ya kızlar ben dogum anında yanımda kımse olmasın ıstıyorum.. yanlış bısey mı bu?
annem bı de esımle gıder hallederız nedır yanı..
dogduktan sonra eve gelsınler.. nolurkı.. yanlısmıyım? anneme kalsa kabıle toplayacak ya !! hayal kırıklıgına ugradım az once telefonda konusurken..
anneme bu düşüncemden bahsettım de "aa olmaz oyle sey, teyzenlere cok ayıp olur" cevabını aldım ve çıldırmak uzereyım!
tamam gelsınler ama nıye sancı cekerken gelsınlerkı arkadasım anlamadım gıttı dogurunca cagır yanı!
zaten kayınvaldem kucuk emrahın kadın versıyonu! ben de hıc gelemem öle seye elimin tersıyle agzının ortasına vurasım gelıyor bazen!
ay bılemedım.. sanırım herseyı yalnız basına yapmaya alısınca ınsan kendını cok soyutluyor.. "antıka" olan yıne ben oldum!
:95:
Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)
oyun parkına korumalık aslında güvenlikten çok bebeğin soğuk almasını engellemek diye düşünüyorum.çünkü oyun parklarında bazı bölümlerde file kumaş yani delikli kumaşlar oluyor.ben sırf bu yüzden korumalıklı uyku seti aldım park yatağıma.
Berende cok guzelmis ama Duru daha guzel geliyor kulaga saf temiz manasindaKafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
Damla
Beren
Duru
benimde yanimda kayinvaludem olmasin isterim.benden once o dogurur.hayatinda bir kez sezaryan doguma kardesinde sahit olmus.olume gitmek gibidir sezarysn diyip duruyor..daha dogum seklim belli degil.buna ragmen beni gerdikce geriyor.sezaryan olsam ciktigimda onu yanimda bulamayabilirim..annem olsun yeter bide canim kocam gelsin doguma girsin istiyirum. ya siz?Ben de seninle aynı fikirdeyim canım, eşim ve kayınvalidem o kadar paniklerki bende gerilirim konsantre olamam diye düşünüyorum. Sadece annemle gitmek istiyorum yaa offf. napcam
ben doğuma giderken yanımda eşim,annemgil ve kayınvalidemgil olsun istiyorum onları görmek istiyorum onları görmek güç verir bana onlara gülümserek doğuma gitmek istiyorum. akrabalarımız ise zaten doğumdan sonra gelir düşünceli insanlardır gelmezler hemen.
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım, eşim ve kayınvalidem o kadar paniklerki bende gerilirim konsantre olamam diye düşünüyorum. Sadece annemle gitmek istiyorum yaa offf. napcam
Cok yasa cokbguldurdun benii, bende sinirlendigim zamanlar onlara vurdugumu hayalnederim heppp yalnizbdegilmisim kooptummmm))
Biz 1. De herkese sakim hastaneye gelmeyin dedik. Ama insanlar eve geldiler, gelen cikmadi, yemek kondu aksam saat 2 lere kadar oturuldu. Tabi sen de ister istemez geriliyorsun yoruluyorsun sutu rtkiliyor hemen bence herkese gelin hastaneye de. Ama anmeni de tembihle. 5 dk maximum geleni cikar disari diye anlas. Yoksa ev isi fena. Ev de de 40 gun kimseyi kabul edemeyeceyiz de hatta
Sanci ve dogum sirasinda 1 en cok 2 kisi olmasi idealdir bebek dogduktan sonra kendinize ceki duzen verip haber verebilirsiniz rahat kafayla is anneyi ikna etmekte gibi o mutlaka halledicektir gerisini :))
bende kimse olsun istemiyorum. doğurayım geleyim evime gelsinler. ama sen canını boşuna sıkıyosun biz bile ne zaman doğuracağımızı bilmiyoruz annene de birden sancılandı hastaneye gittik desin o zaman kimseye ayıp olmaz.
benimde yanimda kayinvaludem olmasin isterim.benden once o dogurur.hayatinda bir kez sezaryan doguma kardesinde sahit olmus.olume gitmek gibidir sezarysn diyip duruyor..daha dogum seklim belli degil.buna ragmen beni gerdikce geriyor.sezaryan olsam ciktigimda onu yanimda bulamayabilirim..annem olsun yeter bide canim kocam gelsin doguma girsin istiyirum. ya siz?
esleriniz girecek mi doguma?
sabah sabah evde yine kavga kıyamet koptu ama bu defa oğlumla o kadar ağladıki hala içim yanıyor babası ile okula gitti arabada hiç yüzüme bakmadı.seni istemiyorum sevmiyorum dedi sürekli zaten hep der öyle ben kötü bir anneyim yetemiyorum çocuğuma mutlu edemiyorum onu zaten çalışmak hep bu yüzden acı veriyor bide seni sevmiyorum diye bağıran ağlayan benimle konuşmayan bir çocuk var karşımda.yetmedi bir tane daha geliyor ben ikisine birden yetemeyeceğim çocuklarım hep böyle mutsuz isyankar olacak.çalışmak zorunda olmayanlar ne kadar şanslısınız keşke çalışmasam oğlumla olsam bugün nasıl geçecek vakit bilmiyorum.okulda unutacak muhtemelen sabahki olayı ama ben unutamıyorum küçücük çocuğa bağırıp çağırmak allahım ben nasıl bir anne oldum.bu şeker illetide delirtiyor beni psikolojim bitti artık sinirlerim hep havada ya eşime ya oğluma patlıyorum.eşime hiç acımıyorumda oğluma neden öyle yapıyorum.allahım bugün vicdan azabından duramayacağım.
size anlatabiliyorum kimse anlamaz biliyorum çokmu dertliyim canınızıda sıkmayı hiç istemiyorum ama kime anlatayım bilmiyorum.eşimle iletişimimiz sıfır zaten artuk zorunlu haller dışında konuşmuyoruz.
Ben bu gazla gıdıp Kadıkoy'den oglumun kızımın bebek sekerı malzemelerını, suslerını herseyını, dogumgunu suslerını aldım:))
Çok mutlu oldum, rahatladım resmen ama kocama bu sekılde soylemedım tabıı. Pazar gunu acılde, ıkı gun sonra Kadıkoy'de dıye benı haslar yoksa haklı olarak.
Bebeğimi görünce çoooooookkkkkkk mutlu oluyorum
kayınvalidem gelir kalırda onları sevmediğimi bilirler ona rağmen inadına aylarca kalır oğlum ilk doğduğundada burnumdan getirmişlerdi ne lohuslığımı bilmiştim nede bebeğimi.yine aynını yaparlar biliyorum.bu defa umrumda olmayacak ama sırf onlar hastaneye gelmesin diye istanbuldan kalkıp lüleburgaza abimin çalıştığı hastaneye gidip doğuracağım ohh en iyi aldığım karar bu.
inşallah canım ben de öyle dusunuyorum. sanki çok kolay doğum yapacağım ve şarıl şarıl sütüm gelecek.. o sekılde ınanıyorum.. :) bakalım hayırlısı ... acıyı kafada bıtırmek önemli onu bılıyorum :)
Damla
Beren
Duru
ya canım sen baya dolmuşsun. benim eşimde eve bi gelir bilgisayarın başına geçer taa 10da kalkar başından. sonra yatar uyuruz. 10 aylık evliyim şimdiden evlilik monotonlaştı resmenAllahtan hamileliğimle ilgileniyor oda hal hatır sorma hastane işleri gibi yalnız bizde ilerki zamanlarda siz gibi olucaz. çünkü şimdiden doğru düzgün konuşmayız iletişim bozukluğu var. artı hiç yardımcı olmaz arkasını toplamaktan gınalık geldi. dün belim ağrıdan koptu resmen ulan insan bi kere olsun yanında uzanıyorum masaj yapıvermez mi ya. bu bebeği tek başımamı yaptım ben ?? dünde bebek beşiğini ne zaman alıcaz dedim doğsun 2 ay sonra ikinci elden alırız dedi oha dedim resmen vala şakamı yapıyo ciddi mi anlamadım bazen ona çok sinirleniyorum kafasını koparıp atasım geliyor. vala bu kocaları düşünürsek hayat çekilmez hale geliyor.
bende aynen senin gibi düşünüyorum. zaten genelinde hayata hep pozitif, olumlu yönde bakmaya çalışırım. elbet ağrım, sancım olacak ama bunları normal olarak düşünüyorum. bir de annem beni ve ablamı çok kolay doğurmuş. ona çekmişimdir diye ümit ediyorum. bir de benim basenlerde üst kısmıma göre geniş. çatım dar değildir diye düşünüyorum....
bakalım hayırlısı hepimiz için. herkese istediği doğum şekliyle rahat doğum nasip etsin :)
ya kızlar ben dogum anında yanımda kımse olmasın ıstıyorum.. yanlış bısey mı bu?
annem bı de esımle gıder hallederız nedır yanı..
dogduktan sonra eve gelsınler.. nolurkı.. yanlısmıyım? anneme kalsa kabıle toplayacak ya !! hayal kırıklıgına ugradım az once telefonda konusurken..
anneme bu düşüncemden bahsettım de "aa olmaz oyle sey, teyzenlere cok ayıp olur" cevabını aldım ve çıldırmak uzereyım!
tamam gelsınler ama nıye sancı cekerken gelsınlerkı arkadasım anlamadım gıttı dogurunca cagır yanı!
zaten kayınvaldem kucuk emrahın kadın versıyonu! ben de hıc gelemem öle seye elimin tersıyle agzının ortasına vurasım gelıyor bazen!
ay bılemedım.. sanırım herseyı yalnız basına yapmaya alısınca ınsan kendını cok soyutluyor.. "antıka" olan yıne ben oldum!
:95:
benimde yanimda kayinvaludem olmasin isterim.benden once o dogurur.hayatinda bir kez sezaryan doguma kardesinde sahit olmus.olume gitmek gibidir sezarysn diyip duruyor..daha dogum seklim belli degil.buna ragmen beni gerdikce geriyor.sezaryan olsam ciktigimda onu yanimda bulamayabilirim..annem olsun yeter bide canim kocam gelsin doguma girsin istiyirum. ya siz?
esleriniz girecek mi doguma?
benım de catı kesın cok genıs :))
hele hamıleyken daha da bı genısledı
ınsallah cok kolay dogum yapacagız. zaten ben anlastım oğlumla, o da bana yardım edecek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?