kızlar hala ev temizliği yapıyor musunuz? evi süpürme işini bıraktınız mı? korkuyorum ben artık bebek dönmüş doğum pozisyonunda. eşimin yaptığı içime sinmiyor söylene söylene yapıyor zaten. o da yarım yamalak. yardımcı ablamız yüzüstü bıraktı gitti iş buldum diye.başka kimseyi de bulamadım zaten maddi olarak da çok fazla isteyen birini çağıramıyorum. doğum yaklaşıyor ev almış başını gidiyor. ne yapacağım şaşırdım. :26:
kızlar hala ev temizliği yapıyor musunuz? evi süpürme işini bıraktınız mı? korkuyorum ben artık bebek dönmüş doğum pozisyonunda. eşimin yaptığı içime sinmiyor söylene söylene yapıyor zaten. o da yarım yamalak. yardımcı ablamız yüzüstü bıraktı gitti iş buldum diye.başka kimseyi de bulamadım zaten maddi olarak da çok fazla isteyen birini çağıramıyorum. doğum yaklaşıyor ev almış başını gidiyor. ne yapacağım şaşırdım. :26:
benimde kaşınıyor gögüslerim.bende evde sutyen takmıyorum 80 olan gögüslerim 90 beden oldu emzirme sütyeni takıyorum işe gelince biraz rahatladım en azından.
Arkadaşlar merhaba;
Bir arkadaşım bebek arabasını bana verdi. Kraftın arabası, ama gel görki katlanınca kocaman oluyor bizim arabanın bagajına sığmadı. Zar zor kapattık kapısınıSanırım yenisini alacağız, yoksa arabaya hiçbirşey koyamayız.
Önceleri bakmıştım birkaç model ama şu an neye bakıyım bilemiyorum. Chicco nun Lite Way Travel sistem arabaları pratik gelmişti bana. Tek kuşkum ön bariyerinin olmamasıydı. Ama sizin önerebileceğiniz başka modeller varmı.
Goyuslerin catliyor olabilir bol nemlendirici krem sur gobegine ne surersen.
Bencede ohaaaa.
her ikimizde oldukça iyiyiz doktora giderken oluşan yersiz korkularım bebeğimi görünce geçiyor bebişim kilo almış bayağı oda ayrı bir tat .......bütün anneciklerin benimle aynı duygulara sahip olduğunu düşünüyorum...........nasılmış bebişin annesi.
canım öyle dışı değil içerden geliyor bu sızlama. yağlanıyorum 2 günde bir. aslında çatlıcak derecede büyümedi göğüslerim sadece damarlar görünmeye başladı o neden bilmiyorum.
kılzar hepinizden allah razı olsun sizler benim hiç olmayan kızkardeşim ablam gibi oldunuz burda.o kadar iyi geliyorki yazdıklarınızı okumak.sabahtan beri sıkıntıdan miğdem bulanıyor içim yanıyor hala.oğlum unutmuştur olanları çoktan eminim bende daha sakin olacağım elimdeki tek şans oğlum benim.ona kavuşmak için neler neler çektim ben.insan kolay unutuyor işte.akşam eve giderken oğluma sevineceği bir oyuncak alacağım özür dileyeceğim ondan.olgundur benim oğlum anlayacaktır biliyorum.hayata tutunma yaşama sevincim o benim.karnımdaki minikte doğsun çok sakin iyi bir anne olacağım onlara.bugün resmen hayatımı gözden geçirdim olanlar yüzünden ister babalarıyla isterse tek başına onlar benim çocuklarım ve onların mutluluğu için herşeyi yaparım.eşimlede bir fırsatını bulup konuşacağım artık ne anlarsa ne kadarını anlatabilirsem.hiç kavgada etmeyeceğim artık sadece çocuklarım için yaşayacağım aldığım son karar bu oldu.
ya öyle belli olmuyor çok sonradan çıkıyorlar ortaya abla tavsiyesi hiç bırakma peşleri bol nemlendirici yağ bacak aralarına hatta bele bile.
zor günler geçiriyorum..bebeğim hala ters duruyo bu gidişle normal doğum çok uzak görünüyo.. bugun tekrar doktora gittim suyum hala az.. erken doğum riskin yüksek bol bol su içiceksin yoksa bebeğinde dönmez dedi.. günde 3 litre su içiyorum zaten yürürken lakır lukur ses çıkıyo karnımdan damacana gibi oldum
ev almış başını gidiyo az az süpüriyim diyorum daha bir oda bitmeden kasıklarıma sancı giriyo kızımdan okkalı bide tekme yiyorum oturuyorum aşşa..
eşimde saolsun bana iş yapma diyo ama kendide yapmıyo.. evi böcek bascak diyorum basınca bakarız diyo
çok sıkılıyorum artık ve kızımın daha bir dünya eksiği var kıyafetlerin yarısını aldık başkada hiç bişey almadık napıcam bilmiyorum bu saatten sonra nasıl çıkıp uğraşıcam düşünmekten kafayı yedim
) Aynen devam
valla kısmet artık.. ne olur ne biter hayırlısı olsun :) ama ben sancı cekerken orada olmak ısteyen herkes basına geleceklerı bastan kabullenıp oyle gelsın :))
merhaba arkadaşlar,
bugun bazı testleri yaptırmak ve bir de arada bebeğimi kontrol ettirmek için özel bir kliniğe gittim. neyse bekl bekle aç bilaç havalandırmasız bir salonda sıkıldım ama öyle fenalaşmadım. neyse 1.5 saat civarı dr içeri aldı. 60 yaşlarında dr. kapıdan girdim sizi kim takip edyor dedi ben söyledim herseyi. neyse tansiyonu ölçtü aman tanrım dedi 18-10 fena halde riskli gebelik dedi. sonra şeker de var heralde dedi siz niye burdasınız derhal endokrine gidin dedi. ben azımı açamıyorum. var ama kontrol ediyorum dedim zar zor. yok yok dedi. neyse bebeğimi görücez mi dedim. ultrasona geçtim. bebek iri pardon iyi dedi. suan kötü değil ama akşama kadar bile kötü olabilir dedi. neyse tamam dedi elime bir kağıt tutuşturdu. derhal kendi dr git dedi ve attı dışarı. yaklaşı 5 kişiyi 1.5 saat bekledim 5 dk bakmadı resmen. neyse aptal aptal çıktım dışarı labaratuara indim. hemşireye dr 5 dk önce tansiyonumu 10-18 ölçtüğünü söyledim, ölçmesini istedim kibarca. nazlandı ama dayanamadı karnımı görünce. 14-10 ölçüldü hala yuksek dedim benim tansiyonum yukselmez bu kadar. neyse kan verdim örnek verdim. çıkmadan 1 kez de acilde duran kadına gidip tansiyonumu ölçmesini istedim 1-2 dk bekletti. ve ölçtü. 12-7 normal çok güzel dedi. çıktım yemek yemek için en yakın yere oturdum 12 gibi bişiler yedim. aradım kendi druma olayı anlattım. öyle pat diye fırlamaz dedi anlık ölçüm heralde dedi hiç umursamadı. neyse ben guzel bir kahvaltı edip kendime bir kucak frezya alıp evime döndüm.
farklı dr ların yaklaşımlarına örnek, yine de tum kan ve idrar testleri yapılacağı için varsa bir sıkıntı çıkacak.
canım öyle dışı değil içerden geliyor bu sızlama. yağlanıyorum 2 günde bir. aslında çatlıcak derecede büyümedi göğüslerim sadece damarlar görünmeye başladı o neden bilmiyorum.
canım o kadarda kalas değildir heralde ikinci elden beşik mi alınırher zamanki sinir etmeye çalışıyor. alamaz zaten ben yatırmam bebeğimi ona hem beşiği kız annesi alır bizde... onun için ne dese takmıyorum eşşşşşek gibi alacak ne dersem
Aynı benim eşim. Evi B..k götürüyor eşim hala bizim evimiz temiz diyor. Pis olması için sanırım havada toz bulutları uçuşmadı lazım. Alışverişi hallet artık ya gittikçe ağırlaşıyoruz. Benim bi bebek oda lambası, bi emzirme sütyenleri bide küvet maşrapa kova övür zıvırlar kaldı. Birde bebek odası mobilyasının kulplarını seçeceğiz. Onun içinde param olmasını bekliyom. Paralar suyunu çekti artık neyseki tülüde annem diktirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?