2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Valla canım ben de yapıyorum halen. Hatta geçen pazar günü abarttım tam dip köşe temizliğe giriştim. Ama artık dikkat etmemiz lazım sanırım, benimde eşim söyleyince süpürüyor evi sağolsun ama işte içime sinmedi benimde tam olarak. Ama artık dikkat etmeye çalışacağım, birde benim bebiş ters duruyor hala eğilip ayakkabımı çorabımı zor giyiyorum.

Ben kendimi iyi hissettiğimde,süpürüyorum,tabii önceki gb değil malum yavaş ilerliyorum sakin sakin,biraz da dikkat ettiğimden..Sonra da siliyorum yavaş yavaş o kadar :) Daha beter olmasındansa bunu yapıyorum,büyük temizlik ayrı yapılacak zaten..
Kendini iyi hissediyorsan,ara vere vere de yapabilirsin..Öyle eğilip bastırmaya çalışmadan,az kaldı diye ha gayret demeden,azcık şunu ittireyim bunu çekeyim demeden tabii

merhaba arkadaşlar,

bugun bazı testleri yaptırmak ve bir de arada bebeğimi kontrol ettirmek için özel bir kliniğe gittim. neyse bekl bekle aç bilaç havalandırmasız bir salonda sıkıldım ama öyle fenalaşmadım. neyse 1.5 saat civarı dr içeri aldı. 60 yaşlarında dr. kapıdan girdim sizi kim takip edyor dedi ben söyledim herseyi. neyse tansiyonu ölçtü aman tanrım dedi 18-10 fena halde riskli gebelik dedi. sonra şeker de var heralde dedi siz niye burdasınız derhal endokrine gidin dedi. ben azımı açamıyorum. var ama kontrol ediyorum dedim zar zor. yok yok dedi. neyse bebeğimi görücez mi dedim. ultrasona geçtim. bebek iri pardon iyi dedi. suan kötü değil ama akşama kadar bile kötü olabilir dedi. neyse tamam dedi elime bir kağıt tutuşturdu. derhal kendi dr git dedi ve attı dışarı. yaklaşı 5 kişiyi 1.5 saat bekledim 5 dk bakmadı resmen. neyse aptal aptal çıktım dışarı labaratuara indim. hemşireye dr 5 dk önce tansiyonumu 10-18 ölçtüğünü söyledim, ölçmesini istedim kibarca. nazlandı ama dayanamadı karnımı görünce. 14-10 ölçüldü hala yuksek dedim benim tansiyonum yukselmez bu kadar. neyse kan verdim örnek verdim. çıkmadan 1 kez de acilde duran kadına gidip tansiyonumu ölçmesini istedim 1-2 dk bekletti. ve ölçtü. 12-7 normal çok güzel dedi. çıktım yemek yemek için en yakın yere oturdum 12 gibi bişiler yedim. aradım kendi druma olayı anlattım. öyle pat diye fırlamaz dedi anlık ölçüm heralde dedi hiç umursamadı. neyse ben guzel bir kahvaltı edip kendime bir kucak frezya alıp evime döndüm.

farklı dr ların yaklaşımlarına örnek, yine de tum kan ve idrar testleri yapılacağı için varsa bir sıkıntı çıkacak.

benimde kaşınıyor gögüslerim.bende evde sutyen takmıyorum 80 olan gögüslerim 90 beden oldu emzirme sütyeni takıyorum işe gelince biraz rahatladım en azından.

canım benim göğüslerim uçlu onun için ne yarım atlet giyebiliyorum ne bişey. süngerli olmak zorunda anladın sen

bence 6-7 ay bebek oturmaya ve 0-13 kg bebek koltuğuna sığmamaya başlayana kadar ödünç arabayı kullanın. sonra hafif pusete geçin. pegprego pliko mini herika bir puset. tavsiye ederim.

Goyuslerin catliyor olabilir bol nemlendirici krem sur gobegine ne surersen.

canım öyle dışı değil içerden geliyor bu sızlama. yağlanıyorum 2 günde bir. aslında çatlıcak derecede büyümedi göğüslerim sadece damarlar görünmeye başladı o neden bilmiyorum.

zor günler geçiriyorum.. bebeğim hala ters duruyo bu gidişle normal doğum çok uzak görünüyo.. bugun tekrar doktora gittim suyum hala az.. erken doğum riskin yüksek bol bol su içiceksin yoksa bebeğinde dönmez dedi.. günde 3 litre su içiyorum zaten yürürken lakır lukur ses çıkıyo karnımdan damacana gibi oldum
ev almış başını gidiyo az az süpüriyim diyorum daha bir oda bitmeden kasıklarıma sancı giriyo kızımdan okkalı bide tekme yiyorum oturuyorum aşşa..
eşimde saolsun bana iş yapma diyo ama kendide yapmıyo.. evi böcek bascak diyorum basınca bakarız diyo
çok sıkılıyorum artık ve kızımın daha bir dünya eksiği var kıyafetlerin yarısını aldık başkada hiç bişey almadık napıcam bilmiyorum bu saatten sonra nasıl çıkıp uğraşıcam düşünmekten kafayı yedim

Bencede ohaaaa .

canım o kadarda kalas değildir heralde ikinci elden beşik mi alınır her zamanki sinir etmeye çalışıyor. alamaz zaten ben yatırmam bebeğimi ona hem beşiği kız annesi alır bizde... onun için ne dese takmıyorum eşşşşşek gibi alacak ne dersem

Niye kimse doğumda kaynanasını istemiyor ayol
gelsin kadın oğlundan ilk torunu hevesleniyor çok zaten, erkekler zaten yanınızda durmaz, öyle teyzeler bilmem nelere tabiki gerek yok.
ama benimde annem ve eşim yanımda olacak, kayınvalidemde gelir zaten gelsinde sadece anneme kalmasın tüm iş

canım öyle dışı değil içerden geliyor bu sızlama. yağlanıyorum 2 günde bir. aslında çatlıcak derecede büyümedi göğüslerim sadece damarlar görünmeye başladı o neden bilmiyorum.

ya öyle belli olmuyor çok sonradan çıkıyorlar ortaya abla tavsiyesi hiç bırakma peşleri bol nemlendirici yağ bacak aralarına hatta bele bile.

umursamazsa bile takma kafana boşver. hayat senin hayatın sonuçta bak yine çalışıyorsun ne güzel. kendi maaşında var. çocuğunuda al gezdir tatil günleri. koca kaygısına düşersek ohoooo erkenden tahtalı köye boylarız. en güzeli ''amaaan'' deyip geçmek içine atma çok dolarsan ağla sinirini aynanın karşısında boşalt. okadar iyi gelirki anlatamam.

ya öyle belli olmuyor çok sonradan çıkıyorlar ortaya abla tavsiyesi hiç bırakma peşleri bol nemlendirici yağ bacak aralarına hatta bele bile.

heryere sürüyorum basenlerde beyaz çizikler var büyük bi ihtimal çatlaklık. başka yerlerimde görmedim ama olursada üzülmem bi bende olmuyor sonuçta.. kocalarımızda vücudumuz için evlenmedi ya bizimle

Aynı benim eşim. Evi B..k götürüyor eşim hala bizim evimiz temiz diyor. Pis olması için sanırım havada toz bulutları uçuşmadı lazım. Alışverişi hallet artık ya gittikçe ağırlaşıyoruz. Benim bi bebek oda lambası, bi emzirme sütyenleri bide küvet maşrapa kova övür zıvırlar kaldı. Birde bebek odası mobilyasının kulplarını seçeceğiz. Onun içinde param olmasını bekliyom. Paralar suyunu çekti artık neyseki tülüde annem diktirecek.

) Aynen devam

valla kısmet artık.. ne olur ne biter hayırlısı olsun :) ama ben sancı cekerken orada olmak ısteyen herkes basına geleceklerı bastan kabullenıp oyle gelsın :))

benim bi arkadaşım geçenlerde doğum yaptı o dedi sakın doğuma giderken kimseye haber verme diye :) malesef onunki biraz sorunlu olmuş 6 cm sonra açılma olmamış ve sezryn oldu arkadaşım bunun sebebini gelen kalabalığa bağlıyo anneler babalar halalar teyzeler baya kalabalıkmış ilk torun diye kızda onların yanında rahat edememiş kendini kasmış falan bile her kafadan ayrı bişey çıkmış biri yürü derken biri yat demiş falan kızın mutlu günü hüsran olmuş o öyle anlatınca bende eşimde kimseye haber vermemeye karar verdik bakalım hayırlısı o gün ne göstercek

Günün en güzel yanı 5 dk da olsa miniği görmen ve frezyalar olmuş sanırım :)
Doktor yorulmuş olsa gerek :) Konuşma tarzından pek ciddiye alınacak gb gelmedi..Böyle pat patt konuşanlarıda bi itici oluyor doktorların..
Testlerdende bir sıkıntı çıkmaz inşallah..

Benim çok kaşıntım yok ama ara ara göbekte tatlı bir kaşıntı oluyor..
Bende yağ sürüyordum ama son haftalarda gördüm ki yetmiyor sünger gb çekiyor vücudum :)
Daha sık masaj yapa yapa yağlan derim,çok büyümüş gb görünmesede geriliyor vücut..Koltukaltımdan önlü arkalı dizlerime kadar sürüyorum Çatlak çok sinsi birşey duyduğum gördüğüm kadarıyla :)

Ben kocama çok acıdım geçen gün. Sinirlenmiştim. Senden doğum hediyesi istemiyordum ama vazgeçtim bana sony xperia z1 cep telefonu al dedim. Baktı bu internetten 2200 fiyatı. Sonra dediki inşallah alabilirim. Daha mobilyaya 1500 verecem bi okadarda hastaneye vereceğiz. Bende alırsın alırsın dedim. Sonra haline acıdım ertesi akşam ben vazgeçtim telefon alma bana istemiyorum dedim. Ufak bişey al gönlünden ne koparsa dedim. Oda diyorki sen zaten hiç bişey istemiyorsunki benden dedi. Üzüldüm yazık ya. asla mala kıymet vermem o telefonu istememin medenide zaten eşimin ortağına emzirme koltuğu almasıydı. Ama ortağı bana emzirme koltuğu almazsa eşime git artık onlarda Kal sana daha yakın bede olsa diyebilirim. Dilimin kemiği yok bazen

canım hepsini bi güne sığdırıp toplu yapma temizliğini bigün banyo hol bi gün yatakodası bigün mutfak o zaman yorulmazsın bence. bide dinlene dinlene yap. fazla yorma kendini bana haftada bir kadın geliyor ama bende sana anlattığım gibi yapıyorum gelmeyeceği zaman.

bi kçımı düzeltemedim ki çıkıp hallediyim kızımın ihtiyaçlarını.. ha düzeldim ha düzelicem derken karnım burnuma dayandı.. bu hafta sonu kayınvalidemler umreden geliyo büyük ihtimal önümüzdeki haftasonu karşıya gidip ne ihtiyacı varsa alıcam kızımın bidahada dışarı çıkmam heralde yürümekte zorluk çekiyorum kasık ağrımdan

Ya kızlar bu ara kafayı yemek üzereyim. Kaynanamda oturuyoruz. 26 martta işten çıkacağım ama evde beraber olmak fikri beni o kadar bunaltıyor ki diyorum çocuk doğduğunda napıcam. Anlaşamıyorum ve başından beri ısınamadım. Bebişe nasıl bakarım nasıl anne olurumdan çok bu meseleyi düşünüyorum. Çözüm getiremiyorum ve acayip geriliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…