zor günler geçiriyorum..bebeğim hala ters duruyo bu gidişle normal doğum çok uzak görünüyo.. bugun tekrar doktora gittim suyum hala az.. erken doğum riskin yüksek bol bol su içiceksin yoksa bebeğinde dönmez dedi.. günde 3 litre su içiyorum zaten yürürken lakır lukur ses çıkıyo karnımdan damacana gibi oldum
ev almış başını gidiyo az az süpüriyim diyorum daha bir oda bitmeden kasıklarıma sancı giriyo kızımdan okkalı bide tekme yiyorum oturuyorum aşşa..
eşimde saolsun bana iş yapma diyo ama kendide yapmıyo.. evi böcek bascak diyorum basınca bakarız diyo
çok sıkılıyorum artık ve kızımın daha bir dünya eksiği var kıyafetlerin yarısını aldık başkada hiç bişey almadık napıcam bilmiyorum bu saatten sonra nasıl çıkıp uğraşıcam düşünmekten kafayı yedim
her ikimizde oldukça iyiyiz doktora giderken oluşan yersiz korkularım bebeğimi görünce geçiyor bebişim kilo almış bayağı oda ayrı bir tat .......bütün anneciklerin benimle aynı duygulara sahip olduğunu düşünüyorum...........
kızlar aceleci var mı aranızda :))
benim sıpa durmak istemedi dün gece hastanedeydim yatış verdi
evde yatarım deyip kaçtım
pubik kemikte açılma olmuş gece nst ye bağlıydım ama çok şükür iyiyim şimdilik
pek kalkamıyorum ama bakalım hayırlısı inşallah gününü bekler
kızlar hala ev temizliği yapıyor musunuz? evi süpürme işini bıraktınız mı? korkuyorum ben artık bebek dönmüş doğum pozisyonunda. eşimin yaptığı içime sinmiyor söylene söylene yapıyor zaten. o da yarım yamalak. yardımcı ablamız yüzüstü bıraktı gitti iş buldum diye.başka kimseyi de bulamadım zaten maddi olarak da çok fazla isteyen birini çağıramıyorum. doğum yaklaşıyor ev almış başını gidiyor. ne yapacağım şaşırdım. :26:
Canim sanki para kolay mi kazaniliyor ne oyle 1500 filan.bi de emzirceksin yatacaksin erkegin de kalabaliginda hic isi yok odanda.esine soyle oyle kalabalik olmaz hastane ya
parasını onlar mı verecekmış!
kontrole gıdıyorum dıye cık evden olsun bıtsın.. dogurunca gelır, geldıklerı gıbı gıderler! sakın tavız verme.. sütün gıder Allah muhafaza!!!
maşallah çok sevimli bir foto
ay canım benim ya inşallah dediğin gibi gelemezler....
gerçekten insan sadece eşini ve annesini istiyor...
Niye kimse doğumda kaynanasını istemiyor ayol
gelsin kadın oğlundan ilk torunu hevesleniyor çok zaten, erkekler zaten yanınızda durmaz, öyle teyzeler bilmem nelere tabiki gerek yok.
ama benimde annem ve eşim yanımda olacak, kayınvalidemde gelir zaten gelsinde sadece anneme kalmasın tüm iş
acıkmayan varmı kızlar, ben hiç açlık hissetmiyorum çok su içtiğimden olabilir mi?
yada bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından?
bu otu duyanınız varmı aranızda göbeğimi gören tanıdık tanımadık bi çok kişi yanıma gelip bunu söyleyince şaşırdımaçıkçası.Medine yada Mekkede satılıyormuş bu ara umre ziyeretleri var gidenlere getirtilebilirmiş doguma gitmeden sancılar başlarken bu otu suya atıyor duz ediyormuşsunuz sonra doğuma gidiyormuşsunuz ot (kuru bi ot sanırım) suda açıkldıkça sizinde açılmanız hızlanıyormuşsunuz bu sayede doğumunuz çok kısa sürüyormuş.
bilginiz varmı?
Anneler merhaba .gecmisi okuyamadim sole bi goz attim.doguma yalniz gidipgitmrmk kobusulmus bende sahsen kimsenin gelmesi taraftari degilim ne o oyle kuru kalabalik zaten stresli olacazz bidr onlarlami ugrasalim dimi.kizlar evhamli bi anne olarak size danismak istedigim bise var daha dogrusu rahatlamaya ihtiyacim var.gecen gun dktora gittim.demistin kasilmalar icin neyse doktorun ulyrasonu cok iyi bizim kucuk kiz hep yuzustu yatiyo diyr yuzunu gotemiuoduk bu sefer donmustu yuzunu gorduk bebegimin hatta fotosunuda aldik masallah,oorda heyecandan dikkat etmedim eve gelince inceledimki bebegimin boynunda kordonu vardi( simdi endiseliyim bisey olmaz dimi kuzuma doktor olsa soylerdi diyorum ama icimicimi yiyo.naapmam lazim sizdede olmusmuydu rahatlamaya ihtiyacim var kizlarr
Aynen canım sanırsın millet gün yapmaya geliyor tam kasap et derdinde koyun can derdinde durumu, eşime söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama nafile anası ablası ne derse odur onun için
bu otu duyanınız varmı aranızda göbeğimi gören tanıdık tanımadık bi çok kişi yanıma gelip bunu söyleyince şaşırdımaçıkçası.Medine yada Mekkede satılıyormuş bu ara umre ziyeretleri var gidenlere getirtilebilirmiş doguma gitmeden sancılar başlarken bu otu suya atıyor duz ediyormuşsunuz sonra doğuma gidiyormuşsunuz ot (kuru bi ot sanırım) suda açıkldıkça sizinde açılmanız hızlanıyormuşsunuz bu sayede doğumunuz çok kısa sürüyormuş.
bilginiz varmı?
kızlar çatı kemiklerinde ağrı hissedenler varmı benim çok ağrıyo galiba açılmaya başladı yada çocuk döndü bilmiyorum bazen yürüyemiyorum ağrıdan
:26: Allah kolaylık versin canım..Valla sabredilesi gb değil ama Allah sabrını veriyor sanırım..
Hastanede hemşireden yardım isteyebilirsin çok sıkışırsan,çıkarırlar onları
Eşinide bi çatala yatırmak lazım istemediği kişilerin önünde :) Bi mahremiyetten anlasın önce :) Çatal bana çok psikolojik baskı gb geliyorsa ondan onu örnek verdim :))
Burada da konuşulmuştu,gözünden kaçmış olabilir..Ama bazı seyler tekrarlanınca iyi oluyor görmeyenler varsa yine diye :)
Ben bir sitedede satışını görmüştüm,aktarlardada olabileceğini düşünüyorum..Ama tabii getirtme imkanı varsa güzel olur..
önemli bi durum olsaydı dr farkederdi stres yapma bence
acıkmayan varmı kızlar, ben hiç açlık hissetmiyorum çok su içtiğimden olabilir mi?
yada bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından?
kızlar çatı kemiklerinde ağrı hissedenler varmı benim çok ağrıyo galiba açılmaya başladı yada çocuk döndü bilmiyorum bazen yürüyemiyorum ağrıdan
Anneler merhaba .gecmisi okuyamadim sole bi goz attim.doguma yalniz gidipgitmrmk kobusulmus bende sahsen kimsenin gelmesi taraftari degilim ne o oyle kuru kalabalik zaten stresli olacazz bidr onlarlami ugrasalim dimi.kizlar evhamli bi anne olarak size danismak istedigim bise var daha dogrusu rahatlamaya ihtiyacim var.gecen gun dktora gittim.demistin kasilmalar icin neyse doktorun ulyrasonu cok iyi bizim kucuk kiz hep yuzustu yatiyo diyr yuzunu gotemiuoduk bu sefer donmustu yuzunu gorduk bebegimin hatta fotosunuda aldik masallah,oorda heyecandan dikkat etmedim eve gelince inceledimki bebegimin boynunda kordonu vardi( simdi endiseliyim bisey olmaz dimi kuzuma doktor olsa soylerdi diyorum ama icimicimi yiyo.naapmam lazim sizdede olmusmuydu rahatlamaya ihtiyacim var kizlarr
evet canım ilki de sezeryan maalesef
benimkiler durmak istemiyo içerde konforlu değilim pek heralde
sanırım gözumden kaçmış sayfalar okadar ilerliyor ki 2046,,,, olmuşuz :)
teşekkürler canlar, hepimize maşallahsizler de ekleyin göbek kardeşliğimiz forumda yaşasın
maalesef çok aldım, 11kg 70 olduk bu hafta, inşallah 15 kiloyu aşmamkilo topiğine yazmaya utanıyorum 5-6 kiloları gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?