2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

üzme kendini bütün eksiklerini çabucak tamamlarsın...kendini de hırpalama dinlen bol bol, daha doğum pozisyonu almak için çok zamanınız var, herşey yolunda gidecek inşallah

maşallah bebişine de sana da

o tatlı kuşa söyle içeride kafadan 8-9 haftası var, acele etmesin çok geçmiş olsun

ben de heyecanla Cumartesiyi bekliyorum umarım herşey yolundadır bizde de

ben bu zamana kadar hep kendim yaptım ama artık yürürken bile zorlanıyorum,bizim prensesde sanırım dogum pozisyonu aldı öyle tahmin ediyorum çünkü karnım düşcek gibi sanki,3 gündür annemlerdeyim,bugün saolsun eşim öglen eve gitmiş temizlik yapmış çok sevindim valla,hiç temizlik yapacak halde degilim,haftasonu gidince inş temizledigi gibi bulurum evi..

Canim sanki para kolay mi kazaniliyor ne oyle 1500 filan.bi de emzirceksin yatacaksin erkegin de kalabaliginda hic isi yok odanda.esine soyle oyle kalabalik olmaz hastane ya

Aynen canım sanırsın millet gün yapmaya geliyor tam kasap et derdinde koyun can derdinde durumu, eşime söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama nafile anası ablası ne derse odur onun için

parasını onlar mı verecekmış!

kontrole gıdıyorum dıye cık evden olsun bıtsın.. dogurunca gelır, geldıklerı gıbı gıderler! sakın tavız verme.. sütün gıder Allah muhafaza!!!

Ahhh kuzum yaaa benim normal doğum yapmam imkansız malesef sezeryan olduğundan eşim de ailesine düşkün olduğundan şimdiden herkes hangi gün doğum yapacağımı biliyor ama haklısın bebeğim için üzmelerine izin vermemem lazım hayır bi de öyle bişey olsa üstlerine de alınmazlar ki aaaa kadını üzdük sütü kesildi bak olmaz aaaa hastalıklı gelin bak sütü bile yok genetiği bozuk olur

maşallah çok sevimli bir foto

ay canım benim ya inşallah dediğin gibi gelemezler....
gerçekten insan sadece eşini ve annesini istiyor...

Amin canım amiiiinnnnnnnnn :)

Ayyy bacım kaynana var kaygana var yane bizimkinin faydası olmaz bi de kurum kurum kurumlanır deli eder adamı çok kibirlidir, açık arar bi de 10 tane torunları var bunların ben 4. gelinim yani hadi bitane oğlu olur özenir vs neyse derim diğer 3 gelinin doğumunda bişey yapmamışlar şimdi hepsi yol yapıyo annen gelmesin biz bakarız diye ben de pışık diyorum ayyy bildiğin gibi değil kayın valide görümce kayın peder arkamdan ne yalan laflar etmişler ne iftiralar atmışlar bugüne dek koca koca namazında insanlar bunlar hepsi kulağıma geliyor ve bu lafları getirenlere de yalanlarını belgeleriyle açıklıyorum şok oluyorlar ama ne eşine ne onlara siz benim arkamdan yalan söylüyorsunuz diye anlatamıyorsun işte laf aramızda olayı var ya, annem üzülür diye anneme bile anlatamadım hala da yüzyüze bakıyoruz düşünebiliyor musun işte öyle olunca da en mutlu gününde seni sevmeyen mutsuz eden kötü enerjli kötü kalpli insanları yanında istemiyorsun keşke minik yavrumu bu olumsuz insanlardan koruyabilsem kendileri o kadar mutsuz ki herkese bulaştırmaya çalışıyorlar bana da gebe kaldığımdan beri gayet sağlıklı olmama rağmen neler demediler, sen kesin şeker hastası olursun, sen erken doğurusun, senin gebeliğin riskli, hergün off sen ne kadar kilo aldın , bugün düne kadar şu kadar daha kilo almışsın obez olmuşsun, ilerde sen troidden ameliyat olursun , hatta kan ilacı alıyorum diye(ki değerlerim alt sınırda düşük bile değil) çocuğun sakat olabilir bile dedi görümce yani anlıyorsun beni di mi doğumda üzecekler diye korkuyorum. Ki yukarıda dediklerimin hiçbiri de yok çok şükür bugüne dek bir damla kanamam olmadı, grip dahi olmadım gebelik boyunca, gebelik şekerim yok, evladım sağlıklı yani kötüler, kötüler, kötüler bacım ayyyyy içim şişmiş boşalttım canım kafanı şişirdim kusura kalmayasın :)

bu otu duyanınız varmı aranızda göbeğimi gören tanıdık tanımadık bi çok kişi yanıma gelip bunu söyleyince şaşırdımaçıkçası.Medine yada Mekkede satılıyormuş bu ara umre ziyeretleri var gidenlere getirtilebilirmiş doguma gitmeden sancılar başlarken bu otu suya atıyor duz ediyormuşsunuz sonra doğuma gidiyormuşsunuz ot (kuru bi ot sanırım) suda açıkldıkça sizinde açılmanız hızlanıyormuşsunuz bu sayede doğumunuz çok kısa sürüyormuş.
bilginiz varmı?

acıkmayan varmı kızlar, ben hiç açlık hissetmiyorum çok su içtiğimden olabilir mi?

yada bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından?

kızlar çatı kemiklerinde ağrı hissedenler varmı benim çok ağrıyo galiba açılmaya başladı yada çocuk döndü bilmiyorum bazen yürüyemiyorum ağrıdan

Anneler merhaba .gecmisi okuyamadim sole bi goz attim.doguma yalniz gidipgitmrmk kobusulmus bende sahsen kimsenin gelmesi taraftari degilim ne o oyle kuru kalabalik zaten stresli olacazz bidr onlarlami ugrasalim dimi.kizlar evhamli bi anne olarak size danismak istedigim bise var daha dogrusu rahatlamaya ihtiyacim var.gecen gun dktora gittim.demistin kasilmalar icin neyse doktorun ulyrasonu cok iyi bizim kucuk kiz hep yuzustu yatiyo diyr yuzunu gotemiuoduk bu sefer donmustu yuzunu gorduk bebegimin hatta fotosunuda aldik masallah,oorda heyecandan dikkat etmedim eve gelince inceledimki bebegimin boynunda kordonu vardi( simdi endiseliyim bisey olmaz dimi kuzuma doktor olsa soylerdi diyorum ama icimicimi yiyo.naapmam lazim sizdede olmusmuydu rahatlamaya ihtiyacim var kizlarr

bende burdan duymuştum aktarlarda falan yokmudur acaba,nekadar doğrudur bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez heralde

önemli bi durum olsaydı dr farkederdi stres yapma bence

Aynen canım sanırsın millet gün yapmaya geliyor tam kasap et derdinde koyun can derdinde durumu, eşime söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama nafile anası ablası ne derse odur onun için

:26: Allah kolaylık versin canım..Valla sabredilesi gb değil ama Allah sabrını veriyor sanırım..
Hastanede hemşireden yardım isteyebilirsin çok sıkışırsan,çıkarırlar onları
Eşinide bi çatala yatırmak lazım istemediği kişilerin önünde :) Bi mahremiyetten anlasın önce :) Çatal bana çok psikolojik baskı gb geliyorsa ondan onu örnek verdim :))

Burada da konuşulmuştu,gözünden kaçmış olabilir..Ama bazı seyler tekrarlanınca iyi oluyor görmeyenler varsa yine diye :)
Ben bir sitedede satışını görmüştüm,aktarlardada olabileceğini düşünüyorum..Ama tabii getirtme imkanı varsa güzel olur..

kızlar çatı kemiklerinde ağrı hissedenler varmı benim çok ağrıyo galiba açılmaya başladı yada çocuk döndü bilmiyorum bazen yürüyemiyorum ağrıdan

çatı kemikleri genişliyor doğum için vucut hazırlanıyor ağrılar o yuzden yurumeniz bile paytak paytak olur penguen misali :)çok normal.

sanırım gözumden kaçmış sayfalar okadar ilerliyor ki 2046,,,, olmuşuz :)

önemli bi durum olsaydı dr farkederdi stres yapma bence

Canm bnm doktora gore her sey normal.adam biraz rahat kasilmalarim vat diyorum normal diyo acaba gormusmudur oda kordonu?doktorum benden daha ince fikirli olsa bukadar endiselenmezdim ama bilemiyorum insallah duzelir ya zaten bebegimin yuzu bnm sirrima donuktu ama bi baska cihazla gorebildik yuzunu insallah muhim bise degildir yada tam dolanmamistir allahim sen koru miniklerimizi.

acıkmayan varmı kızlar, ben hiç açlık hissetmiyorum çok su içtiğimden olabilir mi?

yada bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından?

Bende yiyince hayal ediyorum yediklerimi bi kenara çekip daha devam etsem diye :)))))
Suylada alakalı olabilir senin ki..

Benim oluyor,hareketsiz durursam uzun uzun daha çok oluyor..Mesela sabah kalkarken çok canım acıyor uzunca yattım diye,adım atarken fln..Kalkarken zaten kuyruk sokumumdan fln çıtırdıyorum

Bebeklerin çoğuna bu zamanlarda kordon dolanırmış,her kordon dolanması sıkıntı değil diye biliyorum..Sadece çok ani hareketlerden kaçınmak gerek yine de..
Geçen hafta kontrole gittiğimde benden önceki kadının bebeğinin boynundaydı kordon duydum konusmalarını,kadın söyledi hatta kendi doktorum böyle demişti diye,ordaki doktorda onayladı ama dediğim gb söyledi şuan sıkıntı değil ama ani hareketlerden kaçının dedi..İnternette bilgi kirliliği çok,daha çok kafanı karıştırmandan korkarım ama güvenli birkaç siteden konuyla ilgili bilgilere bakabilirsin..Çok çok tedirginsen bu durumdan git bence doktoruna

evet canım ilki de sezeryan maalesef
benimkiler durmak istemiyo içerde konforlu değilim pek heralde

:))

bence bızım dunyamızı sen onlara daha cok özendırmışsin :)

bakmışlar karanlıkta ruhları sıkılıyor cıkalım da bıtsın bu karanlık demısler bence :)) konfordan degıldır o :))

aynen ben de baktım bugun kılo topıgıne Allahım 67 ıle baslayıp suan 70 olanlar mı dersın .. 5 kg alanlar mı..

9 kg yazdım ama cok utandım yanı.. yuruyen fıl olarak zaten cocugumun totomda buyudugunu dusunuyorum... dur bı cekmeye calısyım kendımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…