- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
bende tam tersi daha çok acıkıyorum baskıdan dolayı bende mide ağrısı var bende yok yok anacım
Bende yiyince hayal ediyorum yediklerimi bi kenara çekip daha devam etsem diye :)))))
Suylada alakalı olabilir senin ki..
Ahhh kuzum yaaa benim normal doğum yapmam imkansız malesef sezeryan olduğundan eşim de ailesine düşkün olduğundan şimdiden herkes hangi gün doğum yapacağımı biliyor ama haklısın bebeğim için üzmelerine izin vermemem lazım hayır bi de öyle bişey olsa üstlerine de alınmazlar ki aaaa kadını üzdük sütü kesildi bak olmaz aaaa hastalıklı gelin bak sütü bile yok genetiği bozuk olur
Ayyy bacım kaynana var kaygana var yane bizimkinin faydası olmaz bi de kurum kurum kurumlanır deli eder adamı çok kibirlidir, açık arar bi de 10 tane torunları var bunların ben 4. gelinim yani hadi bitane oğlu olur özenir vs neyse derim diğer 3 gelinin doğumunda bişey yapmamışlar şimdi hepsi yol yapıyo annen gelmesin biz bakarız diye ben de pışık diyorum ayyy bildiğin gibi değil kayın valide görümce kayın peder arkamdan ne yalan laflar etmişler ne iftiralar atmışlar bugüne dek koca koca namazında insanlar bunlar hepsi kulağıma geliyor ve bu lafları getirenlere de yalanlarını belgeleriyle açıklıyorum şok oluyorlar ama ne eşine ne onlara siz benim arkamdan yalan söylüyorsunuz diye anlatamıyorsun işte laf aramızda olayı var ya, annem üzülür diye anneme bile anlatamadım hala da yüzyüze bakıyoruz düşünebiliyor musun işte öyle olunca da en mutlu gününde seni sevmeyen mutsuz eden kötü enerjli kötü kalpli insanları yanında istemiyorsun keşke minik yavrumu bu olumsuz insanlardan koruyabilsem kendileri o kadar mutsuz ki herkese bulaştırmaya çalışıyorlar bana da gebe kaldığımdan beri gayet sağlıklı olmama rağmen neler demediler, sen kesin şeker hastası olursun, sen erken doğurusun, senin gebeliğin riskli, hergün off sen ne kadar kilo aldın , bugün düne kadar şu kadar daha kilo almışsın obez olmuşsun, ilerde sen troidden ameliyat olursun , hatta kan ilacı alıyorum diye(ki değerlerim alt sınırda düşük bile değil) çocuğun sakat olabilir bile dedi görümce yani anlıyorsun beni di mi doğumda üzecekler diye korkuyorum. Ki yukarıda dediklerimin hiçbiri de yok çok şükür bugüne dek bir damla kanamam olmadı, grip dahi olmadım gebelik boyunca, gebelik şekerim yok, evladım sağlıklı yani kötüler, kötüler, kötüler bacım ayyyyy içim şişmiş boşalttım canım kafanı şişirdim kusura kalmayasın :)
2-3 gündür geceleri uyuyamıyorum. bebek baskı yapıyor. ben de halıyle gün ıcınde çok sinirli oluyorum.bugunde keni anneme çattım. riskli gebelik gecırdıgım ıcın annem yanıma geldi. kaç aydır hep şu nerde bu nerde dıye soruyor. ben 9 aydır evde neyın nerde oldugunu unuttum ev ısı yapamıyorum ki.kendı temızlıyor edıyor hala soru soruyor.herseyı soruyor en basıt 40 yıllık kadın yogurt mayalrken bıle souryor ya anne kafana göre yap. sankı ben yemek şefiyim. tum gun kendını temızlıge verıyor sadece kahvaltıda ve akşam yemegınde göruyorum ya bırak dıyorum yorma kendını benım bu zamnada yanımda oturup sohbet etcek ınsanan ıhtıyacım var.otursada mutsuz mutsuz oturuyor konusmuyor ve bu hallerı beni geriyor.tamam evını bırakıp benımm ıcın geldı ama mutsuz oturunca ben rahatsız oluyorum kendımı suclu hıssedıyorum.torununa bırsey alcak pazarlıgını yapamıyor ben evden cıkamıyorum bana telefon ettırıyor ben pazarlık yapıyorum ve artık yoruldum böyle yapcaksan alma dıyorum..ben netten bırsuru sey aldım sorun cıkmadı onun şüphecılıgı yuzunden sorun cıkıyor hem netten alalım ucuz dıyor hem de magazaya gıdıyro pazarlıgını yapmadan gelıyor.ben alsam sımdıye bıtıtırıdım.ya anne kendı evın gıbı yap et bıze sorma. damadı sofrayı bıle kenı topluyor haftasonu cıkarıp gezdırıyor.pazara markete yollamıyor ama ben ıkı guzel söze ıkı sohbete acken tum gun tezmılık ypıyor. hergun eve supurge tutulup sılınır mı.her ay perde yakıyor.evı resmen kırkladı su degmedık sey kalmadı anne yorma kenını daha doguma var dıyorum. zatenn cocukken de hep ev ısıne dalardı annemın doya doya bızlerı optugunu hatırlamıyorum sımdı bazen dusunuyorum hıc ana kız gıbı durmuyoruz.kayınvalıdemde kalırken kadın sabahtan kalkar yemegını yapardı ben uyanana kadar ıslerını hallederdı.haftada ıkı kere supurge tuta tamam. hep yanımda otururdu ordan burdan laf acardı.aRA arkadaslarını gelsınler derdı ya da komsuları cagırıdı. sırf vakıt gecıreyım dıye.kendı öz annem en zor zamanlarımı görmedı sırf annem uzulur dıye dememıstık. kavınvalıdem yataga kadar yemegımı meyvemı getırdı allah ıcın. annem de bakıyor ama ınsan sohbette arıyor. sankı evınden ben ayırtmısım gıbı suratsız suratsız oturuyor. böyle kendı evımde tek oturcagımı bılsem yarım gun bakıcı tutardım. eşime de bırsey dıyemıyorum adam aksam ısten gelınce benle ılgılen dıye basının etını yıyorum. kayınvalıdem ıkı gunde bır gelıyor hergun telefon edıyor ..arkadaslar arada ugruyor. kayınvalıdem bıel kızım annen nıey uzgun duruyor bırsey mı oldu dedı yok anne dedım. anneme dünür hergeldıgımde iş yapıyorsun dıyor.zaten bebegın odasını ıkısı temzıledı badanayı ıkısı temzıledı. sen yorma var doguma daha doguma kadar kırlenır..haftada bır cam sılıyor yagmur yagıyor gene lekelenıyor..normal konusmayı denıyroum hemen alınganlık yapıyor bız cocukkende boyleydı bızım kusmemız gerekırken o küserdi..unıversıtey egıderken hep kardesımle odamızda otururduk demek kı o zamanda böyleydı annem..bazen dıyorum ıyı kı ayrı şehırlerde yasıyoruz. kendı cocuguma sevgımı ılıklerıne kadar hıssettırecegım bol bol opup koklayacagım hersey iş guc temzılık degıl
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639219
Ot ot diye dolanırken :))) Bulunduğu yeride yazmış
2-3 gündür geceleri uyuyamıyorum...
canım sen hep yatıyormusun kanaman mı var?
yatmaktan sıkılmışsın belliki insan mutsuz olıyor ama annende bu saatten sonra değişmez. kronik mutsuzluk ve asık suratlılık var galiba annende. Benimde kayınvalidem hep mutsuzdur hiç sağdan soldan laf açmaz konuşmaz biz öyle kabul ettik.
Allah yardımcın olsun arkadaşım..
sıkma canını demekle olmaz ama dur bakalım bebiş gelince yuzu guler ıllaki..
bırak robota baglasın temızlesın dursun evı.. ben cok sınırlendıgımde ıs yaparım hergun! belkı o da uzuldugunde yapıyordur.. ama kaynagını bulmak lazım..yada kabul et gıtsın.. anneyı degıstırmek kolay degıldır..
ben cok ugrastım
her zaman basarılı olamayız..
Aynen canım sanırsın millet gün yapmaya geliyor tam kasap et derdinde koyun can derdinde durumu, eşime söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama nafile anası ablası ne derse odur onun için
Ahhh kuzum yaaa benim normal doğum yapmam imkansız malesef sezeryan olduğundan eşim de ailesine düşkün olduğundan şimdiden herkes hangi gün doğum yapacağımı biliyor ama haklısın bebeğim için üzmelerine izin vermemem lazım hayır bi de öyle bişey olsa üstlerine de alınmazlar ki aaaa kadını üzdük sütü kesildi bak olmaz aaaa hastalıklı gelin bak sütü bile yok genetiği bozuk olur
Amin canım amiiiinnnnnnnnn :)
Ayyy bacım kaynana var kaygana var yane bizimkinin faydası olmaz bi de kurum kurum kurumlanır deli eder adamı çok kibirlidir, açık arar bi de 10 tane torunları var bunların ben 4. gelinim yani hadi bitane oğlu olur özenir vs neyse derim diğer 3 gelinin doğumunda bişey yapmamışlar şimdi hepsi yol yapıyo annen gelmesin biz bakarız diye ben de pışık diyorum ayyy bildiğin gibi değil kayın valide görümce kayın peder arkamdan ne yalan laflar etmişler ne iftiralar atmışlar bugüne dek koca koca namazında insanlar bunlar hepsi kulağıma geliyor ve bu lafları getirenlere de yalanlarını belgeleriyle açıklıyorum şok oluyorlar ama ne eşine ne onlara siz benim arkamdan yalan söylüyorsunuz diye anlatamıyorsun işte laf aramızda olayı var ya, annem üzülür diye anneme bile anlatamadım hala da yüzyüze bakıyoruz düşünebiliyor musun işte öyle olunca da en mutlu gününde seni sevmeyen mutsuz eden kötü enerjli kötü kalpli insanları yanında istemiyorsun keşke minik yavrumu bu olumsuz insanlardan koruyabilsem kendileri o kadar mutsuz ki herkese bulaştırmaya çalışıyorlar bana da gebe kaldığımdan beri gayet sağlıklı olmama rağmen neler demediler, sen kesin şeker hastası olursun, sen erken doğurusun, senin gebeliğin riskli, hergün off sen ne kadar kilo aldın , bugün düne kadar şu kadar daha kilo almışsın obez olmuşsun, ilerde sen troidden ameliyat olursun , hatta kan ilacı alıyorum diye(ki değerlerim alt sınırda düşük bile değil) çocuğun sakat olabilir bile dedi görümce yani anlıyorsun beni di mi doğumda üzecekler diye korkuyorum. Ki yukarıda dediklerimin hiçbiri de yok çok şükür bugüne dek bir damla kanamam olmadı, grip dahi olmadım gebelik boyunca, gebelik şekerim yok, evladım sağlıklı yani kötüler, kötüler, kötüler bacım ayyyyy içim şişmiş boşalttım canım kafanı şişirdim kusura kalmayasın :)
Bende yiyince hayal ediyorum yediklerimi bi kenara çekip daha devam etsem diye :)))))
Suylada alakalı olabilir senin ki..
Benim oluyor,hareketsiz durursam uzun uzun daha çok oluyor..Mesela sabah kalkarken çok canım acıyor uzunca yattım diye,adım atarken fln..Kalkarken zaten kuyruk sokumumdan fln çıtırdıyorum
Bebeklerin çoğuna bu zamanlarda kordon dolanırmış,her kordon dolanması sıkıntı değil diye biliyorum..Sadece çok ani hareketlerden kaçınmak gerek yine de..
Geçen hafta kontrole gittiğimde benden önceki kadının bebeğinin boynundaydı kordon duydum konusmalarını,kadın söyledi hatta kendi doktorum böyle demişti diye,ordaki doktorda onayladı ama dediğim gb söyledi şuan sıkıntı değil ama ani hareketlerden kaçının dedi..İnternette bilgi kirliliği çok,daha çok kafanı karıştırmandan korkarım ama güvenli birkaç siteden konuyla ilgili bilgilere bakabilirsin..Çok çok tedirginsen bu durumdan git bence doktoruna
Canm bnm doktora gore her sey normal.adam biraz rahat kasilmalarim vat diyorum normal diyo acaba gormusmudur oda kordonu?doktorum benden daha ince fikirli olsa bukadar endiselenmezdim ama bilemiyorum insallah duzelir ya zaten bebegimin yuzu bnm sirrima donuktu ama bi baska cihazla gorebildik yuzunu insallah muhim bise degildir yada tam dolanmamistir allahim sen koru miniklerimizi.
çatı kemikleri genişliyor doğum için vucut hazırlanıyor ağrılar o yuzden yurumeniz bile paytak paytak olur penguen misali :)çok normal.
bende burdan duymuştum aktarlarda falan yokmudur acaba,nekadar doğrudur bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez heralde
Iyi aksamlar arkadaslar,
insan kaynaklarini aradim 32.hafta raporunu ne zaman almam gerekir diye,,
32+6 da almalisin dedi.
siz ne zaman alacaksiniz,
bu dogru mu acaba.
25. haftaya kadar kanama oldu. enfeksıyon gecırdım bobreklerde buyume oldu. yanı basıma gelmeyen kalmadı bır de tup bebek..o yuzden dr 10 dk hareket sonra dınlen dedi. eylülden beri heyet raporluyum. ev iş yapmam da yasak. egılmem hersey yasak. dr acıkca sureklı kanaman oldu dıkkat etmessen erken dogum olur..böyle olunca ıkı ay kvalıdemde kalıyom ıkı ay annem gelıyor. Annem zaten kendımı bıldım bılelı böyle de ben o zaman hep evde olmadıgım ıcın bu denlı koymamış.benım kayınvalıde boyle olsa ben de kabul ederımde ınsanın öz anası olunca koyuyor.sankı ben keyfımden eve mahkum oldum.bır haftasonu cıkıyoruz.zaten havalar soğuk. ıkı uc gun gecsın annemı yollucam. zaten kayınvalıdem yakın. esım işten gelınce benı alır onda yemek yerız eve gecerız. zaten sabahları kahvaltıyı gec yapıyorum onları dolabın ust rafından alırım. artık karnım ıyıce buyudugu ıcın kendı evımde daha rahat edıyom.ama kayınvalıdem bırakmaz zorla kendı evıne göturur.keşke ben de kendı ısımı yapabılen gezıp dolasan ıse gıden bır hamıle olsaydım. haftaıcı penceren dışarı ızlemekten bıktım. ev ısı yapmayı yemek yapmayı hatta en nefret ettıgım utu yapmayı bıle özledım..
canım gıttıgıdıyorda satılıyor.
http://urun.gittigidiyor.com/gida-u...eryem-amp-fatma-ana-eli-otu-gebelik-106822923
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?