2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

düşüncen hiçte yanlış değil bende aynı senin gibi düşünüyorum ne işi var onca insanın senin sancı çektiğin odada ben hiç kimseye haber vermicem eşimle beraber ikimiz gidicez annemler yakın bi şehirde doğum bitince haber verir onlarda 2 bilemedin 3 saate hastanede olurlar ben o süreci eşimle birlikte yaşamak istiyorum sonra da herkeze çok ani oldu falan deriz diye plan yapıyoz eşimde benim gibi düşünüyo allahtan

işte benım annem ablam gıbıdır onda bı sıkıntım yok zaten guclu kadındır ole sızlanan bırı degıldır ama hayırlısı bakalım nolcak ya..

sıze yazınca ufkum acılıyo.. ve son kararım kendımı eğitmeliyim oldu..

herkes gelsın ısterse.. canımı sıkarlarsa hepsıne lafımı soylerım valla kımse kusura bakmasın artık :)

en fazla " ayy ne cırkef geliiinnn" derler olur bıter.. benım ailem zaten bılıyor benı.. kasmaya gerek yok

Son düzenleme:

bende bazen okadar çok hareketli oluyoki sanki yeri dar geliyoda dışarı çıkacakmış gibi geliyo dur kızım diyorum daha vaktin gelmedi az kaldı sabret diyorum,dememe kalmadı tekmeyi yedim

biz hiç konuşmadık bu konuyu daha bilmiyorum olaylar nasıl gelişir, annemle kayınvalidem haberleri olursa kesin gelirde geri akrabağlar anca doğu doğumdan sonra gelir zaten eşimin tarafından benim bebişim 13 torun eltim haftaya cuma doğuracak otarafta o kadar telaşlanma olmaz artık sıradanlaşmış benim annemler ama baya heycan yaparlar heycanlandım şimdi ya hayırlısıyla görsek ogünüde inş

bende bazen okadar çok hareketli oluyoki sanki yeri dar geliyoda dışarı çıkacakmış gibi geliyo dur kızım diyorum daha vaktin gelmedi az kaldı sabret diyorum,dememe kalmadı tekmeyi yedim

benim oğlan da bu aralar pek hareketli maşallah :)
akşam koltuğa uzanıyorum karnımın her herine aynı ayna vuruyor. diyorum ya topçu ya da dansçı olacak bu çocuk diye düşünüyorum. çünkü eller ayaklar aynı anda vuruyor bende tüm gece karnımı açıp seyrediyorum hareketlerini :)

doğum normal olursa kimseyi istemiyorum yanımda ama eşim çok heyecanlı panik yaparım annemle ablamı alırız diyo bana kalsa kendi aileme de onun ailesine de doğumdan sonra haber vermek en mantıklısı olarak geliyor ama bilmiyorum sezeryan olursa cümbür cemaat hastanede olacaklarına eminim ben asıl hastanede olacakları düşünemiyorum annem inanılmaz süsü püsü seven şimdiden bez pastasını hastane odasını süslemeyi kurabiyeleri düşünen bir kadın kayınvalidem de tam tersi herşeyi gereksiz ve masraf olarak görüp ne gerek var diyen biri sanırım lohusalık döneminde kafayı yiyeceğim gibi geliyor.

Ahhh arkadaşım yaaa hiç sorma ben de istemiyorum kimseyi sadece annem ve eşim olsun , bizim de akrabalar değil de kaynana görümce kayınpeder doluşacak odaya o kadar ağrının sızının yorgunluğun içinde bi de onların kibirleriyle uğraşıcaz bi de işin kötü tarafı benim ailemn onlarla küs ve her gece doğum kabusları yerine görümcenin kaynananın anneme hakaretlerini görüyorum çok stresliyim yaaaa bi de komik olan ne bilio musun doğum yapacağım hastanede 2 tür oda var 1 i benimle birlikte sadece 3 kişinin bulunabileceği küçük bir oda o 600 TL diğeri de ayrıca oturma odası olan onlarca insanın sığabileceği bir oda fiyatı 1500 TL görümceyle kaynana şimdiden büyük odayı tutun diye baskı yapıyor gelip oturup kalacaklar kavga çıkarıp mutsuzluk verecekler yaaaaa offfff nefret ediyorum yemin ederim inşallah ciddi bir işleri çıkar tam doğumun olduğu gün annemle eşimden başka kimse olmaz yanımda

Cnm ben beren diyorumm..benmde kiizim olacak allah izin verirse beren ismni cok istiyorum fakat tum kuzenlerim bu ismi koydu diye koyamiyorum

oyumu DURUdan yana kullanıyorum. duru ve inci yanyana çok cici oluyor :)

Beren

Duru çok var etrafta, damla da eskidi gibi geliyor. Beren ismine aşığım ondan sanırım diğerlerini beğenemiyorum.

Berende cok guzelmis ama Duru daha guzel geliyor kulaga saf temiz manasinda

Benim kızımın adı bengü duru olacak oyüzden oyumu durudan yana kullanıyorum. Meleğim benim

Kizlar cok sagolun.duru ve beren onde gidiyor.

Canim sanki para kolay mi kazaniliyor ne oyle 1500 filan.bi de emzirceksin yatacaksin erkegin de kalabaliginda hic isi yok odanda.esine soyle oyle kalabalik olmaz hastane ya

doğumda yanımda kim olsun normalde sancı odasına felan alıyorlarmı bilmiyorum ilki devletteydi almamışlardı ama şimdi özelde nasıl olur hiçbir fikrim yok gurbetteyim acil bir durum olur erken doğurursam annem felan geleme kaynanamlarla grş zaten hiç gelen olmaz hatta eşim bile gelemeyebilir görevli gittiğinde denizde oluyor yetişirim ben diyo dalga geçiyor :) ama herşey yolunda giderse annem ve eşim olur belki kız kardeşim kimseye gerek yok zaten gözün bişey görmüyor ertesi günde cıkıyosun hatta ben eve bile ilk 20 gün kimsenin gelmemesi taraftarıyım ilk doğumumda bişey anlamadım annemin evinde kaldım gelen giden akrabalar ne yatabilirsin ne oturabilirsin annem deseniz kostur koştur kadın kafayı yedi gelenlere hizmet etmekten bunda kimse gelemez gurbet olunca rahatça bebeğimle geçireceğim nasipse annem eşim yeter eşim doğumada girerim dedi :))

canım az kaldı sabret. oğluşunun da kalbını kırma sen de çok zor bulmuşsun onu.çalışmayan annelerde yeri geliyor cocuklarına kızıyor öyle yaparak kendını daha çok üzme. şekerden kaynaklı sınır patlamaların.çok normal. benkaç gecedir gram uyuyamıyorum ve çok sinirliyim. eşim işten gelince yapmadıgım kapris kalmıyor. garibim bebege bırsey olcak diye herseye tamam diyor.dün adama mıllı maç bıle ızletmedım gel yanımda otur benım cnm sıkılıyor dıye..sonra kendıme kızdım.bu gunler gececek uzme kendını ve bebışını

) Aynen devam

valla kısmet artık.. ne olur ne biter hayırlısı olsun :) ama ben sancı cekerken orada olmak ısteyen herkes basına geleceklerı bastan kabullenıp oyle gelsın :))

) Aynen devam

valla kısmet artık.. ne olur ne biter hayırlısı olsun :) ama ben sancı cekerken orada olmak ısteyen herkes basına geleceklerı bastan kabullenıp oyle gelsın :))

ya bi de benim ağzım bozuktur biraz ailem neyse de hastane personeline rezil olucam kesin)

göbeğim diyecektim yarım kaldı

bi de neden yan oldu anlamadım, kusura bakmayın

canim 2. Kaza sonucu olmadi ki bilerek yaptiniz tuple.esin anladigim kadariyla iyi biri ama bebeklerinin dogumuna uyum surecini garipsiyor.1. dede yasamistin duzene girmisti.ben duzene girecegine inaniyorum

inşallah canım ilkindede bana çok eziyet etmişti.

benimde çok kaşınıyor bende evde takmıyorum sütyen.

canım belki ikinci aranızın düzelmesine vesile olur. Sen sabırlı ol kendine dikkat et hele bi doğsun kuzun belki değişir eşinde. Rabbim yardımcın olsun. Allah içine merhamet versin ne deyim

Oooffff Allah im yardimcin olsun cokbfazla kotu dusunme oylendusundukce icinden xikamazsin yavrularim icin bu tempoyabdyaniyorum cokngucluyum diye duaun bence gercekten oylesinnnn

kılzar hepinizden allah razı olsun sizler benim hiç olmayan kızkardeşim ablam gibi oldunuz burda.o kadar iyi geliyorki yazdıklarınızı okumak.sabahtan beri sıkıntıdan miğdem bulanıyor içim yanıyor hala.oğlum unutmuştur olanları çoktan eminim bende daha sakin olacağım elimdeki tek şans oğlum benim.ona kavuşmak için neler neler çektim ben.insan kolay unutuyor işte.akşam eve giderken oğluma sevineceği bir oyuncak alacağım özür dileyeceğim ondan.olgundur benim oğlum anlayacaktır biliyorum.hayata tutunma yaşama sevincim o benim.karnımdaki minikte doğsun çok sakin iyi bir anne olacağım onlara.bugün resmen hayatımı gözden geçirdim olanlar yüzünden ister babalarıyla isterse tek başına onlar benim çocuklarım ve onların mutluluğu için herşeyi yaparım.eşimlede bir fırsatını bulup konuşacağım artık ne anlarsa ne kadarını anlatabilirsem.hiç kavgada etmeyeceğim artık sadece çocuklarım için yaşayacağım aldığım son karar bu oldu.

benim de doğuma eşime girecek inşallah, şekli ne olursa olsun yanımda olsun istiyorum. anneler de yanımızda olur ama sancı çekerken yanımda olacakların vay haline kaçarlar bence
sonrasında da sağlam kapris yapmayı planlıyorum, kraliçeler gibi yayılıp keyfime bakmak istiyorum kucağımda paşamla hayatımızın doya doya ve hakkıyla tek kapris yapabileceğimiz dönemi bence. kimsenin beni germesine izin vermeyeceğim, sütüm kesilir diye çok korkuyorum çünkü zavallı eşim

parasını onlar mı verecekmış!

kontrole gıdıyorum dıye cık evden olsun bıtsın.. dogurunca gelır, geldıklerı gıbı gıderler! sakın tavız verme.. sütün gıder Allah muhafaza!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…