canım merak etme seninle aynı durumdayım oğlum 1 haftadır hasta ateşler içinde ve benim elimden birşey gelmiyıyor birde çocuğu kızıyorum stresimden karnımdaki ne halde Allah bilir sona yaklaştıkça sinirler hat safada43:
allah allah niye düşmüyoki canım hamilelikten öncede şeker varmıydı sende?gittim diyeti daha da çok sıkı yap dedi.cumartesi tekrar gideceğim belki insülünü artırırım dedi.diyet yapmayı istemiyorum sıkıldım artık.
çok geçmiş olsun çaresizliğimi anlıyorsundur.benim sinirlerim çok bozuk sürekli bağırıyorum oğluma oysa o kadar küücükki hala bugün nasıl korkarak ve üzülerek baktıki bana nefret ediyorum şu an kendimden.aslında eşimden daha çok nefret ediyorum.sabahları şekerim olduğundan evde bişeyler yapıp yemeye çalışıyorum insülün yapıyorum sonra hazırlanmaya uğraşıyorum insülünden 15-20 dk sonra birşeyler yemem lazım yoksa elim ayağım başlıyor titremeye baygınlık hissi oluyor.eşime çocuğu okula hazırla diyorum beceremiyor gidiyorum ben uğraşıyorum yine.kendimemi bakayım çocuğamı yoksa karnımdakinemi şaşırdım iyicene.akşamda durum farklı değil koştur koştur eve gidiyorum yemek yapıyorum çocuğu doyuruyorum biz yiyoruz eşim masadaki tabağını bile koymuyor tezgaha ben uğraşıyorum mutfağı topla bulaşıkları yerleştir.pilim bitiyor oğlumla eskisi gibi oyunda oynayamıyorum vakitte geçiremiyorum eşim desen elinde bilgisayar ne ben nede oğlum umrunda.artık gücümü tükettim yetemiyorum hiç bir şeye.çok kötüyüm işteyim ve ağlamamak için zor duruyorum.şimdi şekerimi ölçeceğim bu sinirle kesin tavan yapmıştır oda .
çok geçmiş olsun çaresizliğimi anlıyorsundur.benim sinirlerim çok bozuk sürekli bağırıyorum oğluma oysa o kadar küücükki hala bugün nasıl korkarak ve üzülerek baktıki bana nefret ediyorum şu an kendimden.aslında eşimden daha çok nefret ediyorum.sabahları şekerim olduğundan evde bişeyler yapıp yemeye çalışıyorum insülün yapıyorum sonra hazırlanmaya uğraşıyorum insülünden 15-20 dk sonra birşeyler yemem lazım yoksa elim ayağım başlıyor titremeye baygınlık hissi oluyor.eşime çocuğu okula hazırla diyorum beceremiyor gidiyorum ben uğraşıyorum yine.kendimemi bakayım çocuğamı yoksa karnımdakinemi şaşırdım iyicene.akşamda durum farklı değil koştur koştur eve gidiyorum yemek yapıyorum çocuğu doyuruyorum biz yiyoruz eşim masadaki tabağını bile koymuyor tezgaha ben uğraşıyorum mutfağı topla bulaşıkları yerleştir.pilim bitiyor oğlumla eskisi gibi oyunda oynayamıyorum vakitte geçiremiyorum eşim desen elinde bilgisayar ne ben nede oğlum umrunda.artık gücümü tükettim yetemiyorum hiç bir şeye.çok kötüyüm işteyim ve ağlamamak için zor duruyorum.şimdi şekerimi ölçeceğim bu sinirle kesin tavan yapmıştır oda .
Ben çalışmıyorumda ne oldu en ufak bişeyde çocuğa bağırıyorum. Son zamanlara yaklaştıkça daha tahammülsüz olduk galiba gerçi ben zaten çok sabırsız bir insanım normaldede ama bukadarda değildim yani:)))
duru hep aklımda olan bi isimde oyüzden ben duru diyorumkafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
damla
beren
duru
heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)
Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)
canım benim belkide şekerin strs yüzünden düşmüyor. Sürekli aklında ev iş eş çocuk karnında ki bebek var. Bencede eşinle bi konuşsan bağırmadan sakince ben artık çok büyüdüm yetişemiyorum yardımına ihtiyacım var desen. önce aranızı düzeltseniz sonra bunlar da düzelir bence. Oğluşun akıllı bi çocuk sen ona hastayım annecim biraz ama iyileşicem desen öpsen o sana sarılır anlar eminim. Bu yüzden üzme kendini onlar okadar masumki eşin anlamaz ama o anlar seni bence. Eş olayınıda biran önce halletmelisin kendine daha fazla yüklenme allah korusun sağlığın gidiverir elinden hiçbişey yapamazsın bu seferde. Benim eşimde çok yardımcı değildir ama ben iş yaparken oflayıp pufluyorum ağrıdan ayakta duramadığımı görüyo sonra gelip yardım ediyo en azından bulaşık makinasını boşaltıyo o bile bişey. Içine atma bence yardım istemekten çekinme herşeyi ben yapayım deme. Ne olur kendine biraz iyi bak.. Bize anlattığında rahatlıyorsan eğer hep burdayız merak etme sen..çok geçmiş olsun çaresizliğimi anlıyorsundur.benim sinirlerim çok bozuk sürekli bağırıyorum oğluma oysa o kadar küücükki hala bugün nasıl korkarak ve üzülerek baktıki bana nefret ediyorum şu an kendimden.aslında eşimden daha çok nefret ediyorum.sabahları şekerim olduğundan evde bişeyler yapıp yemeye çalışıyorum insülün yapıyorum sonra hazırlanmaya uğraşıyorum insülünden 15-20 dk sonra birşeyler yemem lazım yoksa elim ayağım başlıyor titremeye baygınlık hissi oluyor.eşime çocuğu okula hazırla diyorum beceremiyor gidiyorum ben uğraşıyorum yine.kendimemi bakayım çocuğamı yoksa karnımdakinemi şaşırdım iyicene.akşamda durum farklı değil koştur koştur eve gidiyorum yemek yapıyorum çocuğu doyuruyorum biz yiyoruz eşim masadaki tabağını bile koymuyor tezgaha ben uğraşıyorum mutfağı topla bulaşıkları yerleştir.pilim bitiyor oğlumla eskisi gibi oyunda oynayamıyorum vakitte geçiremiyorum eşim desen elinde bilgisayar ne ben nede oğlum umrunda.artık gücümü tükettim yetemiyorum hiç bir şeye.çok kötüyüm işteyim ve ağlamamak için zor duruyorum.şimdi şekerimi ölçeceğim bu sinirle kesin tavan yapmıştır oda .
Günaydın hanimlar :)
Oferta canim üzme kendini hamilelik ve şeker seni bizden biraz daha yipratti. Benim babam seker hadtasiydi hem duygusal hemde cok sinirliydi bazen nefret ederdim yalan yok. Ama oturup düşününce de adamcagiz kendi kendine neler yasiyordu kim bilir... Canim babam keşke hayatta olsada bagirip cagirsa... Cok pisman olurdu yaptiklarindan onun o caresiz halini goruncede kiyamazdim. Sen bir de hamilesin ve ustelik calisiyorsun. Rabbim yardimcin olsun... Senin elinde degil bazi şeyler kendini suçlama. Sen evde olan biz annelerin cocuklariyla mukemmel bir iliskisi mi var saniyorsun ??? Cok yaniliyorsun canim hatta bazen o kadar yüz göz oluyoruzki calissammiydim dedigim zamanlarimda olmusdur... Uzme kendini lutfen.
allah allah niye düşmüyoki canım hamilelikten öncede şeker varmıydı sende?
canım senin kendine iki kat dikkat etmen lazım değilse bu şeker adamı sersem eder eşinle konuşsan biraz daha anlayışlı olsa en azından çocuğun sorumluluğunu alsa saolsun benim eşim yardımcı ama sürekli ben çok yorgunum şöyle böyle diyor sanki ben akşama kadar yorulmuyorum artık çalışmak çok zorlaştı akşam kasık ağrısıyla acile gittim nts felan çekildi Allaha şükür bir sorun yok ama ben idrar yollarından şüphelendim ama birşey yokmuş yinede munoral içtim önceki gün çocuk acildeydik yani artık hastanedekilerle ahbab olduk hepsi tanıyor çocuğu bırakacak kimse yok offfff ne kadar çok sıkıntı var inşallah minik kuzular zamanında sağlıkla gelirde bu sıkıntılarda biter en azından6 ay evde ikisinede ben bakarım gözüm arkada kalmayacak
Son zamanların stresidir canım benim zaten diyetti insülindi stres içindesin. Tahammülsüz olman çok normal. Oğlunda biliyor çok iyi bir anne olduğunu ama çocuk tepkisi daha ne yapabilir ki üzülünce o da sana öyle demiştir. Eşinede laf söylemek istemiyorum benim haddime değil ama o senin üstüne bu kadar yükü yüklerken utanmıyor ama sen en fazla 1 ay işsiz kaldın ne kadar üzüldün yük eşimin omuzlarında diye keşke ordada kalsaydı demeden edemicem. Akşam yemeklerinide annenlerde falan yesen olmaz mı?
canim kendini cok uzuyorsun ve haksizlik ediyorsun.cocuklar ne kadar iyi olsak da lafin nereye gidecegine bakmadan bagirirsabah sabah evde yine kavga kıyamet koptu ama bu defa oğlumla o kadar ağladıki hala içim yanıyor babası ile okula gitti arabada hiç yüzüme bakmadı.seni istemiyorum sevmiyorum dedi sürekli zaten hep der öyle ben kötü bir anneyim yetemiyorum çocuğuma mutlu edemiyorum onu zaten çalışmak hep bu yüzden acı veriyor bide seni sevmiyorum diye bağıran ağlayan benimle konuşmayan bir çocuk var karşımda.yetmedi bir tane daha geliyor ben ikisine birden yetemeyeceğim çocuklarım hep böyle mutsuz isyankar olacak.çalışmak zorunda olmayanlar ne kadar şanslısınız keşke çalışmasam oğlumla olsam bugün nasıl geçecek vakit bilmiyorum.okulda unutacak muhtemelen sabahki olayı ama ben unutamıyorum küçücük çocuğa bağırıp çağırmak allahım ben nasıl bir anne oldum.bu şeker illetide delirtiyor beni psikolojim bitti artık sinirlerim hep havada ya eşime ya oğluma patlıyorum.eşime hiç acımıyorumda oğluma neden öyle yapıyorum.allahım bugün vicdan azabından duramayacağım.
size anlatabiliyorum kimse anlamaz biliyorum çokmu dertliyim canınızıda sıkmayı hiç istemiyorum ama kime anlatayım bilmiyorum.eşimle iletişimimiz sıfır zaten artuk zorunlu haller dışında konuşmuyoruz.
canım benim belkide şekerin strs yüzünden düşmüyor. Sürekli aklında ev iş eş çocuk karnında ki bebek var. Bencede eşinle bi konuşsan bağırmadan sakince ben artık çok büyüdüm yetişemiyorum yardımına ihtiyacım var desen. önce aranızı düzeltseniz sonra bunlar da düzelir bence. Oğluşun akıllı bi çocuk sen ona hastayım annecim biraz ama iyileşicem desen öpsen o sana sarılır anlar eminim. Bu yüzden üzme kendini onlar okadar masumki eşin anlamaz ama o anlar seni bence. Eş olayınıda biran önce halletmelisin kendine daha fazla yüklenme allah korusun sağlığın gidiverir elinden hiçbişey yapamazsın bu seferde. Benim eşimde çok yardımcı değildir ama ben iş yaparken oflayıp pufluyorum ağrıdan ayakta duramadığımı görüyo sonra gelip yardım ediyo en azından bulaşık makinasını boşaltıyo o bile bişey. Içine atma bence yardım istemekten çekinme herşeyi ben yapayım deme. Ne olur kendine biraz iyi bak.. Bize anlattığında rahatlıyorsan eğer hep burdayız merak etme sen..şimdi bence üzme kendini daha fazla oğluşun oyuna dalmıştır unutmuştur bile merak etme. Sakinleş bebişinde konuş onu sev kendini rahatlat. Akşam konuşur halledersin canım benim.
Ben oyumu damladan yana kullandim :)
Bence Beren canım daha havalı geliyor kulağa
bende oyumu damla dan yana kullanıyorum.
duru hep aklımda olan bi isimde oyüzden ben duru diyorumçok masum saf güzelbir kız olacak izlenimini getiriyo bana hep
Coook tesekkur ederim kizlar.oylar yakin baya :)bencede duru çok güzel temiz saflığı çağrıştırıyor çok yakın arkadaşım duru koymasaydı ben duru koyacaktım
bazen aynen dediğin gibi düşünüyorum bırak işi otur evde bak çocuklarına ne diye zorluyorumki kim için adam bir günden bir güne kıymetmi biliyor.bu durumlarda kayınvalidemin lafı geliyor hep aklıma sen alışıksın çalış çalış ne olacak.diğer gelini el üstünde hiç çalışmamış o alışık değil tabi .bide tek maaş diye onlara yardım ederler oysa eşimin abisi bizim toplam maaşımızdan bile fazla kazanır ona rağmen.ama şimdi doğumda yüzlü yüzlü gelir kalırlar aylarca oğlumun evi modu vardır onlarda.off bugün sizide sıktım sabah sabah.
canim kendini cok uzuyorsun ve haksizlik ediyorsun.cocuklar ne kadar iyi olsak da lafin nereye gidecegine bakmadan bagirir
İnsallah birazdan isine konsantre olup unutursun.oglun unutmustur bile.
Estağfirullah canım ne sıkması ben hiç sıkılmıyorum hatta elimden birşey gelmediği için üzülüyorum bile. Kayınvalidenin o lafını ben bile hatırlıyorum hayır beklentileri ne ki Allah korusun başına birşey gelirse mi akıllanacaklar acaba. Ama sana şu kadarını söyleyim eşin eşindir aynı evde yüzüne bakıyorsunda başkasının lafını hiç takma ne derlerse desinler. Benim kv geldiğinde de tüm kardeşleri yat yat nasıl olsa bakan var diye laf soktular. Ertesi gün kayınpedere al annemi git siz burda sıkıldınız ben hallederim dedim. Gelirlersede doğumda kasma elinden ne kadarı geliyorsa, gelmiyorsa kimse kusura bakmayacak bakarsada baktığıyla kalacak akşam yemek falanda uğraşma valla zaten sen diyettesin oğlunda kuş kadar yer ona göre birşeyler yap koy sancım var de ağrım var de azıcıkda onun telaşlanmasına izin ver hep güçlü olma.
canim 2. Kaza sonucu olmadi ki bilerek yaptiniz tuple.esin anladigim kadariyla iyi biri ama bebeklerinin dogumuna uyum surecini garipsiyor.1. dede yasamistin duzene girmisti.ben duzene girecegine inaniyorumcanım eşimle sorunlar çözülmez konuşmazmıyım kaç kere söyledim kaç kere anlattım haftasonu resmen ağrıdan ağlaya ağlaya iş yaptım hep görüyor.bana karşı acımasız merhametsiz bilmiyorum sanırım aramızdaki herşey bitmiş zorlama bir evlilik yürütüyoruz.evde benimle mutsuz hiç konuşmuyor gündüz ne yapar eder hiç bilmiyorum artık konuşacak ortak mevzumuz bile kalmadı.bu işin sonu kötüye gidiyor biliyorum ama çocuklar var ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.keşke diyorum ikinci olmasaydı.sonra üzülüyorum karnımda hisseder şimdi onun ne suçu var.
canım sen üzüldükçe bebeğinde üzülüyor hepimiz yapıyorum cok duygusal dönemdeyiz eşlerin yardımı sart ama yapmıyolar benimkide birkaç iş dışında iş yapmaz ben kızınca kim geliyor diye kavga çıkartıyor çocuklarda öyle bende kızıma ufak bişeyden sinirleniyorum sonra gidip gidip öpüyorum allahım af etsin ama işte üzülme bebeğinde üzülürcanım eşimle sorunlar çözülmez konuşmazmıyım kaç kere söyledim kaç kere anlattım haftasonu resmen ağrıdan ağlaya ağlaya iş yaptım hep görüyor.bana karşı acımasız merhametsiz bilmiyorum sanırım aramızdaki herşey bitmiş zorlama bir evlilik yürütüyoruz.evde benimle mutsuz hiç konuşmuyor gündüz ne yapar eder hiç bilmiyorum artık konuşacak ortak mevzumuz bile kalmadı.bu işin sonu kötüye gidiyor biliyorum ama çocuklar var ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.keşke diyorum ikinci olmasaydı.sonra üzülüyorum karnımda hisseder şimdi onun ne suçu var.
Coook tesekkur ederim kizlar.oylar yakin baya :)
kayınvalidem gelir kalırda onları sevmediğimi bilirler ona rağmen inadına aylarca kalır oğlum ilk doğduğundada burnumdan getirmişlerdi ne lohuslığımı bilmiştim nede bebeğimi.yine aynını yaparlar biliyorum.bu defa umrumda olmayacak ama sırf onlar hastaneye gelmesin diye istanbuldan kalkıp lüleburgaza abimin çalıştığı hastaneye gidip doğuracağım ohh en iyi aldığım karar bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?