2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bende kimse olsun istemiyorum. doğurayım geleyim evime gelsinler. ama sen canını boşuna sıkıyosun biz bile ne zaman doğuracağımızı bilmiyoruz annene de birden sancılandı hastaneye gittik desin o zaman kimseye ayıp olmaz.

Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru

Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)

bencede beren :)

aynen böle düşündüğüm için bende oyun parkına korunaklı uyku seti aldım.

buluşuyoruz linkine nerden ulaşabilirim. son durum nedir napıyoruz?

ofertacım kendine çok haksızlık ediyosun. daha önce doğum yapmışsın tecrübelisin ama bence bu günlerini en ii şekilde geçirmeye çalış bidaha geri gelmiyor biliyosun. gerçi senin elinde olan bişi deil anlıyorum ama mümkün olduğunca herşeyi kendine vicdan yapıp suçlama.

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım, eşim ve kayınvalidem o kadar paniklerki bende gerilirim konsantre olamam diye düşünüyorum. Sadece annemle gitmek istiyorum yaa offf. napcam
benimde yanimda kayinvaludem olmasin isterim.benden once o dogurur.hayatinda bir kez sezaryan doguma kardesinde sahit olmus.olume gitmek gibidir sezarysn diyip duruyor..daha dogum seklim belli degil.buna ragmen beni gerdikce geriyor.sezaryan olsam ciktigimda onu yanimda bulamayabilirim..annem olsun yeter bide canim kocam gelsin doguma girsin istiyirum. ya siz?
esleriniz girecek mi doguma?

BEN NORMAL DOGUM ISTEDIGIM ICIN Güle oynaya gideceğimi hiç sanmıyorum canım :)

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım, eşim ve kayınvalidem o kadar paniklerki bende gerilirim konsantre olamam diye düşünüyorum. Sadece annemle gitmek istiyorum yaa offf. napcam

eşime ortadan bi sorayım dedim "ben senı telaslandırmıyım askm bebek gunduz gelırse aksam ıs cıkısı hastaneye gelırsın hıc benımle doguma gelmeye ugrasma" dedim de.. "olmadı ilkokula yazdırınca çağır canım ne gerek var" diyerek rengini belli etti :)))

Cok yasa cokbguldurdun benii, bende sinirlendigim zamanlar onlara vurdugumu hayalnederim heppp yalnizbdegilmisim kooptummmm))

sorma..! beynımde devamlı o anlar dönüp duruyor.. agzına vurdukca sakinleşiyorum!

off o açıdan düşünmedim ben pek ya zaten kayınvaldenın gun arkadasıydı apartman komsusuydu hıc bıtmez.. ayy sımdıden gerdı benı!

Sanci ve dogum sirasinda 1 en cok 2 kisi olmasi idealdir bebek dogduktan sonra kendinize ceki duzen verip haber verebilirsiniz rahat kafayla is anneyi ikna etmekte gibi o mutlaka halledicektir gerisini :))

o da ne yapacagını bılmıyorkı .. cok hayal kırıklıgına ugradım coook..

ben de oyle soyledım de .. nasıl bısey hayal edıyosa kafasında oturmadı bı turlu..

total olarak sanırım bu konuda kendımı egıtmem gerekecek.. sıkıntılı..

bizimki hayatta girmez.. içi kaldırmaz bayılır orda bir de onunla ugrasırız

arkadaşım sanırım kişilik yapımız ile ilgili bir durum ben yapım gereği nazlı değilimdir. gülerim eğlenirim ondan kaynaklı öyle düşünmekteyim yoksa bende normal doğum düşünüyorum. ve sevdiklerimin yanımda olmasını ondan istiyorum. pozitif enerjiyi seviyorum. bunun kendim ve yavrumuz için daha uygun olacagını düşünüyorum.

Hayır kötü bi anne değilsin. Bu geçici bir durum. Şekerden dolayı ciddi bir diyet yapıyorsun buna rağmen şekerin düşmüyor bir yandanda bebeğin için endişeleniyorsunuz. Stres yaşaman çok normal. Ama çok az kaldı canım sabret.

bende senin bu gazınla haftasonu gider geceliğimi alırım artık

Umrunda olmasın tabiki. Çok canını sıkarlarsa lohusa depresifliği yap. Depresyonda ayağına yat içindekileri kus. Rahatla. Doğumdan sonra ben canımı sıkanlara öyle yapmayı düşünüyorum

bende aynen senin gibi düşünüyorum. zaten genelinde hayata hep pozitif, olumlu yönde bakmaya çalışırım. elbet ağrım, sancım olacak ama bunları normal olarak düşünüyorum. bir de annem beni ve ablamı çok kolay doğurmuş. ona çekmişimdir diye ümit ediyorum. bir de benim basenlerde üst kısmıma göre geniş. çatım dar değildir diye düşünüyorum....

bakalım hayırlısı hepimiz için. herkese istediği doğum şekliyle rahat doğum nasip etsin :)

Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru

Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)

bence duru benim listem de var dı :) çokta beğeniyorum bu ismi kulağa öyle temiz geliyoki insanın hayalinde bembeyaz bi kız canlanıyo ama eşime bi türlü beğendiremedim şimdi de EYŞAN a karar verdik bakalım inşallah doğuma kadar değişmesse

Bencede ohaaaa .

benım de catı kesın cok genıs :))

hele hamıleyken daha da bı genısledı

ınsallah cok kolay dogum yapacagız. zaten ben anlastım oğlumla, o da bana yardım edecek )

küçük Emrah'a koptum, on numara tespit, ben de altına imzamı atarım))
benden çok ağlar sızlanır muhtemelen...ben de normal istediğim için eşim ve iki kızkardeşimden biri gelse yeter diyorum hatta eşim gelemezse kardeşlerim yeter, 3ü de çalıştığı için artık kim müsait olursa onlar gelsin...annemler de doğursunlar gelsin kıyamam ben onla babama, gelip de heyecanlanmasınlar, doğunca gelirler inşallah

Benimki 1. De girdi normal di ve unutulmaz bir deneyim diyor. Bebehin ilk nefesini gordu.

benım de catı kesın cok genıs :))

hele hamıleyken daha da bı genısledı

ınsallah cok kolay dogum yapacagız. zaten ben anlastım oğlumla, o da bana yardım edecek )

senin bakış açını, yaklaşımını kendime benzetiyorum)

ben de bu geniş kalça bi işe yarasın diye düşünüyorum, sancı girince de oğluma sabret 2 ay sonra annen seni çıkaracak sen de yardım edeceksin diye konuşuyorum sürekli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…