doktorda aldim.solugu derdimi anlattim siksik kasilmalar oldugundan bahsettim onlar yalanci dogum kasilmalari dedi normal dedi.ama cok korkuyorum dedim ozaman magnezyumu ikiye cikar dedi fazlasi zarar vermez dedi.off magnezyum ise yaramiyo dedim ozaman pre -par diye bi ilac yazayim kasilmalar cok sklasirsa gundr 3 defa yarim ic dedi..kizimi gordum ultrasonda sirinem benm :) onun iyi olmasi brni biraz olsun rahatlatti.bu pre par adli ilaci kullanan varmi?birdr magnezyumu gundr 2 icsem isr yararmi?ya bnm doktorum niye bukadar rahat yaaa.bidr ozel yani zaten yasadigim yerde baska kadin dogumcuda yok elmecbur bu adama gidiyorumha birde rahim agzina bakti ulttasondan katnimdan normal dedi.
 
ALLAH yardımcın olsun.ev taşıyacan demek.çok dikkatli ol lütfen.mutfak ile yatak odan yerleşsin gerisini yavaşyavaş yap.

Edicem de canım.Bide bebeğe oda yaptıralım dedik.Yapılcak iş çok annemle arkadaşım yardım edicek.Annem de uzak olmasa yakınlar da olsa ne iyi olur.
 

canım yıyebılıyosan muzla bademı bı arada ye.. magnezyum bombasıdır.. rahatlayacaksın emın ol.. ılaca cok yuklenme derım.. sen bılırsın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…