2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
çok kaşınıo ya kaşımaktan oynamaktan beter ettim göğüslerimi:)

vala benimde kaşınıyo bazen südyen falan takmıyorum evimde gelen gidenimde olmuyor .d kıyafetimin üzerinden kaşıyorum hatta bazen göğüslerimde bir yanma hissi oluyor soğuk su uyguluyorum hem göğüslerin sarkmasınıda önlüyor

Günaydın kızlar

Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru

Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)
Ben oyumu "Duru"dan yana kullanıyorum, heleki senin ismin de İnci'yse çok uyumlu olursunuz anne-kız...diğerlerine göre çok zarif, bence İnci de zarif...öyle işte:)

Her yazdığın post içimi sızlattı, oğlunla problemin yok, üzme kendini o akşama unutur gider, 4 yaşında çocuk annesine küser mi, gerginlikten etkilenmiştir...ilişkiniz konusunda da Allah sabırlar versin sana canım, yorum yapmak istemiyorum sadece Allah eşine biraz merhamet versin dileğim...keşke tekrar işe girmeseydin...çocuklar madden biraz eksik olurdu ama sen mutlu onlar daha da mutlu olurdu...eşin bu kadar özverinin farkında değil maalesef

merhabalar oferta,

çok yazamıyorum bu siteye.. ama sürekli okuduğum için az çok sorun sıkıntılarından haberdarım.

anladığım kadarıyla oldukça bilinçli ve güçlü bir kadınsın. öncelikle şeker varsa sinir ve stresin bu durumu tetiklediğini biliyorsundur. bu sebeple lütfen sakin ol.

temizlik konusundan bahsetmişsin, sana diyeceğim tek şey çok elzem durumlar dışında (çamaşır ve bulaşık gibi) yapma. senin sağlığından önemli değil etrafın toz içinde olması. ailenden birileri var mıdır bilmiyorum yardım isteyebilirsin ya da 15 günde bir temizlikçi çağırarak halledebilirsin.

eşine gelince. eminim bir çok kadın aynı sorunu yaşıyordur. maalesef kadından ve anne psikolojisinden uzak erkeklerin yetiştirildiği bir toplumda, erkeklerin (haşa) ilah gibi yetiştirildiği, herkesin onlara hizmet etmekle yükümlü olduğuna inanmış mentaliteye sahip bireylerin yer aldığı ortadoğu kültürüyle harmanlanmış bir coğrafyada yaşıyoruz. bazen elden ne gelir demek gerekiyor. madem değişmeyecekler, en az hasarla atlatabileceğimiz ölçüde psiklojik kuvvete sahip olmamız gerekiyor.

bir karikatür vardı. kanserli bir anne çocuğu elinde alışveriş yapıyor, sonra çocuğu güldürmeye, giydirmeye uğraşıyor. hemen altında da grip olmuş babanın yorgan döşek yatması çizilmişti. sanırım bu durumu özetliyor. kadınlar hakikaten oldukça güçlü.

şimdi yapabilecek tek şey iyi bir insan, kuvvetli bir anne olabilmeye çalışmak. oğluna sarıl. dokunmaktan daha muhteşem bir barışma şekli yok sonuçta.

oğlunu ve bebişini öperim. sevgiler.

ya canım sen baya dolmuşsun. benim eşimde eve bi gelir bilgisayarın başına geçer taa 10da kalkar başından. sonra yatar uyuruz. 10 aylık evliyim şimdiden evlilik monotonlaştı resmen Allahtan hamileliğimle ilgileniyor oda hal hatır sorma hastane işleri gibi yalnız bizde ilerki zamanlarda siz gibi olucaz. çünkü şimdiden doğru düzgün konuşmayız iletişim bozukluğu var. artı hiç yardımcı olmaz arkasını toplamaktan gınalık geldi. dün belim ağrıdan koptu resmen ulan insan bi kere olsun yanında uzanıyorum masaj yapıvermez mi ya. bu bebeği tek başımamı yaptım ben ?? dünde bebek beşiğini ne zaman alıcaz dedim doğsun 2 ay sonra ikinci elden alırız dedi oha dedim resmen vala şakamı yapıyo ciddi mi anlamadım bazen ona çok sinirleniyorum kafasını koparıp atasım geliyor. vala bu kocaları düşünürsek hayat çekilmez hale geliyor.

canım belki ikinci aranızın düzelmesine vesile olur. Sen sabırlı ol kendine dikkat et hele bi doğsun kuzun belki değişir eşinde. Rabbim yardımcın olsun. Allah içine merhamet versin ne deyim

ya kızlar ben dogum anında yanımda kımse olmasın ıstıyorum.. yanlış bısey mı bu?

annem bı de esımle gıder hallederız nedır yanı..

dogduktan sonra eve gelsınler.. nolurkı.. yanlısmıyım? anneme kalsa kabıle toplayacak ya !! hayal kırıklıgına ugradım az once telefonda konusurken..

anneme bu düşüncemden bahsettım de "aa olmaz oyle sey, teyzenlere cok ayıp olur" cevabını aldım ve çıldırmak uzereyım!

tamam gelsınler ama nıye sancı cekerken gelsınlerkı arkadasım anlamadım gıttı dogurunca cagır yanı!

zaten kayınvaldem kucuk emrahın kadın versıyonu! ben de hıc gelemem öle seye elimin tersıyle agzının ortasına vurasım gelıyor bazen!

ay bılemedım.. sanırım herseyı yalnız basına yapmaya alısınca ınsan kendını cok soyutluyor.. "antıka" olan yıne ben oldum!

:95:

ben doğuma giderken yanımda eşim,annemgil ve kayınvalidemgil olsun istiyorum onları görmek istiyorum onları görmek güç verir bana onlara gülümserek doğuma gitmek istiyorum. akrabalarımız ise zaten doğumdan sonra gelir düşünceli insanlardır gelmezler hemen.

inşallah unutmuştur.ben kendimi affedemiyorum.

Unutur canim ama insallah hersey yoluna girer. Erkeklere bir haller oluyor bu hamilelik onlaei da yoruyor. Calismamayi dusune bilirsin belki 1 sene bebegin sana cok ihtiyaci olacak ama calismak zorundaysan bir bakici gerekecek. Esim dun bakici buldum dedi oyle kaldim. Ama ama ben bengime bakicam falan diyorum o da baslamami istiyor sanirim hemen. Bilemedim. Ben 1 sene en az bakarim hesabindaydim . Kafam karisti.

benimde kaşınıyor gögüslerim.bende evde sutyen takmıyorum 80 olan gögüslerim 90 beden oldu emzirme sütyeni takıyorum işe gelince biraz rahatladım en azından.

Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru

Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)

Beren

Duru çok var etrafta, damla da eskidi gibi geliyor. Beren ismine aşığım ondan sanırım diğerlerini beğenemiyorum.

Goyuslerin catliyor olabilir bol nemlendirici krem sur gobegine ne surersen.

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım, eşim ve kayınvalidem o kadar paniklerki bende gerilirim konsantre olamam diye düşünüyorum. Sadece annemle gitmek istiyorum yaa offf. napcam

Cok yasa cokbguldurdun benii, bende sinirlendigim zamanlar onlara vurdugumu hayalnederim heppp yalnizbdegilmisim kooptummmm))

Biz 1. De herkese sakim hastaneye gelmeyin dedik. Ama insanlar eve geldiler, gelen cikmadi, yemek kondu aksam saat 2 lere kadar oturuldu. Tabi sen de ister istemez geriliyorsun yoruluyorsun sutu rtkiliyor hemen bence herkese gelin hastaneye de. Ama anmeni de tembihle. 5 dk maximum geleni cikar disari diye anlas. Yoksa ev isi fena. Ev de de 40 gun kimseyi kabul edemeyeceyiz de hatta

Oooffff Allah im yardimcin olsun cokbfazla kotu dusunme oylendusundukce icinden xikamazsin yavrularim icin bu tempoyabdyaniyorum cokngucluyum diye duaun bence gercekten oylesinnnn

Sanci ve dogum sirasinda 1 en cok 2 kisi olmasi idealdir bebek dogduktan sonra kendinize ceki duzen verip haber verebilirsiniz rahat kafayla is anneyi ikna etmekte gibi o mutlaka halledicektir gerisini :))

siz kendinizi hirpalayip zorladikca o aynisini yapmaya devam eder kabul etme bu durumu hergun belirt gerekirse araya aileden lafini dinledigi bi buyugunu sokun ki onunla konussun..
keske en azindan dogumdan 6 ay kadar bir sure calismasaydiniz belki maddi skintilarinuz olurdu ama en azindan bebeklerinizin basinda olur onlarla vaktinizi gecirirdiniz 40 gunluk bebegi birakip ise dönmek pek mantikli gelmiyor bana tabi maddi durumunuzu hicbirimiz bilemeyiz eger gucunuz yetiyorsa size muhtac bebegi hemen baskalarina teslim etmeyin... oglusunuzada annen cok hasta cok yoruluyor derseniz tatli dille mutlaka sizi anliycaktir
Kendinizi uzmeyin unutmayin bebekte etkileniyor bu durumdan Allah esinize merhamet versin icindeki merhametsizligide alsin..

merhaba kızlar,
sürüne sürüne işe geldim yine.
oferta seni çok iyi anlıyorum çalışan bir annenin kızı olarak. babam da anlayışlı değildi annem çok zorlanırdı hatırlıyorum. insanın sinirleri harap oluyor.
her şey mükemmel olmasın bırak ev dağılsın.yemek tek çeşit olsun. oğlunla oyun oyna o unutur geçer zaten. en önemlisi de babası onun rol modeli, ona dikkat etmek lazım. şeker de sinirlerini iyice zorluyor eminim, ama az kaldı miniklerimize kavuşunca bu acıları unutacağız inşallah. çalışmak çok yıpratıcaksa biraz ara ver diyeceğim ama o da zor bir karar. ben de çalışmak zorundayım, eşimin maaşı sadece krediyi ödeyebiliyor. o kadar iyi anlıyorum ki seni. çabuk da sinirlenirim panik olurum çocuk olunca nasıl olacak bilmiyorum. inşallah çok yıpranmadan atlatırız biz de. hele ki ikincisi çok zor gerçekten allah kolaylık versin güç versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…