Bugun benim dogum gunumen merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...
merak etme canım Allah ın ıznıyle hıcbısey olmaz .. benım bir arkadasımın 9 ay kanaması oldu .. smdı dunyalar guzeli bi kızı var :)
ınsallah guzel huylu ıyı ahlaklı terbıyelı cocuklar yetıstırebılırım.. korkmuyorum degıl.. hayırlısını versın Allah..
mayıs annelerinin uykusu kaçmaya başladı gittikçe doğum yaklaşıyor ve ağırlaşıyoruz,
ben sırt,bel,boyun,bacak Allah ne verdiyse ağrıdığından pek uyuyamıyom
internetten gecelik baktım ama kalıpları çok büyük oluyor dediler,sipariş vermedim.
normal pijama-gecelik takımımı aldınız yoksa lohusa pijamalarından mı aldınız?
boyum 170 cm. kilom şu an 82,kaç beden almalıyım yardımcı olursanız sevinirim,
birde ufak bir bilgi paylaşayım bebek doğduğunda ilk önce 1-2 çay kaşığı zemzem suyu verirseniz
gaz olmuyormuşmuş,ne niyet edip içirirseniz kabul oluyormuş diye duydum.
Kızlar oglumu gorduk bu aksam...Bize gulumsedi tam ultrasonda bakarken :) benim bebeğim biraz kucukmus, 1870 grmıs. 33+0 için biraz dusuk... 40. Haftasını doldurursa maksimum 3250 dogar dedi. Minik bir oglan annesi olacagım snrm. Bir daha 3 hafta sonra gel dedi. Yani 36 da. Bir de NST yi sordum, bakmamız sart degil dogumun beklenen haftalarına kdr dedi. Bir seyden suphelenirsek bakılabilir veya imkan var nasılsa denip bakılabilir dedi :)
Oglumun kucuk oldugunu duyunca hemen aksam tıka basa yedim ama maalesef midemde durmadı gene
Bir de benim doktorum anlayacagınız üzere rahat bir doktor, sen hasta değil, gebesin der hep. Ama bu haftalardan itibaren her gun düzenli tansıyon ölceceksin, not alacaksın dedi, bilginiz olsun. Bir de gunun aynı saatinde olcmek onemliymiş
Herkese tatlı rüyalar, umarım bu gece hepimiz misss gibi uykular cekeriz
canım benim geceliğimin birisi bu çok güzel ve saç bandı bile var. ilk geldiği anda almıştım. tavsiye ederim.dün bi arkadaş Eki Görüntüle 1022255 facede paylaşmış fikir olsun cok hoşuma gitti en kısa sürede lcw gideceğim alırım belki beğenirsem fiyatta uygun düşünürseniz fiyat 29 lira
Bugun benim dogum gunumen merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...
canım benim geceliğimin birisi bu çok güzel ve saç bandı bile var. ilk geldiği anda almıştım. tavsiye ederim.
hamileliğimizin son 3 ayına girdik bende herşey bitti nasıl yetiştiricem takıntısı başladı. oğlum ailenin ilk torunu olacak. eşimle evin bir oğlu bir kızıyız zaten. ben çok korkuyorum oğlum şımarık olur söz dinlemez diye. şimdiden kafaya takmaya başladım. dedesi doğmadan planlar yapmaya başladı bile. ben biraz disiplinci bir insanım eşim ise umursamaz yiğenlerini bile şımartır benim oğlum nasıl olur kim bilir. bu konuda bana çok iş düşüyor
canım kırmızısını gördüm mavisini görmedim. lcw nın netten alışveriş sayfasına baktın mı?Az once arkadasa bende bundan bahsettim.canim benim baktigim yerde sadece pembe vardi acaba sen baska rengini gordunmu
canım kırmızısını gördüm mavisini görmedim. lcw nın netten alışveriş sayfasına baktın mı?
Ben kirmizi istiyorum zaten.nete bakmadim ama hemen bakarim.
canım kırmızısını gördüm mavisini görmedim. lcw nın netten alışveriş sayfasına baktın mı?
nette lcw lohusa pijama diye bakmıştım canım. Kırmızı stokta yok kalmamış sadece pembe varmış canım. Ben mağazadanda pembesini almıştım kırmızı göremeyince.az once arkadasa bende bundan bahsettim.canim benim baktigim yerde sadece pembe vardi acaba sen baska rengini gordunmu
cnm intte tek renk gibi ben resimde gördüm gidip bakacağım bu akşam bulurum inş fiyatı uygun boyu durusu istediğim gibi zaten 2. hamileliğim bidaha nerde giyeceğim cok pahalı alamam
canım ilkinde yapamadıysan ikinciye de yapma hem çok para imişkızlar dün komsuma bebek görmeye gittim 10 günlük oldu minnacık yaa maşşalah o sırada fotoğrafçısı geldi albümü getirmiş cok hoşuma gitti maddi acıdan cok iyi durumda değiliz kredi felan çekeceğiz doğum için 450 olur en son dedi doğum zamanı bide ertesi gün geliyormuş eşimde sen bilirsin içinde kalmasın diyor kızımda cok kötü fotolarım hiç güzel olmamıştı bizim çektiklerimiz cok kararsızım cok 450 da cok para o parayı kızım için harcam neler alınır off offf ne yapsam ki bilemedi siz ne yapacaksınız foto konusunu
nette lcw lohusa pijama diye bakmıştım canım. Kırmızı stokta yok kalmamış sadece pembe varmış canım. Ben mağazadanda pembesini almıştım kırmızı göremeyince.
Canim doktorunun tutumunu cok begendim avrupadaki doktorlar gibi davranmis korkutmuyor herseyi akisina birakiyor ve en guzeli dogalliktan yana gibi... eee böyle bir doktorun sezeryan önermeside sacma olur normal dogumda öneriyorsa 4+4 doktor :))
bebisler 3 kilo dogarsa bile normal olarak hesaplaniyor... ve gereken kiloda öyle yeterki 3 ten asagi olmasin hem iri bebekler daha saglikli olur diye birsey yok sen strese sokmadan kendini normal yemegini ye ama et meyve sebze sut yumurta peynir vsvsvs gibi yicekler tuket bebeginde kilosunu alir
Kızlar oglumu gorduk bu aksam...Bize gulumsedi tam ultrasonda bakarken :) benim bebeğim biraz kucukmus, 1870 grmıs. 33+0 için biraz dusuk... 40. Haftasını doldurursa maksimum 3250 dogar dedi. Minik bir oglan annesi olacagım snrm.
Oglumun kucuk oldugunu duyunca hemen aksam tıka basa yedim ama maalesef midemde durmadı gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?