- 28 Haziran 2013
- 286
- 34
- 43
çok kaşınıo ya kaşımaktan oynamaktan beter ettim göğüslerimi:)
Ben oyumu "Duru"dan yana kullanıyorum, heleki senin ismin de İnci'yse çok uyumlu olursunuz anne-kız...diğerlerine göre çok zarif, bence İnci de zarif...öyle işte:)Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)
sabah sabah evde yine kavga kıyamet koptu ama bu defa oğlumla o kadar ağladıki hala içim yanıyor babası ile okula gitti arabada hiç yüzüme bakmadı.seni istemiyorum sevmiyorum dedi sürekli zaten hep der öyle ben kötü bir anneyim yetemiyorum çocuğuma mutlu edemiyorum onu zaten çalışmak hep bu yüzden acı veriyor bide seni sevmiyorum diye bağıran ağlayan benimle konuşmayan bir çocuk var karşımda.yetmedi bir tane daha geliyor ben ikisine birden yetemeyeceğim çocuklarım hep böyle mutsuz isyankar olacak.çalışmak zorunda olmayanlar ne kadar şanslısınız keşke çalışmasam oğlumla olsam bugün nasıl geçecek vakit bilmiyorum.okulda unutacak muhtemelen sabahki olayı ama ben unutamıyorum küçücük çocuğa bağırıp çağırmak allahım ben nasıl bir anne oldum.bu şeker illetide delirtiyor beni psikolojim bitti artık sinirlerim hep havada ya eşime ya oğluma patlıyorum.eşime hiç acımıyorumda oğluma neden öyle yapıyorum.allahım bugün vicdan azabından duramayacağım.
size anlatabiliyorum kimse anlamaz biliyorum çokmu dertliyim canınızıda sıkmayı hiç istemiyorum ama kime anlatayım bilmiyorum.eşimle iletişimimiz sıfır zaten artuk zorunlu haller dışında konuşmuyoruz.
çok geçmiş olsun çaresizliğimi anlıyorsundur.benim sinirlerim çok bozuk sürekli bağırıyorum oğluma oysa o kadar küücükki hala bugün nasıl korkarak ve üzülerek baktıki bana nefret ediyorum şu an kendimden.aslında eşimden daha çok nefret ediyorum.sabahları şekerim olduğundan evde bişeyler yapıp yemeye çalışıyorum insülün yapıyorum sonra hazırlanmaya uğraşıyorum insülünden 15-20 dk sonra birşeyler yemem lazım yoksa elim ayağım başlıyor titremeye baygınlık hissi oluyor.eşime çocuğu okula hazırla diyorum beceremiyor gidiyorum ben uğraşıyorum yine.kendimemi bakayım çocuğamı yoksa karnımdakinemi şaşırdım iyicene.akşamda durum farklı değil koştur koştur eve gidiyorum yemek yapıyorum çocuğu doyuruyorum biz yiyoruz eşim masadaki tabağını bile koymuyor tezgaha ben uğraşıyorum mutfağı topla bulaşıkları yerleştir.pilim bitiyor oğlumla eskisi gibi oyunda oynayamıyorum vakitte geçiremiyorum eşim desen elinde bilgisayar ne ben nede oğlum umrunda.artık gücümü tükettim yetemiyorum hiç bir şeye.çok kötüyüm işteyim ve ağlamamak için zor duruyorum.şimdi şekerimi ölçeceğim bu sinirle kesin tavan yapmıştır oda .
canım eşimle sorunlar çözülmez konuşmazmıyım kaç kere söyledim kaç kere anlattım haftasonu resmen ağrıdan ağlaya ağlaya iş yaptım hep görüyor.bana karşı acımasız merhametsiz bilmiyorum sanırım aramızdaki herşey bitmiş zorlama bir evlilik yürütüyoruz.evde benimle mutsuz hiç konuşmuyor gündüz ne yapar eder hiç bilmiyorum artık konuşacak ortak mevzumuz bile kalmadı.bu işin sonu kötüye gidiyor biliyorum ama çocuklar var ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.keşke diyorum ikinci olmasaydı.sonra üzülüyorum karnımda hisseder şimdi onun ne suçu var.
Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
canım belki ikinci aranızın düzelmesine vesile olur. Sen sabırlı ol kendine dikkat et hele bi doğsun kuzun belki değişir eşinde. Rabbim yardımcın olsun. Allah içine merhamet versin ne deyimcanım eşimle sorunlar çözülmez konuşmazmıyım kaç kere söyledim kaç kere anlattım haftasonu resmen ağrıdan ağlaya ağlaya iş yaptım hep görüyor.bana karşı acımasız merhametsiz bilmiyorum sanırım aramızdaki herşey bitmiş zorlama bir evlilik yürütüyoruz.evde benimle mutsuz hiç konuşmuyor gündüz ne yapar eder hiç bilmiyorum artık konuşacak ortak mevzumuz bile kalmadı.bu işin sonu kötüye gidiyor biliyorum ama çocuklar var ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.keşke diyorum ikinci olmasaydı.sonra üzülüyorum karnımda hisseder şimdi onun ne suçu var.
oyumu DURUdan yana kullanıyorum. duru ve inci yanyana çok cici oluyor :)Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
inşallah unutmuştur.ben kendimi affedemiyorum.
vala benimde kaşınıyo bazen südyen falan takmıyorum evimde gelen gidenimde olmuyor .d kıyafetimin üzerinden kaşıyorum hatta bazen göğüslerimde bir yanma hissi oluyor soğuk su uyguluyorum hem göğüslerin sarkmasınıda önlüyor
Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
vala benimde kaşınıyo bazen südyen falan takmıyorum evimde gelen gidenimde olmuyor .d kıyafetimin üzerinden kaşıyorum hatta bazen göğüslerimde bir yanma hissi oluyor soğuk su uyguluyorum hem göğüslerin sarkmasınıda önlüyor
ya kızlar ben dogum anında yanımda kımse olmasın ıstıyorum.. yanlış bısey mı bu?
annem bı de esımle gıder hallederız nedır yanı..
dogduktan sonra eve gelsınler.. nolurkı.. yanlısmıyım? anneme kalsa kabıle toplayacak ya !! hayal kırıklıgına ugradım az once telefonda konusurken..
anneme bu düşüncemden bahsettım de "aa olmaz oyle sey, teyzenlere cok ayıp olur" cevabını aldım ve çıldırmak uzereyım!
tamam gelsınler ama nıye sancı cekerken gelsınlerkı arkadasım anlamadım gıttı dogurunca cagır yanı!
zaten kayınvaldem kucuk emrahın kadın versıyonu! ben de hıc gelemem öle seye elimin tersıyle agzının ortasına vurasım gelıyor bazen!
ay bılemedım.. sanırım herseyı yalnız basına yapmaya alısınca ınsan kendını cok soyutluyor.. "antıka" olan yıne ben oldum!
:95:
ya kızlar ben dogum anında yanımda kımse olmasın ıstıyorum.. yanlış bısey mı bu?
dogduktan sonra eve gelsınler.. nolurkı.. yanlısmıyım? anneme kalsa kabıle toplayacak ya !! hayal kırıklıgına ugradım az once telefonda konusurken..
anneme bu düşüncemden bahsettım de "aa olmaz oyle sey, teyzenlere cok ayıp olur" cevabını aldım ve çıldırmak uzereyım!
tamam gelsınler ama nıye sancı cekerken gelsınlerkı arkadasım anlamadım gıttı dogurunca cagır yanı!
zaten kayınvaldem kucuk emrahın kadın versıyonu! ben de hıc gelemem öle seye elimin tersıyle agzının ortasına vurasım gelıyor bazen!
ay bılemedım.. sanırım herseyı yalnız basına yapmaya alısınca ınsan kendını cok soyutluyor.. "antıka" olan yıne ben oldum!
çok geçmiş olsun çaresizliğimi anlıyorsundur.benim sinirlerim çok bozuk sürekli bağırıyorum oğluma oysa o kadar küücükki hala bugün nasıl korkarak ve üzülerek baktıki bana nefret ediyorum şu an kendimden.aslında eşimden daha çok nefret ediyorum.sabahları şekerim olduğundan evde bişeyler yapıp yemeye çalışıyorum insülün yapıyorum sonra hazırlanmaya uğraşıyorum insülünden 15-20 dk sonra birşeyler yemem lazım yoksa elim ayağım başlıyor titremeye baygınlık hissi oluyor.eşime çocuğu okula hazırla diyorum beceremiyor gidiyorum ben uğraşıyorum yine.kendimemi bakayım çocuğamı yoksa karnımdakinemi şaşırdım iyicene.akşamda durum farklı değil koştur koştur eve gidiyorum yemek yapıyorum çocuğu doyuruyorum biz yiyoruz eşim masadaki tabağını bile koymuyor tezgaha ben uğraşıyorum mutfağı topla bulaşıkları yerleştir.pilim bitiyor oğlumla eskisi gibi oyunda oynayamıyorum vakitte geçiremiyorum eşim desen elinde bilgisayar ne ben nede oğlum umrunda.artık gücümü tükettim yetemiyorum hiç bir şeye.çok kötüyüm işteyim ve ağlamamak için zor duruyorum.şimdi şekerimi ölçeceğim bu sinirle kesin tavan yapmıştır oda .
siz kendinizi hirpalayip zorladikca o aynisini yapmaya devam eder kabul etme bu durumu hergun belirt gerekirse araya aileden lafini dinledigi bi buyugunu sokun ki onunla konussun..canım eşimle sorunlar çözülmez konuşmazmıyım kaç kere söyledim kaç kere anlattım haftasonu resmen ağrıdan ağlaya ağlaya iş yaptım hep görüyor.bana karşı acımasız merhametsiz bilmiyorum sanırım aramızdaki herşey bitmiş zorlama bir evlilik yürütüyoruz.evde benimle mutsuz hiç konuşmuyor gündüz ne yapar eder hiç bilmiyorum artık konuşacak ortak mevzumuz bile kalmadı.bu işin sonu kötüye gidiyor biliyorum ama çocuklar var ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.keşke diyorum ikinci olmasaydı.sonra üzülüyorum karnımda hisseder şimdi onun ne suçu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?