2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

oyyyy fenaymıs

ben dagıtırım ortalıgı yaa hıc gelemem öyle seye.. baba tarafıyla konusmuyorum ben zaten.. onların hamıle oldugumdan haberı bıle yok babam da yurt dısında bılmem gelır mı..

bı annem bı abım var bir de teyzelerim.. eşimin de tum akrabaları memlekette .. hayırlısıyla sacma sapan ınsanlar gelmesın de konu komsu falan.. bu saydıklarıma her ıstedıgımı yaptırırım ben.. cok karısırlarsa da çemkiririm valla hıc kusura bakmasınlar

tatlım pek karamsar gördüm seni bebeğin dönmesi için erken daha son anda sancıyla bile dönebiliyomuş ki benimkide daha dönmedi ama ben takmıyorum bi 37 .haftaya falan gelelim o zaman takarız

suyuda bardakla değilde 1 lt lik şişeler var ya onlarla iç bana doktorm öle demişti yanında sürekli şişen olsunki içmen gerektiğini hatırla demişti şimdi alışkanlık oldu 5 lt yakın su içiyom gerçi bunda şekerin etkisi var sürekli ağzım kuruyo

temizliğe gelince pazar günleri eşim bi süpürüyo bi de viladalıyo bende yavaştan bi toz alıyom bi hafta idare ediyo sende sen de hafta sonu çıkar süpürgeyi ortaya hatta hafiften başla sonra ayy belim çok ağrıyo de bırak sonra ortada kalcak değilya eşin devam eder çoook mu fenayım nee

eksıkleride çok dert etme tatlım ya

Ben hiç düzeltmeyi beklemedim ama şimdi öyle çok borcumuz oldumki. Bebişimiz kısmetiyle gelir inş Allah yardım eder ne yapalım.

Herkesin dusuncesi farkli ben almayayim hatta almak isteyen varsa seve seve yollarim

Gerçekten zor bi durum canım yaşamadığım için sana fikir veremeyeceğim. Allah yardımcın olsun. Pekte yapacak bişey yok gibi. Sen bebeğine odaklan. Bebeğimle ilgilen gerisini boşver bence.

bu sabah çektim, minik kelebeğimle ben 31+2 deyiz

Eki Görüntüle 1011098
Maşallah ilk fırsatta ben de çekip göndereceğim fotoğraf

Canim sabah okudum yazdıklarını cevap veremedim oğlun sağduyulu bir çocuk anlayacaktir seni merak etme

inşallah döner ya ben normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun tabii
suyu 1,5 lt lik şişelerden içiyorum yatakbaşında salonda mutfakta heryer şişe dolu her gördüğümde içmeye çalışıyorum anca 3 lt içebiliyorum 5 lt imkansız kusarım yani ben hamilelikten önce günde 1 bardak suyu zor içen bi insandım banada yazık :)

onuda denedim işe yaramadı gel dışarı çıkalım bi hava alalım gelince yaparız diyo bende gezme lafını duyunca kendimi unutuyorum geç geliyoruz geldiğimizde yorulmuş oluyoruz hafta içi akşam ben gelince yaparız diyo ama o hafta içi hiç bir zaman gelmiyo :)

eksikleri önümüzdeki haftasonu Allah izin verirse halletmiş olucam ve zevkle bebişlerimize aldığımız ciciler topiğine fotoğraflarını eklicem

Ben hiç düzeltmeyi beklemedim ama şimdi öyle çok borcumuz oldumki. Bebişimiz kısmetiyle gelir inş Allah yardım eder ne yapalım.

inşallah kısmetiyle gelir sende durumunu düzeltirsin.. bebişler çok bereketli oluyo bak bi doğsun hem evin hem cebin bereketlenicek inşallahh.. :)

kızlar aceleci var mı aranızda :))
benim sıpa durmak istemedi dün gece hastanedeydim yatış verdi
evde yatarım deyip kaçtım
pubik kemikte açılma olmuş gece nst ye bağlıydım ama çok şükür iyiyim şimdilik
pek kalkamıyorum ama bakalım hayırlısı inşallah gününü bekler

2013 mart annesi olarak heycanınızı çok ıyı anlıyorum, hamilelik çok güzel bir duygu bunun tadını çıkarın, doğumdan sonra annenin en çok ihtiyacı olan süt pompasını bloğumda hediye veriyorum, belki icinizden bir anneye çıkar ilgilenen olursa internetten annesininprensi diye girebilir hangi süt pompasını almalı başlığın altında bol şanslar, Allah hepinize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin

allah yardımcın olsun canım .. bana öle bıse olsa heyecanlanırım cok sanırım.. su sıra beklemıyorum yanı..

ınssallah gununu bekler ne kadar kalsa o kadar ıyı..

pubik acılırken sancı cok yaptı mı? bıldıgın doguma hazırlık yapmıs resmen vucut..

evet sancı çok oldu yerde kıvrandım diyebilirim
hayırlısı olsun heyecan hiç yok sanırım ilk olmadığı için de olabilir
hala bi don almışlığım yok
bu gidişle hastaneden battaniyeye sarıp çıkarcam

hhmm neyse doğum sancın cok olmyacak o zaman.. bı kısmı bıtmış zaten :)

yaw ben de cekemıyorum soyle kendımı :)

resım konusunda becerıksızın onde gıdenıyım..

maşallah

becerebılırsem aksama cekıp eklıcem :)):126:

Masallah ikinizede.sende az kilo aldin sanirim.

Maşallah ikinizedee
Bende 7 kilo aldım sadece böyle göbek var sivri,teyzecim ısrarla erkek diyor,tipime göre :))

Maşallah ilk fırsatta ben de çekip göndereceğim

teşekkürler canlar, hepimize maşallah sizler de ekleyin göbek kardeşliğimiz forumda yaşasın
maalesef çok aldım, 11kg 70 olduk bu hafta, inşallah 15 kiloyu aşmam kilo topiğine yazmaya utanıyorum 5-6 kiloları gördükçe

Aman aman,aceleci kızçee :)
İnşallah devamı gelmez,zamanını doldurur ya da en azından yakınlaşır..Sağlıkla kavuşun inşallah..Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…