benim bi arkadaşım geçenlerde doğum yaptı o dedi sakın doğuma giderken kimseye haber verme diye :) malesef onunki biraz sorunlu olmuş 6 cm sonra açılma olmamış ve sezryn oldu arkadaşım bunun sebebini gelen kalabalığa bağlıyo anneler babalar halalar teyzeler baya kalabalıkmış ilk torun diye kızda onların yanında rahat edememiş kendini kasmış falan bile her kafadan ayrı bişey çıkmış biri yürü derken biri yat demiş falan kızın mutlu günü hüsran olmuş o öyle anlatınca bende eşimde kimseye haber vermemeye karar verdik bakalım hayırlısı o gün ne göstercek
zor günler geçiriyorum..bebeğim hala ters duruyo bu gidişle normal doğum çok uzak görünüyo.. bugun tekrar doktora gittim suyum hala az.. erken doğum riskin yüksek bol bol su içiceksin yoksa bebeğinde dönmez dedi.. günde 3 litre su içiyorum zaten yürürken lakır lukur ses çıkıyo karnımdan damacana gibi oldum
ev almış başını gidiyo az az süpüriyim diyorum daha bir oda bitmeden kasıklarıma sancı giriyo kızımdan okkalı bide tekme yiyorum oturuyorum aşşa..
eşimde saolsun bana iş yapma diyo ama kendide yapmıyo.. evi böcek bascak diyorum basınca bakarız diyo
çok sıkılıyorum artık ve kızımın daha bir dünya eksiği var kıyafetlerin yarısını aldık başkada hiç bişey almadık napıcam bilmiyorum bu saatten sonra nasıl çıkıp uğraşıcam düşünmekten kafayı yedim
bi kçımı düzeltemedim ki çıkıp hallediyim kızımın ihtiyaçlarını.. ha düzeldim ha düzelicem derken karnım burnuma dayandı.. bu hafta sonu kayınvalidemler umreden geliyo büyük ihtimal önümüzdeki haftasonu karşıya gidip ne ihtiyacı varsa alıcam kızımın bidahada dışarı çıkmam heralde yürümekte zorluk çekiyorum kasık ağrımdan
Niye kimse doğumda kaynanasını istemiyor ayol
gelsin kadın oğlundan ilk torunu hevesleniyor çok zaten, erkekler zaten yanınızda durmaz, öyle teyzeler bilmem nelere tabiki gerek yok.
ama benimde annem ve eşim yanımda olacak, kayınvalidemde gelir zaten gelsinde sadece anneme kalmasın tüm iş
Ya kızlar bu ara kafayı yemek üzereyim. Kaynanamda oturuyoruz. 26 martta işten çıkacağım ama evde beraber olmak fikri beni o kadar bunaltıyor ki diyorum çocuk doğduğunda napıcam. Anlaşamıyorum ve başından beri ısınamadım. Bebişe nasıl bakarım nasıl anne olurumdan çok bu meseleyi düşünüyorum. Çözüm getiremiyorum ve acayip geriliyorum.
Maşallah ilk fırsatta ben de çekip göndereceğim fotoğraf
inşallah canım ilkindede bana çok eziyet etmişti.benimde çok kaşınıyor bende evde takmıyorum sütyen.
kılzar hepinizden allah razı olsun sizler benim hiç olmayan kızkardeşim ablam gibi oldunuz burda.o kadar iyi geliyorki yazdıklarınızı okumak.sabahtan beri sıkıntıdan miğdem bulanıyor içim yanıyor hala.oğlum unutmuştur olanları çoktan eminim bende daha sakin olacağım elimdeki tek şans oğlum benim.ona kavuşmak için neler neler çektim ben.insan kolay unutuyor işte.akşam eve giderken oğluma sevineceği bir oyuncak alacağım özür dileyeceğim ondan.olgundur benim oğlum anlayacaktır biliyorum.hayata tutunma yaşama sevincim o benim.karnımdaki minikte doğsun çok sakin iyi bir anne olacağım onlara.bugün resmen hayatımı gözden geçirdim olanlar yüzünden ister babalarıyla isterse tek başına onlar benim çocuklarım ve onların mutluluğu için herşeyi yaparım.eşimlede bir fırsatını bulup konuşacağım artık ne anlarsa ne kadarını anlatabilirsem.hiç kavgada etmeyeceğim artık sadece çocuklarım için yaşayacağım aldığım son karar bu oldu.
tatlım pek karamsar gördüm seni bebeğin dönmesi için erken daha son anda sancıyla bile dönebiliyomuş ki benimkide daha dönmedi ama ben takmıyorum bi 37 .haftaya falan gelelim o zaman takarız
suyuda bardakla değilde 1 lt lik şişeler var ya onlarla iç bana doktorm öle demişti yanında sürekli şişen olsunki içmen gerektiğini hatırla demişti şimdi alışkanlık oldu 5 lt yakın su içiyom gerçi bunda şekerin etkisi var sürekli ağzım kuruyo
temizliğe gelince pazar günleri eşim bi süpürüyo bi de viladalıyo bende yavaştan bi toz alıyom bi hafta idare ediyo sende sen de hafta sonu çıkar süpürgeyi ortaya hatta hafiften başla sonra ayy belim çok ağrıyo de bırak sonra ortada kalcak değilya eşin devam eder çoook mu fenayım nee
eksıkleride çok dert etme tatlım ya
Ben hiç düzeltmeyi beklemedim ama şimdi öyle çok borcumuz oldumki. Bebişimiz kısmetiyle gelir inş Allah yardım eder ne yapalım.
Etimed de kaça doğum olacak arkadasim
kızlar aceleci var mı aranızda :))
benim sıpa durmak istemedi dün gece hastanedeydim yatış verdi
evde yatarım deyip kaçtım
pubik kemikte açılma olmuş gece nst ye bağlıydım ama çok şükür iyiyim şimdilik
pek kalkamıyorum ama bakalım hayırlısı inşallah gününü bekler
1500 civari daha azda olabilir 2 hafta sonra gittigimde netlestirecegim
evet sancı çok oldu yerde kıvrandım diyebilirim
hayırlısı olsun heyecan hiç yok sanırım ilk olmadığı için de olabilir
hala bi don almışlığım yok
bu gidişle hastaneden battaniyeye sarıp çıkarcam
hhmm neyse doğum sancın cok olmyacak o zaman.. bı kısmı bıtmış zaten :)
yok yok sancıyı çektiğimle kalıcam
sezeryan olacak.kısmetse tabi :))
haydaaa :))
hayırlısı ne dıyım.. ilkide mi sezeryandı?
yaw ben de cekemıyorum soyle kendımı :)
resım konusunda becerıksızın onde gıdenıyım..
maşallah
becerebılırsem aksama cekıp eklıcem :)):126:
Masallah ikinizede.sende az kilo aldin sanirim.
Maşallah ikinizedee
Bende 7 kilo aldım sadece böyle göbek var sivri,teyzecim ısrarla erkek diyor,tipime göre :))
Maşallah ilk fırsatta ben de çekip göndereceğim
kızlar aceleci var mı aranızda :))
benim sıpa durmak istemedi dün gece hastanedeydim yatış verdi
evde yatarım deyip kaçtım
pubik kemikte açılma olmuş gece nst ye bağlıydım ama çok şükür iyiyim şimdilik
pek kalkamıyorum ama bakalım hayırlısı inşallah gününü bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?